Gönderen Konu: Selamun Aleyküm  (Okunma sayısı 16214 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DaDaŞ

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
  • Türkçü-Turancı
Ynt: Selamun Aleyküm
« Yanıtla #20 : 16 Nisan 2013 »
Arkadaşlar uzun zamandır nete giremiyordum,vermiş olduğunuz bilgiler veya dile getirmiş olduğunuz fikirleriniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.En başta belirttiğim gibi amacım huzursuzluk çıkarmak veya propaganda yapmak değil bildiğimiz doğruların yanlışlığını ölçüp tartma isteğidir.

Yalnız bazı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşıldığım için özür dilerim.Ben burda kimseyi dinine göre bir değerlendirmeye tabi tutmadım.Amacım buda değil zaten.Herneyse sonuç itibari ile aynı ırka mensup olduğum insanlarla fikir alışverişi yapmaktan gocunmam.Herkesin görüşüne ,yaşayış şekline her zaman saygı duymuşumdur ve duymayada devam edeceğim.Söylemlerimiz ne kadar farklı olursa olsun hepimizin ortak bir hedefi var oda TÜRK turanıdır.Su an bulunduğumuz durum içersinde belki imkansız gibi gözüksede bizler biliyoruzki bu kabuğuna çekilip olayları uzaktan seyreden şanlı TÜRK milleti elbet vakti zamanı geldiğinde elinden geleni ardına koymayacaktır.Bu kutlu davamızı son nefesimize kadar yaşatacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bütün kandaşlarıma selam olsun.
Kanlarımızla suladığımız bu aziz vatanın bir karış toprağında gözü olanın ölümü oluruz.Çünkü biz ölümün kardaşı TÜRK oğlu TÜRK'üz.

Çevrimdışı giray-han

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 116
Ynt: Selamun Aleyküm
« Yanıtla #21 : 17 Nisan 2013 »
Arkadaslar sitenize rastgele denk geldim diyebilirim bir kac konu içersindeki yorumlarını okuyup üye oldum ,yalnız benim dikkatimi ceken birsey var bende Türk'üm evelAllah yalnız neden Osmanlı devletine kin ve nefret besliyorsunuz onu anlamıs değilim.Selcuklu Türk devleti onun devamında kurulan Osmanlı devletide Türk ama sizler Osmanlı devletini ve onun tarihini görmezden geliyorsunuz kusura bakmayın amacım burda tatsızlık veya huzursuzluk cıkarmak değil eger gercekten Türk isek neden 1298'den 1923 e atlıyorsunuz aradaki yasanmıslıkları görmemezlikten gelmek olurmu?merakımı mazur görün ama bunun cevabını merak ediyorum.

Hepinize saygılar.

Kim Osmanlı'ya kin besliyor? Osmanlı'ya kin besleyen kimse Türk tarihinin önemli bir parçasını silkip atan bir kimsedir. Osmanlı olmasa, Türkiye'de Türk varlığının belki de yok olacağının bilincinde olmayan birisi.
Bunlar genellikle genç ve bilgisiz Türkçülerdir. Aynı şekilde bu kimseler "ülkücü" gibi genel bir sözcüğü küfür bazında kullanırlar. Yanlış yapmaktalar. Osmanlıdan nefret eden, Osmanlı'nın yetiştirdiği Başbuğ Atatürk'ten ve İstanbul'un Fatih'i ikinci Mehmet'ten de nefret etsin. Bu saçmalıktır bence. Osmanlı'dan nefret etmenin kimseye bir faydası yoktur.

Bir de Osmanlı'dan nefret eden kesimin genellikle ilkesiz ve ülküden yoksun olan CHP'ye oy veren ve kendinden ulusalcı diye bahseden kesim olduğunu bilmekte fayda vardır. Bu insanlar da yıllar boyu yedikleri, İsmet İnönü devrinin çarpık tarih anlayışının ürünü olan lise tarihinden dolayı böyle konuşmaktadırlar. Ama Atsız Ata'yı okumuş bir Türkçü, elbette Osmanlı'ya kin besleyemez.


Çevrimdışı azakoğlu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 33
Ynt: Selamun Aleyküm
« Yanıtla #22 : 28 Şubat 2014 »
Atsız Ata'nın Fatih, Yavuz ve kanuni hakkındaki görüşleri (araya II.Bayezıt da eklenmiş) ortada.Yalnızkurt rumuzlu arkadaşımız tam anlayamamış galiba.Bütün yorumları okudum.Fikir beyan etmekle fikir dikte etmek arasında çok fark var.Türkiye Cumhuriyeti, kabul edelim veya etmeyelim Osmanlı İmparatorluğunun mirasıdır.600 yıl hüküm sürmüş bir devletin mutlaka hataları olmuştur.Bu hatalar o devleti inkâr etmemizi gerektirmez.Neticede hâlâ o mirasın üzerinde oturuyoruz.Hemen hemen her ırktan insanların yaşadığı bir devletten sonra odevletin devamı niteliğindeki Türkiye Cumhuriyetinde yaşayanların pek çoğunun elinde ırkının yedi göbektir hiç bozulmadan Türk kanı taşıdığını kanıtlayacak bir soy  kütüğü (şeceresi) yoktur.Mühim olan kendinizi ne kadar Türk hissettiğinizdir.
Osmanlılara Türk düşmanı ümmetçiler demek çok büyük bir haksızlık olur.Atsız Ata'nın Yavuz Sultan Selim'le ilgili sözleri bir kez daha dikkatle okunmalı.Bir de 36 Osmanlı Padişahından kaçının hacca gittiği araştırılırsa ortaya çıkacak sonuç Osmanlıya diluzatmanın gereksizliğini ortaya koyacaktır.Şurası da bir gerçek ki, İslâmiyeti dünyaya yayan çöldeki bedevi değil, Türk Milletidir.Arabın Türk'e zerre kadar üstünlüğü yoktur.
Tanrı Türk'ü Korusun.   
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
TÜRK ZATEN YÜCE!