Gönderen Konu: Türk Milleti ya savaş yada Seviş.  (Okunma sayısı 1809 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Türk Milleti ya savaş yada Seviş.
« : 10 Haziran 2016 »
Bazı Teslimiyet elçi'leri Türkiye'nin Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgesi başka Ulus sınırları içindeymiş algısı yaratarak kürdistan denen ucube ütopik düşünceyi canlandırmaktadırlar.Oysa Türkiye Ulusu sınırları içinde olan her karış toprak Türk'ün topragıdır.  :asker: Bizde bekçileriyiz. :asker:

Ucube iktidar ve sorumsuz Türkler yüzünden ! Güneydoğu’da ve bazı batı İllerinde artan kürt nüfusu yetmiyormuş gibi bir de Suriyeli kürtlerin  istilasına ugradık.Korkaklar kendi topraklarında savaşmıyor , Türk topraklarında Sevişiyorlar.Tabi haklılar , bende mülteci olsam ilk hedef Türkiye Cumhuriyet'ini seçerim. Elektrik, su bedava . Hastaneye ilaca para da vermiyorlar. Hükümet hepsine Yeşil Kart dağıtmış Birde Maaş baglanıyor.Not: Anamın Emekli maaşından 200 tl kesiliyor.Sordugumuzda ise çeşit türlü bahaneler uyduruyorlar. Türkiyeli kürtlerin yararlandığı tüm olanaklardan yararlanıyorlar ve yararlanacaklar.O kadar rahatlar ki Sevişmek kaçınılmaz oluyor.

 Özalın kürt açılım politikasını herkes bilir.Saddamdan kaçan kürtler'e sınır kapılarını anasının dAMına kadar açan özal'ın amacı  Doguda büyük bir kürt kitlesi oluşturmaktı .Amacınada ulaştı.Büyük bir kürt istilasına sebeb oldu.Akp hükümeti'de özalın etnik politik çıkarlarını gözardı etmeksizin takip ederek uyguluyor.

Neden gelen her gün Türk'ün Aleyhine dönüyor ? Herzaman oldugu gibi amaç belli Türk millet'ini asimile ederek yok etmek. Türkiye'nin zenginliklerinden faydalanmak .Emperyalist güçler'in dümen suyundan beslenen kürt'lerin hedefi  nüfus yığılmasında hedeflenen çok çocuk yaparak ve kaba kuvvet kullanarak Türk nüfusunu asimile edip sindirmektir ve Anadolu’yu tamamen kürtleştirmektir. Nüfuslarını arttıramayan milletler yok olmaya mahkumdurlar. Tarihten silinip gitmiş (asimile) olmuş tüm milletler ve uygarlıkların nüfusu başka milletlerin nüfus alanına girip erimiştir. Çoğalamayan milletler yok olmuşlardır, Başka ırklara karışıp tarihin derinliklerine gömülmüşlerdir. Türk milletine de benzer bir son hazırlanmaktadır. Türkleri yok etme görevini emperyalistler kürtlere vermiştir.

Suriyede  savaşmayıpta sevişen kürtler , Türkiye üzerinde ki etki'si ne olacak.  Suriye’deki kürtler Türkiye’deki kürtlerden sonra Pkk’ya en fazla eleman kazandırmış ve maddi yardım yapmış topluluktur. Pkk yıllarca Suriye kürtlerinin maddi ve manevi desteğini alarak bu günlere gelmiştir. Apo denilen p...  de Suriyeli Kürtlerin destekleriyle senelerce Şam’da barınmıştır ve örgütünün kanlı eylemlerini yönetmiştir.

Türk Milleti her geçen gün yok oluyorsun.Vatan'ını , Bayragını seviyorsan Türklük için bir çocuk daha yap.

Tengri Biz Menen


 :asker: :prbay :asker:

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..