GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

GENETİĞİ BOZUK KAŞAR'LAR

<< < (24/24)

Üçoklu Börü Kam:

--- Alıntı yapılan: [Hun Türk] - 27 Ekim 2022 ---

Genetiği bozuk Kürtçü TTB'nin başkanı, karar alma organları, yandaşları, oy verenler ve destek veren yerel oda teşkilâtlarını ivedilikle hukukun gereği yapılarak, oksijenli solunum yapmamaları için gerekli tedbirler alınmalı.

Adın da Türk ifadesi geçen benzer organları da başlamışken bitirmek gerek.


--- Alıntı sonu ---

Hemen bütün söylem ve eylemlerini Türkiyeli Marksist Sol Üzerine... konu başlığındaki tarifler kapsamına giren, TTB başkanına yapılmış, yerinde tutuklama kararıdır.
Geç bile kalınmıştır.
Akp'sine muhaliflik maskesi altında Türk Milletine ve devletine düşmanlık eden; pkk sever, terör övücü, marksist artığı, kürtçü-komünist bu organizma ve tayfasının, TTB'den temelli olarak el çektirilmesi gerekir.
Biz bunları açılım günlerinden biliyoruz.
Dün akp'siyle, Türk Milletine ve devletine düşmanlık etme ortak paydasında buluşup, aynı çanaktan yiyor, aynı deliğe pisliyordu.
İşte siyasal İslâmcılar adamı böyle kullanıp, işi bitince suya düşmüş sıçan yavrusu gibi ortada bırakır.
Oh olsun!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

[Hun Türk]:

--- Alıntı ---Aşağıda imzası bulunan jüri üyeleri olarak, 60. Antalya Altın Portakal Film Festivali’ndeki görevimizi, ‘Kanun Hükmü’ filminin Belgesel Yarışma seçkisine geri alınmasıyla yerine getirebileceğimizi kamuoyuna duyururuz.”
--- Alıntı sonu ---

Demet Akbağ, Ayşegül Aldinç, Onur Saylak, Özcan Alper, Mehmet Günsür, Ali Ağa, Sema Kaygusuz, Behiç Ak, Zeynep Dadak, Deniz Tortum, Elif Refiğ, Hazar Ergüçlü, Paolo Bertolin, Ali Ercivan, Hakan Bıçakçı, Anna Maria Aslanoğlu, Ezel Akay, Engin Palabıyık, Senem Erdine, Ahmet Gürata.

Bu genetiği değişik organizmalar, PKK sevici ve FETÖ gibi PKK ve DHKP/C metresliği yapanlarla beraber kanların gereği şekilde hareket etmişlerdir. Durum aslında normal.

Bahsi geçen yapım, PKK-DHKP/C savunuculuğu yapan, iki organizmanın KHK ile görevden alınmasını konu almakta.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git