Gönderen Konu: WinTools Pro 8.2.1 - TR FULL  (Okunma sayısı 4466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kürşad66

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 20
WinTools Pro 8.2.1 - TR FULL
« : 18 Aralık 2007 »


Tanıtım:
WinTools.net sistem performansını artırmayı amaçlayan bir program. Programla bilgisayarınıza dışardan yüklenen dosyaları, registry'deki geçersiz kayıtları silebilirsiniz. Ayrıca başlangıçla açılan dosyaları kolaylıkla ayarlayabilir, bellek kullanımını görüntüleyebilir, ihtiyacınıza uygun sistem ayarlarına kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

WinTools.net: Clean Uninstaller
Sildiğiniz programlardan arta kalan dosyaları, geçici dosyaları ve uzun süre kullanmadığınız dosyaları WinTools.net ile kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Ayrıca programları yükleme sürecindeyken kontrol edebilir, hangi dosyaların yüklendiğini ve registry'de hangi değişikliklerin yapıldığını görebilirsiniz.

WinTools.net: Scan Files
Bazı programlar çalışırken hafızada bazı geçici dosyalar bırakırlar ve bu dosyalar genellikle silinmez. Bu durum sisteminizde yavaşlamaya yol açabilir. WinTools.net sayesinde bilgisayarınızdaki geçici ve gereksiz dosyaları kolaylıkla bulup silebilir, böylece sistem hızını artırmanın yanında harddiskte daha fazla boş alana sahip olabilirsiniz.

WinTools.net: StartUp Manager
Birçok program yüklendikten sonra registry'ye key atarak başlangıçta o yüklenen programın başlamasını sağlar, fakat bu durum bir süre sonra belleğin fazla kullanılmasına bağlı olarak sistem hızının düşmesine yol açabilir. Bu program sayesinde başlangıçta açılan programları kaldırabilir ya da başka programların açılmasını sağlayabilirsiniz.

WinTools.net: Tweak UI
Bu araçla sistem güvenliği ve kapasitesi ile ilgili ek ayarlar yapabilirsiniz.
Bu ayarları 6 grupta inceleyebiliriz.

# Global: Sistem dosyalarıyla ve registry ayarlarıyla ilgili değişiklikler
# Desktop: Masaüstüyle ilgili değişiklikler
# System: Sistem ve donanımla ilgili değişiklikler
# StartMenu: Başlat menüsü arayüzüyle ilgili değişiklikler
# Security: Sistem güvenliği ile ilgili değişiklikler
# Ctrl Panel: Sistem yönetimi için kullanılan bar'larla (Çubuklar) ilgili değişikler


WinTools.net: Net Tweaker
Aynı bağlantı hızına sahip iki bilgisayarda farklı hızlarda veri transferini gerçekleştirmek mümkün. Net Tweaker ile bağlantı ayarlarınızı değiştirerek bağlantınızı daha stabil hale getirebilir, bağlantı hızınızı artırabilirsiniz.

WinTools.net: The Privacy
Bilgisayarınızda yaptıklarınız sistem tarafından "Geçmiş (History)" adı altında kaydedilir (Hangi ve ne içerikli siteleri ziyaret ettiniz, hangi belgeleri açtınız, hangi programları indirdiniz vs) ve herhangi biri bilgisayarınızı açtığında bu bilgilere kolaylıkla erişebilir. Bunun yanında bu dosyalar harddiskinizde gereksiz olarak yer kaplar. Bu araç sayesinde bu gereksiz dosyaları sisteminizden rahatça kaldırabilir ve sisteminizin performansını artırabilirsiniz.

WinTools.net: Memory Booster
Bu araç ile bellek kullanımını görüntüleyebilir ve belleği daha iyi performans için optimize edebilirsiniz. Bu araç özellikle belleği fazlaca kullanan programlar için kullanılabilir...



:arrow:  :arrow: BURDAN İNDİREBİLİRSİNİZ