GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

Tarikat ve Cemaat Gerçeği - Siyasal İslâmcılıkla Yüzleşme.

<< < (2/22) > >>

turania_25:
İşin içine 'para' denen güç (zaafiyet) girince, işler ve niyetler maalesef ki tam tersine dönebiliyor.

Kişinin, zaafiyetine karşı koyma gücü varsa, hizmet de olur, samimiyet de... Bunun sonucunda da tabi ki ilmi hareket ile her adım atılabilir.

Günümüze bakınca para zaafiyeti ki bir çuval inciri berbat edebiliyor.

Milletimizin, bu istismarlara karşı da artık güveni de inancı da ağır hasar almış bir hal üzere devam etmekte.

Hakk, doğru yolu bulmayı, yanlışa gidecek her adımda uyanık olmayı, fitne devrinin yaşandığı bu yüzyılda 'bir elinde Kur'an, bir elinde bilgisayar' ile adım atabilen kullarından olmayı nasip eyleye...

Türk Milleti var olsun, birliğimiz daim olsun.  :prbay


Not: İşin sapıklık kısmına değinmek bile istemiyor kişi. O apayrı bir konu olsa gerek. Çünkü sapıklık, sadece tarikatlarda, cemaatlerde değil her alanda dahi olabiliyor. Cinsi sapıklık, hastalıktan öte bir sapkınlık, karakteristik çöküşün ispatı olsa gerek.

[Hun Türk]:
Allah akıl fikir versin. Bu tarikat v.b cemaatlere hâlâ  savunanları gördükçe dinden imandan çıkacaz Allah korusun.

Bununla ilgil tonlarca makale yazılır ama bir faydası olur mu? ! Bu insanlığın manevi gereksinimlerini cahilce doldurma istekleri yüzünden istismar olayları malasef bitmeyecek.




https://onedio.com/haber/kadinlarin-ciplak-vucuduna-yazi-yazan-cinci-hoca-nin-taciz-goruntuleri-akil-tutulmasi-yasatiyor-920233



İşin daha da vahim tarafı bunların vakıf adı altında, kurumsal çalışan, Fethullahçılar gibi Türk düşmanı ciddi kamu bürokrasinin içine girmiş  olmaları ya da girme çabaları malum...

Üçoklu Börü Kam:
İnsanların itibarsızlaştırılması siyasal İslamcı zihniyetin klasik yöntemlerinden birisidir. İtibarsızlaştırılan kişi cemaat ve tarikat yöneticilerini uluhiyet vasfında görerek, kendini hiç, onları ise; ruhani, Tanrısal görevi olan erişilmez kişiler olarak görmektedir.
İşte buna dair Menzil Tarikatının çarpıcı bir uygulaması.
Siyasal İslamcıların pençesine düşen insanlığın içler acısı hali...
Buyurun izleyin.

http://www.youtube.com/watch?v=7cb87MZRJuQ

[Hun Türk]:

--- Alıntı yapılan: [Hun Türk] - 21 Eylül 2020 ---

İşin daha da vahim tarafı bunların vakıf adı altında, kurumsal çalışan, Fethullahçılar gibi Türk düşmanı ciddi kamu bürokrasinin içine girmiş  olmaları ya da girme çabaları malum...

--- Alıntı sonu ---

Bu arada bu soysuz da Kürt. Toplumsal Kürt Sorunu başlıklı konuya bir öğe daha.

[Hun Türk]:

--- Alıntı yapılan: Üçoklu Börü Kam - 21 Eylül 2020 ---İnsanların itibarsızlaştırılması siyasal İslamcı zihniyetin klasik yöntemlerinden birisidir. İtibarsızlaştırılan kişi cemaat ve tarikat yöneticilerini uluhiyet vasfında görerek, kendini hiç, onları ise; ruhani, Tanrısal görevi olan erişilmez kişiler olarak görmektedir.
İşte buna dair Menzil Tarikatının çarpıcı bir uygulaması.
Siyasal İslamcıların pençesine düşen insanlığın içler acısı hali...

--- Alıntı sonu ---

Menzil deyince akılıma "Bitmeyen Çorba" geldi.

Ankara/Keçiören/Etlik Forum'un yanında Semerkand Alışveriş merkezi adı altında işletmeleri mevcut. Arada bir bunların iderleri gelip el öpme yarışına giriyorlarmış. O kalabalığa denk gelmiştim.

Zamanında da acı verici bir durum, koca koca eğitimci arkadaşların arabalara dolup Adıyaman'a çorbaya/el öpme (el alma derler) ye gitmeleri.
....
.....


Acayip derece örneklerle süsleyebiliriz. Ama bu tıbben MAL diyeceğimiz kitleye ulaşamayacağız. Aynı Fethullahçılarda olduğu gibi. Acı ama gerçek bir şekilde öğrenmek.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git