Gönderen Konu: 31 MART SEÇİM SONUÇLARI İYİ OKUNMALI  (Okunma sayısı 5041 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
31 MART SEÇİM SONUÇLARI İYİ OKUNMALI

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk Milletinin son bin yılın en önemli kazanımıdır ve Andımız da bu kazanımın kısa bir manifestosu niteliğindedir.
Son Yerel Seçimler olan 31 Mart 2019 da kim nerede kazandı, nerede kaybetti onu bilemem ama benim sandıktan çıkan sonuçlardan gördüğüm şu ki; Türk Milleti ''Cumhuriyetin Manifestosu olan Andımızın Yasaklanmasına kızgınlığını anlatacak şekilde çok net bir cevap vermiştir.'' Gerisi teferruat.
Cumhuriyet ve Cumhuriyetin kurucu unsuru Türk Milleti ile kimseler fazla uğraşmasın, Türk Milleti sabırlıdır ama salak değildir, sabırlı olmak ile salak olmanın farkını sandıkta çok güzel gösterdi.
Mehmet Akif İstiklal Marşı’nda ne diyordu;
‘’Kükremiş sel gibiyim bendimi çiğner, aşarım
   Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım’’             
Bu son yerel seçin bir nevi Türk Milletinin sabrının taşması oldu.
Her ne kadar, MHP küskün oylarının bir kısmına tekrar kavuşsa da milliyetçi oyların büyük bir çoğunluğu CHP ye yönelerek Cumhuriyet değerlerine sahip çıktığının sinyalini vermiştir. AKP uzun süre iktidar olmanın sarhoşluğu ve rehaveti ile Cumhuriyet değerleriyle oynamanın ve Cumhuriyetin kurucu unsuru Türk Milletinden kendisini üstün görmenin sonucunu sandıkta gördü. Bu seçimlerde en çok düşünmesi ve kuruluş ayarlarına dönmesi gereken  sanırım CHP olmalı. Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK’ün partisi olmaktan uzaklaşıp abuk-subuk ideolojilerin partisi olma çizgisine yöneldiğinden beri hep hüsrana uğrarken Türk Kimliğine ve ATATÜRK değerlerine sahip çıkınca metropoller dahil Türkiye genelince destansı zafere ulaşmıştır. Demek ki CHP vakit kaybetmeden ‘’Türkiye Cumhuriyetini kuran halka Türk Milleti denir’’ diyen ve ‘’Muasır medeniyet seviyesi’’ni işaret eden Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK çizgisine dönmelidir ki başarıları devam etsin.
Ne idüğü belirsiz milyonlarca çapulcuyu Türkiye’ye topladılar, bir kısmına da vatandaşlık verdiler. Baktılar bu çapulcular faydadan çok zarar vermeye başladı. Başladılar ‘’Beka Sorunu var’’ demeye. Türk Milleti gösterdi ki, ''Beka Sorunu yok'', ''İktidar Sorunu var.'' O halde dedi İktidara el değiştirelim, gönderelim çapulcuları geldikleri yere sorun ortadan kalksın. Mesele bu.
Türküm, Doğruyum, Çalışkanım
İlkem, küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak, yurdumu, milletimi özümden çok sevmektir
Ülküm; yükselmek, ileri gitmektir
Ey Büyük Başbuğ Atatürk!.. Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and içerim
Varlığım, Türk varlığına armağan olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene!..

Adil ÖZTÜRK
Adil ÖZTÜRK