GENEL KONULAR OTAĞI > Duyurular

Turania.Net ile HunTurk.Net Birleşmiştir...!

<< < (2/14) > >>

AĞASAR:
Tanrı'nın Türk Milleti'ni sınadığı bir zamanda birlikten kuvvetin doğacağı inancını taşıyarak yola çıkan yürekli Türkçüler'e esenlikler olsun!..




Türklüğün ve yegâne Ülkümüz Türkçülüğün menfaatleri doğrultusunda yapılan birleşme hayırlı uğurlu olsun, Tanrı uğraşlarımızda kolaylık versin...

Türkçü:
Dileklerinizin gerçekleşmesini diliyorum.
Katkılarınızı, öğretilerinizi ibretle izleyeceğim ve mümkün olduğunca katılımcı olmaya çalışacağım.
Esenlikler...

Tibaren:
Bu kutlu birleşmenin gücümüze güç katacağını umarak yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz ..

Tanrı yardımcımız olsun ..

Tonyukuk:
      Huntürk.net ve Turania.net birleşmesi hakkında sonra daha ayrıntılı bir biçimde yazmayı düşünüyorum. Şu an yalnızca kutlamakla yetiniyorum. Daha önce Turania.net çatısı altında yer alan arkadaşlarımızın, vicdan, Tanrı, Töre gerçeğinden ayrılmadan çalışkan ve katkı sunar biçimde bu çatı altında var olmalarını diliyorum. Bu yerleri hiç bir zaman bir amaç olarak görmedik bir araç olarak gördük ancak kimselere bulaşmadan Türkçülüğe hizmet etmeye çalışan mütevazi otağımıza yıllardır yapılan üstü örtülü saldırılara bakınca artık bu yerlerin bu dalavereleri çevirenlerce bir amaç haline geldiğini üzülerek görüyorum. Günlük 6-700 konuk ağırlayan Turania'dan kalkıp bu çatı altına gelmemiz bir kaç yüz liralık sanal başbuğlara ibret olsun, bizler modemlerinin fişi çekilince biten Türkçülük peşinde değiliz. Hayatın her yerinde, her zaman var olacak bir ''Bütün Türklerin birlikteliği'' fikri peşindeyiz. TTK.

İsmail İpek:

--- Alıntı yapılan: Tonyukuk - 16 Mart 2011 ---      Huntürk.net ve Turania.net birleşmesi hakkında sonra daha ayrıntılı bir biçimde yazmayı düşünüyorum. Şu an yalnızca kutlamakla yetiniyorum. Daha önce Turania.net çatısı altında yer alan arkadaşlarımızın, vicdan, Tanrı, Töre gerçeğinden ayrılmadan çalışkan ve katkı sunar biçimde bu çatı altında var olmalarını diliyorum. Bu yerleri hiç bir zaman bir amaç olarak görmedik bir araç olarak gördük ancak kimselere bulaşmadan Türkçülüğe hizmet etmeye çalışan mütevazi otağımıza yılladır yapılan üstü örtülü saldırılara bakınca artık bu yerlerin bu dalavereleri çevirenlerce bir amaç haline geldiğini üzülerek görüyorum. Günlük 6-700 konuk ağırlayan Turania'dan kalkıp bu çatı altına gelmemiz bir kaç yüz liralık sanal başbuğlara ibret olsun, bizler modemlerinin fişi çekilince biten Türkçülük peşinde değiliz. Hayatın her yerinde, her zaman var olacak bir ''Bütün Türklerin birlikteliği'' fikri peşindeyiz. TTK.

--- Alıntı sonu ---

Tonyukuk Anda'nın söylediği herşeyin altına imzamı atıyorum. Fedakarlık özveri nasıl oluyormuş herkes görsün.
Saygılarımla

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git