GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

FETHULLAH GÜLEN DGM DOSYASI FETÖ

<< < (3/22) > >>

metinuzun:
SAYIN IRKDASLARIM SU F.G. ERMENI TOHUMUNDAN BEY DIYE HITAP ETMEYIN.TÜRKIYE ICIN NE YAPTIKI BEY DIYE HITAP EDIYORSUNUZ.O BIR ERMENI KÖPEGIDIR.ONU KORUYANLAR ZATEN BUGÜN TÜRKIYEDE BASBAKANLIK YAPYOR HERIF ISTEDIGI GIBI HAREKET VE HAKERET EDYIOR TÜRKLERE KARSI.ELBETTE BIR GÜN ASILCAK O KÖPEK.VE BIR KAC KISI DAHA.

SAYGILARIMLA


BOZKURTLAR BYUN EGMEZn TÜRK ASLA EGMEZ

almila_hun:
    Herkese selam
    Biz neyin tartışmasındayız anlam veremiyorum.
    Abdullah Öcalan denen zat ülkemizde bir adamızı resmen gasp etmiş keyifte,hunharca bir çok insanı katletti ve cezasını aldı aslında bu onun için bir mükafaat adamı resmen emekli ettik biz....
    Fettullah Gülen ne yaptı peki? Hepimizin nüfüs hüviyetlerinin arkasında yazan fakat birçok kişinin bilmediği ,tanımadığı ya da yanlış anladığı gereklerini yerine getirmediği İSLAM dinini bizlere anlatmaktı ve bunun da mükafatı ya da cezası sınır dışı edilmek bir başka deyiş ile eğer ülkene gelirsen bu düşüncelerin yüzünde ne kadar hapiste kalacağın belli değil.
     Artık ceza ile mükafatın karıştığı bir ülkedeyiz.
     Neden insanlara hep önyargı ile davranıyoruz ki bu davranışımızın bize zarar verdiğini görmüyor muyuz?
     Ve hangi hakla o insana lağım faresi diye hitap edebiliriz.Ne hakkımız var buna ?Bizim dinimizde böyle birşey var mı? İnsanlara kötü sıfatlarla hitap etmek, kaldı ki bizler böyle sıfatlar kullanırsak ülkemizi nasıl bir arada tutarız?Nasıl örnek oluruz gençliğimize?Nasıl bizim hakkımızda cahiller diyen insanların ağızlarını tıkarız biz söyler misiniz?
     Dini yaşamak kötü birşey değil aslında yaşamıyor olmamız bizler için büyük talihsizlik....
     Toplantılarımıza, konserlerimize Peygamber Efendimizi konuşarak tekbirler getirerek başlıyoruz şimdi dinini yaşayan bir insana nasıl olurda kötü sözler,kötü sıfatlar,eleştiriler yapabiliriz ki???
     Kimse dört dörtlük insan değildir elbette herkesin yanlışları olabilir.Ama bizler bu yanlışları yüze vurmak yerine sessizce kişiyi uyarmalı açığı da kapatmaya çalışmalıyız.

ALLAH'A EMANET OLUN.....
ALLAH HER DAİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....

   

kutadgubilig:
ya bi akıllı ol ya
ne dini ne kitabı ne diyon sen ya akıllı ol

aslanargun:
Sayın Almila Hun! Burası Türk Irkcıların Otağı! Böyle bir otağın belirli kuralları var! Siz okumaktan aciz misiniz' de böyle saçma sapan şeyler yazıyorsunuz? Irkcı Otağına niye üye oluyorsunuz? Amacınız nedir? Bu site ülkücülere ve ümmetcilere asla ve asla kulak asmaz! Lütfen başka bir kapıya!

[Hun Türk]:
Bazı zihinsel özürlüler için bu tür başlıklar iyi oluyor. Uzun zaman önce üye olup şimdiye kadar bir şey yazmayanlar, kuyruğuna basılmış kedi miyavlamaya başlıyorlar.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git