Gönderen Konu: AKP belası  (Okunma sayısı 5637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turkekul

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
AKP belası
« : 28 Ocak 2006 »
Nerden başlasam başımızdaki hangi beladan bahsetsem bilmiyorum. Gün TÜRK için en acı gündür beyler. anadoludaki milliyetçi TÜRK oylarını ve doğu ve güneydoğudaki kürtlerin oylarını alarak başa geçen içişleri bakanının TÜRKlükten bi haber milli eğitim bakanının vanlı bir kürt başbakanın eşinin ise pkk sempatizanı olduğu bir hükümet var başımızda.
Yıllardır el değdirmediğimiz kırmızı çizgilerimiz 3yıl gibi kısa sürede birer birer silen. Şehit kanları ile suladığımız kıbrısı bir anda satan Büyük TÜRK Rauf DENKTAŞI hain yapan , Kilise evleri serbest ,ruhban okuluna açılmasına göz yuman , Fener rum patrikhanesinin ekümenlik isteğine sessiz kalan anaokuluna kdar ingilizceyi zorunlu dil yapan ,kürtçe dil kursuna kürtçe eğitime izin veren, söylerken içimizi titreten tarih kadar eski olan büyük TÜRKLÜĞÜ alt kimlik yapan, ırk bile olmayan zavallı köhne bir topluluk olan kürtleri  şımartıp her istediklerini yapan bir hükümet var başımızda. Avrupa birliğine girecez bahanesiyle halkı kandırıp LOZANI yeniden yazan bir hükümet var başımızda.Avrupanın yıllardır rüyalarını süsleyen istekleri bugün birer birer gerçek oluyor. Misyonerler güzel ülkemizin her yerinde kilise açıyor incil dağıtıyor vatanperver karadeniz insanını pontus olduğuna inandırmaya çalışıyor yunanistanda çektiği kemençe ile horon tepen rumların cdlerini elden dağıtıyor Vanda ağrıda ermeniler parsel parsel toprak alıyor güneydoğuda yahudiler susuz toprakları kat kat fazla paraya satın alıyor akdenizde egede alman , ingiliz köyleri kuruluyor hükümet engel olacağına yardım ediyor ama keşke hepsi bu kadar olsa Oktay Sinanoğlunun kulakları çınlasın güzel  dilimiz günden güne tükeniyor her gün onlarca yeni ingilizce kelime giriyor binlerce yıllık yer isimlerimiz bir anda ingilizce yunanca oluyor kendi insanının bile gitmediği dağ köylerinin girişinde wellcome yazıyor, gençliğimiz ise TÜRKlükten bi haber  ses çıkartıp isyan edeceğine kulakları küpeli saçları boyalı garip giyinimli Türkçeden bozma ingilizce ile bugun hangi kızı götürebilirim nasıl köşeyi dönerim hesabı ile gününü gün ediyor. Durum çok kötü ırkdaşlarım insanımız TÜRKüm demeye utanır olmuş TÜRKlüğünü unutmaya başlamış . Baştada söylediğim gibi gün en kötü gündür mevcut AKP hükümeti Büyük TÜRK ATATÜRKÜN gençliğe hitabesinde bahsettiği(Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler.) iktidar sahibi hükümettir. Aklım almıyor olanları bir türlü apo şerefsizini desteklemeye giden elleri posterlerle kürdistan haritaları ile dolu köpeklere bir şey yapmıyor sakin olun diyor Olanlara tepki için yollara dökülen TÜRK  bayrağı açıp vatanın sahipsiz olmadığını göteren vatansever ırkdaşlarım pravakatör oluyor kışkırtıcı oluyor. Irkdaşlar hiç bir şey için geç kalınmadı çözüm açık ve net Büyük kahraman büyük TÜRK ATATÜRK yolu gösterdi ( EY TÜRK MUHTAÇ OLDUĞUN KUVVET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR)

Çevrimdışı tekadam

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
    • http://turkcu01.skyblog.com/
AKP belası
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2006 »
haklisin irktasim basimizda buyuk bir bela var ve bu beladan nasil ve ne zaman kurtulacagimiz belli degil.hukumet bize degil kurdlere calisir duruma gelmis memlekete hergun bir parca veriliyor,ama nereye kadar.
TANRI TURK'U KORUSUN.irktasim.
TURK bu ulkenin yegane efendisidir,yegane sahibidir.Saf TURK soyundan olmayanlarin bu memlekette bir tek haklari vardir;hizmetci olmak hakki,kole olmak hakki.Dost ve dusman,hatta daglar bu hakikati boyle bilsinler.
http://turkcu01.skyblog.com/
http://

Çevrimdışı blsahin2005

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
KİMSE OTURDUĞU YERDEN SEÇİLMİYOR!...
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2006 »
Buradan herkese kızıyoruz, ancak bunlar nasıl geliyorlar yönetime, nasıl seçiliyorlar, tabiki uzun yılların uğraşıdır, kendilerini tanıtarak, bir çok vaatlerde bulunarak, gerektiğinde kapı kapı dolaşıp oy toplamadılar mı? o zaman günün şartlarına göre iyi hazırlanıp yönetime alternatif olunmalıdır. oturduğumuz yerden kızıp eleştirerek bir yere varamayız, dünya liderlerine parmak ısırtan yuce önderimiz Atatürk'ün mücadelesi yakın tarihimize en iyi örnektir, önce hedef belirlenmeli, hiç bir kitleyi dışlamadan, hedefe yürümeliyiz işte o zaman kazanılır.
Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin.
ÖZGÜRLÜK TÜRKÜN RUHUNDA VARDIR