Gönderen Konu: içimizdeki irlandalılar  (Okunma sayısı 3542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kursad37

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
içimizdeki irlandalılar
« : 29 Eylül 2011 »
irlandalıların içimize sızması çoook eskilere dayanır
oktay hoca derki
"""Atatürk Araştırma Kurumu Ankara'da birkaç yıl evvel "İngiliz Muhipleri Cemiyeti" hakkında bir kitap bastı. Açın bakın. Kurtuluş Savaşı yapılırken, başlarken İstanbul'da kurulan İngiliz Muhipleri Cemiyeti'nin bünye-sinde hoca efendiler, o zamana göre çağdaş uygar geçinen Tanzimat kafalılar, her türlü ahali var. Bunlar birden bire Anadolu'nun her tarafında şubeler açıverdiler. Hatta bir partinin il, ilçe teşkilatı (1918-19) İngiliz Muhipleri Cemi-yet i'nin şubesi oluverdi. Bu kişiler "Batı'yla niye savaşa-lım, İngilizler bizim hamimizdir, bunlar çok medenidir. İngilizlerle beraber bir şeyler yaparsak kurtuluruz, hem de medeni oluruz. İngilizler şöyle uygardır, böyle uygardır." deyip; bir taraftan da el altından Kurtuluş Savaşı'nı baş-latmakta olanlara suikastler tertipliyorlar. Kurtuluş Savaşı kazanılınca Atatürk bu cemiyetleri kapattı. Bu cemiyetler İstanbul'da hemen İngilizce eğitim yapan okullar açmaya başladılar. Kimisi gizli, kimisi açık, kafaları-beyinleri dı¬şarıda olan, bir yerlerden emir alan cemiyetler faaliyete başladılar. Bu cemiyetler daha sonra yaygın hale 50'lerden itibaren tekrar getirildi. Atatürk'ün bütün yaptıklarının tersine, birden bire bu cemiyetler gene kuruldu, geliştirildi. Neredeyse kasabalara kadar indirildi ve bütün gayreti yeni bir dünya düzeni, kardeşlik gibi tatlı gelen lâflar söyleye-rek bizi Batı'nın kölesi yapmaktır. Bu cemiyetlerle bağlan-tısı olan basın yayında bir sürü köşe yazan vardır. İleriki saatlerde köşe yazarlarından bahsedeceğim. Son günlerde neler diyor adamlar. İyileri de vardır da, onlar fakir fukara
 
""""

Çevrimdışı kursad37

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
Ynt: içimizdeki irlandalılar
« Yanıtla #1 : 29 Eylül 2011 »
ya şimdi ?
İngiliz Muhipleri Cemiyeti' nden olmayan bir yerlere gelemiyor. Bunu herkes biliyor. Niha¬yet ne üniversitede bir yere gelebiliyorsun, ne de başka bir kurumda. Yeni dünya düzeni, milletler, ordular, diller kalmayacak. Tek bir dünyada, insanlar arasında hır gür olacağına herkes kardeş olsun. Bu tam bir uyuşturucu şek¬linde verilen çok zehirli bir ilaç gibidir. Dünyada kim or¬dusundan, milletinden, biliminden, kültüründen, kimliğin¬den vazgeçmiş ki, sen de vazgeçiyorsun. "Herkes bu özel¬liklerinden vazgeçti, biz de vazgeçelim de adam olalım." gibi böyle bir büyük yalanla milletin beyni yıkanarak, menfaatler uğruna bu noktaya geldik. Dünyada da ve Türkiye'de bir sürü insan durumu biliyor.
neticede misyon okullarından yetiştirip yetiştirip
medya
yök
ordu
ve bürokrasiye yerleşen bu satılmışlar ülkeyi her dem de kaosa sürükleyip kiminde pkk , kimi zamanda sağcı solcu , arada sırada sünni alevi kaşımalarıyla bu günlere getirdiler.
ve devam ediyorlar

Çevrimdışı kursad37

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
Ynt: içimizdeki irlandalılar
« Yanıtla #2 : 29 Eylül 2011 »
Kamuran İnan mecliste bir konuşmasında "Türkiye'de 200 bin tane hain var," dedi.

http://www.hukuki.net/archive/index.php?t-7416.html&s=887d29b3b6aed9ced2293cde417bc2c8

okuyun acaaip bir durum , peki bunları temizlemek - arındırmak - elimine etmek gerekmez mi !