Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: Türküngazabı - 22 Mart 2020

Başlık: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Türküngazabı - 22 Mart 2020
Soydaşlarımın bu güncel  olay hakkındaki yorumlarını merak ediyorum
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 23 Mart 2020
Önce siz, konuyu açan sıfatıyla, açtığınız konuyla ilgili kendi görüşlerinizi yazın, üzerine başkaları da bir şeyler yazarlar.

TTK.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: [Hun Türk] - 25 Mart 2020
Biz Türkçüler göğsümüz demir gibi, ter yerine en aşağı 70 ° alkollü dezenfektan üretiriz. Corona moronava, covid-19 movid hak getire. Radyoaktif sızıntı olduğu zaman da böyleyiz. Hemen kurşun levhalarımız var otomatik o devreye girer. Dipçik gibiyiz maşallah...
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: turania_25 - 07 Ocak 2021
Dünya devletlerinin belası olan ve süper güç (!) diye nitelendirilen ABD, her geçen gün itibarını kaybetmeye devam ediyor.

Birileri artık ABD’nin görev ve misyonunu, ekonomiden yana kullanmak üzere devretmeye hazırlanıyor gibi.

Dünya piyasasına iyice açılan, ihtiyaçları karşılama adına alabildiğince ihracatta bulunan ve çok kısa zaman zarfında hedefleri aştıkça aşan Çin’i, dünyanın yeni küresel emperyalist patronu yapmak için en uygun zamanı kolluyor.

Yahudi lobisi, dünyanın bu yeni patronunu, yeni koltuğuna oturtma çabası ile adeta etrafa göz kırpmakta…
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: [Hun Türk] - 09 Ocak 2021
Biraz da başlığı ilerletme adına muhalif kalacam yazıya : )

Malum güzel bir söz vardır. Tarih tekerrürden ibarettir. Çin tarih boyunca bulunduğu noktayı aşmayan, yayılımcı politika yerine, kendini inşa attiği kale duvarlarında  başarılı bir şekilde saklamayı içselleştirmiş korkak bir ırktır. O kadar korkaktır ki Çin-Japon savaşında o kadar nufusa rağmen Japonlar bunların her türlü üstünden geçmiştir. Savaş sırasında bir çok Japon askeri Çinli kadınlara tecavüz etmiştir. İkinci dünya savaşında nükleer bomba yüzünden üzüldüğümüz, o Japonlar'ın tarihinde de bir çok karanlık durumları var. Normalde Çin, Japon denizini geçip yakın tariheki intikamını alabilirdi örneğin.

Tabii korkaklık sadece Japon örneğinden yola çıkarak söylemiş değilim. Tarihçi de değilim sonuçta ayrıntıya giremeyecem ama tarih bize öğretmiştir ki o meşhur Çin Seddi korkaklığın en büyük kanıtıdır.

Şimdi bu korkaklık kana dolasıyla DNA'a kadar işlemiş durumdadır. Nufusun verdiği güç ve düşük ücret-köle sistemi sayesinde bir çok dış yatırımcının fabrikası malum orda. Bunları küçük ölçekte düşünemek yerine, büyük düşünürsek trilyon doların aktığını, sırf kendi insanının üzerinden kazandığı para inanılmaz durumda.

Bizler Pekin'i, Şengay'ı ya da son dönemde Covid-19'dan dolayı Wuhan kentini görüyoruz. Buralara baktığızda İstanbul'dan bile modern bir görünüme sahip. Oysa kadranı indirdin mi patates soyan tayfa ile karşılaşıyoruz.

Evet Çin ciddi güç. Teknolojik askeri yapılanması, ordusu, nufusu çok iddialı. Uzay denemeleri yapabilen, kendi drone ve uçağını üretebilen, nükleer (*) gücü de olan tehlikeli bir ülke. Ama liderlik uzak hedefi olduğunu düşünmüyorum ciddi.

Son 15-20 yılda sömürge anlayışı içinde Afrika'daki bir çok ülkenin de altında madenini de soyan bir ülke. Ruanda katliamında Hutular'a da satır ve palaları sağlayan midesiz bir millet.

* https://fas.org/issues/nuclear-weapons/status-world-nuclear-forces/

Çin tarihte olduğu gibi kendi kalesine girilmez, çevresinde güçlü ve korkutucu olmak istemekte sadece.


Atsız Ata'nın sözünü hatırlayalım. Yahudiler bütün milletlerin düşmanıdır.

Bizimde en büyük düşmanlarımızdan biri bunlar. >> https://www.hunturk.net/forum/turklerin-bas-dusmani-yahudilerdir-4680.html

Malesef Yahudiler ticaretten gelen gelenekleri sayesinde kazançları olmayan tahtaya oynamazlar. Hitler bunu ciddi şekilde gördü ancak yanlış strateji sayesinde daha da güçlendirdi. Bizim tarihimizde Yahudiler anca ticarette uğraşmaya devem etmişler ancak "millet" anlamında güçlendirmemişiz ve devlet işlerinde burunlarını sokmamışız.

Ancak -özellikle- ikinci dünya savaşında sözde Yahudi Soykırımı adı altında çok ciddi güçlenmişler ve ABD'de lobicilik anlamında tahta oturmuşlar. Oysa ki oraya göç eden İrlandalı ya da belki İtalyan sayısı daha fazla idi. Ancak bunlar sinsi ve benmerkezci yapıları sayesinde kanser hücresi gibi bulundukları yerde güç sahibi/delisi oldular.

Bugün Trump'ın yanında duruyorlar ama öncekinde zenci Obama denen dallamanın yanındaydılar. ABD ki Kızılderili başına 5 dolar veren toplama bir etnisite denen topluluk. Bunların yönetim tabakasının kan grubunu dahi Yahudiler belirler. ABD'nin iç siyasetini yönetmek farklı, ABD'nın dış siyasetini yönetmek farklı bence. Bunlar için sadece kaptan köşkünde çıkan problemler.

Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: turania_25 - 11 Ocak 2021
Hun Türk kandaşım, tabi ki herkes aynı fikirde olamaz hiç bir konuda. Lakin, yahudi boş durmuyor, yeni planlarını yeni bir uşak (köle) için kuruyor. Yoksa al birini vur ötekine! Türk düşmanı, din düşmanı, soy düşmanı zaten her biri.   
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: turania_25 - 15 Ocak 2021
Covid-19 aşısı vurulacak mısınız?
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: [Hun Türk] - 15 Ocak 2021
Evet andam aşı olacağım inşallah.

Şuan ki durumda hiç bir aşı güvenli değil. Bilimsel bilgi basamakları gibi. 3-5 yıl geçmesi lazım ki güvenli olsun. Bunlar bilgiye ulaşmak için üç-beş adım atladılar hepsi mecburen.

Ancak kâr-zarar ilişkisine bakmak gerek. Yakalanırsan affı yok. Tombala durumu. Bahtına ne çıkarsa. Geçen tanıdık bir profesörle karşılaştım x bir yerde. Çalıştığı hastanede, 35 yaşında hiç bir rahatsızlığı olmayan birinin nefes almak için neler çektiğini görsen diyordu -ki o dr büyüğümüzle ile ben Şubat 2020 'de dalga geçiyorduk , ne yani altı üstü gribin farklı türü işte, SARS virusu gibi bir iki ay da gider diyorduk.

Diyelim -aşı olmayacaksın- ki sana bir  şey olmadı. Bağışıklık sistemin olması gerektiği gibi çalıştı ne az ne fazla yani. Virüsü alıp çevrendekilere de zararın olabilir.
Hülasa büyük bir riziko. Virüsün hiç bir şey olmasa da dahi durduk yere tansiyon/kalp rahatsızlığı izi bırakması olası.

Aşı olarak da kesinlikle cansız aşı birinci öncelik olmalı bence. Canlı aşı deyince aklıma Resident Evil [Ölümcül Deney] serisi geliyor  :lol: :lol:

Özellikle sosyal medya da sırf AKP'ye muhalefet edecem diye her türlü aşıya ciddi kara propagada yapan hesaplar mevcut. Çoğu Fettullahçı ve Solcu/Kominist trol hesaplar. Türk düşmanlıklarını bizim sade vatandaş üstünden devam ediyorlar hayatlarına. Dandik bir yazıyı/görseli/izleği ciddi jenerik ve görsel efekt çalışması ile sunuyorlar. Saf vatandaşda gidiyor altına binlerce yorum bırakıyor.

Ortada kötü ya da iyi hiç bir bilimsel veri yok aşı için. Sadece faz çalışması adına binlerce/yüzlerce kişilik ufak örneklem gruplar mevcut.

Şu aşamada bu örneklemlere bakarak aşı olmakta fayda var. Kâr - zarar durumu.

TTK
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: turania_25 - 15 Ocak 2021
Peki 2-3 yıl sonra yan etkileri ve telafisiz zararları ortaya çıkarsa ne yapacak insanlar?

Burada muhalefetten ziyade, ''Çin Aşısı'' olması güvensizlik doğuruyor. Pfizer için aynı güvensizliği göremiyoruz ama...

Yani ortada ''müthiş bir güvensizlik'' yatmakta.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: [Hun Türk] - 15 Ocak 2021
Kâr-Zarar durumu işte, risk kullanıcıya ait. Burda otoritenin de ne dediğine bakmak da gerek az çok. 

Şu açıdan da bakılabilinir, bu bir doğal seleksiyondur ya da takdir-i ilahinin, zayıf olan elenir, güçlü olan kalır hesabı. Her yüzyılda bir şekilde salgın geçirmiş dünya.

Örneğin;Yeni doğan bebeklere aşı yaptırmayan ebeveynlerden dolayı son yıllarda unutulmuş hastalıklar çoğaldı. Ciddi ölümler olmakta bu yüzden.
Aşı yaptırmayanlar riske giriyor ama o bebek/çocuk ilk gördüğü bağışık olmadığı mikropta problemler çıkıyor.

Yani önünü kestirmen güç. Bebeğini aşı yaptırmayan ebeveyn bunun bu şekilde sonuçlanacağını bilmiyor ya da bilmek istemiyor.

Bu örnek kaba/acı bir örnek olabilir ama rizikonun sonucunu ortaya çıkartır.

Aşının Sinovac ya da Pfizer'in yapmış olması bence bunun çok iyi ya da kötü anlamına gelmez. Hele ki Pfizer&Biontech canlı aşı denemesi yapıyor ki bu bence diğerine nazaran daha riskli.

Cansız aşı en fazla bir etkisi olmaz diyebiliriz, canlı aşının tam olarak ne gibi bir hasar bırakma olasığını bilemiyoruz. Adamlar varolan kanser çalışmasının düzeneğini aldılar krona aşısına çevirdiler. Arkasında dev Pfizer olması sadece paranın bir problem olmadığını gösteriyor.

Bunlar dev ilaç firmaları. Gerekirse ilacını bulur piyasaya sürmez aşı ile devam eder hayatına. Sonuçta virüsü öldürmek yerine aşısı her daim piyasada olması daha kârlı bir durum. Bknz. Moderna CEO'sun temennesine >> *** (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cHM6Ly93d3cubnR2LmNvbS50ci9zYWdsaWsvbW9kZXJuYS1jZW9zdS1jb3JvbmEtdmlydXMtYXNpc2ktYmlya2FjLXlpbC1ib3l1bmNhLWtvcnVtYS1zYWdsYXlhY2FrLFpVQU5Rd05aT0VpNE5fVmlFQUs3MGc=)
Alıntı
ABD’li ilaç şirketi Moderna'nın CEO’su Stephane Bancel, yen tip corona virüse karşı geliştirdikleri mRNA aşısının hastalığa karşı birkaç yıla kadar koruma sağlayabileceğini söyledi

Pfizer'de farklı düşünmüyordur. Kapitelist düzen her yerde. Bunun nesine inanalım. Adamın beklentisi zaten aşının uzun vadede bir işe yaramaması üzerine. Yararsa istemediği bir şeyi tutacak çünkü. ;D

Domuz Gribi 2009 yılını hatırlayın. Milyonu geçkin aşı satın aldırıldı.  Bu aşı elde kaldı. Afrika'ya hibe edildi. Kim kazandı yine Pfizer gibi devler. Oysa ki H1N1 olarka bilinen grip türlerinden biri olduğu ortaya çıktı. Oseltamivir etken maddeli grip ilaçları ile aşı maşı ortadan kalktı.

Burda da ciddi bir bilgi kirliliği söz konusu. Çin aşısını savunmuyorum ama Pfizer'ı da sütten çıkma akkaşık gibi gösteriyorlar, ona da dikkat etmek gerek.

Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: turania_25 - 15 Ocak 2021
Sonuç olarak, denek olmaya devam edeceğiz o vakit?
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: [Hun Türk] - 15 Ocak 2021
Size kalmış sonuçta bu durum. Her iki durumda da zaten denek olmuş oluyorsunuz en nihayetinde.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Bozkurt42 - 16 Ocak 2021
Bu konuda herkes özgür olmalı. Her iki tarafında kendince haklı tarafı mevcut. Bana denk gelirse ola ki aşı yaptırırım. Diğer yandan hakkaten geleceğe göremiyorsun. Gerçi bu durum zaten bu şekilde geliştiğinden her hangi bir bilim insanında ileriye yönük bir düşüncesi olacağını tahmin etmiyorum.

Sanırım kendi aşımız en güvenli olanı olacaktır.

Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: [Hun Türk] - 16 Ocak 2021
https://legemiddelverket.no/nyheter/covid-19-vaccination-associated-with-deaths-in-elderly-people-who-are-frail

Alıntı
23 deaths associated with covid-19 vaccination of which 13 have been assessed. Common adverse reactions may have contributed to a severe course in elderly people who are frail.

Pfizer & Biontech -mRNA- aşısının durumu çokta net değil. Almanya da da ölüm var diye yazılmış Avrupa harici haber ajansları. Norveç Sağlık B. ise yukardaki açıklamayı yapmış. 13 tanesi yan etki kaynaklı 23 ölüm var diye.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 17 Ocak 2021

İnsan Genomu Projesi
Organizmayı oluşturmak için gerekli bilgilerin toplamına genom diyoruz. Bir diğer tarifle, bir hücredeki genetik materyalin tamamı o organizmanın genomunu oluşturur.
Resmi olarak Ekim 1990’da başlamış olan insan genom projesi (İGP), uluslararası niteliğe sahip olup insan kromozomlarının fiziksel haritasının çıkarılmasını, sayısı yaklaşık 100.000 adet olarak tahmin edilen insan genlerinin keşfedilmesini ve bu sayede bu genlerin daha ileri biyolojik çalışmalar için ulaşılır kılınmasını amaçlamaktadır.

Günümüzde, tedavisi henüz olanaksız 3000’den fazla genetik hastalık milyonlarca insanın yaşamını etkilemektedir.

Bu tip hastalıklardan sorumlu genlerin yapısının aydınlatılması ile “işlevi bozuk” genler için “düzeltmelerin” yapılabileceği, hastalıkların önceden teşhisi ve tedavisinin mümkün hale geleceği tartışmaları, bu projenin başlatılmasındaki en önemli etken olmuştur.



Yukarıdaki alıntı Otağımızda 13 Haziran 2007 tarihinde açılmış olan:

ABD'nin Ulusları yok etme silahı : GENOM (https://www.hunturk.net/forum/abdnin-uluslari-yok-etme-silahi-genom-2064.html)

Adlı konuda yer almaktadır. Yani biz bu ve benzeri hususlara, diğer bir çok hususta olduğu gibi, çok önceden dikkat çekmişiz.
Böyle bir anımsatma ve bağlantıya yönlendirmeyle konuya başlamış olalım.

Bütün dünyayı etkisi altına alan Covid-19 adlı melanetin, küresel aktörlerin birbirlerine karşı; güç gösterisi , üstünlük kurma, alan hakimiyeti ve demografiyi yeni baştan düzenleme vasıtası olarak ortaya sürüldüğü kanısındayım. Yani zaten kesintisiz olarak süregelen savaşın biyolojik gereçleri kullanarak sürdürülmesi olarak görmekteyim.
Birinci aşamada, virüs nedeniyle, sosyal hayat, ekonomi ve insanların psikolojileri alt üst edildi. İnsanlık öyle bir bunalım psikolojisiyle gerildi ki bu gerginlikten ve bunalımdan kurtulmak için sunulan her kurtuluş reçetesini sorgusuz sualsiz kabul edebilecek şekilde hazırlandı. Şimdi tedavi ve koruma adı verilen aşı vasıtasıyla ikinci evre başlatıldı. Bu evre başlar başlamaz da üçüncü evrenin ön hazırlığı olarak, yan etkiler vs gibi argümanlarla insanlar, henüz içeriğini tahmin edemediğimiz, üçüncü evreye alıştırılmaktadır.


Ortada kötü ya da iyi hiç bir bilimsel veri yok aşı için. Sadece faz çalışması adına binlerce/yüzlerce kişilik ufak örneklem gruplar mevcut.


Aslında bağışıklığa dair yapılan açıklamalar Covid-19 dan ziyade psikolojik ve bilinç altını kontrol etmeye yönelik gibi bir şüphe uyandırmakta.

Özellikle sosyal medya da sırf AKP'ye muhalefet edecem diye her türlü aşıya ciddi kara propagada yapan hesaplar mevcut. Çoğu Fettullahçı ve Solcu/Kominist trol hesaplar. Türk düşmanlıklarını bizim sade vatandaş üstünden devam ediyorlar hayatlarına. Dandik bir yazıyı/görseli/izleği ciddi jenerik ve görsel efekt çalışması ile sunuyorlar. Saf vatandaşda gidiyor altına binlerce yorum bırakıyor.


Ortalıkta çok ciddi bir bilgi kirliliği ve belirsizlik var. Bu nedenle kafalar karışık ve çoğu insan gibi ben de aşı yaptırıp yaptırmamak hususunda kararsızım.
Önümüzdeki süreçte bakalım ne tür bir durum ortaya çıkacak?
Oyun kurucu ve program yöneticisi olmadığımız için, daha da kötüsü denek olduğumuz için, etkisiz eleman ve seyirci konumunda izleyip göreceğiz. Bu da, canımızı yaksa da, madalyonun diğer yüzü!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 02 Mayıs 2021
Toplumda tam kapanmayla)(!) ilgili belirsizlik ve kafa karışıklığı sürüyor.

Tam kapanma deniliyor ama, istisnalar, diğer bir deyişle, muafiyetler hesap edilince 16,5 milyon kişinin, yani nüfusun % 20 lik bir kesiminin, tam kapanmadan muaf olduğu anlaşılıyor.

Bu duruma, nasıl tam kapanma denilebilir, anlamak zor!

Vatandaş için tam kapanmanın anlamı şudur:
Ödeme yapılan yerler açık, para kazanılacak yerler kapalı!

Durum bundan ibaret!

Sandıkta mı görüşülür, yoksa beterin beteri var diye, haline şükür mü edilir, bu da vatandaşa kalmış bir tercih!

Kur'an'dan bir ayet:

Siz kendi hakkınızdaki hükmü değiştirmedikçe, Allah sizin hakkınızdaki hükmünü değiştirici değildir!

Rad Suresi Ayet - 11

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: [Hun Türk] - 02 Mayıs 2021
Kısmî kapanma denilir buna anca. İşin doğrusu tam kapanma durumunda desteklenecek ortada bir para yok. İngiltere gibi adam pazarda tezgah açan esnafa kadar, bir önceki yılın kazancının %80 nin kapandığı dönemde geri verdi. Biz de olmayan para ile nasıl vereceksin. O kadar uygunsuz, gereksiz harcamalar varken ne gereği var tabii.

Süreç iyi yönetilmedi ama bizim insanımızda da aşırı boş vermişlik var. Kalburüstü diyebileceğimiz cins3 tuhaf GDO'lar bu ülkede yaşamıyorcasına kendi düzenlerini devam ettirmekte, ülke de olağan dışı bir durum olduğunda pis kokan nefesini karayiplerde almakta.

Diğer yandan asgari ücretle çalışan ya da onu da bulamayan insanında önceliği hayatta kalmak olduğu için kapanma şu bu tırı vırı bunlara. Malesef kültür düzeyi daha düşük bölgelerde de özellikle emekli vatandaş bunu fırsata çevirmiş gibi sağda solda kalabalık oluşturmaya devam etmekte. Hatta bazı marketlerin yasaklar zamanında daha da kalabalık olduğu görülüyor.

Şimdi devlet her insanın başına adam dikemez
. Öyle bir dünya yok. Bu yüzden yönetenin bunlarla ilgili ciddi tedbirleri alması gerekli. Wordometers sitesini devamlı takip ediyorum, çok şükür ilk üçteyiz hep. Ahanda İngilere dediğimiz ülke nerdeyse maskeyi de kaldırmayı düşünüyor. Tıbbın zirvesindeyiz ama gördük kü acil durumlarda o zirve bize yaşa,başa taşa oturalamacağını hatırlattı.

Ülkeleri kıyaslamak istemiyorum ama en azından aşı biliminde geride kalmamalıydık.

En önemli husulardan biri de bence kapanan esnafa vergi bazından bir af ya da indirimin olmayışı. Çalışana kısa çalışma ödeneği var, okuyanlar karıştırmasın. Vakaların artış sebebi nalbur, zücaciye ya da tuhafiye sanırım!
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: [Hun Türk] - 02 Mayıs 2021
Bu arada ödeme kuruluşları sonuna kadar, yeterki ödeme yap. Hatta örneğin SSK primimi ödeyeceksin kapılar sonuna kadar açık. Yasak falan yok sana.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: turania_25 - 02 Haziran 2021
Hükümet maalesef ki artık her geçen gün, her anlamda bocalama içinde kalıyor. Eğitimde, sağlıkta, yasak veya kurallarda izlediği politika...

Ben yaptım, oldu anlayışında ısrar ettikleri için faturayı yine vatandaş ödüyor, ödeyecek.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Yüzbaşı Sançar - 05 Haziran 2021
Konunun uzmanı olan Alman doktor Dr. Med Claus Köhnlein Coronavirus ölümlerinin sebebebini ve insanların nasıl öldüklerini, daha doğrusu, yanlış tedaviyle nasıl öldürüldülerini açıklıyor.
Özellikle bir panik havası oluşturulduğunu ileri süren Dr. Med Claus Köhnlein Covid-19'u dair farklı bir bakış açısıyla, oldukça da inandırıcı ve ikna edici bilgiler veriyor.

LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN!

Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun!

Alıntı yapılan: Dr. Med Claus Köhnlein

OLMAYAN BİR SALGINDAN İNSANLAR ÖLÜYOR!?

"Dünya Sağlık Örgütü isteği ve yönlendirmesi sonucunda, 24 saat yalan haberler yapılmakta.

Boğaz ağrısı, nefes darlğı ve öksürük şikayeti ile gelene test yaparsanız, pozitif çıkması normal.

Ve asla test sonuçları gerçek değil.

Test olayı, düşülen tuzağın birinci aşaması...

Test sonucunda yapılan tedavi ise tuzağın ikinci aşaması...

Testin pozitif çıkmasıyla, yüksek miktarda kortizon ve ağır antibiyotikler devreye giriyor.

‘Korona tedavisi' diye uygulanan şema, başka rahatsızlığı olan insanların ölümüne neden oluyor.

Korona değil, 'korona tedavisi' öldürüyor.

Ölüm arttıkça ve hastanaler test tuzağına düştüğü için, hasta sayısı artıyor ve panik her geçen gün büyüyor.

Eğer, dünyaya verilmiş olan panik havası ve test mecburiyeti olmasaydı, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetleriyle gelmiş olan insanlara eskisi gibi ilaçlarını verip dinlenmelerini isteyecektik.

Her şey seyrinde gidecekti ama bu artık mümkün değil.

Doktorlar, önüne konan tedavi şemasına, uymaya mecbur ediliyor.

Eskisi gibi insiyatif kullanmaları mümkün değil.
Ayrıca hekimler üzerinde büyük bir baskı ve panik var.

Lancet, ünlü tıp dergisidir.

Bu dergide yazılanlar kanun niteliğindedir.

50 yaşında hayatını kaybeden bir insandan söz ediyor.

Bu insan, boğaz ağrısı ve öksürük şikayetiyle gelmiş.
Bu insana yüksek miktarda, 600 miligram kortizon verilmiş.
Üstüne ağır antibiyotikler ve vücudun bağışıklık sistemini çökerten ilaçlar verilmiş.

Ve neticede bu insan, hayatını kaybetmiş ve tamamen hekimlerin hatası.

Olmayan bir salgından, insanlar ölüyor.

Ülke liderleri, koltuklarını korumak için, bu "kumpasta", bilerek veya bilmeyerek rol almışlardır.

Dünyada oluşan panik havası, haklarda liderlere karşı "önlem almadı" baskısı doğurmakta.
Liderler de oluşan baskıdan kurtulmak için, küresel kumpasa boyun eğmek zorunda kalıyorlar.

Aslında panik ve korku dışında, hiç bir şey yok.

Her şey normal seyrinde, ölümler virüsten değil.

Korku ve panik, tedavi adı altında hekimlerin uygulamaya mecbur bırakıldıkları süreç, ölümlerin asıl nedeni...

Dr. Med Claus Köhnlein


Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Yüzbaşı Sançar - 05 Haziran 2021
Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi Cumhuriyet Savcısı Eyüp Akbulut’un, salgın tedbirleri kapsamında alınan yasakların ve Covid-19 la ilgili uygulamaların hukuka aykırı olduğunu anlattığı ve görevinden alınmasına neden olan video.
Lütfen bu videoyu da dikkate izleyelim.
Covid-19'la mücadele adı altında dünyada ve ülkemizde çok farklı ve maksatlı uygulamalar yapılmaktadır.

Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun!

Aşağıdaki youtube bağlantısından, savcı Eyüp Akbulut’un, Esenlik Bildirisi - Salgın, Tedbirler ve Hukuk adlı videosuna ulaşabilirsiniz.
 
https://youtu.be/_pENNS96U_I

https://www.youtube.com/watch?v=_pENNS96U_I
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: turania_25 - 29 Haziran 2021
Covid-19 şaibeli bir virüstür.

Laboratuvar ortamında hazırlandığını söylemeyen de kalmamış durumda.

Ölümsüzlük iksiri niyeti ile yapılan aşılar ile artık ölmeyeceklerine inanan bir kavim çıkmış oldu ortaya.

Unutulmasın ki kaderden kaçışımız, yine kadere oluyor. Aşılar artık, bundan sonraki süreçlerde, birer ''silah'' olarak kullanılmaya başlanacaktır.

Öyle bir ortama denk geldik ki; çember daralıyor ve artık aşı olmayana nefes hakkı da tanınmayacak.

Belediye destekli çadırlar, her alana stant kurarak, yoldan geçen herkese aşı yapar oldular. Hürriyete tecavüz 'resmiyet' kazandı sanırım.
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 08 Ocak 2022

(https://www.hunturk.net/forum/rsm/1185-50-euro-1641602362.jpg)

Alıntı yapılan: Basından

Avrupa Parlamentosu (AP) Milletvekili Moritz Körner, Uğur Şahin ve eşi Özlem Türeci’nin resimlerinin Euro banknotlarının üzerinde yer almasını teklif etmiş.


Türklerden nefret eden Almanlar, bu çifti neden bu kadar çok sevdi?
Zira bu iki bilim insanı Almanya'nın onurunu göklere çıkardı.
Selanik’te Atatürk büstü önünde fotoğraf veren bu değerli bilim insanları neden Türkiye’ye gelmediler?
Bu sorunun yanıtını düşünmek gerekiyor.
Ne kadar da Türk düşmanı olsalar, hatta aralarında kan davası da olsa bu insanların değil Avro'ya resimlerini koymak, uzaya bile adlarını yazdırırlar.
Batılı ülkesinin çıkarı ve tanıtımı söz konusu olduğunda şahsi kinini içine saklar, aklın ve mantığın gereği neyse onu yapar.
Sanki bunlardan biraz ders almamız lazım.

Almanların tarihi bir Türk düşmanlığının olduğu muhakkak.
Ancak 20 yıldır memleket mi idare ediyor, mahalle kavgası mı yapıyor, belli olmayan bir zihniyet sebebiyle iki yönetim, millet değil, arasındaki gerilim had safhaya çıktı.
Bizim ki, ikide bir çıkıp, Almanya bizi kıskanıyor, diye kendi akkoyunlarına gaz ve ayar veriyor.
Almanya bizim neyimizi kıskanacak?

Almanya'da yaşayan yakınlarım söylüyor. Türkiye'yi kıskanıyor musunuz diye soruyoruz, suratlarında müstehzi bir gülüş beliriyor, diyorlar.

Almanlar bilime, akla, emeğe değer verdikleri, sosyal adalet ve barışı sağladıkları için güçlüler.
Türk bilim insanları, Almanya'nın sağladığı olanaklarla, aşıyı buldular. Almanya bilim insanının, bilim insanları da Almanya'nın değerini biliyor.
Bu nedenle de bilim insanlarının resimlerini paralarına koyuyorlar.
Biz de aynısını yapmışız.
Paralarımızın üzerinde bilimde, sanatta, fikirde, vatan savunmasında vb. Türklüğe büyük hizmetler yapmış kişilerin resimlerini paralarımıza koyduk.
Onlar Türk Milletinin başını arşa yükselten kahramanlarımızdır.
Kahramanlarına gereken değeri vermeyen, hak ettikleri saygıyı göstermeyen, sahip çıkmayan milletler, yeni kahramanlar çıkartamaz.
Yeni kahramanlar çıkaramayan milletler; yenilmeye, esir düşmeye, kul ve köle olmaya müstahaktır.

Almanya bizim terk ettiğimiz erdemleri hayatlarına katıyor.
Bütün sır bundan ibaret.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 08 Ocak 2022
Ulu Başbuğumuz Atatürk, Nazi kapmlarında ki, ölümü bekleyen, ilim ve bilim insanlarını kurtarıp Türkiye'ye getirdi.
Ve o insanlar, sağlıkta, ekonomide, tarımda, hayvancılıkta, tohumculukta, hemen her alanda, Türkiye'ye çok şeyler kattı.
Kimin tarafından himaye edilirse, gereken ortam hazırlanır, fırsat tanınırsa oraya hizmet etmek kadar doğal olan ne olabilir?
Tokat'ta sıcak ahırdan, dana kaçmaz, diye bir deyim var...
Biraz da kendimize bakmak lâzım...

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: Covid-19 Salgını ve Bilinmezine Dair!
Gönderen: Bozkurt42 - 08 Ocak 2022
 Güzel söz... :lol:

Üçoklu Börü Kam Ağabeğ,

Zekânın olması ile onun kullanabilecek bir akıl olması malum farklı durumlar.

Türk Irkının yüceliğine inamış biri olarak "kirli bir euro"'ya Türk Bilim İnsanı foroğrafının yerleşmiş olması şahsi açımdan hoş bir görüntü değil. Tabii ki başka bir milletin beni Yüce görmesi güzel bir durum.

Ancak dediğin gibi burada bu çakallar gerekli ortamı hazırlayarak bir şekilde bu bilim insanlarımız bu gücü elde etmiş olması.

Biz de hâlâ acaba Kanal İstanbul gerekli mi yapalım mı yapmayalım mı (Bana göre gerek var : ) ), üç beş kuruş paramız var, acaba hangi saçma sapan bir yere yatıralım, acaba hangi liyâkatsız birine hem araba hem de araba özel sürücü verelim derdindeyiz.

Başlığı ekonomiye getirmeden, Covid için geçte olsa Turkovac'ın çıkması güzel ama bu insanlarımız hele ki Aziz Sancar gibi daha da değerli bir bilim insanımızı soysuz İngiliz kırması ABD 'de olması çok çok üzücü.

Bu tür problemlerin kültürel olarak çok cevabı var. Daha dandik belediye yönetimlerinde bile o parti, şu parti muhabbeti yapıyoruz kıçı kırık bir kaldırım taşı için. İğneyi iyice kendimize de batırmak gerek.

Bir zamanlar ergenlerin gizli düşlerinin kahramanı, ünlü filozof Aysun Kayacı'nın sözü hakket aklımdan çıkmıyor. Benim oyumla dağdaki çobanın oyu nasıl bir olur. : )

Hepsinin bileşimi, alsana bilimsel çalışmadan çıkan milyar dolarlık pasta. Bu pastanın en afilli yerini de bize yedirmezler işte.