Gönderen Konu: 1948 - .....  (Okunma sayısı 4297 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hayalmisali

  • Türk ırkçısı
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 45
1948 - .....
« : 27 Haziran 2008 »
Bugün gazetede okuduğum bir ilan dikkatimi çekti..!!!
İlanı aynen yazıyorum ;
"Yaşamının tümü kürt halkının özgürlük ve demokrasi mücadelesi içinde geçen VEDAT ERKAÇMAZ (BERBER VEDO) yu kaybettik."
Altta geberip giden vedat p.ç inin resmide var. Daha ilginç bir şey söyliyeyim. Doğum ve ölüm yılları , konu başlığındaki şekilde yayınlanmış. Yani "sen ölmedin yüreğimizde yaşıyorsun" misali..!!!
Taraf gazetesinde yayınlanan ilanın internet üzerinden görüntülerine ulaşmaya çalıştım ama bulamadım. Yalnız merak edenler bugünün taraf gazetesinin 12 sayfasında bulabilirler haberi.
Yalnız lütfen gazeteye para verip almayın , belki bir yerlerde görüp okuma şansınız olur.
Haberin görüntülerine ulaşabilirsem sizle yeniden paylaşıcam.
Aynı gazetede yazıları olan Jiyan (Susan Samancı) adlı yazarın ise yazılarını okursanız bu taraf gazetesinin hangi taraftan olduğunu anlarsınız.
Saygı ve sevgilerimle.
T.T.K
KANIN SON DAMLASINDAN ÖNCE , BEYNİN SON HÜCRESİNE KADAR MÜCADELE...

Çevrimdışı ATİLLA-TORUNU

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 133
  • тєηgяi_кυят || α∂šız ||
Ynt: 1948 - .....
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008 »
Onun Tarafına tüküreyim....Şerefsiz,soysuz,satılık p.çler :x Dağdaki yobazların altında inileyerek can veren o orosbularıda yakında ilân ederler....

Ulu Tanrı'm...Artık harekete geçmek için bizlere bir ışık,bir ateş göstersin inşallah..Ve bir an önce ilk saflarda TÜRKÇÜ'ler,TURANCI'lar olarak bu her şeyleri satılık olanlara en büyük silleyi indirelim inşallah...

Tengri TÜRK Budunu'na Kut versin...Esen kalın,TÖRE'ye tabii kalın....

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
Ynt: 1948 - .....
« Yanıtla #2 : 28 Haziran 2008 »
Bu gün bende sizlerle Taraf gazetesinde çıkan bir yazıyı paylaşmıştım ama malasef küçük bir yanlış anlaşılma yaşadık.Bu Taraf gazetesi nabza göre şerbet veriyor ve bir taraftan da asıl yandaşlarını topluyor.Buyrun bu başlığın altına bir haber daha..Taraf gazetesinin tarafı...

Gizli patronumuzu açıklayın

Taraf, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin siyaseti yönlendirme planını belgesiyle kamuoyuna duyurunca, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, “O gazetenin finansörüne bakın” diye tepki gösterdi

İSTİHBARAT ÖRGÜTLERİ BAKSIN

  • Genelkurmay Başkanı Taraf’ın finansöründen kuşkulanıyorsa imalı suçlamalar yapmak yerine, devletin bütün istihbarat örgütlerine gazetemizi inceletebilir. Taraf’ın hiçbir örgütle, partiyle, cemaatle ilişkisi yok.
 
ADİL BİR GENERALDEN BEKLENEN

  • Büyükanıt o gizli finansörün kimliğini açıklasın. Dürüst ve adil bir generalden beklenen budur. Taraf’ın gizli bir ilişkisini, gizli bir para kaynağını ortaya çıkarırsa, biz de dürüstlüğün gereğini yapar bu gazeteyi kapatırız.
 
PSİKOLOJİK SAVAŞ AJANLARININ SUÇLAMASI

  • Gazeteci kılığına girmiş “psikolojik savaş” elemanlarının Taraf’ı ne zamandır Fethullahçı, AKP’li, Sorosçu diye tanımlayıp bu çevrelerden bize para aktarıldığını yaydıklarını biliyoruz. Onlara aldırmıyoruz ama Genelkurmay Başkanı sözünü kanıtlayabilmeli.

http://www.taraf.com.tr/haberv.asp?HaberNo=11015

Sanırım taraf belli... :)
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: 1948 - .....
« Yanıtla #3 : 28 Haziran 2008 »
Bu güdümlü serefsizlerin pacavrasi,genelkurmaya kafa tutacak kadar küstahlasabiliyorsa! Arkalarini kimlere dayadiklarini anlamak icin,alim olmak gerekmez,yalniz o güvendikleri daglarada kar yagar,dolayisiyla analarinin tarlalarinada!! Gecenlerde fatih altayli,milyonlarca zarar etmek pahasina,bu pecetenin nasil ayakta durdugunu kimler tarafindan,finanse edildigini sormustu! Kimseden ses yok! Kurulus amaci sürekli genelkurmayi elestirip yipratmak icin oldugu kesin. Isin garip tarafi,askerin sürekli savunma pozisyonunda olmasi,gerekli tepkiyi gösterememesi. Inanilacak gibi degil ama maalesef öyle. T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

ilteris9

  • Ziyaretçi
Ynt: 1948 - .....
« Yanıtla #4 : 28 Haziran 2008 »
Isin garip tarafi,askerin sürekli savunma pozisyonunda olmasi,gerekli tepkiyi gösterememesi. Inanilacak gibi degil ama maalesef öyle. T.T.K.

Anda, belki bir bildikleri vardır. Öyle umalım.

Çevrimdışı hayalmisali

  • Türk ırkçısı
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 45
Ynt: 1948 - .....
« Yanıtla #5 : 28 Haziran 2008 »
Kendini en güçlü gören , çabuk hata yapar. Umarım TSK da,bu hatayı beklediği için simdilik savunma pozisyonundadır.
T.T.K.
KANIN SON DAMLASINDAN ÖNCE , BEYNİN SON HÜCRESİNE KADAR MÜCADELE...

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: 1948 - .....
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2008 »
Genelkurmay: TSK'ya saldırılar artmıştır
   28 Haziran 2008


1.   Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı bazı çevreler tarafından uzun bir süredir yürütülmekte olan yıpratma kampanyası, son zamanlarda İnternet dahil, basın ve yayın organları vasıtası ile yapılan saldırılarla şiddetini artırmış bulunmaktadır. Türk Silahlı Kuvvetleri aleyhindeki bu çok boyutlu ve sistematik faaliyetlerin gelecekte de devam edeceği değerlendirilmekte ve gelişmeler yakından takip edilmektedir.

2.   Bu kapsamda, bir günlük gazetenin 20 Haziran 2008 tarihli baskısında, Genelkurmay Başkanlığınca hazırlanan Bilgi Destek Planı olduğu iddia edilen bir belge ile ilgili haber yayımlanmıştır.

3.   Söz konusu haber Genelkurmay Başkanlığınca aynı gün yapılan basın açıklamasında kesin bir dille yalanlanmasına rağmen, bazı basın ve yayın organlarının “Kayıtlarda Komuta Katı tarafından onaylanmış böyle bir resmi evrak veya plan bulunmadığı” ifadesini, “Komuta Katı bilgisi dışında böyle bir plan var” şeklinde yorumlamaları ilginçtir. Bu şekilde bir yorum yapabilmek, ancak Türk Silahlı Kuvvetlerini hiç tanımamakla mümkündür. Köklü bir disiplin geleneği ve karargah çalışma kültürüne sahip olan Türk Silahlı Kuvvetlerinde, kurum adına planların nasıl hazırlanacağının usül ve yöntemleri bellidir.

4.   TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDE BÖYLE BİR PLAN KESİNLİKLE MEVCUT DEĞİLDİR. Bu sözde planı üreten, Genelkurmay Başkanlığına mal eden veya kendilerine ulaşan her belgeyi doğru kabul ederek yayımlayan anlayışın; ne kadar etik, demokratik ve yasal olduğu ortadadır.

5.   Diğer taraftan, başka bir gazetenin 25 Haziran 2008 tarihli haberinde yer alan; “Yoksa bu plan Genelkurmay Başkanı’nın bilgisi dışında Kara Kuvvetleri tarafından mı hazırlandı?” şeklindeki soru, tam bir sorumsuzluk örneğidir ve TSK’ne ve onun komutanlarına karşı mesnetsiz bir saldırı özelliği taşımaktadır. Konunun dayanakları ile açıklığa kavuşturulmadan yayına konulmasının, basın etiği ile ne kadar uyuştuğu kamuoyunun takdirine bırakılmaktadır.

6.   Sözde Bilgi Destek Planını gündeme getiren gazete, ayrıca 25 Haziran 2008 tarihli nüshasında, bir komutanlığın PKK-KONGRA-GEL terör örgütünün olası eylemlerine ilişkin “GİZLİ” gizlilik dereceli mesajını yayımlamış ve Dağlıca’ya yapılacak saldırının bu mesaj ile bildirilmesine rağmen tedbir alınmadığı yönünde bir iddiada bulunmuştur.

      Yayımlanan mesaj gerçek bir belge olup, tehdide maruz tüm birimleri uyarma amacı taşımaktadır. Alınan duyumların değerlendirilerek istihbarat haline getirilmesi ve eylem ikazı olarak yayımlanması, Türk Silahlı Kuvvetlerinde kullanılan standart bir uygulamadır. Nitekim, söz konusu ikazla birlikte, bölgedeki birliklerde emniyet tedbirleri artırılmış ve Dağlıca’da konuşlu unsurlarımız gerekli tepkiyi göstererek, hain saldırının asıl amacına ulaşmasını engellemişlerdir. Konu ile ilgili yargı süreci devam ederken, bu tür kışkırtıcı yaklaşımlar sergilenmesi kaygı verici bir durumdur.

      “GİZLİ” gizlilik dereceli askeri evrakın sızdırılması ve basın yoluyla yayımlanması tamamen yasa dışı bir eylem olup, konu yargıya intikal ettirilmiştir. Kurum içinde yapılan araştırmada, mesajın nereden ve kimler tarafından dışarıya sızdırıldığı tespit edilmiş ve sorumlular hakkında gerekli yasal işlem başlatılmıştır.

7.   Türk Silahlı Kuvvetleri; belli çevrelerin organize bir yapı içerisinde yürüttükleri, menfur bir saldırıyla karşı karşıya olduğunun farkındadır. Başarısız kalmaya mahkum olan bu saldırılara karşı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kendisini koruyacak tedbirleri alacağı şüphesizdir. Bu tür saldırılara karşı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en önemli güvencesi, yasal organlar ve Türk yargısının yanılmaz adaletidir. Her zaman olduğu gibi, aziz milletimizin Türk Silahlı Kuvvetlerine duyduğu sonsuz sevgi ve güven ise, en büyük desteğimizdir.

       Kamuoyuna saygı ile duyurulur.   


      Varligimizin teminati yüce Genelkurmay baskanligimizdan yapilan bu cok sert aciklamayi Yüce Otagimiza ekliyorum.
Devletimizin Yargi ve ordusu haricindeki tüm kurumlarini,ellerine gecirdiklerinden emin olan,bu soysuz serefsizler, ellerinden geleni yapmakta tereddüt göstermemektedirler!! Yüce yargimizin,yanilmaz adaletinin tecellisinden baska yapilacak,daha etkili yöntemler oldugunu düsünüyorum!! Gec kalan adalet,adalet degildir!! T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
Ynt: 1948 - .....
« Yanıtla #7 : 29 Haziran 2008 »
motun yabgu kandaşım; Genelkurmay Başanlığımızdan yapılan bu açıklamayı bizlere de ilettiğin için teşekkür ederim. Türk Silahlı Kuvvetlerine olan güvenimiz,sevgimiz bu soysuzları yıkacak şekilde ama bir bekleme içerisinde olduğumuz kesin.Tanrı bir gün buyruk verecek.İşte o günü bekliyoruz.

Esen kalmanız dileğiyle...

TTK !!!
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

Çevrimdışı bulentesen

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
Ynt: 1948 - .....
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2008 »
Bu Genelkurmay Başkanın ve Yeni Gelecek olanının soyu hakkında bilgi sahibi olan varmı