Gönderen Konu: Kayıp Pilotların Cenazeleri Bulundu  (Okunma sayısı 2345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Kayıp Pilotların Cenazeleri Bulundu
« : 04 Temmuz 2012 »
luslararası hava sahasında Suriye tarafından düşürülen uçağımızı ve pilotlarımızı arama kurtarma faaliyetleri ile ilgili TSK'dan açıklama geldi.

Yapılan açıklama şöyle:

1. 22 Haziran 2012 tarihinde, Doğu Akdeniz'de, uluslararası hava sahasında, Suriye tarafından düşürülen Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait RF-4 uçağının enkazının ve pilotlarının bulunması maksadıyla sürdürülen çalışmalarda; pilotlarımız Hv.Plt.Yzb. Gökhan ERTAN ve Hv.Plt.Tğm. Hasan Hüseyin AKSOY'un naaşları deniz dibinde tespit edilmiş ve naaşların gemiye alınması çalışması devam etmektedir.

2. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı dileriz.
 
iki Askerde kirli planların kurbanı,  bilerek yaptılar feda ettiler   sebeb olanlar başından bulsun
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Kayıp Pilotların Cenazeleri Bulundu
« Yanıtla #1 : 04 Temmuz 2012 »
Pilotlarimizin ruhlari sad duraklari Tanri daglari olsun .  Onlarin tek sanssizliklari AKP hükümeti döneminde ,verilen görevi icra etmek zorunda olduklaridir . Bir sene boyunca Kördogan hükümetinin Suriyeye yaptigi tehditler ,terör ihraci asagilama , vururuz haaaa , sabrimizin sonuna geldik türü aciklamalar , Suriyenin korktuguna sayildi . Bu varsayimdan cesaret alan iktidar , Suriyenin ucagimiza saldirida bulunmaya cesaret edemiyecegini düsünerek , Israil ve ABD adina casusluk faaliyetlerinde bulunmak maksadiyla ,kahraman pilotlarimizi atese sürüp kurban etti . Ucagimiz haberde iddia edildigi gibi ,uluslararasi sularda degil , Suriye karasularinda düsürüldü . Kördogan istedigi kadar inkar etsin , tasmasini tutan el Pentagon dahil ,ABD disisleri sözcüsü , Kördogani yalanladi  tersine ucagin Suriye sularinda düsürüldügünü acikladi . Cok yazik oldu acimiz büyük . Ulu Tanri yakinlarina ve milletimize sabir versin.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.