Gönderen Konu: Sevgili Dayı , Kansız Dayı ,Nurcu dayı  (Okunma sayısı 4418 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Dayımı lanetledim.Günü geldiğinde lanetlemek ne imiş öğrenecek .Sevgili dayım Nur cemaatine katılmış .Bir de anlatıyormuş :
Sohbet aralarında büsküvi ile çay vermişler sevgili dayım ikramı yeyip bitirdikten sonra ise alışkanlığı imiş.Tabağında ki kırıntıları parmağı ile temizlerken sohbetin başındaki muhterem hocaları sert bir ses ile azarlamış sen ne yapıyorsun bir nur talebesi tabaktaki kırıntılara tenezzül etmez yetmediyse söyle tabağını tekrar dolduralım bu aşağılık davranışını görmemiş olayım demiş.
Dayım kendinden yaşça oldukça küçük bu hoca denen sapık karşısında haklısınız efendim demiş.
Bu mankurtluğun hangi safhasıdır.Bu onursuzluğun kaçıncı perdesidir.Bu şerefsizliğin hangi kıvamıdır.Dayı sen aşağılık birisin .Ciğeri üç kuruş etmez bu kürt paryalarının içine giderek yeğenini ve onun mensubu olduğu Ulu Türklüğü sattın ya Tanrı ilk cezanı seni aşağılatarak verdi .Bundan sonraki cezan şiddetlenerek gelecek sana .Sakın son savaşta yeğenim diye gelme alnından vurulacaksın .Canını kızıl tamuya götürecekler senin.
Görüyoruzki hainler ailelerimizin içine kadar sızdı .Bir bilgenin dediği gibi sayımız az bizim o yüzden mızrak lağzım .

Şit gökten düşen kayadan demiri çıkardı anladıki dünya kayalarındada bu katı şeyden var .
Sonra ondan üçgen bir uç yaptı .Ejderha kuyruğu gibi üçgendi .Adem bunu görünce Şit oğlum bu nedir dedi .
Şit cevap verdi ;
Mızrak bu dedi .
Adem ;Niçin ona mızrak dedin bu sayımız az demektir.
MU-AZ-RA-KA =Bizim sayımız az demektir.
Şit cevap verdi ; Düşman çok biz ise azız Kabal halkını yenmek için şeytanın ordusunu yere sermek için bu gerek .Aramızdaki sayı farkını kapatacak  Tanrı beni Kaan seçti baba dedi .
Adem pek bir şey anlamamıştı tıpkı benim yazdıklarımdan bir şey anlayamayanlar gibi .
Zaten Kuran da şöyle der ;  ''Biz Adem de pek azim göremedik.''

O gün bu gün Şit oğulları olan biz Türkler insanlığın geri kalanını yöneten Kabil oğulları ile hep savaştık .Buna Tanrı oğulları ile Yılanoğullarının savaşı denir.
Dayı ! sen tarafını seçtin .
BİZ Kİ GELENE SEVİNMEZ GİDENE ÜZÜLMEYİZ ... 
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2234
Ynt: Sevgili Dayı , Kansız Dayı ,Nurcu dayı
« Yanıtla #1 : 24 Eylül 2011 »
ULUKAY Kardeşim,
Otağa açtığın konuları ve bazı konulara eklediğin iletileri takip ediyorum.
Yazdıklarının büyük bir bölümü oldukça ilginç. Yani alışılagelmiş, kalıplaşmış, sıradan ve klasik şeyler değil.
Bu yönünü takdir ve tebrik ederim.
Yalnız bazı iletilerinde konunun anlatımına temel yaptığın referans kaynakları bir çok kişiye ilginç gellebilir- ki öyle- ama bu kaynaklar Türk tarihinden çok Mezopotamya kaynaklarına aittir. Bunlara İslam literatüründe İsrailiyat ( Yahudi uydurması, Yahudi üfürüğü, Yahudi sapkınlığı) denilmektedir.
Bu kaynaklar aynı zamanda yine Ortadoğu dinlerinin tamamına kaynaklık yapan Sümer efsanelerini de içermektedir.
Mesela Türklerin Şitoğulları olduğu Sümer Efsanelerinin uzantısıdır. Aynı şekilde Nuh oğlu Yasef oğlu Türk seceresi de Sümer efsanesidir.

Dayınız için yapacak şey kalmamış. Anlaşılan dayına zehir, şah damarından zekredilmiş.
Tanrı, dayının, taksiratını affetsin!!!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Ynt: Sevgili Dayı , Kansız Dayı ,Nurcu dayı
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2011 »
Evet öyle olduklarını bende biliyorum .Türk tarihi dediğiniz M.Ö 550 de biter .550 den öncesini boş vererek nereye kadar kimliğimizi örtmelerine göz yumacağız .Bu kadarı yetmezmi .İnsanlarımız M.Ö 550 yılında Hunlar olarak çıktılar daha önce yoktular izleniminin sonuna geldik yaşadığımız çağ bunları daha fazla saklamaya elverişli değil belki biraz beyinleri hazırlanır ya da yakın bir gelecekte şok olup kafaları karışır yanlış tarafta oynamaya devam edip her iki cihanlarını da mahvederler .dayım denen o salak gibi kimsenin onun taksiratını affetmesini kabul edemem .
O affedilsin ben yolu bırakırım .
Bu bilgilere sağlam kaynaklardan ulaştım aklın kabul etmiyeceği şeyleri gördüm ve deneyimledim.
Bu yolda bu güne değin çok uğraş verdim.

-Başlangıçta 15 yaşında bir Mhp sempatizanı idim .Türkeşe laf ettirmeyen Nihal Atsızı anladığını ve sevdiğini sanan ama onun bazı fikirlerini yadırgayan belirsiz şaşkın bir yolcu .
Tıpkı bu günki şunlar ve bunlar gibi .

-Öğrendikçe ve yaşadıkça ülkücü oldum .Osmanlıyı derinleme seven, bilen islam öncesi Türklere ise bulutlu bir pencerenin ardından bakan islam değildiler ya o yüzden atalarımızdılar ama o kadar onların zaferleri ile gurur duydumsa da İslam olmadıkları için hep secondery oldular benim için .

-Sonra Atatürkçülük üzerine kendimi yetiştirdim. Onu anlamaya çalıştım .O gerçekte ne diyor ama bize nasıl aksettiriliyordu  bunu da gördüm. Kimse bize okulda onun İlimurya araştırmaları yaptırdığını anlatma gereği duymamıştı .paşanın işaretine uydum yıllarca araştırdım ülkemde çeviri yapılmamış yüzlerce kitabı para ile çevirtip okudum .En dandik kitaplar çevrilirken o kitaplar kasıtla çevrilmiyor bunu da bilin .Bu kitaplarki çok değerli bilgiler içerir.

-Bu bilgiler ışığında maalesef ki uyanıp Türkün kimliğini görmeye başladım .Bu belkide düşmnlarımın en istemediği şeydi.Ama bir kaç kimsenin ne zararı olabilirdi  ki.
Çoğunluk dar geçitlerde kaybolmuş 2500 yıllık bir tarih ve onun içerikleri içinde kısır döngü dönmeyi nasılsa kendilerine düstur edinmişlerdi. Alevi sünni şah ismail yavuz hürremler kürremler yeniçeri ocağı daha önemlidir bitmeden tükenmeden evirip çevrilmeli kalıpların dışına asla çıkılmamalıdır kurt bakışı uzun mesafeli ve keskindir oysa bizler  bakış açısı at eşek bakışından ayrılmaktan hoşlanmayız böyle olmak üzere eğitildik batının ve çölün ışığında ama bunca imkan gelişkinliğine rağmen direnen mankurt beyinler için dir sözümüz meclisimizden uzak olsun bu bağlamda esşeklik var herhalde serde Kurtluk değil diyorum .

-Sonra İslamı yuttum ama islam tarihini ,namazın setri avreti necasetden taretleri ile uğraşmadım .
Süfyani ailesinin ehlibeyte niçin düşman olduklarını sordum hep .aklım almadı Muhammedi yere göğe sığdıramayanların niçin onun torunlarını öldürdüklerini Hüseyine Yezidin dediği şu sözleri bir türlü aklım almadı '' seni horosana salayımda soydaşın Türkleri alıp üzerime gelesin değilmi '' deyişini .Ne soydaşlığı kardeşim Muhammed arab değilmi idi yoksa bu damı uydurma o uydurma bu uydurma ya değilse dedim etraflıca girdim bu da üç yılımı aldı ama bende sonucu aldım .
Mitolojiye girdim altını üstüne getirdim. Kuzey paganizmi , Odin dini ,çeşitli efsaneleri Hun ve Göktürk isimlerini çok iyi bilen ben oralarda geçen isim tavır ve davranışların bire bir uyuştuğunu görünce hadi be olmaz öyle şey dedim.
Kuranı kerimi 313 defa hatmetdim beş kere arabçadan ama bir halt anlamadığım için Türkçe 313 kere tekrar ettim .Ebced ilmini öğrendim .Nucum çalıştım.Parapsikoloji eğitimi aldım çatal büküp ateş toprak su ve hava üzerine çalıştım bunlar şu an değersizler benim için bende daha fazlası var artık .Benim gibi yüksek bir ideale niçin bağlandığını bilme haline erişenler için sihirbazlık numaraları boş teneke kutusudur.Aslında çarpışacağın bir ülkün yoksa hayatda çok değersiz kimsenin bunu anlayabilceğini sanmam burdaki kaynak da benim tabiki. gördüğüm ve öte denilen yerlere ait bilgilerimin tümü . ilimurya ve Atlantis öğretisini zahir ilimleri ve batın ilimleri kullanarak açığa çıkardım .iran ve pers efsanelerini hikayelerini tarihini inceledim.Dünyayı inceledim . Mezopotomyanın altını üstüne getirdim. Hiç bir millete sığıştırılamıyan kürt ve ermenilerin şecerelerini eski nesillerini keşfettim. Müspet bilim diye öttürülen bilimin sınırlarını keşfettim. İyi bir şifacıyım ama bir kaç kişi hariç kimseyi tedavi etmedim etmemde insanların bana verebileceği hiç bir şeye ihtiyacım yok bütün ihtiyacım inandığım ve uğruna savaştığım Tanrısal kuvvetler tarafından fazlasıyla verilmekte aslında verilen fazla değil ama dedim ya dünya ülküm hariç umrumda değil dünya istemeyenin üstüne gelirmiş kardeş aksinede herşeyim var keyfim tıkırında denebilir ama değil amacım hedefe varmakdıkça aslada olmayacak .
Astral seyahatde uzmanım enerji ve doğu mistisizminin ilminin üstüne çıktım .
Müspet tarihten giderek bir yam yam ırkının bile ikibin yıl önce si ve daha eskisine dair izler varken Türkün M.Ö 550 de mantar gibi türemesini diğer ırkdaşlarım gibi kolayca kabul edemedim. Yemi yutmamıştım çünki ben fazla idim fazla bir kaç yüz kişiden biriydim. Osmanlı selçuklu karahanlı uygur göktürk hun konu bittimi dön başa baştan al biterse yine baştan al tekrar baş yap sıkılma Türkçülük demek budur .M.Ö 550 ile 2012 yıllarını kapsar önceyi sorma öğrendiysende  anlatma
Benim milletim cumhuriyeti hazmedememiş ön Türkü nasıl hazmetsin bütün ortadoğu dinlerinin tek kaynağı vardır o da Türklerdir. İsrailiyat denilen nedir ki ?İsrailiyat ne halt biliyormuşki sahte tevratla incille ortalıkta din diye gezinen rüsvağlar  benim kaynağım   değil tabiki en yakın olarak o külte bağlamanızada elbetde hak veriyorum  .Çünki benzerleri orada var doğru .İsrailiyat kültüründe Türklerin atası Şit diye yazmaz bunu ilk savunan benim. İsraile veremem bu buluşu .İsrailiyat İbrahimin soyunu Nuh oğlu Ham 'a bağlar Yasefinkini ise gog ve magogla devam ettirir benim anlatımı arasın bulsunlar bulanın olsun teorim.
İbrahimin babasının babasının ismi Yarut dur .Yarıt Türkçedir bunun gibi yüzlerce delil sunarım bu konuda istesem kitap yazar olay yaratırım o kitab da da belgenin delilin kaynağın öylesini koyarım ki burdaki gibi kısa anekdotlar küçük yazıcıklar şeklinde olmaz bunlar .Ama görevim kitap yazmakda değil .Beklerken bir yandan bilgi saçmak ve inan buna mecburda değilim.
Asıl işim bu değil böyle bir yükümlülüğüm yok önce kalkan yol alır önce duyan hal alır demişler bizde üç kişiyi beş kişiyi hor görmedik.Üçtür beştir demedik.İnsan mürit toplamaya ihtiyacımız yok ki kalabalıklara ulaşmak isteyelim.Benim işim Türkle dindaş mindaş bilmem ben .Bizim yolumuz dinin bittiği yerde duygusal cehaletin son bulduğu yerde başlar. Kandaş inan bana bu siteyi izledim ne yobaz ne alevi ne sünni sohbeti yapmayan düzeyli Türkçülük yapan bir site .Kutsalıma sövmeye kalkmayan sade düzeyli bir duruş bir şeyler yazmaya uygundur .Burdakiler bir kaç yazıyı hak ediyor deyip girdim üye oldum  bir ara son yazım dedim sonra vaz geçip bir kaç şey daha karalamanın ne zararı olur dedim. Ama çok kalacağımı sanmıyorum dostum .Bu kadar açtım kendimi dedenin dediği bir söz vardı şöhret peyda oldumu hicret vaki olur kardeşim beni tebrik ettiğiniz için burdan ayrılmak zorundayımben hiç bir yerde yazarcılık oynamaktan hoşlanmam yazar değilim mesleğim ise bir zamanlar savaşmaktı .Kalem değil silahları iyi bilirim.
Türk tarihi değil bunlar demişsiniz Türk tarihi nedir nereye kadar uzanır ? Türk adını ne zaman aldık bana bir bildirecek varmı ? ben hep bunu aradım Nuhun oğlu Yasefin oğlu Turak diye birine ulaşbildimki Türk ismi burdnmı geliyor diye düşündüm ama onaylayabilcek birini bulamadım .Nasıl bulasınki gemi bile ortada yok .Üçoklu Börü kam kardeşim öyle pis bir düğüm atmışki asırlar boyunca yaşayan bu vampirler burdan çözmek mükün değil. Bilmek kısmı beni ilgilendirdi hep ama ispat etmeye gelince bildiklerimi ve onlara ait olan henüz bilemediğim kısımları ortaya çıkarmak ispatlamak gibi bir niyetim yok gerçekten bilmek değil ama ispatlamak şun an ben de dahil herkesi aşar .Ama her şeyin bir yolu var elbetde Tanrı Kut vere .Bir gün ispat edicem ve herkes yakın çevrem ailem ve şurdan darma duman sahifeler gibi yazdığım şeyleri okuyan herkez  dilerim yalancı çıkmadığımı   görecek kadar hayatda kalır .Bunlar önemlimi ?Evet çok önemli bunlar bizi dünya hakimi yapacak sırlar barındırıyor.
Şöhret peyda oldu Hicret vaki oldu .
T.T.K
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !

Çevrimdışı ULUKAY

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 72
  • ULUKAY'IN SADIK ERİYİM ACUNA KAAN ONA ÇERİYİM.
Ynt: Sevgili Dayı , Kansız Dayı ,Nurcu dayı
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2011 »
Dayım denen yol şaşkını benim dilime konu olacak kadar bir yere sahip olmazdı benim için ama bu yazıyı bir örnek olsun diye yazdım .Bu şekilde olan dayı amca arkadaş ne varsa ona düşman kesilmeyen bir Türk kişisi Türkçü olamaz .
Türklük denen Kurtlar Yolu BEDEL İSTER .
YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE dir.  Bilesiz urugdaşlar....
T.T.K ve Yüceltsin Esenlikler ...
TÜRK TANRISI !
TANRI !
TÜRK YARATMADIĞIN GAYRILARI,
TÜRK GİBİ GÖRÜNEN GAYRILARI,
KURT POSTU GİYMİŞ ÇAKALLARI,
ALBIZLARA KARIŞMIŞ CANAVARLARI
MEYDAN BULUP ŞIMARANI.
KENDİNİ TÜRKTEN ÜSTÜN GÖRMEYE KALKINMIŞLARI GÖRDÜM.
ŞİMDİ ONLAR BENİ GÖRMELİ  DAYANABİLECEKSİNİZ BAKIN KİTAPLARINIZDA YAZAN KIYAMETİNİZ BENİM !