Anket

SİZCE TÜRK BİRLİĞİ NE ŞEKİLDE TESİS EDİLMELİ?

Hemen bütün Türk ülkeleri TURAN adındaki büyük yurt adı altında birleştirilmeli
1 (12.5%)
Gönül ilk seçeneğin hemen olmasını isterdi.Ama çapımızı bilmek lazım.Önce Avrupa Birliği misali bir Türk Devletler Birliği kurabiliriz.İç ve dış sorunlarımızı hallettikten ve tam anlamıyla hazır olduktan sonra belki TURAN'a adım atabiliriz.
7 (87.5%)

Toplam Oy Verenler: 0

Oylama kapandı: 21 Nisan 2006

Gönderen Konu: SİZCE TÜRK BİRLİĞİ NE ŞEKİLDE TESİS EDİLMELİ?  (Okunma sayısı 12480 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
KARDEŞLERİM;
          Görüyorum ki çoğu gandaşım aynı kanı ve düşünceleri taşımakta..2 ay önce TRT olması lazımdı yanlış hatırlamıyor isem,İran.i.c. deki NAHCİVANDAN AYRILMIŞ AZERİLERİN halini gördüğümdeki isyanı annem gibi sizlerinde görmesini isterdim..AZERİ kardeşlerimiz tirenden bozma konteynırların içinde üzülerek söylüyorum(rezil)bir yaşantı sürmekteydiler.TÜRK olacaksın o mezalimi göreceksin ağlamayacaksın,kanından şüphe duyarım!!
         ÜLKEMİZ TÜRKİYE ÖZGÜR DİYEN KARDEŞLERİM!!!!!siz ya bu ülkede değilsiniz,yada gerçekleri kavrayamıyorsunuz...DEVLETİMİZ dediğimiz organ mekanizması IMF izizn vermeden hangi bir adımını uygulaya bilmektedir,???Hangi yasasını onların izni ve gözetimi olmaksızın verebilmekte ve onların uşağı T.C. vatandaşı zenginlerimize ne gibi görevler yüklemişlerdir bilmemektemisiniz??

      EKONOMİK VE MALİ İSTİKRAR ELİMİZDE OLMADAN HİÇBİRŞEY YAPAMAYIZ.ancak savaşır ve savaşırız...laf söyleriz,bağırırız,para kimdeyse güç onda metaryali insanların beynine kazınmış durumda öyle ise ilk önce zengin olacağız.sonra halkımızı adam gibi eğiteceğiz.İLK öncelik ise gençlerimiz TÜRKLÜK BİLİNCİ İLE YETİŞTİRECEĞİZ Kİ! kim olduklarını ve ne için yaşadıklarını bileler....

         TÜRK OCAĞI DERNEKLERİMİZ bildiğim kadarı ile  düzgün bir birliktelikle görevlerini yerine getirmektedirler..ama bu demek değildir ki daha iyilerini yapmayalım....
        GÜNCEL KONULAR bölümüne bir başlık koymuştum onu isterseniz okuyunuz ve LÜTFEN DÜŞÜNÜNÜZ....fazla uzun değil kısa ve öz
       SAYGILARIMLA.....
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE