Gönderen Konu: Türkçü Yaptırımlar  (Okunma sayısı 9804 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: Türkçü Yaptırımlar
« Yanıtla #10 : 09 Nisan 2013 »
Türkcü-Irkci bir iktidari gectik Türklügü inkar etmeyen hatta hain olmayan bir iktidar olsa ona dahi raziyiz.
Türk milletine ne zamandir unuttugu Türklügünü, tarihini, soyunu, üstün millet oldugu gercegini asilamadigimiz müddetce hangi yönetim isbasina gelirse gelsin sonu hep Türklük adina hüsran olacaktir.
Bugün akp gidip yerine x parti gelse ne degisecek ? Veya x parti gidip yerine b partisi gelse ne degisecek ? Türkler Türk olduklarinin farkina varmadiklari müddetce tarih hep tekerrür edecektir, akp iktidara geldi ise bu büyük ölcüde Türklerin oylari ile gerceklesmistir. Türkiye'de Türklere ragmen hic bir parti, hic bir yönetim Türk düsmani uygulamalara imza atmaya cesaret edemez nitekim akp´nin Türk düsmani politikalarinin en önemli destekcileri ne acidir ki milletimizin ta kendisidir yoksa kürdlerin oylariyla falan iktidara gelmedi bunlar.

Herseyin basi Türk soylulara Türklüklerini hatirlatip gönüllerine nakis nakis Türklügü islemek olmalidir, bu büyük ölcüde basarildigi zaman zaten hersey kendiliginden gerceklesecektir.

Çevrimdışı kökini

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 19
  • TENGRİ TÜRKÜ KORUSUN!!
Ynt: Türkçü Yaptırımlar
« Yanıtla #11 : 09 Nisan 2013 »
Yıllardır Türk milletine Türklüklerini unutturmak için ellerinden geleni yaptılar. Yıllardır Türk gençliğini kendi ırkından utandırmak için ellerinden geleni yaptılar. Fırsat bulduklarında asimile ettiler, fırsat bulduklarında soykırıma uğrattılar. Kültürümüzü sömürdüler, milli değerlerimizi yok edip yerine arapların kültürünü yerleştirmek için ellerinden geleni yaptılar. Sonra emperyalistler ülkemize geldi ve onlarda bize kendi yozlaşmış değerlerini aşıladılar. Tüm bunlardan sonra günümüzdeki evrimin son basamağı olan üstü minare altı şişhane kuşağımız oluştu. Ben bu yaratıklara evrimini tamamlayamamış insan görünümlü hayvanımsılar diyorum. Kabeleri beyaz saray Tanrıları para olan yaratıklar!! Biz Türkçüler bunlara karşı gelince ırkçı olduk dışlandık! Şimdi tüm olanlara içimizdeki asil kanla karşı gelme zamanıdır!! Irkdaşlarımıza zaman ve mekan ayrımı yapmadan her yerde Türklüğümüzü tam anlamıyla anlatmalıyız. Uyuyanların içindeki Türklüğü uyandırmalıyız! Yeniden onların içindeki asil kanı hatırlatmalıyız onlara!! Ulu Tengri bu yolda bizimledir, bundan kesinlikle şüphem yok. Yalnız Tengrimiz de biz susup köşelere çekildiğimiz sürece bize yardım etmeyecektir. Ulu Tengri'nin esenliği her zaman üstümüze olsun!!!
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!

Çevrimdışı meralodem

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 74
Ynt: Türkçü Yaptırımlar
« Yanıtla #12 : 09 Nisan 2013 »
Haklısınız, 1 kere oy kullandım o da CHP'ye idi, AKP karşısında bir tek onlar olduğu için ama bu sefer MHP ama onların da müslüman olmayan Türk olamaz tarzındaki söylemleri insanı çileden çıkartıyor. Bu arada, CHPye oy verdiğime pişman eden sebepler

http://www.youtube.com/watch?v=oAEpDlJJkJ8

http://www.youtube.com/watch?v=QSOm1VuugVo

ve Hüseyin Aygün olayı.

Bu siteye gelme nedenim artık küçük de olsa birşeyler yapmak. Şu an ne yapabiliriz? Benim aklıma gelen kaçak sigara satanları polise şikayet etmek ama polise güvenim yok artık, lütfen bu konuda fikir paylaşalım

Çevrimdışı kökini

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 19
  • TENGRİ TÜRKÜ KORUSUN!!
Ynt: Türkçü Yaptırımlar
« Yanıtla #13 : 10 Nisan 2013 »
Haklısınız, 1 kere oy kullandım o da CHP'ye idi, AKP karşısında bir tek onlar olduğu için ama bu sefer MHP ama onların da müslüman olmayan Türk olamaz tarzındaki söylemleri insanı çileden çıkartıyor. Bu arada, CHPye oy verdiğime pişman eden sebepler

http://www.youtube.com/watch?v=oAEpDlJJkJ8

http://www.youtube.com/watch?v=QSOm1VuugVo

ve Hüseyin Aygün olayı.

Bu siteye gelme nedenim artık küçük de olsa birşeyler yapmak. Şu an ne yapabiliriz? Benim aklıma gelen kaçak sigara satanları polise şikayet etmek ama polise güvenim yok artık, lütfen bu konuda fikir paylaşalım

Andam, bildiğim kadarıyla otağımızda direk siyaset yapmak yasak. Bu yüzden sana kısaca şunu söylemek istiyorum. Meclisteki tüm parti ve parti bozmalarının hepsi bozuk düzenin partileri. Bu yüzden her şeyi iyi araştır derim. Eğer bir şeyler yapmaksa amacın yine kendi fikrime göre ilk etrafındaki yakın kişilerden başlayarak onlara Türklüğü yani gerçek Türklüğü anlatmaya başlayabilirsin. Belki ilk denemelerimizde bizi kimse dinlemeyebilir; ancak inatla bu yolda devam edersek karşılığını alacağımıza eminim.
YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2239
Ynt: Türkçü Yaptırımlar
« Yanıtla #14 : 10 Temmuz 2013 »
Bu siteye gelme nedenim artık küçük de olsa birşeyler yapmak. Şu an ne yapabiliriz?

Türkçülük; Türk Milletini kayıtsız şartsız sevip; karşılık beklemeden hizmet etmeyi gerektirir.
Hizmet kavramı çok geniş anlamlar içermektedir. Görünür nesnel ihtiyacı karşı hizmet olduğu gibi hizmet etmek isteyen kişi ya da toplulukların anlayışlarına göre de hizmet anlayışları değişkenlik göstermektedir.
Türkçülerin örgütsüzlüğü güncel olarak en çok eksikliği duyulan şeylerden birisi ve hatta başta gelenidir. İşin bu yanından bakıldığında Türkçülük için en büyük ihtiyaç Türkçülük ülküsüne gönül vermiş Türk çocuklarının bir arada bulunup ortak amaçlar uğrunda el ve gönül birliğini sağlayacak olan örgütlenmedir. Türkçü örgütlenme sağlandığı takdirde öteden beri süregelen birçok şey eskisi gibi olmayacaktır. Türkçülerin de müdahil olacağı gündem öyle her isteyenin Türk Milletinin aleyhine istediği gibi şekillendirdiği bir işleyişle hareket edemeyecektir.
Benim kişisel olarak görüşüm: Türklüğün aleyhine işleyen her şeyin yegâne sebebi örgütsüzlüktür.  İşte bu yaşamsal gerçeği fark eden bir kaç kişi tarafından kurulmuş olan Gökbörü Türkçüler Derneğine belki de üstesinden gelemeyeceği kadar büyük iş, yük ve sorumluluklar düşmektedir. Üstesinden gelemeyeceğinden kastım bu Türkçü kuruluşun daha çok yeni ve süreç olarak olması gereken güce ulaşamamış olmasıdır. Ama gözlemler göstermiştir ki Gökbörü Türkçüler Derneğinin bu zaman dek yaptığı işler sorunun bütünü için yeterli olmasa bile Türkçü camiadaki sahipsizlik, örgütsüzlük, dağınıklık vb. olumsuzlukları psikolojik olarak büyük ölçüde karşılamış, özgüven duygusunu pekiştirip, Türklük düşmanlarına karşıda meydanın o kadar da boş olmadığı mesajını vermiştir.
Sonuç olarak Türkçülerin gündelik ve sıradan tartışmaları ve en önemlisi de ben-sen çekişmelerini bir yana bırakarak ülke genelinde örgün, özgün ve gündem belirleyici baskın örgütlenmeyi sağlamaları olmazsa olmaz şarttır. Bu noktada Gökbörü Türkçüler Derneğinin resmi ve kurumsal kimliği, kanımca, büyük bir kazanım ve önemli bir örgütlenme deneyimidir.
Her haneden bir Karahan çıkartmak bencilliğini ve gereksizliğini terk ederek Gökbörü Türkçüler Derneğinin resmi ve kurumsal kimliğinin sağladığı örgütlenme olanaklarından yararlanmak Türkçülerin faydasına olacaktır.
Türkçüler örgütlenme sorunlarını çözdükleri an şu an yakındığımız onlarca olumsuzluk kendiliğinden ortadan kalkacaktır.
Aslında sorun Türkçülerin; tembellik, umarsızlık, bencillik vb. nedenlerle bir araya gelememiş olmalarının yarattığı boşluktan Türklük düşmanlarının tepe tepe faydalanmasından ibarettir.
Bozkurtların boşalttığı alan çakallar tarafından doldurulmakta, Bozkurt ulumalarının yerini; it, kürt, çakal, sırtlan ürümeleri almaktadır.
Evet sorunun aslı, esası ve özü budur...
Sağlık ve esenlik dileklerimle...

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Gorunmez Boz

  • Kurtuluş Türklüktedir, Türk Türkleştikçe güçlenir.
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
Ynt: Türkçü Yaptırımlar
« Yanıtla #15 : 23 Ekim 2013 »
AKP'yi sevmiyorum ve hatta ateistim yani nefret etmem gerekir ve ediyordum da ama yerli malı helikopter-tank-savaş gemisinin AKP döneminde üretildiğini görünce oy verebilirim diye düşünüyorum ama işte ordu başında komutan olmadıktan sonra ne işe yarar, bir de o var.

Kandaş ve ırkdaş kardeşim dediğin tank Sakarya'da üretiliyor helikopteri hangi ilimizde üretiliyor emin olmadığım için yalan beyan yazmak istemiyorum o yüzden yazmıyorum.
Bu adını söylediklerin araçlar Türkiye Cumhuriyetinde her parçasına kadar üretilmiyor.
Yazılımları lunix tabanlı yapanlar Çin Çek Cumhuriyetinden vatandaş.
Helikopterin motoru Amerika Birleşik Devletlerine kayıtlı bir motor firmasının fabrikasında üretiliyor, uçak ile ülkemize geliyor.
Mermileri Amerika Birleşik Devleti sınırında ve o ülkede faaliyet gösterip vergisini o ülkeye veren bir firmanın ürettiği.

Ülkemizde yapılan tank için işçilik T.S.K tarafından yapılıyor kaynak, montaj, tasarım.
Tasarım için kullanılan programlar Yurt dışı çıkışlı programlar autocad, solidworks gibi.
Ayrıca tank motoru Almanya'dan geliyor.

Söyler misin bana simdi tüm parçaları yurt dışından gelen bir şeyin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yapılınca Türk yaptı olur mu?

Bizimkiler ne kadar onların işletim sistemleri ile oynarsa oynasın örnek Pardus işletim sistemi Orta doğu teknik üniversitesi tarafından geliştiriliyor ama kendi yaptıkları değil lunix tabanlı bir işletim sistemi sonuçta TÜRK denilmesi için yüzde yüz TÜRK yapımı olması şartı olur.

O dediğim helikopter de tank ta ne kadar TÜRK yapımı deseler de YALAN, İNANMA.
Yada inan kandaş senin görüşün oyunu da istediğin siyasi partiye vermekte zaten hürsün kimse sana baskı yapamaz sadece bunları da bil istedim.

Esen kal.

Görünmez BOZ (kurt)