Gönderen Konu: Ben kimim?  (Okunma sayısı 2934 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MergenHan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ben kimim?
« : 24 Şubat 2014 »
Kardeşlerim, hepinize iyi akşamlar!

Forumda yeni olduğum için konuyu belki yanlış yere açmış olabilirim, mazur görünüz. Söylemek istediğim şeyler her ne kadar günümüz üzerine olsa da milli duygularla daha çok alakalı olduğu için Türkçülük kısmına açtım.

İsmim Berkay. Ben bir asker çocuğuyum. İnşallah ben de asker olacağım. Bazı psikolojik sorunlarım olduğu için sürekli evdeyim ve vaktim bol. Ben de bu bol vaktimi araştırmaya ve halkın nabzını tutmaya adadım.

Daha önceden gerek Sosyalist, gerek Anarşist, gerek ise Milliyetçi gruplar arasına girdim. Fark ettiğim tek ortak özellik tüm bu görüşlerin Batı icadı olduğuydu. "Burası Anadolu, Batı değil!" diye senelerce kişisel blog'um üzerinde ve sosyal medya hesaplarımda yırtındım, fakat hiçbir faydası olmadı. Evimde oturuyor olduğumdan Batıcı insanlara diş biledim. Öyle diş biledim ki, dudaktan öpüşmek ve oral seks olarak tanımlanan o hastalık bulaştırıcı Batı adetlerinin bile bizim topraklarımızda yerinin olmadığını düşünüyorum.

Çocukluk yıllarımda Muş'ta 2-3 seneye yakın yaşadım, babamın asker olması sebebiyle. Ankara'da göremediğim insanlığı bazen Muş'ta gördüm. Muş'un insanları her ne kadar (genelde) Türk olmasalar da en azından Batıcı değillerdi. Bu yüzden Türkiye'de yaşayan ırklar ve milletler üzerine Nihal Atsız Bey'in savları kadar sert savlarım yok. Ben kendini Türk kabul eden her bir bireye ikinci bir şansın "bireysel" olarak tanınması taraftarıyım.

Çocukluğumdan beri Tanrı'ya hiç ihtiyacımın olmaması ve İslam'ın sapkın Araplar'ın dini olması sebebiyle 8 yaşımda ailemin dininden koptum. Her Türk ve asker gibi ben de onurum için yaşamaya başladım, herhangi bir yaratıcıyı hesaba katmadan. Bugün 18 yaşımdayım, Türk olmaktan gurur duyuyor ve Türklük ülküsü adına faydalı bir şeyler yapmak istiyorum.

Beni az çok tanıdınız sanıyorum. Ülküm, Türklük maneviyatının anlaşılması ve buna karşı duracak her türden insanı yolumdan def etmektir. Anlattığım ülküyü benimsemiş mevcut bir dernek/grup yoksa da açılmasına ve idare edilmesine seve seve katkıda bulunurum. Yardım edecek olursanız Türklük ve Türk kültürünü anlatacağım bir internet radyosu programı da yapabilirim. Önerilerinizi ve tekliflerinizi bekliyorum kardeşlerim.

Esenlikle!
Sosyalizm Bozkırlar'da da vardı. Uyanın sefil insanlar!

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: Ben kimim?
« Yanıtla #1 : 24 Şubat 2014 »
Sayın MergenHan,
Öncelikle hoşgeldiniz. Yazdıklarınızı okudum. Çoğuna katılmadığımı belirtmek isterim.
Örneğin:
Alıntı
Türkiye'de yaşayan ırklar ve milletler üzerine Nihal Atsız Bey'in savları kadar sert savlarım yok. Ben kendini Türk kabul eden her bir bireye ikinci bir şansın "bireysel" olarak tanınması taraftarıyım.
sözlerinize katılmıyorum ve bu ifadelerinizin Türkçülüğü yeterince kavrayamamış ve özümseyememişliğin göstergesi olduğunu söylemek zorundayım.
Din hakkındaki görüşleriniz sizi bağlar ama bu size Türk Milletinin değer verdiği şeylere saygısızlık yapmak hakkını vermez. İnanır veya inanmazsınız o sizin bileceğiniz şeydir. Lakin iş milletin inançlarına hakaret etmeye gelince bu laiklikle, din, vicdan ve ifade özgürlüğüyle açıklanamaz.
Alıntıladığım;
Alıntı
Çocukluğumdan beri Tanrı'ya hiç ihtiyacımın olmaması ve İslam'ın sapkın Araplar'ın dini olması sebebiyle
sözleriniz sizin laikliği bile yeterince anlayamadığınız göstergesi olan talihsizliktir.
Ayrıca yazınızın içeriğinde inceden inceye kürtsever (kürdofil) bir tarafınızın olduğu kokusuda var.
Burası Türk soyunun üstünlüğünü esas alan ve kana dayalı bir dava güden Türkçü bir otağdır. Bu itibarla yazdıklarınız belki içtenlikle yazılmış şeylerdir ama bilmelisinki bu tutum ve davranışınızla burada rağbet göremezsiniz.
İsterseniz otağı şöyle bir baştan sona gözden geçirip ondan sonra görüş ve düşüncelerini yeni baştan bir ölçüp tart ve sonrası için ona göre kararını ver.
Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir

Çevrimdışı azakoğlu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 33
Ynt: Ben kimim?
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2014 »
Ben de yeni bir üyeyim.Paylaşımların ne kadar eski olup olmadığına bakmaksızın otağı tanımaya çalışıyorum.ilgi alanım edebiyat fakat her fırsatta otağa girerek çeşitli yazıları zaman içinde okuyacağım.burada garip bir yazıya güzel bir cevap okudum.Eskiden ismini vermek istemediğim bir forum sitesine üye idim.Sözde Türkçü ve Milliyetçi bir site idi.Ancak üye rumuzlarının bir çoğu yabancı idi ve paylaşımların pek çoğu komünizm odaklı sitelerden alınarak yapılıyordu.Bu yazıyı paylaşan kardeşimiz üzerine alınmasın ama ben o sitede buna benzer çok yazı okudum.Bence de kürt hayranlığı burada tutmaz.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
TÜRK ZATEN YÜCE!