Gönderen Konu: Ben rahat yaşamak istiyorum ya siz ?  (Okunma sayısı 1695 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Ben rahat yaşamak istiyorum ya siz ?
« : 08 Haziran 2016 »
Atatürk Cumhuriyet'inde ve  Osmanlıdan döneminden bu yana büyük bir sorundur kürt meselesi.Her fırsatta isyan bayrakları , maduruz rolleri oynandıgını sizler bilmesenizde bu toprakların sahipleri ve yegane efendileri olan biz  Türkler bilmektedir.

Osmanlıda döneminde  ve Atatürk Cumhuriyet'inde hiç bir zaman kürt sorunu olmamış aksine kütle kütle kürt istilası olmuştur.Anadolu toprakları büyük bir tehlike ve istila ile karşı karşıyadır..Düşüneceksiniz şimdi ! Türk -kürt kardeştir .Kardeş kardeşin Toprag'ını istila etmez ev sahipligi yapar derseniz onada tamam.Peki size şu soruyu yöneltsem ne cevap verirsiniz.Kardeşinizin evine gittiginiz zaman evini ,yagmalıyormusunuz ? Yağmalamıyorsunuz.Peki kürt'ler neden her fırsatta yağmalama isyanları çıkarıp maduruz rolleri oynuyor.Bu gerçegi kabullenin Türk-kürt kardeş degil , can düşmanlarıdır.Tarihte böyle olmuş , gelecektede böyle olacaktır.

Hem bir kere Türk-kürt kavramları taban tabana zıt kavramlardır.Kürt'e kürt diyen Türkiye Türkleridir.Orjin isimleri Krmancidir var oldukları Coğrafya vardır ki iran Zagros daglarıdır.

İstilacı ,yağmacı ,namussuz, haysiyetsiz , Onur ve şereften milyonlarca km uzaklıkta olan kırmancilerden kurtulmanın stratejik yolu şudur.

Kürt'e ;Ev, iş , Aş yok.Açıkcası Türk'ün can'ına , malına göz dikenlere Su yok.Sloganım ve sloganımız hemen akıllara şu soru ? işareti gelecek.

Bu slogan Türk-Kürt kardeşliğini dinamitler

Bu slogan ülkede bir Türk-Kürt gerilimine neden olur

Bu slogan binlerce yıldır süren Türk-kürt din kardeşligini böler

Bu slogan Kürt’lere karşı bir kampanyadır.

Tabiki bir kampanyadır.Hemde bonuslu, hediyeli  bir kampanya.

Bu kampanya'ya katıldınız zaman Türkiye Cumhuriyet'i huzur bulacaktır.İş yerine  gittiginiz zaman çocuklarımın , başına bir iş gelirmi diye düşünmeyeceksiniz.Çocuklarınız okula uyuşturucu , kumar , alkol almaya gitmeyecek.Okumak büyük adam olmak için caba sarf edecek.Hafta sonları Aileniz ile dağ'da, bayırda , eylence yerlerinde nefes alarak rahat dolaşacaksınız.İş hayatınızda dolandırılmayacaksınız.Türkler arasında dayanışmalı Söz senet olacak.Düşün sana ! kürtsüz bir Türkiye , düşünmesi bilen güzel.Terör yok, yagmalama yok, uyuşturucu yok, riyakarlık yok.Ahlaksızlık yok.

Tengri Biz Menen

 :asker:  :prbay  :asker:



 
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..