Gönderen Konu: Soyunun üstünlügüne inan ,soyunun üstünlügü için yaşa  (Okunma sayısı 1769 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Soysuz ırk ,ırksız soy, soy  olmaz.Soyunu korumayan ırk boy sürmez.Boy sürmeyen ırk'tan Millet olmaz.Türkçülük  ,Töre ve kültür temeline bağlı bir milliyetçiliktir, var olan bir çok milliyetçilik modelinden de daha etkilidir. Öyle ki, bu tür milliyetçiliği bugünün Türkiye Cumhuriyetinde yapmak, Türklerin yoğun olduğu başka yerlerde yapmaktan bile daha güçtür.Neden ?

Biz Türkler diger etno ,semitk kavimlere göre Biyolejik , Tarih , kültür  olarak en üstünüyüz.Irkçılıgımız dahil bilimseldir.Tengri Türk'ü yarattı ve yeryüzüne hakim kıldı.Uyku uyur iken batı Nuh doğmadan kişnedi ordularımızın at'ı.Türk tarihi M.Ö 16.000'li yıllara dayanır. Yazı M.Ö 16.000yılında Türkler tarafından icat edildi. Tüm dünya alfabelerinin kökeni Türk alfabesidir.Anadolu'da Ön -Türkçe yazıtları bulunmaktadır. Latin, Yunan, Fenike ve Kril alfabeleri, Ön-Türkçe'den oluşmaktadır. Skandinavya ve Avrupa'da 5000'den fazla Türkçe yazıt bulunmaktadır.Türkler herzaman devlet kurma ve idare etmede en önemli medeniyetlerden biridir. Devlet kurmak ve idare etmek büyük bir sanattır.Türkler bunu yapan en iyi medeniyettir.Ar aya Türk içindir.

Tanrının yarattıgı Orjin Millet olarak bu farkındalıgı ve Özelliginize neden varamıyorsunuz !

Tengri Biz Menen

 :asker: :prbay :asker:

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..