Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: Üçoklu Börü Kam - 05 Nisan 2021

Başlık: Türkiyeli Marksist Sol Üzerine...
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 05 Nisan 2021
Aşağıda yer alan yazıdaki ifadelerimde; Atatürk ilkelerine, cumhuriyet kazanımlarına, milli ve yerel değerlere sahip sol ve sosyal demokrat düşünceyi ve onun mensuplarını tenzih ederim.

Gerçek şu ki, uzun zamandır, milliyetçiler iç dünyalarında ‘kurumsal’ anlamda, kimsenin çözemediği, ‘esaret’i çağrıştıran, bir dram yaşıyor.
Milliyetçilerin uzun süren fetretini iyi tahlil edenler, bu fırsattan istifade, vurdukça vuruyorlar...
Çünkü bu ‘cezbedici’ tavrın herhangi bir yaptırımı yok!..

Türk solu, Türk asıllılar yerine,1978 de kendilerini emperyalist ABD'nin maşası rolüne soyunan etnik kürt milliyetçileri ile kripto ermenilerin tasallutu altında büyümüş ve ASALA ve PKK ortaya çıkıncada Türk solu kendisini sorgulama noktasına gelmiştir.

Ayrıca ABD, Türk sağını (dincilik yapan ve ülkesine yabancı arap sevicileri) dizayn ettiği gibi, maalesef Türk solunu da dizayn etmiştir.
Sovyetlerin dağılması sonunda, maalesef  Türk solu da bir daha toparlanamamış ve hâlâ  yaprak misali sallanmaktadır.

Türk asıllı soldan kastım, etnik kürtçüler ve kripto ermeniler dışındaki sol ve sosyal demokrat guruplardır.

Bu zorunlu açıklamadan sonra asıl mevzuya gelecek olursak;

Türkiyeli Marksist sol, dünyanın en ‘karanlık’ soludur ve insanlık anlayışının sınırı ‘Türk’te biter!..

Onun gözünde ‘Türklük’ faşizmin başladığı yerdir!..

Başta Ermeniler olmak üzere hiç bir kavmi zikretmek ‘ırkçılık’la eşdeğer değildir ama söz konusu ’Türk’olunca orada ‘ırkçılık’ başlar!..

Milletimizin adıyla aralarına ‘utanç duvarı’ çekmekte hiç bir beis görmeyen Türkiyeli marksist sol her türlü etnik ayrımcı yapıyı, halkların kardeşliği ve hümanizm söylemlerini maske yaparak kucaklamakta da bir beis görmez.

Hep bir ağızdan; ermeni, kürt, laz ve hatta aborjin bile olurlar ama, hangisi benim babam diye, bayrağa sarılı, tabutlara koşanTürk çocuklarından yana olmazlar.

Türkiyeli marksist sol Atatürk'e burjuva Kemâl, Lenin'e ise beni sen yarattın diyen Nazım'a, şehir eşkiyaları Deniz'e, Mahir'e, Türk askerine namlu doğrultanların Kızıldere'sine ağıtlar yakar, Lenin'e, Stalin'e, Enver Hoca'ya methiyeler dizer ama bir kere bile; Uygur İlinden, Telafer'den, Kerkük'ten, Hocalı'dan Osman Batur'dan, Sadık Ahmet'ten, Elçibey'den, Denktaş'tan, Rabia Kadir'den, Erşat Salih'ten söz etmez!

Türkiyeli marksist solun Atatürk'le tek bağı,(!) O'nun laiklik ilkesini çarpıtarak, laikliği Türklüğün mukaddesatına saldırı aracı yapmaktan ibarettir.

Onlar için Atatürk burjuva Kemâl'dir.

Türkiyeli marksist sol; Che'ye, Fidel'e, Ho Chi Mink'e kör kütük aşıktır, ama; Enver Paşa'nın, Topal Osman'ın, Antep'li Şahin'in, Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey'in, Hasan Tahsin'in adını bile anmaz..!

Bizim Türkiyeli marksist solumuz böyledir işte!

Boşuna demedik ya, dünyanın en ‘karanlık’ soludur, bizim Türkiyeli marksist sol, diye...

Kimse merak buyurmasın, Türkiye'nin sağ'ını da yazacağım.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: Türkiyeli Marksist Sol Üzerine...
Gönderen: [Hun Türk] - 05 Nisan 2021
Bizde ki SOL anlayışı, Türk Düşmanlığı üzerine kurulu. Sözüm ona Sosyalizmin S'i bile yok bu GDO'larda. Siyasal İslâm anlayışını güdenlerde genetik yapı olarak çokta farklı değil tabii.
Başlık: Ynt: Türkiyeli Marksist Sol Üzerine...
Gönderen: Temür Noyan - 05 Nisan 2021
Sosyalist/Komünistler,Batıya ana avrat söverler ancak Rusya ve Çin'e dil uzatmaz.Türklüğü yoketmek davalarını halkların kardeşliği adı altında yaparlar.
Başlık: Ynt: Türkiyeli Marksist Sol Üzerine...
Gönderen: Kurtkaya - 06 Nisan 2021
Bizde ki SOL anlayışı, Türk Düşmanlığı üzerine kurulu. Sözüm ona Sosyalizmin S'i bile yok bu GDO'larda. Siyasal İslâm anlayışını güdenlerde genetik yapı olarak çokta farklı değil tabii.
Türkiyeli marksist sol ile Türkiyeli siyasal İslamcılar amaç ve hedef olarak aynı ortak paydada yer alıyorlar.
Her iki kesimin de ortak ortak amaç ve hedefi Türk varlığını yok etmektir.
Sadece kullandıkları dil farklı.
Birisi hümanizm, eşitlik ve halkların kardeşliği safsatası üzerinde diğeri ise din kardeşliği ve ümmetçilik üzerinden edebiyat yapmaktadır.
Her ikisinin de vardığı yer aynıdır.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun!
Başlık: Ynt: Türkiyeli Marksist Sol Üzerine...
Gönderen: Bozkurt42 - 07 Nisan 2021
https://www.hunturk.net/sol-milliyetci-olamaz

Sol'un karakterine ters: Vatan-Millet-Sakarya

Sol yelpazede olupta aynı zaman da vatansever olunamaz.  Hele ki bizim ülkede ne kadar etnik döküntü varsa bu şemsiye altına saklanır mecburen. Ulusalcı, Türk Solu diyenlerden de cacık olmaz.