Türkçü Turancı Otağ

TÜRKLÜK ve TÜRK DÜNYASI OTAĞI => TÜRKÇÜLÜK => Konuyu başlatan: Kayrakan_GokBoru - 03 Mayıs 2006

Başlık: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Kayrakan_GokBoru - 03 Mayıs 2006
HİTLER'İ KİM FİNANSE ETTİ

(http://www40.brinkster.com/siyonizm/hitler.JPG)

"Yahudiler bana mücadelemde önemli katkılarda bulundular.Hareketimizde çok sayıda Yahudi'nin mali desteğini gördüm.Daha o zamandan kuvvet ve başarının ne yönden geleceğini biliyorlardı."(Adolf Hitler)

Hitler'e Mali Destek Sağlayan Yahudi Bankalar

·Deutsche Bank:Alman savaş ekonomisini yönlendirmiştir.Hitler'i finanse etmeleri yönünde hemen hemen  bütün şirketlere baskı uygulamıştır.
 

·Dresdener Bank:Sahibi Eugen Gutmann.Aynı zamanda barut üreticisi Lois Hagen,Loewe ve Krupp silah fabrikalarını finanse etmiştir.
·Darmstaetter Bank:Sahibi Abraham Oppenheim,Bşk.Jakop Goldschmith
·Bleichroeder Bank:Kurucusu Samuel Bleichroeder,sahibi Bleichroeder ailesi.
·Speyer Bank:Sahibi Speyer ailesi.
·Mendelsshon Bank:Sahibi Mendelssohn ailesi.II.Dünya Savaşından önce Alman Endüstri Komitesi ve Ticaret Odası Başkanlığı yapmıştır.Alman savaş endüstrisi ve kimya sanayini finanse etmiştir.
·Warburg Bank:Sahibi Warburg ailesi.Alam savaş endüstrisini finanse etmiştir.Almanya'yı dış dünya ile bağlantıda tutan bir Yahudi bankasıdır. I.Dünya Savaşından sonra Almanya için diğer devletlerden kredi temin etmiştir.
·Arnhold Bank:Sahibi Arnold ailesi.Alman Silah sanayisini ve savaş endüstrisini finanse etmiştir.Bamag,AEG,Agfa,Dresdner Bank,Ludwig Loewe Ag ve daha birçok Alman silah ve mühimmat fabrikalarının ortak ve finansörlerinden idi.
·Disconto-Geselischaft:Kurucusu Solmssen ailesi.Sahibi Hitler'in en büyük finansörlerinden Georg Solmssen'dir.Georg Solmssen Hitler döneminde Alman bankacılığının merkez organizasyon başkanıydı.Gemi inşaatı,donanma ve ağır savaş sanayi,petrol endüstri,telekomüninikasyon alanlarında yatırımlar yapmıştır.
·BHG Berliner Hendelsgesellschaft:Sahibi Carl Furstenberg,savaş sanayini finanse etmiştir.Tamamı Yahudilere ait olan Ruhr Bölgesi endüstrisini desteklemiştir.
·Schaafhausensch Bankveerein:I.Dünya Savaşı'nda Siegfired Samuel yöneticiydi,II.Dünya Savaşı'nda ise Gutmann yöneticiydi.Loewe Konsorsiyumu'na katılıp,Loewe Silah Fabrikaları'nı finanse etmiştir.Tamamı Yahudilerin tekelinde olan Ruhr Bölgesi'ndeki savaş endüstrilerini finanse etmiştir.
·Nationalbank für Deutschland:Sahibi Gutmann,savaş sırasında elektirik endüstrisini finanse etmiştir.Bir başka Yahudi bankası olan Darmstaedter Bank ile birleşmiştir.
·Commerz und Privat Bank:Yöneticisi Curt Sobernheim,Alman savaş ekonomisini desteklemek amacıyla iç ve dış ticari kuruluşlarıyla ilişki kurma görevini üstlenmiştir.
·Berg und Metallbank:Sahibi Dr.Willhelm Merton,savaş sanayinin hammadde kaynaklarını finanse etmiştir.
·M.A.V Rothschild & Söhne:Sahibi Rothschild ailsei.Her alanda savaşı finanse etmiştir.

Not : Hitler'in ırkçılığı da bu kadar...
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: aslanargun - 03 Mayıs 2006
Hangi kaynaklardan alıntı olduğunu bildirseniz? Benim bildiğim Hitler, her zaman koyu bir yahudi düşmanıydı ve 1933' te nsdap hükümetini kurduktan sonra, yahudilerin bütün mal varlıklarına el koydu. Hatta onla bırakmayıp yahudilere karşı soykırım' da bulundu.

Şurası doğru: Yazdığınız gibi, bazı şirketler yahudi elindeyde, fakat 1933' ten sonra hemen el değişti. Thyssen ve Krupp gibi şirketler benim bildiğim kadar her zaman almanlar'dan yönetiliyordu!

Esenlikler!

Tanrı Türkü Korusun
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Kayrakan_GokBoru - 03 Mayıs 2006
Kaynağı vermedim çünkü sentezci bir sitenin reklamını yapmak istemedim.Silir mi bilmiyorum. http://www.siyonizm.tk/

Aynı yerde şunlar yazıyor

"Filistin'de 20.yy başlarında,bir Yahudi Devleti kurmak isteyen Siyonist önderlerin karşısında önemli bir engel vardı.Bu engel,Yahudilerin Filistin topraklarına göç etmeye ikna edilememesiydi.Vaatedilmiş Topraklar'da,tüm dünyayı hakimiyeti altına alacak bir Yahudi İmparatorluğu kurmak için diğer ülkelerde dağınık vaziyette bulunan Yahudilerin tek bir devletin çatısı altında toplamak gerekiyordu.Aksi taktirde kurulması planlanan İsrail Devleti'nin sembolik olmak dışında hiçbir anlamı kalmayacaktı.
 

 Siyonistler tarafından yapılan sayısız çağrılara rağmen,özellikle Almanya,Fransa,Amerika gibi ülkelerde yaşayan Yahudiler,bu ülkelerin zenginliklerini sömürerek elde ettikleri yüksek yaşam düzeyini bırakıp İsrail topraklarına göç etmek istemiyorlardı.Onca teşvike rağmen,Yahudi nüfusu Filistin topraklarında artmıyordu,aksine Yahudiler evlerin dönüyordu.Bunu engellemek için bir şeyler yapmak gerekiyordu.Yapılan iş şuydu:Hitleri başa getirmek.Böylece Yahudilerin Filistin topraklarına gelmeleri sağlanacaktı.

Hitler yalnızca Yahudilere hizmet etmiştir."
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: brakisefal - 04 Mayıs 2006
burda bahsedilen Hitler destekcisi yahudiler; siyonist yahudilerdir.
yahudi ile siyonisti birbirinden ayrı incelememiz gerekir.
siyonistler ortadoğuya yahudileri çekebilmek için Avrupa'daki yahudi düşmanlığını bir yere kadar desteklemiş olabilir.lakin bu konu hitler'e atılacak bir çamur olmamalı.
ayrıca nazi'lere yahudilerin maddi destek aktarması hitler'in değil; yahudilerin aşağılık belirtisidir.

hitler ırkçılığı veya alman nasyonalizmi Türk ırkçılığı ile elbet örtüşmez, lakin referans alınabilecek bir kaynaktır. o yüzden bu forumlarda henüz daha hiç tartışılmamız Stalin ve Türkistan Lejyonu konuları varken bu konuyu bu şekilde irdelemeyi gereksiz görüyorum.
saygılar
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Deli - 16 Mayıs 2006
      Irkdaş.

      Ne Yahudiler,ne Masonlar Hitleri hiç desteklemedi.1930'lu yıllarda bütün dünya bunların elindeydi.Rusya,Amerika,Japonya,İngiltere ve  o zamanlar bütün güçlü devletlerin ekonomileri bunların ellerindeydi.Bu devletlerde yüksek makamlarda yer almışlar ve hatta ülkelerin Başkan'ı bile olmuşlardı(Amerika Başkan'ı Thurman)

      Yahudiler ve Masonlar şimdi olduğu gibi o zamanda dünyayı yönetiyorlardı.Ama yönetemedikleri tek bir devlet vardı oda Almanya'ydı.İkinci Dünya Savşının çıkmasının esas sebebi budur.

         Hitlerin hedefi sadece Alman Irkından oluşan 1.000 yıllık bir cihan devleti kurmak.Yahudiler ise bütün dünyayı ellerinde tutup dünyanın nimetlerinden sadece Yahudilerin yararlanması.İki ülkü birbiriyle çatışınca İkinci Dünya Savaşı ortaya çıkmıştır.

       Amerika Porl Harbour'un bombalanmasıyla savaşa girdi.Ama Amerika bunu biliyordu ve sırf savaşa girmek için göz yumdular.

      Masonların ve Yahudilerin hayat görüşüne Komünizm daha uygun olduğu için Lenin'le(bu adamda bir Yahudidir) beraber Rusya'yı,Mao'yla beraber Çin'i,Fidel Castro ile Küba'yı Komünist rejim sayesinde ele geçirdiler.

      Ülkücüler Irkçılığı red ettiği için Hitlerinde Yahudi güdümlü olduğunu söylemelerinden tabi bir şey olamaz.Bu şu manaya gelir kardeşim bizde Yahudi güdümlüyüz.Yani adamlar koskoca Hitleri kontrol ediyorda bizimi edemeyecek.Bunun altından bunu çıkara bilirsin.

       Ülkücülük hariç her fikir,her düşünce Yahudi güdümlü oldunu söylenmeye çalışmışlar pek itimat etme.

           Ayrıca Yahudi katliamı yıllanmış bir yalandır.

         Sakın yanlış anlaşılmasın,Hitler bizim düşmanımızdır.Ama bir Irkçı,başkasının güdümünde olamaz.

           Saygılar

       
       
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: ALP-ER-TUNGA - 17 Mayıs 2006
SEVGİLİ SOYDAŞ!
Öncelikle şunu belirteyimki Hitler bizim örnek aldığımız bir şahsiyet kesinlikle ve kesinlikle olamaz ve olmamalıdır.Çünkü bizler Türk'üz zamanınıda bizi yoketmek için müttefik ordularını göndermeye hazırlanan(kendi kitaplarında yazmıştır,hatta mussolini'nin geleceğini öğrenen Nihal ATSIZ ATA Davetiye adlı şiirini bu konu üzerine yazmıştır)bir adamı asla ve katiyyen örnek almamız söz konusu olamaz.Ancak saygı duyulmalı mı sorusuna gelince verilecek cevap şudur:
EVET SAYGI DUYULMALIDIR.Çünkü o adamda kendi ulusunu temizlemek için bir takım çalışmalar yapmış fakat başarılı olamamıştır.Yeteneksiliğinden ötürü hain ilan edilmiştir ancak kazansaydı emin olun kahraman ilan edilirdi.Fakat yine söylüyorum BİZLER TÜRKÜZ,TÜRKÇÜYÜZ.EĞERKİ BİZLER HİTLER'İ ÖRNEK ALIRSAK NERDE KALDI BİZİM TÜRKLÜĞÜMÜZ,TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZ?ALINACAKSA EMİN OLUN ONDAN KAT KAT BÜYÜK BİR LİDERE,BİR BAŞBUĞA SAHİBİZ.ODA HİÇ ŞÜPHESİZKİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK PAŞADIR!YOL GÖSTERİCİMİZ İSE HÜSEYİN NİHAL ATSIZ ATA OLMALIDIR.
Saygılarımla...
TTK-TTTO  :turan:
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Deli - 17 Mayıs 2006
      Hitler elbet örnek alınamaz.Hitler Darvinist,dinsiz bir köpektir.Hitler Yahudi katliamını yapmadı ama kendi Irkındaki insanları öldürttü. Almanlar sarı kafa olduklarından saçı sarı olmayanı öldürttü,sakat özürlü Almanları ise bir kampta toplayıp açlıktan öldürdü.

     Ayrıca takıntılı bir kişiydi.Ordusunun hiç yenilmeyeceğini düşünerek Alman ordusuna taşıyamayacağı büyük yükler yükledi.Hitlerin başarılı olma ihtimali sıfırdı.

       Türk varken Almanın Cihan imparatorluğu kurma şansı ne kadar olabilir ki?Almanlar büyük zaferler kazanmış gibi görünsede Arapların İslamiyet sonrası kurduğu devletten bir farkı yoktu.Bir günde devletleri işgal etmesi büyük zafer değil işgal ettiği devletlerin beceriksizliğiydi.

     


   
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: GÖK-TÜRK - 08 Haziran 2006
Atsız Ata'ya saçı HİTLER'e benzediği için NAZİST diye suçlama yapılmıştı unutmayın.bazı şerefsizler son dönem Türkçülüğün NAZİZMDEN etkilendiğini söylüyordu.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: TİMURGÜRKAN - 09 Haziran 2006
 İlla bir örnek gerekiyorsa alınacak MUSTAFA KEMAL imiz var , ALPARSLAN ımız var , ÇAĞRI VE TUĞRUL BEY lerimiz var FATİH imiz var , KÜRŞAT ımız var biz TÜRKLER binlerce kahraman çıkarttık yeri geldiğinde bir o kadar da çıkartacak potansiyeli olan tek ırkız.Ben şaşıyorum hitler gibi bir g.t oğlanını kendisine örnek alan TÜRKÇÜ geçinen kansızlara.Maalesef TÜRKÇÜ yüz değip site kurup hitlerin propagandasını yapan pek çok site var.Adam TÜRKÇÜ yüm diyor kendisine isim olarak SS , hitler ,WOLF koyuyor.Bunlar çok gülünç şeyler.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: metinuzun - 10 Haziran 2006
SAYIN IRKDASLARIM,

SIZ HITLERIN BIR ATATÜRK HAYRANI OLDUGUNU BILIYORMUYDUNUZ?

YANI ANLAYIN ARTIK BIR ALMAN TÜRKE HAYRAN KALIRSA,BASKA BIRSEYDE DIYECEGIM YOK.
ZATEN BU YÜZDEN TÜM DÜNYA BIZI KISKANIYOR.CÜNKÜ BIZDE KAHRAMAN COK.

ESENLIKER DILERIM HEPINIZE
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: irfan - 10 Haziran 2006
1810 AVRUPANIN BALE KENTİNDE İLK YAHUDİ BÜYÜK KONGRESİ TOPLANDI!!!
        Alınan kararları ve bu toplantı sonrası ve öncesindeki olayları bilen arkadaşlarımız,bu yahudileri kimlerin finanse ettiğini,hırıstiyanlarla yahudiler arasındaki ortak mütakereyi lütfen bir GANDAŞIM YAZSIN...,
        KUSURA BAKMAYINIZ LÜTFEN ÇALIŞIYOR OLDUĞUM İÇİN FAZLA DETAYA GİREMİYORUM İLGİNENEN GANDAŞIM OLUR İSE SEVİNİRİM...
          

                       SAYGI VE SEVGİLER....
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: TİMURGÜRKAN - 10 Haziran 2006
SAYIN IRKDASLARIM,

SIZ HITLERIN BIR ATATÜRK HAYRANI OLDUGUNU BILIYORMUYDUNUZ?

YANI ANLAYIN ARTIK BIR ALMAN TÜRKE HAYRAN KALIRSA,BASKA BIRSEYDE DIYECEGIM YOK.
ZATEN BU YÜZDEN TÜM DÜNYA BIZI KISKANIYOR.CÜNKÜ BIZDE KAHRAMAN COK.

ESENLIKER DILERIM HEPINIZE

 Sayın kandaşım siz Çanakkale 18 MART ÜNİV. okudunuz mu?(Sanat Tarihi bölümü)
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: metinuzun - 10 Haziran 2006
SAYIN IRKDASIM TIMURGURKAN,

HAYIR OKUMADIM BEN ALMANYADA YASIYORUM.
HITLERIN ATATÜRKE HAYRANLIGIN NEDENI ATATÜRKÜN BÜYÜK BIR STRAJESIST VE ILERI GÖRÜSLÜ OLMASI:
YANLIS ANLAMAYIN BEN HITLERIN NE HAYRANIGIM NEDE DESTEKCISI.
BEN SADECE BI HATIRLATMA YAPTIM,BU SÖZLERI HITLERIN TA KENDISI SÖYLÜYOR ONUN YALANCISIYIM.
BENIM ELIN GAVURUNLA NE ISIM OLUR.ONUNLA VE BIZ TÜRKCÜLERIN TEK BIR KONUDA ANLASIYORUZ, O DA YAHUDI SORUNU.YOKSA ONLARALA VE BIZIM DÜNYA BAKISIMIZ COK FARKLI.

TEKRAR SÖYLEYEYIM BEN HITLER HAYRANI DEGILIM HICBIR ZAMANDA SEMPATI DUYMAMISIMDIR.

BEN TÜRK OGLU TÜRKÜM VE TANRI NASIP EDERSE TÜRK ÖLECEYIM.

BELKI YANLIS BILGIM OLABILIR AMA BU ALINTILAR HITLERIN YASAM HIKAYESINDEN.
EGER BI YANLISIM VARSA DÜZELTEBILIRSINIZ BENIM BILDIKLERIMI.
MALUM ALMANYADA YETISDIGIM ICIN BENIM BILGIM SIZINKERLE AYNI SEVIYEDE OLMAYA BILIR.
BEN KENDI CAPIMDA ARASTIRMA YAPTIM.

LÜTFEN IMLA HATALIRIMI AF EDIN KLAVYE STANDART WINDOWS DA ÖYLE,O YÜZDEN HATAM OLABILIR AFFINIZA SIGINIYORUM,

SAYGILARIMLA METIN UZUN,

TTK
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
eee metin uzun sen hitler hakkında ne anlatmış oldun.hiç bir şey.

        yahudiler seçim zamanı hitlere mali yardımda bulunmuşlardır.fakat seçimden sonra yardımda dahi bulunanlar imha edilme yoluna gitmiştir.şimdi bana şu kurtuldu bu kurtuldu demeyin.generallere sınır memurlarına falan para yedirerek kaçan yahudiler olmuştur.ama bunların sayısı 3-5 bini geçmez.
        diyebilirsinizki hitler kavgamı başa geçmeden önce yazdı yahudiler niye destek oldu.yerinde ve güzel bi soru olur.şöyle açıklıyım kavgam genelde almanların elinde olan bir kitaptır ve ilerleyen yıllarda alman aileler evinde bir adet kavgam bulundurmayı hayat güvencesi olarak görmüşlerdir.yahudiler bu kitaba pek  rağbet etmediler.
        sakın şöyle düşünmeyin hitlere finansman desteği sadece yahudiler vermiş değil.zaten pek çok yahudi iş adamı bazen hitlere destek vermek zorunda kalmış.kralcılarla hitlerin seçim dönemi çekişmelerini incelemekte lazım.iş sermayesi dönemin ekonomik şartlarının bir dayatması olarak seçimlerde hitleri desteklemiştir.
       
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: metinuzun - 12 Haziran 2006
SAYIN KANDASIM ANLATMAK ISTEDIYIM SUDUR:

BIR YABANCININ ATATÜRKE HAYRANLIGI NEYI GÖSTERIR? SUNU GÖSTERIR:
TÜRKLÜGÜN BÜYÜKLÜGÜNÜ GÖSTERIR.ATATÜRK HERKESE BIR ÖRNEK OLMUSUTUR SADECE BIZ TÜRKLERDE DEGIL TÜM DÜNYAYA,VE HALADA ÖRNEK OLUYOR.

BENIM SÖZÜM HITLERE SEMPATI DUYANLAR ICIN.ONLAR BASKALRINI ÖRNEK ALACAKLARINA ATATÜRKÜ ALSINLAR ÖRNEK OLARAK.BIZIM TARIHIMIZDE ONCA ÖNDERLERIMIZ OLMUSTUR. DEMEK ISTEDIGIMDE BU.

HITLERINDE ATATÜRKE HAYRANLIGIDA "KAVGAM" KITABINDAN DEGIL, ÜNLÜ MEYHANE KONUSMALARINDAN BIR ALINTIDIR. YANILMIYORSAM SENE 41 VE 44 ARASI OLACAKTI TAM BILMIYORUM AMA ARASTIRACAGIM.

SAYGILARIMLA METIN UZUN
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: irfan - 12 Haziran 2006
HER TÜRK EVLADI BİR DEFA OLSUN (((((NUTUK))))U OKUSUN,,,EGENİN KURTULUŞ DESTANI YÖRÜK ALİ EFEYİ OKUSUN,,,OKUYUN KARDEŞLERİM OKUYANLAR BU VATANI KURTARMAK İÇİN BİRLEŞTİĞİ GÜN TURAN KURULACAKTIR......OTAĞ YERİ DÜNYADIR,,,DÜNYA İSE TURAN YERİDİR...BİZLER TÜRK YARATILDIK TÜRK GİBİ YAŞAMADIKÇA TÜRKLÜK TARİH SAYFALARINDA KALMAYA MAHKUMDUR....
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: brakisefal - 16 Haziran 2006
SAYIN IRKDASLARIM,

SIZ HITLERIN BIR ATATÜRK HAYRANI OLDUGUNU BILIYORMUYDUNUZ?

YANI ANLAYIN ARTIK BIR ALMAN TÜRKE HAYRAN KALIRSA,BASKA BIRSEYDE DIYECEGIM YOK.
ZATEN BU YÜZDEN TÜM DÜNYA BIZI KISKANIYOR.CÜNKÜ BIZDE KAHRAMAN COK.

ESENLIKER DILERIM HEPINIZE

doğrudur, en azından hitler'in kavgam kitabını okuduğunuzda son başbuğ ATATÜRK'ün yıllar önce uyguladığı doktrinleri görürsünüz. nitekim ırkçılık avrupada henüz yeni yeni yeşerirken Türkiye'de Türk Irkcılığı'nın meyveleri toplanmış , Türk kimliği ön planda tutulan bir cumhuriyet kurulmuştu bile.
bu bakımdan yalnızca hitler'in değil 1930 sonrası var olan tüm ırkcı düşünce sisteminin Türk Devrimi'nden esinlendiği apaçık ortadadır.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turk_aze - 17 Haziran 2006
Hitler konusunda şunu söyleyeyim...bildiğiniz gibi Hitler ordusunda Türklerden kurulu lejyonlar ruslara karşı savaşmıştır.Hitler bizzat emrederek en ufak itaatsizlik veya hata yapan Türk lejyonerlerin anında kurşuna dizilmesini emretmiştir.

Ayrıca savaş bittiğinde Hitler onlar nasıl olsa Türk diyerek bütün lejyonları ruslar ve ingilizler arasında afedersiniz ama p.ç gibi ortada bırakmıştır.neticede ingilizler bütün Türkleri ruslara teslim etmiştir.Ruslar da tek tek herkesin kafasına sıkmıştır.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: brakisefal - 17 Haziran 2006
Hitler konusunda şunu söyleyeyim...bildiğiniz gibi Hitler ordusunda Türklerden kurulu lejyonlar ruslara karşı savaşmıştır.Hitler bizzat emrederek en ufak itaatsizlik veya hata yapan Türk lejyonerlerin anında kurşuna dizilmesini emretmiştir.

Ayrıca savaş bittiğinde Hitler onlar nasıl olsa Türk diyerek bütün lejyonları ruslar ve ingilizler arasında afedersiniz ama p.ç gibi ortada bırakmıştır.neticede ingilizler bütün Türkleri ruslara teslim etmiştir.Ruslar da tek tek herkesin kafasına sıkmıştır.

aman kardeşim yapmayınız. eğer söz konusu Türkistan Lejyonu ise bu konuda ne rusya ne almanya ne de başkasına suç yüklüyebiliriz.çünkü alman cephesinde savaşan Türkler kızıl şeytana karşı bir başka şeytana sığındıklarını biliyordu.eğer bu konuyu açtıysan ben de derim ki 2. dünya savaşında savaşan Türkleri yüz üstü bırakan en büyük suçlu Türkiye'dir. Efendim savaş sonunda rusya'ya idam edilmek üzere götürülen Türkistanlı kahramanlar ordusu nereden geçtiler ? Türkiye topraklarından...biz ne yaptık gözümüzü kapattık, topraklarımızı açtık, onları ölüme götüren yolda yalnız bıraktık.onlar kurtulmak, Türk vatanına sığınmak istedilerse de hiç biri kurtulamadı gerçekten insanı kahreden görüntüler oldu anılar yaşandı lakin sonuç değişmedi:katliam.biz oturduk izledik, eğer ortada dediğin gibi p... gibi bırakılma durumu varsa bunu malesef ne yazık ki Türkiye yaptı.
demek istediğim şu;
şimdi Türk'e Türk sahip çıkmamışsa başka bir devletin hele hele almanya'nın onun bunun sahip çıkmasını zaten bekleyemeyiz, böyle bir hakkımız yok.

son olarak şunu ekliyim Türkistan Lejyonu ibret alınacak, sonu hazin bir efsanedir.azerbaycanlı ırkdaşım bu konuyu çok iyi bilir, eminim ki lejyona katılmış yakınları dahi vardır lakin biz Türkiye Türkleri bu konuda çok cahiliz, herkes bilgi sahibi olsun isterim şahsen.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turk_aze - 17 Haziran 2006
Kırım Tatar nüfusundan olan esirler Edirneden giriş yaptı ve İsmet İnönü'nün onayı ile trenlere doldurularak Batum'da ruslara teslim edildi. ruslar da Batum'da Türk heyetinin gözü önünde tek tek bu esirlerin kafasına sıktı.

bunu tarihi bilgi olarak biliyorum ama işin diğer tarafı var.

aldıkları görevi başarıyla icra etmelerine ve ruslara ağır kayıplar verdirmelerine rağmen keyfi olarak alman subayları tarafından kafalarına sıkılarak öldürülen Türk ırkından insanlar var.

ruslar savaş zamanında benim akrabalarımı da zorla askere aldılar ve benim akrabalarımdan da fırsat bulup alman tarafına geçenler oldu.yıllar sonra aynı adamlar almanların Türk ırkından olanlara köpek muamelesi yaptığını lejyondakilerin ailelerinin,çocuklarının almanyada çiftliklerde hizmetçi olarak çalıştırıldığını anlatıyordu.

Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: MilliYetci - 18 Haziran 2006
Sevgili Gardaslarim

Ben Bu Konuyu Acan Gardasima Cevap Vermek İstiyorum.

Oncelikler Hitlerin Yahudiler Tarafindan Kullanildigi Ve Bu Katliaminda Hitlerden Cok Yahudilere Yaradigi Dogru Hitler Yahudiler İcin Calisti.
Ancak Katilmadigim Kisim İsraile Cagrilipta Gitmeyen Avrupadaki Zengin Yasami Birakmak İstemeyen Yahudilerin Olduruldugu kisim. Orada Oldurulenler Sonradan Olma Yahudiler. Cunku Bildiginiz Gibi Yahudi İnancina Gore Tanri Yalnizca İbrahimogullarinin Tanrisidir Gibi Bir İnanis Var. Asil Yahudiler Hitleri Kullanarak Bu Yahudileri Oldurdu . Boylece Hem Sonradan Olma Yahudilerden Kurtulmus Olacak Hem Almanyanin İsraile Savas Tazminati Odemesi Saglanacak Hem de İsraile Taninacak Bazi Haklar Sayesinde Kendi Topraklarinda Daha Hizli Guclenecekti.

Bu Benim Gorusum.

                                                                                                  SAYGILARIMI Sunarım
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: irfan - 19 Haziran 2006
FARKLILIKLARI ANCAK GERÇEKLER ORTADAN KALDIRIR...

    ÖYLEYSE TÜM KARDEŞLERİMİ-----( ARYANLAR)----I ARAŞTIRMALARINI TAVSİYE EDİYORUM,,
   GERÇEKLERİ BULURSUNUZ...
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turk_aze - 20 Haziran 2006
Hitlerin yahudilerle olan ilişkileri beni pek alakadar etmiyor.Bu gün ikinci dünya savaşında aktif görev almış canlı şahitler var.Bir tanesine buyrun gelin soralım bakalım hitlerin talimatlari neydi ve Türklere karşı almanlar nasıl tutum sergiliyordu?

sadece çok basit bir örnek vereyim ;

alman saflarında asker olan ermeniler alman ordusu üniforması giyerken alman saflarında asker olan Türk soylulara bizzat hitlerin talimatıyla eski ve yırtık üniformalar veriliyordu.ermeniler almanlarla aynı silahı kullanırken Türk soylulara eski tüfekler veriliyordu.

bir arkadaşımız hitler Atatürk hayranıdır demiş. kardeşlerim viyetnamdaki komünistler de Atatürk hayranı ve TRT de defalarca bunu beyan ettiler.Her hayranı muhterem zat olarak mı kabul edeceğiz?
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turk_aze - 20 Haziran 2006
Hitler'e hayranlığı Türk' ü hiç karıştırmadan tamamen kendi platformunda yani kendi ırkında bir devlet yönetim sistemi, kitleleri etkilemesi, askeri disiplini, kurduğu örgütlerdeki itaat sistemini, kurumsallığını, beş parasız iken koca bir devletin başına gelip tek otorite olabilip milyonları ölüme gönderecek etkileyiciliği, ırkçı bir sistemi örgütsel olarak inşa etme başarısı klasmanlarında sorgularsak: Evet ben de bir Hitler hayranıyım.





Bu açıdan baksak bile eksik yanları var.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: MilliYetci - 20 Haziran 2006
Bana Kalirsa Daha once de soledim hitlerr hic bir seyi irkcilik icin yapmamis. Birilerinin cikarlari icin savasmis . irkci olsa askerleri arasinda neden baska milletten insanlar olsunki ??? Hem Ben Gocmenim ve Benim Dedem Bizzat yasadiklarini anlatiyor
 Alman Askerleri Geldiginde Muslumanim Diyeni Serbest Birakiyolar Ve hic Ellemiyolar Sizce Hitler İrkci Olsa Onlara Bu Denli Bir Yaklasimda Bulunur muydu ??????  Yada Hitler Muslumandi Ki Onlari Rahat Birakiyordu ??????


:turan:
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turk_aze - 20 Haziran 2006
Hitlerin müslümanım veya Türküm diyene dokunmadığını kanıtlayacak yeteri kadar şahit veya belge yok.Ama Hitlerin ayrım yapmadan herkesi kurşuna dizdirdiğini kanıtlayacak canlı şahitler var.

Hitler alman olmayanları adam yerine koymamıştır ve buna Türkler dedahildir.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: acun - 21 Haziran 2006
  arkadaşım. olayı   ak ve kara olarak özetlemişsin ama durum öyle değil gri şeylerde var hayatda o saydığın bankalar firmalar  genetik olarak safkan yahudi lere ait yada ilişkili olabilirle ama almanyada durumlar öyle değildi yahudilikde kendinden nefret denen olayı zamanındaki filozof ve aydınlar çok insafsızca anti semitik ( yahudi karşıtlığına ) hale getirdiler üstelikte bu tek yöntem de değildi herkesin yahudi bildiği yahudi oğlu yahudiler bile ben saf kan almanım germenim yada aryanım diyorlardı....   tabi her yahudinin sebebi bahanesi ayrıdır ....  sonuçta bayağı karışık ötesi bir durum. aytunç altındal ın bilinmiyen hitler kitabından çözmeye çalışabilenler umarım aramızda mevcutdur

    YALNIZ BAHSETDİĞİN TEHLİKEYE BENDE  TANIK OLUYORUM BANA ÇOK SAÇMA ve ANLAMSIZ BİR ÖZENTİ OALRAK GELİYOR TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA ÖRNEK ALACAĞI , GIPTA EDECEĞİ  IRK,BOY,SOY,ŞAHIS,KURUM; HERNEYSE OLMAMALIDIR................
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turk_aze - 21 Haziran 2006
örnek alacağımız,takdir edeceğimiz şahıslar kendi tarihimizden olmalıdır.siz hiç bir alman gencinin ben büyüyünce Atatürk gibi olacağım dediğini duydunuz mu? siz hiç bir fransızın ben yaşlı şamanlar gibi olacağım dediğini duydunuz mu?

neden kendi tarihimizdeki şahısları örnek almak yerine germen sınıfından birisini örnek alıyoruz?
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Asker - 27 Haziran 2006
Adolf Hitler in Almanların mı,yoksa Yahudilerin mi adamı olduğu Türkçü için gereksizdir.Ama size şunu söylüyebilirim;Nazi orduları Kırım,Kafkas ve İdil(Volga) civarlarında ki Türklere katliam,işkence namusa saldırı gibi hareketlerde bulunmuşlardır.Kırım'a girdikleri zaman Kırımlı Türklerin en güzel kızlarını kendi ahlaksız isteklerine alet etmişlerdir.Kırımın bir 'Got' şehri olduğunu iddaa ederek Türk nüfusunu kırmayı denemişlerdir.Nazi ordusunda Almanlardan çok daha fazla cesur ve ihtiraslı Türkler büyük askeri başarılar alınca kıskanan alt düzey Alman askerleri onları çok defa arkadan vurmuştur.Ki bu başarıları Hitlerin kulağına bile gidiyordu.Hatta Azerbaycan ve Türkistan Türklerinin Arslan Batalyonu ve Kaplan Batalyonu olarak adlandırılması tesadüf değildir.
Alman yani Ariyen(Ariyen kelimesi saf ırk demek değildir,Hint-Avrupa'lıların kadim adıdır bu ad bugün İran:İr-ler,İr ülkesi olarakda kullanılmaktadır Ari=İr/İran) ve Sami (Yahudi,Arab,Süryani) ırklar daima Türk düşmanlığı bakımın birbirleri ile yarışmıştır.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: bozkurt_cepni_053 - 28 Haziran 2006
Yemişim Nazi yi, Musolini...

Atsız Atanın dedikleri bize Küpe olmalı...
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: GaripKurt - 09 Temmuz 2006
Hangi kaynaklardan alıntı olduğunu bildirseniz? Benim bildiğim Hitler, her zaman koyu bir yahudi düşmanıydı ve 1933' te nsdap hükümetini kurduktan sonra, yahudilerin bütün mal varlıklarına el koydu. Hatta onla bırakmayıp yahudilere karşı soykırım' da bulundu.

Şurası doğru: Yazdığınız gibi, bazı şirketler yahudi elindeyde, fakat 1933' ten sonra hemen el değişti. Thyssen ve Krupp gibi şirketler benim bildiğim kadar her zaman almanlar'dan yönetiliyordu!

Esenlikler!

Tanrı Türkü Korusun
  Özür Dilerim Kandasim Ama Ben Adolf Hitlerin Bir Yahudi düsmani olduguna inanmiyorum Cünkü Adolf hitler bir Yahudi ise neden alman Gemileri ile Tüm Yahudileri ki bunun icinde 2 bin tane Yahudiyi Tek katletmistir Geri Kalanlarini ise israile Götürmüstür Gemileri ile Ve Tüm Dünyada Yahudilerin Ülkelerinde Kalmalari icin Aylik mi  Öyle Bir Sey istemislerdir  o Yüzden Tüm Dünyadaki Yahudileri Bir yerde Toplamayi Adam Basarmistir Adam isteyerekmi istemeyerekmi bilemiyorum bir TURAN Gerceklestirmistir bana Göre o Yüzden Ben O Adami Sahsen Tebrik Ediyorum Cünkü Tüm Yahudileri Bir cati Altinda Toplamayi Basardi ben bu Adami Tebrik Etmiyeyimde ne Diyeyim ?  Bence Hüseyin Nihal Atsiz begimizde O Yüzden Bu Adamin Portresini Evinde bulunduruyormus Ben Öyle biliyorum Yanlissam Söyleyin . Kandaslarim
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: TeknikTürk - 11 Temmuz 2006
BEYLER BİZİM O KOCA TÜRK ATATÜRKÜMÜZ VARKEN HİTLER KİM?KONUŞMANIZ TARTIŞMANIZ BİLE MANASIZ.HİTLERİN SADECE KAVGAM KİTABINI OKUDUM VE NE YALAN SÖYLEYİN HOŞUMA GİTTİ FAKAT ATATÜRK VARKEN HİTLERİ ÖRNEK ALAN TÜRKÜN YA AKLINDAN ZORU VARDIR YADA TARİH BİLMİYORDUR.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: AttilaHun - 11 Temmuz 2006
Yahudilere bir, Hitler'e iki... Hitler'e de saygı duymuyorum. Benim için Yahudiler'den herhangi bir farkı yok. Türk olmayan birine neden saygı duyayım ki...
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turk_aze - 11 Temmuz 2006
olaya bir alman gözüyle bile baksanız hitler sonucu felakete varan bir siyasetin icrasında lider rolü oynamıştır.örnek alınacak bir insan değildir.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: daimzafer - 12 Temmuz 2006
Hitler hitler yahudi leri öldüren sahıs buyuk komutaan ve lıder........?
ıste orası oyle degıl hıtker dedıgımız ınsan bır alman değiı yahudi kırmasıdır.bıraz dıkkat ettıgınızde goreceksınız tıpı tam bı yahudi tipidir.ustun alman ırkı ıcın mucadele veren ınsan ne yazıkkı tam tersı bı yapıya sahıp ornekmı 1:60 boy sıyah sac.sıyah goz dar omuz ve en onemlısı dar alın ne almana vede nede avrupalıya benzeyen bır tıpı var oldurulen yahudılere gelınce tek tek bakıldıgında hıcbırının saf yahudı olmadıgı gorulur kırmadır kutsal kıtaplarında yazıldıgı gıbı tum ınsanlar kole olarak yaratılmıstır ozellıkle yahudı kırmaları derhal katledılmelıdır
hey mıllet uyanın bırakın vbu masalları.kendımıze bakalım ve el altından yurutulen savasımıza sızlerıde beklıyoruz .
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: daimzafer - 12 Temmuz 2006
şu anda turkıye uzerıne oynanan oyunlara dıkkat edın bıraz zayıflarsak bosna hersekte olan katlıamın aynısı bızım kendı topraklarımızda bıze yapacaklar ve medenı avrupadan hıc bır ses cıkmayacak demokrası ıcın amerıka ıraka gırdı sonuc bugun sıı ve sunnı ıraklılar bırbırını vuruyor olduruyor .kuzeydekı 2 kurt asıret ağızlarından sular akarak ellerını ovusturarak seyredıyor hoslarına gıdıyor bılıyorlar abılerı onlara arapsız bır ırak verecek.sadece onların olacak arkadaslar mumkun oldugu kadar kendınızı gkollayın savasımız yakındır ve herzaman sızlerıde beklerız evlerımızde katledılmeden bız onlemını almalıyız olamz demeyın en son bosnaklarda oyle soyledı sonuc 250 bın musluman turk katledıkldı o medenı avrupanın tam ortasında ne zaman fatıhın torunları taaruza gectı hemen avrupa ateskes dedı dayton dedı.ALLAH TURKU YUCELTSIN VE KORUSUN hey arkadaslar bıze kendımızden baska dost yoktur kanımızı ıcmek ıcın sıraya gırmıs zamanı beklıyorlar
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: AttilaHun - 12 Temmuz 2006
...bugun sıı ve sunnı ıraklılar bırbırını vuruyor olduruyor .kuzeydekı 2 kurt asıret ağızlarından sular akarak ellerını ovusturarak seyredıyor hoslarına gıdıyor bılıyorlar abılerı onlara arapsız bır ırak verecek...

İşte bunun içindir ki din ve mezhep ayrılığına TÜRK dünyasında asla yer olmamalı. Bu şekilde ayrılık yaparsak çok güçlük çekeceğiz. Bizi birleştiren unsur, yobazların dediği gibi din olamaz. Bizleri birleştiren unsur TÜRKLÜK ve TURAN aşkıdır. Önemli bir konuya değinmişsin ırkdaşım, sağolasın.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: kizilelma05 - 15 Temmuz 2006

"Atatürk, bir millet vasıtalarında yoksun bırakılsa bile, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini öğreten liderdir. Onun ilk talabesi Mussolini, İkinci talabesi benim."
                                                                                                       Adolf Hitler

Sevgili gardaşlarım

Hitlerin dediği ortada, Almanların üstün ırk olduğuna inanan bir şahıs Bir Türk'e hayran ve onu hocası olarak bellemiş. Ha olamaz mı elbette olur. Atatürk gibi dünya liderine hayran değilim diyenler, egolarıyla sürekli bir çatışma halindelerdir zaten. YA biz Hitler hayranımıyız. Elbette hayır. BİR TÜRK KENDİ SOYUNDAN OLMAYAN BİRİNE HAYRAN OLAMAZ. Olan biri varsa o Türkçü falan değilidir.

                                                                                               
 
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Turk_aze - 17 Temmuz 2006
belli ki Hitler Atatürkün fikirlerini tam olarak anlayamamış.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 17 Temmuz 2006
Arkadaşlar Hitler'i tartışmasınlar.Çünkü biz Türk'üz o ise aşağılık bir Cermen köpeği...
Biz Türk Irkçıları'nın Hitler denen o köpekte neyi arayıpta bulamadığımızı sorabilir miyim?Örnek isteyen varsa eğer açsın bir zahmet Türk Tarihini okusun!..Gelin bizim yiğitlerimizi konuşalım.


Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: CENGİZKAĞAN - 11 Eylül 2006
Atsız Ata'ya saçı HİTLER'e benzediği için NAZİST diye suçlama yapılmıştı unutmayın.bazı şerefsizler son dönem Türkçülüğün NAZİZMDEN etkilendiğini söylüyordu.

    Atsız Ata da  bir dönem Hitler in karizmasından etkilenmişti.Hitlerin verdiği bir pozu taklit etmesi bunun bir örneğidir.  Ama bu onun Hitlerin yolunda koştuğu gibi bir manaya gelmez.Unutulmamalıki 40 lı yıllarda dünyadaki bütün ırkçılar Hitlere hayrandı.
   Örnek alınması gereken yönleri çoktur Hitlerin.Sayısızda hatası vardır. Elbette bir Türkçü nün idolü olamaz.Ama düşlediğimiz liderlerin  mayasında bir parça da Hitler kararlılığı ve  onunki gibi sağlam bir inanç olmalıdır.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: brakisefal - 11 Eylül 2006
"Atatürk, bir millet vasıtalarında yoksun bırakılsa bile, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini öğreten liderdir. Onun ilk talabesi Mussolini, İkinci talabesi benim."
                                                                                                       Adolf Hitler

bu söz doğrudur.

Adolf Hitler nadir olarak saygı duyduğum gayriTürklerden biridir. Irkcılık öğretisini Atatürk'ten gördüğü şekliyle ırkına dikte ettirmiş, sefil bir almanya'dan günümüzün dev almanya'sını yaratmıştır.

Hitler düşündüklerini gerçekleştirseydi bu Türkiye için bir felaket olur muydu bunu tartışabiliriz lakin Hitler'e saygı duymanın Türk Irkçılığı düşüncesi sınırları dışında olduğunu kimse iddia edemez.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: AKBEY46 - 12 Eylül 2006
Hitler alman bile değildi.Escinsel bir devsirmeydi.Bunu savunan  adamin Turklugunden suphe ederim.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: brakisefal - 12 Eylül 2006
eşcinsellik konusunda sizin engin deneyimleriniz olmalı

yoksa Hitler'in eşcinselliğini ortaya çıkaran dahi insan(!) başka türlü varolamaz
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: CENGİZKAĞAN - 12 Eylül 2006
Hitler alman bile değildi.Escinsel bir devsirmeydi.Bunu savunan  adamin Turklugunden suphe ederim.

              Herşeyden önce Türk dedikodularla değil gerçeklerle fikirlerini ortaya koyar.
Seviye sorununuz olduğu kesin.Ama sizin sorununuzla burada uğraşılacağını sanmıyorum. YANLIŞ SİTEDESİNİZ...
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: AKBEY46 - 12 Eylül 2006
Yapya yahu!Burasi nazi ozentisi alman hayrani kimlik sorunu yasayan kisilerin forumumu?Asil H-İT-ler hayranligina kilif bulmak yalan yanlis seyler soyleyip  icin isine  ATSIZ i karistiran sensin.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: CENGİZKAĞAN - 13 Eylül 2006
     
    Hitleri savunmak durumun da değilim.Savunduğum şey gerçeklerin anlatılmasıdır.Tarihin sizler gibi insanlar tarafından dedikodu ya dönüştürülmesine karşı çıkmamdır.
    Hitlerin yahudiler için çalışmış olduğu gibi bir söylem tarihi bilen insanlar için gülünçtende öte bir şeydir.Ama sizin buluşunuzda değil elbette.Soykırım sebebiyle dünyanın gözünde ezilmiş millet rolüne kendini çok kaptıran ve bunu çok iyi değerlendiren israile karşı islamcı kesimin ortaya attığı dayanak noktası çok zayıf sadece radikaller arasında kabul gören bir iddiadır.
     Hitlere saygı konusuna gelince sırf yahudileri ortadan kaldırmaktaki ısrarı bile bunu haketmesine yeter.(gerçi size ve ümmetçi gruplara göre olmadı böyle bir şey)
   
    Size önerim kafanızı kumdan çıkartıp tarihi okumanız.Ayrıca görüşünüz ne olursa olsun, bir çok bakış açısından okumalısınız tarihi.
    Örnek aldığımız insanlar konusuna gelince; Saydığın kişileri örnek alarak bu fikirlere ulaştığımı söyleyebilirim.Çünkü saydıkların birer liderdi ve lider olabilen insanların ortak özelliği dedikodu ve yalana prim vermemeleridir.
    Ne yazıkki senin gibi sırf birşeylere inanmış olmak için Türküm diyen insanlar var bu toplulukta.Ama unutma Türk ırkçısı,üstünlüğünü sadece sözlerle değil ,ben üstünüm diye bağırarak değil;bunu herkese kanıtlayarak,kabul ettirmelidir.Kandaki üstünlük artık kafalarımızada sirayet etmelidir.
    Yazınızı küfürlerle,kahvehane ağzıyla yazmanızı anlayışla karşılıyor eğitime ne kadarda ihtiyacımız olduğunu göstermesi açısından örnek olarak ayrı bir yerde sergilenmesini diliyorum.
   
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: tomris - 13 Eylül 2006
    Atsız Ata da  bir dönem Hitler in karizmasından etkilenmişti.Hitlerin verdiği bir pozu taklit etmesi bunun bir örneğidir.  Ama bu onun Hitlerin yolunda koştuğu gibi bir manaya gelmez.Unutulmamalıki 40 lı yıllarda dünyadaki bütün ırkçılar Hitlere hayrandı.
   Örnek alınması gereken yönleri çoktur Hitlerin.Sayısızda hatası vardır. Elbette bir Türkçü nün idolü olamaz.Ama düşlediğimiz liderlerin  mayasında bir parça da Hitler kararlılığı ve  onunki gibi sağlam bir inanç olmalıdır.
Siz Türkçü fikriyata mı sahipsiniz ?
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: brakisefal - 13 Eylül 2006
Türkçülerin Hitler konusunda görüşleri ne derece faklı olursa olursun kimse şahsen bana "Hitlere saygı duyma!" diyemez.

Kaldı ki hiç kimse hiç kimsenin bu hissiyatları sebebiyle Türkçülüğünü değerlendirmeye alamaz!

Konu uzamasın istiyorum lakin diyeceğim odur ki; soğuk savaşta yani Hitler Almanyası'nın savaşı kaybedişinden sonra Türkiye'nin başına gelenleri sadece bir kez gözden geçirin.
Stalin köpeğine, Amerika'ya, iki yüzlü aşağılık Fransızlara,sünepe yahudilere ona buna karşı tek başına mücadele eden ırkcı bir Almanya ve onun lideri bence fazlasıyla saygıyı hak ediyor.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: [Hun Türk] - 13 Eylül 2006
CENGİZKAĞAN ,

Saçmalamışsın iyice. Üyeliğin iptal edilmiştir.

Hitler5-6 milyon yahudi öldürdü diye saygı falan duyulması gerekmez.  Stalin, Hitler'den de daha fazla insan öldürdü. İsterseniz Staline'de saygı duyalım..!

Unutmayın biz Türk Irkçısıyız.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Bozkurt42 - 13 Eylül 2006
Arkadaşlar bizler Türkçüyüz. Başka ırklara hayranlık da ne demek..?
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: tomris - 13 Eylül 2006
Kaldı ki hiç kimse hiç kimsenin bu hissiyatları sebebiyle Türkçülüğünü değerlendirmeye alamaz!
Adem kalkıp Koca Atsız'a hitler tatlitçisi deme gafletine düşer ise,
.
Atsız Ata da  bir dönem Hitler in karizmasından etkilenmişti.Hitlerin verdiği bir pozu taklit etmesi bunun bir örneğidir. 
ve bu kendini bilmezliği Türkçü otağında Türkçülerle dalga geçercesine yazarsa bende kalkar o ademin Türkçülüğünü sorgularım
Stalin köpeğine, Amerika'ya, iki yüzlü aşağılık Fransızlara,sünepe yahudilere ona buna karşı tek başına mücadele eden ırkcı bir Almanya ve onun lideri bence fazlasıyla saygıyı hak ediyor.
Bir şahısın, bir Türkçünün taktirini toplaması için, öncelikle o şahıssın Türk olması gereklidir. Alman ırkçısı bir şahısın, Türkçüler tarafından, saygı duyulmayı hakeden biri olarak kabül edilmesi mantığına, malesef bir gerekçe bulamadım, bu nedenle öncelikle kendimi sorguluyor ve acaba ben Türkçülüğü yanlış mı anladım diyebiliyorum, ki böyle bir durum söz konusu olamaz.Ben ırkçı olduğumuzu zannediyordum acaba yanılmaktamıyım? İşte bunu Zannetmiyorum yanılgıları kabul etmeyecek bir kafa yapısına sahibim(brakisefal)
TENGRİ TÜRK'ü korusun
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Kök-Börü - 13 Şubat 2007
Bütün iletileri okudum...

Irk üstünlüğüne inanan bir çok yapılanma ve sonrasında oluşan ve sınırlarla çevrilen devletler düzeyinde;Birçok lider ortaya çıkmıştır...İtalyada Benito Mussolini,İspanyada Franco(Caudillo) ve Almanyada Adolf Hitler gibi...

Irkçı yönetim kuran liderlerde ;Irkçı olmalarından kaynaklanan benzerlikler olması çok ama çok doğal..Çünkü bağlı bulunduğu Irkı üstte gören Irkçı lider doğal olarak benzerleriyle içgüdüsel etkileşim gösterir....

Milletler kavramında Irkçı lider kendi milletine has özellikler taşıdığından;Bağlı bulunduğu milletin Irkçılığını savunur..Avusturya hudutunda doğan Adolf Hitler sonradan Alman vatandaşı olup;Attilahun rumuzlu arkadaşımın bahsettiği şekilde yahudi değil tam tersi Teutonik kökenli yani Cermen Irkındandır..Kalkıp yahudi derse ben bunun altında kasıt ararım...

1925 sonrası 1939da Reich Almanyası savaşa girdiğinde;Türkiyedeki Türkçüler;Hem Kırımdan başlayarak Azerbaycana kadar uzanan topraklarda yaşayan Türkler  hemde Balkanlardaki Irktaşlarımızın özgür kalmaları için doğal olarak;Kızıl Rusyayı desteklemeyip,Reich Almanyasını desteklemişlerdir...Ki yer yer esir Türkler özgürlüklerine kavuşmaya başlamışlardı...

Bu destekleme yazılı basında bir kaç makaleden ibaretti...

1944 Ardenneler bozgunu ve sonrasındaki şimdiki Kırımda yer alan Kursk çekilmesinden sonra ibrenin Kızıl Ruslara döndüğünü gören kürt İsmet;Kızıllara yaranayım diye Atsız Atamızı mahkemelere sevkettirmiştir..Netice olarak hepimizin bildiği şekilde Atsız Atamız ve Türkçüler serbest bırakılmışlardır...

Bütün gerçekler ortada iken;Bu başlık altında birçok saptırma görüyorum..

Bizler millet olarak Türk olduğumuz ve Irkımızı tüm Irkların üstünde gördüğümüz için Türk Irkçısıyız..Son Başbuğu Atatürk kabul eder;Rehber olarak da Atsız Atamızı  kabul deriz...Dolayısı ile başka milletlerden Irkçı liderler gene kendi milletlerini oluşturan Irkçılar tarafından sahiplenilir....

Hitlere sempatiyle bakmadığımız gibi antipati ile de bakmayız...

Ama kalkıp da Kırımda Türkleri katleden Kızıl Rus Irkçısı Staline de iyi yada kötü gözle bakmaz tam tersi olarak -ah ne olurdu keşke elimize düşseydi- deriz...   

Uzun lafın kısası ..Hitleri Alman Irkçıları sahiplenir bu doğaldır...

Fakat biz Türk olduğumuz için Son Başbuğ olarak Atatürkü;Rehber olarakda Atsız Atayı kabul ederiz... 
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: bayındır - 13 Şubat 2007
Almanlar milliyette ırkı temel sayıyorlarsa bunun sebebi bir Cermen ırkının var olması ve Alman milletinin kuruluşunda esas rolün Cermen ırkında bulunmasıdır.H.NİHAL ATSIZ

  IRKA DAYANAN BİR GERMEN MİLLETİNDEN HİTLER HAYRANI OLMAK GAYET DOĞAL DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BUNUN BİZİ İLGİLENDİRDİĞİNİDE ÇOK DÜŞÜNMÜYORUM.BİZ TÜRK IRKÇILARIYIZ.BİZİM ÖNDERLERİMİZ VAR.AMA HİTLER DÜŞMANI ARKADAŞLARA SORUYORUM ALMAN OLSALARDI YEŞİLCİ VEYA SOSYAL DEMOKRAT MI OLACAKLARDI?SAYGILARIMLA
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Kök-Börü - 14 Şubat 2007
HİTLER denen herif, pis bir Yahudi işbirlikçisi idi. Birçok kişinin bildiği bir gerçek bu zaten. HİTLER, aşağılık bir Alman-Yahudi kırmasıydı.


Hitler bir yahudi kırması değildi..Bu söylediğiniz Kızıl katil Stalin tarafından tamamen maksatlı olarak uydurulmuştur...İtibar etmeyiniz...
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 14 Şubat 2007
Hitler'i bu kadar tartışacak kadar zamanımız yok diye zannediyordum;zira yazılanlar beni şaşırtıyor.Bir Türk Milliyetçisinin elin kudurmuş cermeni ile ne işi olabilir?
Bırakın Hitler'i gelin biz bizi konuşalım.Türk Tarihi'nin cevap arayan binlerce sorusu var, gelin kendi tarihimizin esrarını çözelim önce...
Türk Irkçılarının rehberi de başbuğu da bellidir.Kaynakları da apaçık ortadadır.Kendi yöntemlerimizi yine biz buluruz.Kendi sorunlarımızın çözümünü, kendi derdimizin dermanı yine biziz..Ben bir Türk olarak Hitler denen domuzu beğenmek zorunda değilim.Tıpkı Stalin'i, Lenin'i beğenmediğim gibi..
Herkes işine baktığı zaman çözülmeyecek sorunlar, açılmayacak kapılar yoktur.

Esenlikler, saygılar..

TTK



Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: metehan135 - 16 Şubat 2007
hitlerin bu kadar tartışılmasına şaşırdım açıkçası bizim tartışmamız gereken konular bence Türkün üzerine oyun oynamak isteyenlerin işini nasıl bozarız , bu politikası olmayan hükümetten nasıl kurtuluruz kırmızı çizgilerimizi nasıl savunuruz Türk idealini nasıl yükseltiriz bencede bunları tartışmalıyız
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Gök HAN - 23 Şubat 2007
Hitler iyiydi, kötüydü bunlar tartışmaya açık şeyler ki bana göre sırf milyonlarca yahudiyi cehenneme yolladığı için bile dünya ona borçludur.. Neyse asıl konu şudur ki, bizim de Hitler'den öğrenecek çok şeyimiz var. Organizasyon, propaganda gibi şeylerde dünyanın gördüğü en başarılı insanlardandır Hitler. Kısa sürede seçimlerde kazandığı zafer, arkasından yönetimi ele geçirmesinin dikkatle incelenmesi gerekir.. Bir ülkünün nasıl hayata geçirebilineceğinin en büyük örneğidir.. Aman işte altı üstü cermen diye bi kenara atmayın.. "Kavgam"  okunduğunda bi insana çok şey katabilecek ender kitaplardandır..
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: bayındır - 26 Şubat 2007
BİZ TÜRKÇÜLER İNSANLARA KENDİMİZİ ANLATAMADIKÇA,KLAVYE BAŞINDAN KALKIP BİRŞEYLER YAPMADIKÇA BİZİ HER FIRSATTA KÖTÜ TANITAN MEDYAYLA VE HÜKÜMETLE SAVAŞMADIKÇA BİZDEN HABERSİZ TÜRK GENÇLERİ MALESEF ENİKLERE KİN BİLEDİKÇE HİTLERİ KENDİNE İDEAL EDİNMEYE BAŞLADI. ÇÜNKÜ MALESEF HALA ONLARA BAŞBUĞ ATATÜRK'Ü VE ATSIZ ATA'YI BİR TÜRLÜ ANLATAMIYORUZ. SORUN BİZİM ÇÖZÜM BİZDE ANDALAR.TANRI KUT VERSİN.SAYGILARIMLA
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: tardu kağan - 22 Mart 2007
 
HİTLER'İ KİM FİNANSE ETTİ

(http://www40.brinkster.com/siyonizm/hitler.JPG)

"Yahudiler bana mücadelemde önemli katkılarda bulundular.Hareketimizde çok sayıda Yahudi'nin mali desteğini gördüm.Daha o zamandan kuvvet ve başarının ne yönden geleceğini biliyorlardı."(Adolf Hitler)

Hitler'e Mali Destek Sağlayan Yahudi Bankalar

·Deutsche Bank:Alman savaş ekonomisini yönlendirmiştir.Hitler'i finanse etmeleri yönünde hemen hemen  bütün şirketlere baskı uygulamıştır.
 

·Dresdener Bank:Sahibi Eugen Gutmann.Aynı zamanda barut üreticisi Lois Hagen,Loewe ve Krupp silah fabrikalarını finanse etmiştir.
·Darmstaetter Bank:Sahibi Abraham Oppenheim,Bşk.Jakop Goldschmith
·Bleichroeder Bank:Kurucusu Samuel Bleichroeder,sahibi Bleichroeder ailesi.
·Speyer Bank:Sahibi Speyer ailesi.
·Mendelsshon Bank:Sahibi Mendelssohn ailesi.II.Dünya Savaşından önce Alman Endüstri Komitesi ve Ticaret Odası Başkanlığı yapmıştır.Alman savaş endüstrisi ve kimya sanayini finanse etmiştir.
·Warburg Bank:Sahibi Warburg ailesi.Alam savaş endüstrisini finanse etmiştir.Almanya'yı dış dünya ile bağlantıda tutan bir Yahudi bankasıdır. I.Dünya Savaşından sonra Almanya için diğer devletlerden kredi temin etmiştir.
·Arnhold Bank:Sahibi Arnold ailesi.Alman Silah sanayisini ve savaş endüstrisini finanse etmiştir.Bamag,AEG,Agfa,Dresdner Bank,Ludwig Loewe Ag ve daha birçok Alman silah ve mühimmat fabrikalarının ortak ve finansörlerinden idi.
·Disconto-Geselischaft:Kurucusu Solmssen ailesi.Sahibi Hitler'in en büyük finansörlerinden Georg Solmssen'dir.Georg Solmssen Hitler döneminde Alman bankacılığının merkez organizasyon başkanıydı.Gemi inşaatı,donanma ve ağır savaş sanayi,petrol endüstri,telekomüninikasyon alanlarında yatırımlar yapmıştır.
·BHG Berliner Hendelsgesellschaft:Sahibi Carl Furstenberg,savaş sanayini finanse etmiştir.Tamamı Yahudilere ait olan Ruhr Bölgesi endüstrisini desteklemiştir.
·Schaafhausensch Bankveerein:I.Dünya Savaşı'nda Siegfired Samuel yöneticiydi,II.Dünya Savaşı'nda ise Gutmann yöneticiydi.Loewe Konsorsiyumu'na katılıp,Loewe Silah Fabrikaları'nı finanse etmiştir.Tamamı Yahudilerin tekelinde olan Ruhr Bölgesi'ndeki savaş endüstrilerini finanse etmiştir.
·Nationalbank für Deutschland:Sahibi Gutmann,savaş sırasında elektirik endüstrisini finanse etmiştir.Bir başka Yahudi bankası olan Darmstaedter Bank ile birleşmiştir.
·Commerz und Privat Bank:Yöneticisi Curt Sobernheim,Alman savaş ekonomisini desteklemek amacıyla iç ve dış ticari kuruluşlarıyla ilişki kurma görevini üstlenmiştir.
·Berg und Metallbank:Sahibi Dr.Willhelm Merton,savaş sanayinin hammadde kaynaklarını finanse etmiştir.
·M.A.V Rothschild & Söhne:Sahibi Rothschild ailsei.Her alanda savaşı finanse etmiştir.

Not : Hitler'in ırkçılığı da bu kadar...
Değerli andalar,bu tip bilgiler genelde Nurcu ve fettoşçu cemaatin ,aslında görevi hristiyan misyonerliği olan xxxx takma adlı  xxxx cemaatinin neşriyatında mevcuttur.anlaşılan sizde okumuş ve etkilenmişsiniz.Referans almamanızı öneririm.Hristiyan dünyası sağ sol,komünizm ve faşizm gibi sahte akımlar  yaratarak kendi idealinin önünü açmıştır.Toplumlar da bu safsataları yutarak kendi sonlarını hazırlamıştır.Kendi bünyelerinde ayrışarak...Türk ün hedefi Turan dır!gerisi sadece tartışılır
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Hunne - 18 Temmuz 2007
HİTLER denen herif, pis bir Yahudi işbirlikçisi idi. Birçok kişinin bildiği bir gerçek bu zaten. HİTLER, aşağılık bir Alman-Yahudi kırmasıydı.
Hitler alman bile değildi.Escinsel bir devsirmeydi.Bunu savunan  adamin Turklugunden suphe ederim.
Sevgili Gardaslarim

Ben Bu Konuyu Acan Gardasima Cevap Vermek İstiyorum.

Oncelikler Hitlerin Yahudiler Tarafindan Kullanildigi Ve Bu Katliaminda Hitlerden Cok Yahudilere Yaradigi Dogru Hitler Yahudiler İcin Calisti.
Ancak Katilmadigim Kisim İsraile Cagrilipta Gitmeyen Avrupadaki Zengin Yasami Birakmak İstemeyen Yahudilerin Olduruldugu kisim. Orada Oldurulenler Sonradan Olma Yahudiler. Cunku Bildiginiz Gibi Yahudi İnancina Gore Tanri Yalnizca İbrahimogullarinin Tanrisidir Gibi Bir İnanis Var. Asil Yahudiler Hitleri Kullanarak Bu Yahudileri Oldurdu . Boylece Hem Sonradan Olma Yahudilerden Kurtulmus Olacak Hem Almanyanin İsraile Savas Tazminati Odemesi Saglanacak Hem de İsraile Taninacak Bazi Haklar Sayesinde Kendi Topraklarinda Daha Hizli Guclenecekti.

Bu Benim Gorusum.

                                                                                                  SAYGILARIMI Sunarım
Türkcede bir deyim var, "Agzi olan konusuyor"  bigisi olanda konusuyor, cahilde konusuyor.
Bisey bilmiyorsan susacaksin
Biliyorsan savundugun bilgilerin adreslerini de yazacaksin

1. Yahudilige sonradan gecilmiyor, yahudi olarak sadece dogabilirsin bu yahudiligin sartlarindan birtanesi
önerim önyargi olmadan yazilmis kitaplari okuman, sana verecegim kitap isimleri almanca oldugu icin yazmiyorum

2. Adolf Hitler ne bir isbirlikciydi nede bir "yahudi kirmasiydi" ne de escinseldi!XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXEşcinsel kişi eşcinselleri   Toplama kamplarina göndermez!

3. Burada yazi yazarken küfür kullanmadan duramayanlar, kendi egitim seviyelerini biraz sorgulamalari gerek

4. Türk irki, Türk birligini kurarken tarihte yapilan her "temizlemeden!" ders almali, bu temizlemeler sayesinde nufus azalacak ve ic huzuru bulacagiz. Topragimiza basip ama "benim" diyen, Saddam gazindan korunmak icin bayragima siginan sonrada ihanet eden tüm irklar Hitlerin yahudilere yaptigi gibi temizlenmelidir. Bu burada yazip küfür ederek günü bos geciren insanlarla olmaz!
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: ALPOĞUZ - 18 Temmuz 2007
         

                   saygılı ırkdaşlarım neden hitler Türk ırkı için önemli bir insan olsun ki neden takdir edeceğimiz bir lider olsun ? piskolojik sorunları olduğu bariz bir şekilde belli olan biridir. Gençlik yıllarında hamallıktan işçiliğe birçok ağır işte çalışması onu o dönemde paraya hükmeden yahudilere karşı  kin beslemesine neden olmuş aşağılık kompleksine sokmuştur. Yahudilere yaptıklarınınn alman ırkını saflaştırmak gibi bir amacı yoktur onlara duyduğu nefret kendisini daha aciz hissetmesindendir.Ben ortadoğuda kurulacak yahudi devleti için hitlerin kullanıdığınada inanıyorum yalnız bundan hitlerin haberi yoktu yahudilere olan kinini yine yahudiler kendileri için kullandı                                                                    TANRI TÜRKÜ YAHUDİ ZEHRİNDEN KORUSUN
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: yedikule - 18 Temmuz 2007
Banada tezat gelen..
Hem yahudi işbirlikçisi deniyor Hitler için.. Ama adam 3.000.000 yahudiyi temizliyor..
Mantığım burayı kabullenemiyor..

Bana göre..
Hitler ülkesinden yahudileri bir şekilde elimine ederek.. Kendi ırkına en yararlı olayı yaptı..

Düşmanlarına değil dirisini ölüsünü bile ele geçirme fırsatını vermeyerek.. Zaten düşünce ve karakterini belli etti..

İyidir kötüdür o ayrı mevzuu..

Ama Almanyada kime sorarsanız sorun.. Yüzünüze Hitler'i sevmediklerini söylerler..
Ama inanın..

Hiç bir gerçek Alman Irkından gelen birinin.. İçinden böyle düşündüğünü sanmayın..
O Almanya'nın her zaman en büyük lideri olarak kalacak..

Tarih sahnesinde kendine biçilen rolü başarı ile oynayıp.. Çekildi..

Ama Saddam gibi fare deliklerine saklanmadı.. Son nefesine kadar inandığı dava uğruna çarpıştı..
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Kök-Börü - 18 Temmuz 2007
         

                   saygılı ırkdaşlarım neden hitler Türk ırkı için önemli bir insan olsun ki neden takdir edeceğimiz bir lider olsun ? piskolojik sorunları olduğu bariz bir şekilde belli olan biridir. Gençlik yıllarında hamallıktan işçiliğe birçok ağır işte çalışması onu o dönemde paraya hükmeden yahudilere karşı  kin beslemesine neden olmuş aşağılık kompleksine sokmuştur. Yahudilere yaptıklarınınn alman ırkını saflaştırmak gibi bir amacı yoktur onlara duyduğu nefret kendisini daha aciz hissetmesindendir.Ben ortadoğuda kurulacak yahudi devleti için hitlerin kullanıdığınada inanıyorum yalnız bundan hitlerin haberi yoktu yahudilere olan kinini yine yahudiler kendileri için kullandı                                                                    TANRI TÜRKÜ YAHUDİ ZEHRİNDEN KORUSUN

Sayın ALPOĞUZ!

İletilerinizi dikkatli bir dille yazın ,Türkçü-Turancı değilde başka bir görüşte olduğunuzu sezinliyorum;Bunu ilk uyarınız olarak algılayın!!İkincide üyeliğinize son verilir''
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Kök-Börü - 18 Temmuz 2007
HİTLER denen herif, pis bir Yahudi işbirlikçisi idi. Birçok kişinin bildiği bir gerçek bu zaten. HİTLER, aşağılık bir Alman-Yahudi kırmasıydı.
Hitler alman bile değildi.Escinsel bir devsirmeydi.Bunu savunan  adamin Turklugunden suphe ederim.
Sevgili Gardaslarim

Ben Bu Konuyu Acan Gardasima Cevap Vermek İstiyorum.

Oncelikler Hitlerin Yahudiler Tarafindan Kullanildigi Ve Bu Katliaminda Hitlerden Cok Yahudilere Yaradigi Dogru Hitler Yahudiler İcin Calisti.
Ancak Katilmadigim Kisim İsraile Cagrilipta Gitmeyen Avrupadaki Zengin Yasami Birakmak İstemeyen Yahudilerin Olduruldugu kisim. Orada Oldurulenler Sonradan Olma Yahudiler. Cunku Bildiginiz Gibi Yahudi İnancina Gore Tanri Yalnizca İbrahimogullarinin Tanrisidir Gibi Bir İnanis Var. Asil Yahudiler Hitleri Kullanarak Bu Yahudileri Oldurdu . Boylece Hem Sonradan Olma Yahudilerden Kurtulmus Olacak Hem Almanyanin İsraile Savas Tazminati Odemesi Saglanacak Hem de İsraile Taninacak Bazi Haklar Sayesinde Kendi Topraklarinda Daha Hizli Guclenecekti.

Bu Benim Gorusum.

                                                                                                  SAYGILARIMI Sunarım
Türkcede bir deyim var, "Agzi olan konusuyor"  bigisi olanda konusuyor, cahilde konusuyor.
Bisey bilmiyorsan susacaksin
Biliyorsan savundugun bilgilerin adreslerini de yazacaksin

1. Yahudilige sonradan gecilmiyor, yahudi olarak sadece dogabilirsin bu yahudiligin sartlarindan birtanesi
önerim önyargi olmadan yazilmis kitaplari okuman, sana verecegim kitap isimleri almanca oldugu icin yazmiyorum

2. Adolf Hitler ne bir isbirlikciydi nede bir "yahudi kirmasiydi" ne de escinseldi!XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXEşcinsel kişi eşcinselleri   Toplama kamplarina göndermez!

3. Burada yazi yazarken küfür kullanmadan duramayanlar, kendi egitim seviyelerini biraz sorgulamalari gerek

4. Türk irki, Türk birligini kurarken tarihte yapilan her "temizlemeden!" ders almali, bu temizlemeler sayesinde nufus azalacak ve ic huzuru bulacagiz. Topragimiza basip ama "benim" diyen, Saddam gazindan korunmak icin bayragima siginan sonrada ihanet eden tüm irklar Hitlerin yahudilere yaptigi gibi temizlenmelidir. Bu burada yazip küfür ederek günü bos geciren insanlarla olmaz!

Sayın Hunne,

2.cümlenizde övme sezinledik ve ilgili yerler silindi..Bunu uyarı olarak algılayın,devamında üyeliğiniz sona erdirilir!!
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: İgdirhan - 18 Temmuz 2007
         

                   saygılı ırkdaşlarım neden hitler Türk ırkı için önemli bir insan olsun ki neden takdir edeceğimiz bir lider olsun ? piskolojik sorunları olduğu bariz bir şekilde belli olan biridir. Gençlik yıllarında hamallıktan işçiliğe birçok ağır işte çalışması onu o dönemde paraya hükmeden yahudilere karşı  kin beslemesine neden olmuş aşağılık kompleksine sokmuştur. Yahudilere yaptıklarınınn alman ırkını saflaştırmak gibi bir amacı yoktur onlara duyduğu nefret kendisini daha aciz hissetmesindendir.Ben ortadoğuda kurulacak yahudi devleti için hitlerin kullanıdığınada inanıyorum yalnız bundan hitlerin haberi yoktu yahudilere olan kinini yine yahudiler kendileri için kullandı                                                                    TANRI TÜRKÜ YAHUDİ ZEHRİNDEN KORUSUN

Sayın ALPOĞUZ!

İletilerinizi dikkatli bir dille yazın ve bunu ilk uyarınız olarak algılayın!!

Arkadaşın eklediği iletiyi okuyunca ,sanki bu Otağ'da ;hitlere sempati duyuluyormuş gibi ,bir anlam çıkıyor.

Bize ne ,hitlerden.

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verecek usluplardan ,kaçınmalıyız..

Alem-i cihan biliyor ki :

Türk Milletinin ;yegane ve değişmez önderi ,Başbuğ Atatürk'tür..

TTK.


Not:
Otağ'a ileti ekleyen arkadaşlar şunu bilsin ki ;
İletiler en ufak ayrıntılarına ,noktalarına ,virgüllerine kadar yöneticiler tarafından okunmaktadır.
Otağımız Türkçü bir akademi ,Türklükle ilgili eşsiz bir kaynak niteliğindedir.
Bu nedenle Otağa eklenecek her ileti Türkçülük fikriyatını yansıtması ,faydalananlara doğru bilgiler aktarılması gibi ciddi amaçlar ,taşıdığından yazılan ,eklenen her şey inceden inceye süzgeçten geçirilmektedir.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Ziya Gökalp - 18 Temmuz 2007
Sayın Hunne;ayrıca bazı iletilerinizde iç savaş çığırtkanlığı yaptığınızı görüyorum.İletilerinize biraz dikkat edin!
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: ALPOĞUZ - 18 Temmuz 2007
    sayın kök-börü görüşlerim gayet açık Türk olmayan hiç kimseye saygı gösteremem dikkatli dil diyerek hitlere söylediklerimden bahsediyorsanız üyeliğime son verebilirsiniz.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: İgdirhan - 18 Temmuz 2007
    sayın kök-börü görüşlerim gayet açık Türk olmayan hiç kimseye saygı gösteremem dikkatli dil diyerek hitlere söylediklerimden bahsediyorsanız üyeliğime son verebilirsiniz.

Sayın ALPOĞUZ ;
Sizin üyeliğiniz ;bizim için ne niğmettir ,ne de külfet.
İletinizi ,dönüp bir daha ,gözden geçirin.
Karşınızda aptal kişiler yok.
Madem üyeliğinizi ;bazı şeylere karşılık görüryorsun ,ne yapalım siz de eksik olun.
Üyeliğiniz iptal edilmiştir.
Tanrı yolunuzu ,izinizi açık etsin.
TTK.
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: Kök-Börü - 18 Temmuz 2007
Sayın hunne,

Otağ Kurallarına Uymadığınız için üyeliğiniz iptal edilmiştir!
Başlık: Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
Gönderen: tungatonyukuk - 18 Temmuz 2007
Alp Oğuz iletinize dikkat edin.