Gönderen Konu: TÜRKİYE CUMHURİYETİ yöneticileri!!!!!!!!!!  (Okunma sayısı 4802 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ERGENEKON TORUNU

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 52
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı veya başkalarının boşbakanı Sn R. T. ERDOĞAN!

Siz, teşkilatınız ve işbirlikçileriniz korkmayın.
K. Irak tan gelen üç kuruş nedeni ile askerlerimi feda edenler siz rahat uyuyun, biz bu Vatan ın bekçileri elbet sizin batırdığınız Türkiye yi son damla kanımız akmadıkça yaşatmaya ant içtik.
Siz rahat uyuyun düşman kapınızı kırmadan, eşimizin, bacımızın, kızımızın ırzına geçmeden (Bende video kayıtları mevcut isteyenlere gönderebilirim) biz varız siz korkmayın.

Siz korkmadan yolunuza tam gaz devam edin, sizler an gelecek tarih sayfalarında damat Feridden daha popüler olacaksınız rahat uyuyun.

Siz hiç korkmayın bir bez parçası, Cumhuru kim seçecek, seçimler 4 senede bir olacak, referandum hileleri ile oyalama kafa karıştırmaya Türkiye de devam edin rahat uyuyun.

Siz hiç korkmadan gemiler, köşkler, fabrikalar alın kazandığınız haram paralar kursağınıza yığılmadan lokmalarınızı yutmaya devam edin rahat uyuyun.

Siz hiç korkmadan uyumaya devam edin dert etmeyin bu Vatan toprakları nasıl olsa promosyondan çıktı dert etmenizi gerektirmez.

Siz hiç korkmayın bu Vatanın kaymağını yiyenler sizler elbet yurt dışında kendiniz için önlem almışınızdır, siz oralara gidersiniz. Biz bu Vatanı bağımsız yaptığımızda yine gelin kaymak yemeye devam edin rahat uyuyun.

Siz korkmayın milletine kazık attığınız elektriği düşmanıma yarı fiyata sattığınız zaman rahat uyuyun.
Siz hiç korkmayın egemenliğimizi kabul kılan tüm değerlerimizi peşkeş çekerken biz nasıl olsa geri alacağız rahat uyuyun.

Siz hiç korkmayın Atatürk ün kurduğu mecliste düşman tayfaları salyalarını akıta, akıta kafa tuttuğu zaman rahat uyuyun.

Siz hiç korkmayın itidal deyin durun, bizler an gelecek kim düşman, kim bana kefen biçmiş göreceğiz, işte o zaman Türk barbar olacak, işte o zaman 7 düvel gelse de gereken cevap ve gereken bedel ödetilecektir siz rahat uyuyun.

Siz hiç korkmayın üç kuruş paranız eksik kalacak diye fidanlarımız Şehit düştüğünde, biz tükenmeyiz, sayımızın kaç olduğunu tespit edilemiyor biz hep var olacağız rahat uyuyun.

Siz korkmayın biz ölümsüz olmak için Vatan uğruna şehit düşmek için ant içtik tükenmeyecek kadar sonsuzuz rahat uyuyun.

Siz hiç korkmayın nohut'unuzu, ununuzu, makarnanızı yiyen, kömürünüzü yakan aşağıladığın
O ocaklarda yetişen yiğit Türk evlatlarının Kelle koleksiyonunuza eklediğiniz zaman, biz Namus ve şanlı tarihimizin şerefinle, önderlerimizin yazdığı destanlarla biz buradayız hep var olacağız siz rahat uyuyun.

Siz hele hiç korkmayın bizler an gelir damarlarımızdaki asil kandamlası ile 100 düşman boğan birer yiğitler oluruz rahat uyuyun.
Cihan gelse TÜRKÜM VE EBEDİ KALACAĞIM sözünü ders olarak uygulamaya geçer. Bilinsin ki SAVAŞ kavramının TÜRK için ne ifadeler anlam taşıdığını ve savaşın tek galibi her zaman TÜRK olacağı gerçeği şimdiye kadar sürdürmüştür ve ilelebet sürdürecektir rahat uyuyun.
Siz hiç ama hiç korkmayın bir TÜRK doğduğunda Vatan için doğar gerektiğinde Vatan için ölür, biz evlatlarımızı askere gönderdiğimizde davul, zurna ve silah eşliğinde kına yakarak Vatana kurban göndeririz. Hangi devlet var ki Dünyada bir örnek gösterebileceğimiz TÜRK askeri gibi cesur yürekli ve Vatan aşkı ile tutuşan sevdası ile Namus, Vatan için kendini feda eden Kahramanlar.
Bilinsin ki bir gerçek vardır o da Türk ün sabrı taştığı anda davası başlar kefen biçene sonunun korkunç olacağının dersini verir.
Türk hür yaşamıştır tarih boyunca egemenliğini elinden alan kendi kanından babası bile olsa hiç düşünmeden kafasını keser affetmez.
Sizler Türkiye yi yönetenler yataklarınızda rahat uyuyun ancak ağzınızda o sarf ettiğimiz ateş düştüğü yeri yakar sözleri an gelir sizin ocağınıza düşer işte o zaman yatağınızdan yan gelip yatmayı bırakın teminatlarınız olan bölgelere kum tanesi gibi serpilin.
Biz nasıl olsa ölümsüz olmak için bu Vatan için savaşacağız ve sınırları tekrar yeniden çizeceğiz siz o zaman gelin besle kargayı oysun gözünü yapmaya devam edin.

En iyisi sizler uyumaya devam edin, elbet o an gelecek uykularınız kaçtığında, iştahınız kesildiğinde topladığınız haramlar boğazınıza dizildiğinde, karabasanlar üstünüzde dolaştığı zaman, halk başınızı ezmek için ayakladığı zaman an gelecek tüm Vatan hainleri hesap verdiği zaman, bir parça ekmek parasına şehit vererek medet umanların hesabı kesildiği zaman uykunuzdan uyanın.
Çünkü bizler artık uykudan uyanmış olacağız ve nöbeti ebedi devir alacağız siz hiç korkmayın.
T.C yöneticileri!
Sizin hala aklınız başınıza gelmedi mi ki Türkiye nin kaymağını yiyen hainler, kin ve düşman kitlesi sayılan 25% içinde bulunduğunuzu.
Ey T.C yöneticileri görüyorsun başına çorap örenleri.
Duyuyorsunuz Türkiye hakkında küstah açıklamaları.
Biliyorsun milli kaynaklarımı kimin yediğini.
Görüyorsun ekmeğimizi yiyenlerin düşman olduklarını.
Ağlıyorsun gizlice aslanlarımız fidanlarımız kahpece pusuya düşürüldüğünü Şehit edildiğinde.
Anlıyorsun k. Iraktaki çakallar küstahça açıklamaların Türkiye yi ne kadar aşağılayıcı duruma düşürdüklerini.
Seziyorsun hakkında yapılan sinsi planların arkasında kimin düşmanların olduğunu.
Biliyorsunuz bu üstümüzdeki kara bulutlar sadece terör değil Türkiye ciddi bir şekilde savaş ile karşı karşıya kalmış durumda olduğunu.
Gerçek anlamda Kürt sorunu olarak alıştırılmaya çalışılan meselenin baş babası İsrail dir arkasında abd ve ab bulunmaktadır, biliniyor ki İbrahim oğulları inancında sahip olmaları gerektiren topraklar bizim sınırlarımızın içersinde de yer almakta, yani Kürt kardeşlerimiz yine tarih boyunca yaptıkları yanlışların devamını tekrarlamaktadır, yine ekmeğini yedikleri topraklarda ihanet içersindeler. Sanılıyor ki bop kapsamında bağımsız büyük kürdistanları olacak.


Buradan Kürt vatandaşlarına bir tavsiyem olacak!
Sanmayın ki Türkiye içindeki topraklardan veya k. Irakta bulunan çakalların havladığı topraklarda aşiret sistemini kurabileceğinizi. Bunların hepsi boş vaatler vadisinde havaya söylenen laflardır. Bir düşünün bence abd sizin karakaşınıza veya karagözünüze hayran olduğu için 1 trilyon doları harcamadı Irakta. Başımıza 1000 yıllık kardeşliğimize boşuna çorap örmedi o ördüğü çorapları 30 ile 50 sene sonra kendisi buralarda abdrail devleti kurduğu zaman giyeceği gerçeğini görün artık.
Tarih boyunca yaptığınız yanlışlardan ders çıkartın kendinize, anlayın artık yine büyük yanlışların içinde olduğunuzu.
Sorgulayın geçmişi hangi ülkede yaşarken daha iyi durumda olduğunuz yeri. Türkiye de sizden Başbakanda olan var, sizden Cumhur olan var, siz hizmet sektöründe ön sıralardasınız, siz nakliye ve taşımacılıkta ön sıralardasınız, toprak ağalığında ön sıradasınız. Size soruyorum hangi ülkede bu kadar olanaklarınız vardı, hangi ülke size bu imkânları tanıdı. Sakın söylemeyin Irakta cumhurda olduk özerk yönetimimiz var (yalnız aşiret reislerinin kaymağı yediği, halkın aç yattığı ve kalktığı özerk bölge), işte o zaman kendinizi aldatmaktan başka bir şey yapmış olmazsınız. Daha evvel de yazdığım gibi sizin karakaşınıza karagözünüze hayran olmayanlar boş vaatler vadisinde boş sözler vermiş. Eğer siz bu sözlere kanarak düşman olursanız bu topraklarda inanın ki tarih sizi asla affetmeyecek, asla bir daha bu zamana kadar yaşadınız sürdürdüğünüz hayat bir daha elinize geçmeyecek her şeyinizi kaybetmeye mecbur olacaksınız.
Sayın T.C yöneticileri siz hala korkmayın an geldiğinde Vatan hainleri tek, tek asıldığında, savaşın TÜRK için ne anlama geldiğini düşmanla nasıl mücadele edileceğini dünyaya ders olarak tekrar vereceği zaman siz rahat uyuyun.
Yukarıda geçen konuları bir Türk vatandaşı olarak duyduğum mesuliyet, Vatan sevgisi ve bir Atatürk askeri olarak yazma gereği duydum, lütfen ciddiye almayın.
ULU TANRIM TÜRKÜ TÜRKİYEYİ KORUSUN BİZİ DAİM ÜSTÜN VE EBEDİ KILSIN.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
Saygılarımla
ERGENEKON TORUNU

 :turan:
TÜRKÜN SABRI BİTTİĞİ YERDE DAVASI BAŞLAR BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. AN GELİRKİ BİR ANDA DÜŞMANINI ASİL KANINDA BOĞAN BİRER YİĞİTLER OLURUZ DİNLEMEYİZ KİMSEYİ

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: TÜRKİYE CUMHURİYETİ yöneticileri!!!!!!!!!!
« Yanıtla #1 : 27 Ekim 2007 »
Yöneticiler uyuyor, ama bir Millet diriliyor. Adı Türk: Türk Milleti, Hainlerin ve iş birlikçilerinin cezasını muhakkak verecektir.