Gönderen Konu: NATO BİZİ KORUYOR MU?  (Okunma sayısı 1619 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
NATO BİZİ KORUYOR MU?
« : 26 Şubat 2022 »
"NATO bizi koruyor mu?" Bu soruyu 1965 yılında Behice Boran sorunca Türkiye'de yer yerinden oynamıştı.
O günden bu güne kadar biz NATO ya hizmet ettik ama NATO bizim içimizdeki etnik kökenli ayrılıkçıları silahlandırarak bize karşı kışkırttı. Hatta 1974 de Kıbrıs Türklerinin hakkını koruduğumuz için ambargo ile cezalandırıldık.

Sahi NATO bizi koruyor mu?

Yoksa NATO,, ABD ve İngiltere’nin menfaatlerini mi koruyor?

24 Şubat 2022 tarihinde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, "Ukrayna'nın askerden ve Nazizm'den arındırılması" amacıyla başlattığını söylediği Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin asıl amacı, "Bu bölge tarihte bizimdi" diyen Putin'in önderliğinde, Rus milliyetçiliğinin yayılma savaşıdır. Başta Türkiye olmak üzere diğer Türk devletlerinin, Ümmetçilik safsatası ile aklı körleştirildiği için biride çıkıp "Tarihte orası Avrupa Hun İmparatorluğu olarak Türklerindi" diyerek bölgedeki Türk kimliğinden söz etmiyor. Savaşın olduğu bölge Gagavuz (Gök Oğuz) Türklerinin ve Tatar Türklerinin yurdudur.

Türk Birliği diye bir birlik oluşturulmuştu. ‘’Savaş bölgesinde  Türk kardeşlerimiz var onların kimlik, can ve mal güvenliğinin sağlanmasını istiyoruz.’’ demeleri gerekirken, şu ana kadar hiç bir varlık gösteremediler.
Hanedanlıkların keyfiyetindeki kukla Türk Birliği değil de Türk kimliğinin şuurunda Türk Birliği kurulmalı. Rus Milliyetçiliğinin, Çin Milliyetçiliğinin ve ABD ile İngiltere ittifakının önünde ezilmemek için, Ümmetçi safsatasıyla melezleşerek yok olmamak için Türkçü Türk Birliği kurulmalı.

Rusya, sıcak denizlere inme hayaliyle Ukrayna işgalinden sonra gözünü Türkiye’ye dikecektir. Çin, Uygur Türklerini tamamen asimile ederek gözünü Kore ve Tayvan’a dikecektir. İngiltere ve ABD’nin zaten 3.Bin yılda Asya’yı Hıristiyanlaştırma adı altında sömürme planları var.

Aslında, Türk Dünyasının Çin, Rusya, ABD ve İngiltere arasında paylaşılarak işgal edilme planı var.

İleriki günler çok şeylere gebe.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!..

Adil ÖZTÜRK
Adil ÖZTÜRK