Gönderen Konu: PKK Yönetici Kadrosu Neden İmha Edil(e)miyor  (Okunma sayısı 4134 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Keremsah

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Merhaba,

Merak ettiğim biz böyle bir büyük devletiz, istihbaratımız, askerimiz, herşeyimiz var fakat pkk kalleşlerinin sözde lider kadrosundaki kelleleri nasıl alamıyoruz ?
Neden gerek istihbarat, gerek teknoloji gerek Türk'ün kıvrak, yaratıcı zakası kullanılarak bir imha operasyonu düzenlenmiyor ? Bilemediğimiz ne olabilir ?

Değerli fikirlerinizi merakla bekliyorum

"Tanrı Türkü Korusun"
"Ne Mutlu Türk'üm Diyene"

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: PKK Yönetici Kadrosu Neden İmha Edil(e)miyor
« Yanıtla #1 : 08 Ekim 2015 »
Ordu ve güvelik güçlerine pkk'ya operasyon yapılmasına izin vermeyen bir hükümetimiz var. İktidarda kalmak uğruna kürtten fazla kürtçülük, terörist yardakçılığı ve Türk düşmanlığı yapan bir parti, ülkeyi yönetiyor.
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: PKK Yönetici Kadrosu Neden İmha Edil(e)miyor
« Yanıtla #2 : 09 Ekim 2015 »
Anadolu'da "köpekleri salıp, taşları bağlamışlar" diye bir deyim vardır.
İşte tam da bu durumu anlatmaktadır.

Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.

Çevrimdışı Borokhul Noyan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 224
Ynt: PKK Yönetici Kadrosu Neden İmha Edil(e)miyor
« Yanıtla #3 : 09 Ekim 2015 »
Sorunun muhatabı belli! Onlara sorun!

Tayyip Erdoğan, Hakan Fidan ve iktidar partisi mensupları...

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
Ynt: PKK Yönetici Kadrosu Neden İmha Edil(e)miyor
« Yanıtla #4 : 10 Ekim 2015 »
Zor değil, sonuçta öyle ya da böyle hukuk devletiyiz. Atraksiyon yapınca olan sana olur ki Cemaat-AKP dayanışmasıyla bunu zaten seneler önce yaşadık.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
Ynt: PKK Yönetici Kadrosu Neden İmha Edil(e)miyor
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2015 »
Ben daha yeni okudum ve soruyu çok beğendim kandaşım.
Verilen cevaplar belki verilecek ilk tepkilerin ta kendisi idi, fakat gerek soruyu soran kandaşımız ve gerek bu başlığı ilerde okuyacak olan Otağ takipçileri galiba daha farklı bir yanıt bekliyorlar.

Ben daha açık, daha çok bilinen fakat daha az dillendirilen şekliyle yanıtlayayım müsadenizle.

Devletler ve Türkiye gibi köklü devletler, az dostlu çok düşmanlı, gözlerin sürekli kendi üstünde olduğunu bilen devletler, düşmanlarının niyetlerini onlarca yıl evvelden açıklamış olduğunu duyan ve bilen Türkiye gibi devletler, üstlerine salınan düşmanı kontrol ederler, etmek isterler. Onunla oynarlar halk diliyle.

Pkk terör örgütü bütünüyle Türk Devletinin kontrolündeydi bazen kontrolden kayboldu sonra tekrar girdi, son ilginçlik işte ta ki şuanki iktidar, yani devleti temsilen icra makamında olanlar bu unsuru başka amaçlar için kullanana kadar.

Milenyum dedikleri yeni yüzyıla girilirken terör bitirilmişti.
Arap baharı ve bizim sevgili BOP projesi eşbaşkanlarından Tayyip Erdoğan ile belirli çatışmalara gireceğimiz önceden belirlenmişti.
Normalde durumun daha vahim olması bekleniyordu, hatırlarsanız mayınlı hudut hattını Suriye boyunca temizleme bahanesiyle İsrail'e sınırımızı yarım asırlığına emanet edecekti BOP eşbaşkanı.
Bunu başaramadı, kendi partisinin dahi tamamını ikna edemedi, tıpkı bugün kendi seçmenlerinin dahi yarısının başkanlık sistemine kendisinin diktatörleşeceğini sebep göstererek hayır demesi gibi.

Terör Pyd bozuntularının Ypg adlı birliklerine bizim BOP eşbaşkanımızın Suriye'deki mevzular bahane edilerek destek vermesi ile başka bir boyut kazandı.
Amerika'lı generalin biri TSK'nın son zamanda PKK'nın kullandığı mayınlama şeklinin yeni bir stil olduğunu söylemesinden sonra hatırlarsanız, bu bomba sistemini biz PYD'nin Ypg'sine Suriye'de Işid'e karşı kullansınlar diye itiraf etmesiyle herkeste bir soğuk duş etkisi oluşmuştu.

Türkiye'de terör askeri polisi korucuyu ve vatandaşı öldürenler değil, Türkiye'de terör Türklüğe güttüğü düşmanlığı herhangi bir şekilde eyleme dönüştüren herkestir. Kaldı ki bunu tabiri caizse kıçıkırık sanatçı bozuntuları, sporcu bozuntuları, bürokrat ve aristokrat bozuntuları, iş adamı bozuntuları hariç, birde hükümet ve Cumhurbaşkanlığı makamındaki kişi yaparsa, normalde iç savaş Suriye'de değil, Türkiye'de olması gerekir.

Ölene kadar koltuğu bırakmam, 77 neslim rahat yaşar ve beni satın alan efendilerime hizmet edeyim, çeyrekten bir müslümanlığım ve bu inançla milleti ikna ettiğim asılsız bir misyonum var(milli görüş)görüntü ve bahanesi ile, binbir entrika ve düzenbazlığı kullanarak, vatana ihaneti dahi taraftarlarına şirin göstererek devletin varlık esaslarını ve şeklini, elinden gelirse adını dahi değiştirmeyi amaçlayan bir Tayyip Erdoğan'ınız varsa PKK'ya terör örgütü demek tuhaf olur.

1999'dan beri yani siz iktidarda değilken yakalanmış olan bir teröristbaşı elinizde, canınız istediğinde onunla görüşen şerefsizdir diyeceksiniz, fakat canınız istediğinde kanki gibi birebir telefonlaşıp hatta konferanslaşacaksınız, sonra da garip kandaşım gelecek ve en sorulması gereken soruyu soracak, ve ben bu şekilde anlatmayacağım.
Vallahi bu kadar açık cevap vermesem şerefimden bir dirhem eksilmiş adlederdim kendimi.

Keremşah kandaşım, biz neden Türkçüyüz biliyor musun!?
Türkçülüğümüz nerede başlar nerede biter!?
Pkk denilen kukla, paravan ve çok babalı hain yapılanma tamamen bitse dahi, birdaha terör örgütü kurulmasa dahi, bizim Türkçülüğümüz daha yeni başlıyor sayılır.
Çünkü esas terör üniter yapıya sahip, Türk Milliyetçiliği gerçeği ve temeli üstüne kurulabilmiş olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinde, bırakın Türk Milliyetçiliğini, Türklüğü dahi bizzat devlet eliyle sulandırmış, aşındırmış, tabiri caizse Arap çorbası haline getirmiş bu yetmez gibi devleti her açıdan ele geçirmiş, ileriye dönük bizi felakete sürükleyen hain kadro başta iken, nasıl başka terörden bahsolunabilir!?

1000 yıldır Türkler, 1000 yıldır tüm ortadoğu Recep Tayyip Erdoğan'dan daha büyük bir bela ile karşı karşıya kalmamıştır.

Tayyip gitse ölse kaçsa ve herhangi şekilde artık olmasa bile, toplumda oluşturulmuş olan yaralar, devlet dairelerinden tut otobüs duraklarına, sahillerden dağlarımıza kadar her karış toprağımızda TÜRK'lük ve Türk Milliyetçiliğinden başka kimlik peşinde koşulmayacak kadar bir zaman varolana, sonrasında da Turan'a kadar devam etmelidir, edecektir.

Evvelsigün mü Bordo Bereli şehitlerimizin haberi geldi, onların nasıl yetiştiğini ve değerlerini duymuşsundur, biliyorsundur. Onları dahi kayıp veriyoruz, terör Ak Saray ile Beyazsaray'da, başka yerde olduğunu söylemek bana yakışmaz.

Geçen Finlandiya'lı bir muhabire Tayyip kendisine sorulan bir soruya cevap verdikten sonra dediki, sosyal medyada bana ve aileme çok hakaret ediliyor sabrediyorum dedi. Eskiden tutuklanıyordu, sonra para cezaları derken, kendilerine hak ettikleri hakaretleri edenlerin sayısı o kadar çoğaldıki, birşey de yapamıyor alacağı tepkilerden.

30'u da geçti Sümeyye hala bekar garibim.

Tayyip Allah vere sen öldükten sonra mezarının yeri belli olsun, gelip şey yapacağız, öhö öhö şey, çiçek bırakacağız.

TTK,


Alp Aldatmaz



TTK

Çevrimdışı Hablemitoglu

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 22
Ynt: PKK Yönetici Kadrosu Neden İmha Edil(e)miyor
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2016 »
Bir zamanlar MHP lilerin komik sözleri vardi "kürt Türk kardestir, ayiran kallestir" 
"Bende yazardim, annene sor, ne zaman kürtle yatti da kardesin oldu" sonra basladilar "kürt de Türktür ama daglidir " gibi komik sözlere...

Maymunlar bayragimi yakarlardi, bu Mhp liler "ya bunlar kandirilmis insanlar derlerdi,  hele hele su yobazlar, düdüklü Bas örtülüler,  Kemalist kelimesi duyduklarinda "düsmansin" derlerdi,  kürde ise "onlar müslüman kardesimiz" derlerdi.
O zamanlar eger pkk tamamen bitseydi, bu cahil takim hala maymunlara sicanlara kardes diyeceklerdi. 
Zaman geldi bugüne ve yobazlar gördülerki  "kardesim" dedikleri maymunlar kizlarini aldilar simdi de evlerini yakiyorlar... artik yavas yavas uyanmaya basladilar. 
Daha hepsi uyanmadi, ama  bu gidis cok güzel,  yobazlarin ogullari sehit oldukca uyanacaklar, sokaklarinda arabalari yakildikca uyanacaklar,  birgün bütün yobaz, mhpli, solcu gecinenler uyandiginda, o zaman iste Türkün bayram günü.

Direnisi halk yapar, önderini de halk secer.
Halk hala kimi seciyor? sokaginda hdp bayragi asili,  gidip yakiyormu? daha uyanmadilar! bu yüzden pkk daha bitmesin, hepsi uyanincaya kadar, sonunda aynen ermenilerde oldugu gibi kürt temizligi gelecek!

Benim Atalarim, hunlardan baslayip  en güzel temizligi yaparlardi,  o kan birgün birlik olursa, o kan damarlarda  varken ne kürt kalir, ne sican!