Gönderen Konu: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!  (Okunma sayısı 309333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #20 : 20 Ekim 2011 »
Türklere yakınlık duyan ve Türkiye'ye bağlılık gösteren kimseyi kötülemek, karalamak istemiyorum.

Ancak ölümüne ABD ve İsrail'e hizmet edenler de vardır!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #21 : 20 Ekim 2011 »
Misafirliğini bilene sözümüz olmamış hiç geçmişte, şimdi de zaten. Ancak ülkemizdeki misafirlerde bilmeliler ki misafirin fazla kalması ev sahibini huzursuz eder. İnsan azmanı değiliz ya da insanlara şiddeti savunan bir görüşü benimsemiyoruz ancak Yahudi ırkı kadar aşağılanması gereken başka ırk yok. Geçmişte bunlara yapılan uygulamaların ne kadar ne denli doğru olduğu şuan bilinmekte.

Biz, milli bencil düşüncelere hemen sahip olamıyoruz. Duygusal yapımız fazla. Kanser hücresi ile kanser olabilecek aday hücreleri bir tutmayarak hatalar yapıyoruz. Önlemsel yaklaşım yerine tepkisel yaklaşımlarda bulunuyoruz. Bu da bizim gözümü karartmıyor. Büyüklük göstererek geleni geçene yardım etmişiz, kanatlarımız altına almışız.

Dünyada Yahudi finansmanı önemli bir güç teşkil etmiş. Şuan bile o kadar olaya rağmen şirletlerimizin hangisi bu sermayeyi istemiyorum diyor. Devlet olarak anca laf ebeliği yaparak milletin gözü boyanmakta, zaman zaman gazı alınmakta.

Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #22 : 22 Ekim 2011 »
Bitmeyen Savaş: I.Dünya Savaşı
 
I.Dünya Savaşı 1918 yılında bitmemiştir!
 
İtilaf Devletleri: İngiltere, Fransa, Rusya, ABD, İtalya, Yunanistan, Sırbistan, Karadağ, Romanya, Belçika, Portekiz, Japonya, Çin, Brezilya
 
bunlara Ermenileri, Polonya asıllıları, isyan eden Arapları, isyan eden Rumları, Çekleri, Slovakları, Dünya Yahudilerini, Masonları, Terör Örgütlerini (Sırp "Kara El" teşkilatı gibi), İngiliz Sömürgelerini (Kanada, Avustralya, Hindistan, Güney Afrika başta olmak üzere), Fransız Sömürgelerini ve birkaç küçük ülkeyi de ilave edebiliriz.
 
GÜNÜMÜZDE DE TÜRKİYE'NİN DÜŞMANLARI BUNLARDIR!
 
Tarih boyunca rekabet halinde bulunan İngiltere ve Fransa, rekabetin yarardan çok zarar getirdiğini görmüş ve müttefik olmuşlardır.Bu müttefiklik durumu günümüzde de devam etmektedir! ABD-İngiltere-Fransa; her zaman Yahudileri, Sırpları, Yunanlıları, Kürtçüleri ve Ermenileri desteklemiştir.
 
Çin ve Japonya'yı kim "batılılaştırmıştır"? (İngiliz ajanlar her zaman bu ülkelerle içli dışlıydı!)
 
Rusya aslında savaşta kazanan tarafta olmasına karşın, 1917 Devrimi yaşanmıştır. Rusya, Komünizmin boyunduruğuna girmiştir. (Rus Yahudileri-Komünizm ilişkisi araştırılmalıdır...) SSCB-ABD rekabeti "DANIŞIKLI DÖVÜŞTÜR!" (SSCB, II.Dünya Savaşı'nda da yine ABD'nin müttefiki olmuştur.)
 
I.Dünya Savaşı başladığında Dünya'da bir Yahudi devleti yoktu. Bu nedenle Yahudiler küçük ve önemsiz bir azınlık olarak görülmektedir... Oysa İngiliz Yahudileri, Fransız Yahudileri, Rus Yahudileri, Amerkan Yahudileri, İtalyan Yahudileri, vb. çok aktifti! Bunlara Gizli-Yahudileri de (Dönmeler) ilave etmeliyiz. Ayrıca bütün bu saydığım ülkeler, Masonlar tarafından yönetiliyordu!
 
Yukarıda Türkiye'deki Yahudi ailelerinden bahsettim. Peki 1914 yılında Amerikalı Yahudi aileleri, İngiliz Yahudi aileleri, Fransız Yahudi aileleri, Rus Yahudi aileleri kimlerdi? Hangi şirketlere sahiptiler? Servetlerinin miktarı neydi?
_____________________________________
 
Tarafsız Ülkeler: I.Dünya Savaşı'nda İsviçre, İsveç, Norveç, İspanya, Danimarka ve Hollanda tarafsız kalmıştır.
 
Ancak Danimarka savaş sonunda yenilen Almanya'dan toprak kazanmıştır.
 
Gerçekte bu tarafsız devletler de İtilaf Devletleri ile içli dışlıdır!
_______________________________________
 
İttifak Devletleri: Almanya İmparatorluğu, Avusturya-Macaristan İmparatorluğu, Bulgaristan, Osmanlı İmparatorluğu
 
Savaş sonunda Almanya, Avusturya, Macaristan tamamen Batı'nın kontrolüne girmiştir!
 
Robert Koleji mezunları tarafından kurulmuş bir ülke olan Bulgaristan, Faşizm ve Komünizm denemelerini yaşadıktan sonra günümüzde Amerika'nın uydusu konumundadır!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #23 : 22 Ekim 2011 »
I.Dünya Savaşı'nda Almanya ve Avusturya-Macaristan bizim tarafımızdaydı ancak Alman Masonlar, Alman Yahudiler, Avusturyalı Masonlar, Avusturyalı Yahudilerin durumu hiç sorgulanmamıştır! Onlar açıkça İHANET ETMİŞTİR!
 
Osmanlı İmparatorluğu'nun içinde de "Osmanlı'yı çökertmek isteyen güçler" mevcuttu!
 
Bunları bilmeden, savaş felaketlerle sonuçlandığı için Enver Paşa'yı suçlamak haksızlıktır!
___________________________________
 
I.Dünya Savaşı bitince Sırplar, Hırvatistan-Bosna-Slovenya-Karadağ'ı ele geçirmiş, tamamen Sırp kontrolünde Sırp-Hırvat-Sloven Krallığı kurulmuş ve daha sonra bu devlet "Yugoslavya" adını almıştır. Sırp Kralı masondu.
 
Ayrıca savaş sonunda Finlandiya, Polonya, Estonya, Letonya, Litvanya gibi ülkeler kurulmuş, bunlar da Batı'nın etkisine girmiştir.
 
II.Dünya Savaşı, I.Dünya Savaşı'nın devamıdır!
 
Müttefik Devletler: İngiltere, Fransa, SSCB, ABD, Çin, Polonya, Yugoslavya, Yunanistan, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Norveç, Danimarka, Çek direnişçiler, İngiliz Sömürgeleri, Fransız Sömürgeleri  ve birkaç küçük ülke
 
___________________________________
 
Tarafsız Ülkeler:  Türkiye, İspanya, Portekiz, İsviçre, İsveç
 
İspanya için genellikle Hitler Almanyası ile dosttu dense de İspanya gerçekte ABD'nin müttefiki idi!
 
İspanya ve Portekiz'deki faşist rejimler gizliden gizliye Batı'dan destek görmüştür!
___________________________________
 
Mihver Devletleri: Faşizm de Masonluğun bir icadıdır! (Bu konu nedense göz ardı edilir!)
 
Nazi Partisi, "Masonik" Thule Cemiyeti tarafından kurulmuştur! İtalya'da Faşistler iktidara gelmeden önce masonlardan destek görmüştür! Japonya ise ABD-İngiltere tarafından "batılılaştırılmıştır"...
 
Almanya, İtalya, Japonya'nın kontrolü savaştan sonra tamamen ABD'nin eline geçmiştir! (Batı'nın, Faşistleri bu ülkelerde iktidara getirmesinin nihai amacı buydu! Önce savaş çıkacak, Faşistler Avrupa'yı elegeçirecek ve daha sonra ABD, Avrupa'yı "kurtaracaktı"!!!)
 
Zorunluluk nedeniyle Almanya'nın yanında yeralan ülkeler de olmuştur: Bulgaristan, Macaristan, Finlandiya, Tayland
 
Bu ülkeleri fazla suçlayamayız. Finlandiya, Sovyet baskısı altındaydı. Macaristan, Romanya ve Yugoslavya'nın düşmanlığı ile karşı karşıyaydı.
 
Ayrıca o dönemde Avusturya, Almanya tarafından ilhak edilmiş; Arnavutluk İtalya tarafından elegeçirilmiş; Sırplara karşı savaşan Hırvatlar da Nazilerin yanında yer almıştı.
 
Bütün bu ülkeler de savaş sonunda Batı'nın istediği biçimde "dizayn edilmiştir"!
 
_______________________________________
 
O dönemde "hızlı komünist", "hızlı faşist" geçinenlerin kaçta kaçı Gizli-Yahudidir? Kaçta kaçı Gizli-Masondur? Bunlar araştırılmalıdır!
________________________________________
 
Sonuç olarak Birinci Dünya Savaşı sanıldığı gibi 1918 yılında bitmemiş, İkinci Dünya Savaşı yıllarında da devam ederek günümüze kadar ulaşmıştır...
 
Günümüzdeki çatışmalar da aynı Savaşın bir uzantısıdır (ASALA terörü, PKK terörü dahil!)
 
Olaylara bir de bu açıdan bakılmalıdır!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #24 : 22 Ekim 2011 »
Türkiye'de şu an (2011) aktif olan Mason locaları: İdeal, Kültür, Ülkü, Kardeşlik, Hürriyet, Sevgi, Atlas, Müsavat, Libertas, Hakikat, Ahenk, Fazilet, Erenler, Delta, Sadık Dostlar, Ülke, Şefkat, Hümanitas, Hulus, Freedom, Devrim, Pınar, Sevenler, Mimar Sinan Araştırma Locası, Hisar, Üçgen, Üçışık, Gün, Özlem, Başak, İrem, Evren, Piramit, Nilüfer, Burç, Sembol, Güven, Meşale, Anadolu, Sezgi, Akıl ve Hikmet, Boğaziçi, Yeditepe, Gönye, Güzel İstanbul, Günışığı, Tanyeri, Sadakat, Marmara, Sabah Güneşi, Dostluk, Gelişim, Onur, Umut, Yakacık, Kadıköy, Geometri, Doğu, Ülküm, Ufuk, Doruk, Örs, Granit, Tesviye, Sabah Yıldızı, Güney, Atayolu, Altar, Nar, Yücel, Güzellik, Küre, Çekiç, Koza, Taşocağı, Mimar Hiram, Anıt, Körfez, Zeytindalı, Irmak, Sebat, Sevgi Yolu, Rönesans, Vefa, Sur, Aydınlanma, Akasya, Ataizi, Söz, Akev, Cumhuriyet Yıldızı, İstanbul, Petek, Zafer, Bilge, Kalkedon, Vatan, Erman, Simge, Lotus, Koşuyolu, Huzur, Kristal, Vitriol, Kuvvet, Egeran, İleri, Ataçağ, Toprak, Köşetaşı, Akkan, Adalet, Alev, Gönül Dostları, Kardelen, Su, Lefkoşa, Uyanış, Doğuş, Yükseliş, İnanış, Bilgi, Barış, Dikmen, Yıldız, Arayış, Üçgül, Ahiler, Çağ, Gönül Mimarları, Eşitlik, Ankara, Yunus Emre, İlke, Atanur, Çukurova, Erdem, Denge, Doğan Güneş, Tolerans, Kutup Yıldızı, Üçnur, Başkent, Gökkuşağı, Hoşgörü, Antalya, Ekin, Yörünge, Pergel, Uyum, Güney Yıldızı, And, Eskişehir, Çınar, Evrim, Pusula, Odak, Defne, Bilim, Özgürlük, Mozaik, Güneş, Çağrı, Hitit Güneşi, Birlik, Tanyıldızı, Şafak, Simurg, Sedir Ağacı, Birikim, Aydınlık, Kaynak, Sağduyu, Önder, Yöntem, Düşün, Adana, Sümer, İzmir, Nur, Promethee, Gönül, İrfan, Ümit, Ephesus, Eylem, Manisa, Ege, Işın, Başarı, Üçsütun, Karşıyaka, Bodrum, Kordon, Doğa, Tan, Ocak, Şakul, Marmaris, Nokta, İmbat, Nirengi, Agora, Işık, Fethiye, Terazi, Çeşme, Sentez, Kuşadası, Zuhal, Özveri, Hermes, Herodot, Dokuz Eylül

__________________________________
 
Bu localar açıkça ABD, İngiltere ve İsrail'e hizmetediyorlar! (Evelemeye, gevelemeye, lafı uzatmaya gerek yok!)
 
Bunların üyeleri kimlerdir? Kaçta kaçı Yahudi asıllıdır?

___________________________________
 
Televizyonlarda "Şehitlerimiz!" diye timsah göz yaşı dökenler bunun yanıtını versinler!
 
Askerlerimiz Güneydoğu'da ve Kuzey Irak'ta mücadele ederken, bu mason takımı "Büyük İşadamı" muamelesi görüyor!!!
 
Türkiye'deki İkiyüzlülük budur! (Ülkemize yönelik özeleştiri de yapalım!)
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #25 : 22 Ekim 2011 »
Atatürk'ün 1935 yılında kapattığı Mason Locaları:

Muhibban-ı Hürriyet, Vefa, Resne, Ziyayı Şark (Tan Işığı), Akasya, Sebat, Necat, Selamet, Güneş, Murat, Etoile D'Orient, Aydın, İstanbul, Ehram, Gençlik, Vedat, Reveil, Cumhuriyet, Merih, Zuhal, Cenup Yıldızı, Işık, Cumhuriyet Yıldızı, Saturne, Ülker, Nilüfer, İnkılap, Ege, Homere, Özkardeş, Nar, Rönesans
 
Atatürk bu locaları 1935 yılında kapatmış, 1938 yılında Masonlar tarafından öldürülmüştür!
 
 
Bu locaların* üyeleri kimlerdi? Kaç tanesi Yahudiydi? Kaç tanesi Dönmeydi? ABD-İngiltere-Fransa ile bağlantıları neydi?


* Bu dönemde genellikle loca yerine "mahfil" deniliyordu...
 
________________________________
 
Bu localar 1935 yılında kapatılmıştır ama Yüksek Şura hiçbir zaman kapatılmamıştır!
 
Bu localar kapansa da 1939 yılından sonra gizli gizli faaliyete başlamış ve sonuçta 1948 yılında Mason locaları Türkiye'de en baştan teker teker açılmaya başlamıştır... (bkz. bir önceki yorumdaki liste)
 
_________________________________
 
Bu localara üye olan masonlar CHP ve DP içinde ne kadar aktiftiler? Bir araştırılsın...
 
CHP-DP rekabeti, ülkemize dayatılmıştır... Aslında bu da "danışıklı bir dövüştü!" Ve bu partilerdeki masonlar "ikili oynuyorlardı!"
 
_________________________________
 
CHP Atatürk'ün ölümünden sonra masonların kontrolüne girmiş, Atatürkçü çizgiden uzaklaşmıştır! CHP, o tarihten sonra herşey olmuş ama Atatürkçü olmamıştır! Faşizm, Ortanın Solu, Marksizm, Sosyal Demokrasi, Demokratik Sol hepsi denenmiştir... CHP, 12 Eylülden sonra kapatılmış HP, SODEP, SHP, DSP, CHP gibi parçalara ayrılmıştır.
 
HEP'i meclise sokan güç SHP'dir! (HEP, daha sonra DEP-HADEP-DEHAP-DTP-BDP gibi sürekli isim değiştirmiştir. PKK'nın yan koludur.)
 
CHP'yi Atatürkçü bir parti sanan "saf" Atatürkçüler de yıllar yılı bu partiye oy vermiştir. Önder Sav, Haberal, S.Batum gibi adamların elinde kalan CHP'nin neresi Atatürkçüdür?
 
Atatürk herşeyden evvel bir Türk milliyetçisiydi!
 
 
ATATÜRK'ÜN İNTİKAMI ALINMALIDIR!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #26 : 22 Ekim 2011 »
PKK olayı bunlardan ayrı değerlendirilemez! PKK'nın arkasındaki beyin takımı önemlidir!
 
Terör bir bütündür!
 
1978'deki terör ve 2011'deki terör aynıdır!
 
____________________________________________
 
Yorumlarınızı bekliyorum...
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #27 : 23 Ekim 2011 »
Evet, biraz garip gelebilir ama yukarıda belirttiğim gibi I.Dünya Savaşı henüz bitmemiştir!
 
Aslında Haçlı Seferleri de bitmemiştir!
 
ABD Başkanı Bush'un "Haçlı Seferi" tabirini kullandığını hepimiz biliyoruz...
 
Günümüzde Batı Dünyası artık Hristiyan değildir ama "Haçlı" olmaya devam etmektedir!
 
Batı Dünyası Haçlı-Tapınakçıdır!
 
Dünya'yı elegeçirme planları 1118 yılından beri devam ediyor...
 
 
 
Olaylara soğukkanlı bakarsak bunun böyle olduğunu görürüz!
 
 
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #28 : 23 Ekim 2011 »
Türk pasaportunu lekeyen bir film. İlla ki yırtanacaz yaranmak için. Bu insanların Yahudi sevdası nedir ki? Soykırım varsa İsrail'de yaşayanlar da zenci Museviler mi :) Ezilmiş Yahudi profilini gündemde tut yeter ki.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!
« Yanıtla #29 : 24 Ekim 2011 »
Bütün filmler propaganda filmidir!

Hollywood filmlerinin % 90'ında Yahudi propagandası yapılmaktadır...

Amerikan filmlerinde sürekli Amerikan Ordusu ve CIA övülür. (Diğer milletler aşağılanır.)

"Sistem" 'i eleştiren bir tane Amerikan filmi göremezsiniz...

(Amerika'yı eleştiriyor, savaş karşıtı vb. denilen filmlerin hiçbiri aslında ABD'yi doğru düzgün eleştirmez! Eleştiren tek tük film varsa da "danışıklı dövüştür"!)

Bilindiği gibi ABD'deki bütün film şirketleri Yahudilerindir.

Korku filmlerinin senaristleri ve yönetmenleri genellikle Satanisttir. Hepsi üst düzey sapıktır. Bu tür filmler palavradan korku filmi olarak nitelendirilerek küçümsendiği için genelde ciddiye alınmaz... Oysa bu filmlerin tamamı masoniktir! 

_________________________________

Peki "Türk" filmleri dizileri ne kadar Türktür? Onların da tamamına yakını Yahudi-Mason takımı tarafından çevrilmektedir...

İki güzel kız, iki dangıl dungul adam bulduk diyerek dizi yapıyorlar... Oyunculuk SIFIR! Senaryo SIFIR!

__________________________________

II.Dünya Savaşı'nda kıyıma uğrayan Yahudiler edebiyatı da bir propagandadır!

New York, Chicago, Los Angeles Yahudilerine hiçbirşey olmamıştır!

Daha önce belirttiğim gibi, savaş öncesinde örneğin Marsilya ve Paris'te yaşayan zengin Yahudiler, Filistin'e yerleşmek istemiyordu... Hitler, Fransa'yı işgal edince bu Yahudiler, Filistin'e göç etmek zorunda kalmıştır... (İsrail böyle kuruldu!)

II.Dünya Savaşı'nda Batı Avrupa Yahudilerinden çok, Doğu Avrupa Yahudileri yokedilmiştir!

Almanlar; Polonya, Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna Yahudilerini imha etmiştir.

Oysa ırkçı bir millet olan Yahudiler (ABD ve Batı Avrupa Yahudileri), Doğu Avrupa'daki bu Yahudileri "Gerçek Yahudi" olarak görmüyordu!

(Hitler'i kimler iktidara getirmiştir? Nazi Partisi, masonik Thule Cemiyeti tarafından kurulmuştur! Nazi-Yahudi-Mason bağlantısı ayrıca incelenmelidir...)

Doğu Avrupa Yahudileri , Slavlarla Musevi Hazar Türklerinin karışımından meydana gelmiştir...

(Bu konuda Arthur Koestler'in "13.Kabile" adlı ünlü bir çalışması vardır...  / Komplo Teorisi: Bu kitap iyi niyetli bir çalışma mıdır? Yoksa "Öldürülen Doğu Avrupa Yahudileri için fazla üzülmeyin, onlar zaten Gerçek Yahudi değildi!" mesajı mı verilmektedir?)
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!