Gönderen Konu: 20 Agostos 2012 Saat 19:45  (Okunma sayısı 3473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Delikurt38

  • Tanri Türkü ve Türk Yurtlarini Korusun
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 127
20 Agostos 2012 Saat 19:45
« : 20 Ağustos 2013 »
Yaramiz cok taze henüz 1 yil gecti aradan fakat ne ilginctir ki sokaklarda ihvanci dolu Ümmetci dolu sözde Kemalist Ulusalci dolu ama  Türküm diyen Benimde kanayan yaram var diyenler yok Piyasada
Pkkya verdigmiz ilk sehidimizin yildönümü bayram ilan edildi ses cikmadi kimseden. Bugündebakiyorum meydanlarda ayni kisiler. Ufak bir farkla devamli ayni senaryo. Ermeni gebermis Hepsi ermeni olmus Arap gebermis hepsi Arap olmus Fakat ne Dün Ne bugün Türk olamamamis bir zihniyet sokaklarda olanlar konu dagildi biraz  Fakat izledikce doluyor insan. Bugün Tüm politikacilar sisi icin atip tutmaya devam ediyorlar zalimliginden katlettiklerinin masumiyetinden bahsediyorlar. Tarihte yaptiklari ihanetleri görmeden tamam masum diyelim. Peki 40.000 Vatan evladinin sehadetine sebeb olan insan zalim degilmi Sehit ettikleri masum Ana Kuzulari degilmi. 20 Agostos 2012 de kürt terör örgütü tarafindan Gaziantepte Karsiyaka polis merkezine bombali saldiri düzenlenmisti. Kürt terör örgütü PKKli teröristlerin bomba yüklü otomobili infilak ettirerek Saldirida bayram kana bulanmamismiydi. Saldirida 8 kisi hayatini kaybetmis, 9u agir 66 kiside yaralanmisti.Silahlarini birak cekil dedigin bu Örgüt zalim Sehit olanlar yaralananlar masum degilmiydi Neydi onlarin Günahlari??
Segitlerimizin Tinleri sad olsun Mekanlari Ucmag duraklari Tanri Dagi olsun

Tanri Türkü ve Türk Yurtlarini Korusun
Ülkü; ilk önce, insanların gönüllerinde, gönüllerin derinliklerinde doğar ve kendini önce destanlarda gösterir. Sonra şuura geçer, büyük kılavuzlar tarafından açıklanır. Daha sonra da büyük kahramanlar, onu gerçekleştirmek için büyük hamleler yapar. Bu hamleler sırasında da ülkülü millet, kahramanların ardından gönül isteği ile koşar. Bütün bu uğraşmalar arasında da millet yürür, önce manen sonra maddetten ilerler, olgunlaşır, erginleşir.

H. Nihal Atsız