GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

GENETİĞİ BOZUK KAŞAR'LAR

<< < (2/24) > >>

TÜRK-KAN:

--- Alıntı yapılan: Fatih - 18 Aralık 2011 ---Taha  Akyol

--- Alıntı sonu ---

 Malum şahıs zaten Çerkez'dir.

TARDU KAĞAN:
Örnekleri verilen kaşarların tümü küresel illuminatinin üyesi, global emperyalist uşakları.Hal böyleyken ben derimki;

   TÜM KAŞARLAR ERİYECEKSE,KÜRESEL ISINMAYA EVET!

Böri:
Nagehan Alçı Ermeni tezlerini desteklemektedir. Karabağ konusunda "Karabağ işgal altında değildir. Zaten Ermeni yurdudur." tarzında açıklamalar yapmaktadır.

____________________________________

Vahim olan onun söylediklerinden çok, bu gibi insanların gazeteci-televizyoncu kabul edilmesidir. "Dini bütün" televizyon kanalları da başka birisi yokmuş gibi sürekli onu ekrana çıkarıyorlar.

YALNIZKURTKARAGÜLLE:
Atatürk'e her türlü hakarette bulunan Türköne'nin Türk Tarih kurumuna atanması ve Atatürk'e hakaretin gözlerimizin içine soka soka ödüllendirilmesi nedeni ile;
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/12/20111222-4.htm



BU SIFATSIZ KAŞAR'DA SIRALAMADAKİ YERİNİ ALMALI... :evil:

Yüzbaşı Sançar:

--- Alıntı yapılan: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 22 Aralık 2011 ---Atatürk'e her türlü hakarette bulunan Türköne'nin Türk Tarih kurumuna atanması ve Atatürk'e hakaretin gözlerimizin içine soka soka ödüllendirilmesi nedeni ile;


BU SIFATSIZ KAŞAR'DA SIRALAMADAKİ YERİNİ ALMALI... :evil:

--- Alıntı sonu ---
Kaşarlar listesinin ilk sırasında yer tutma şerefini(!) taşıyan mümtazın vaktiyle; tedavi amacıyla damarlarına enjekte edilen köpek kanı beklenmedik bir alerjiye ve yerli yersiz çıkıntılıklara sebebiyet verdiğinden fettoşun gülü bile bu durumdan tedirgin olup verdiği ödülü alelacele geri alma yoluna gitmiştir.
Yapılan kan tahlillerinde mümtaza enjekte edilen kanın Kangal grubu olduğu, oysaki mümtazın bünyesine kaniş ya da fino grubu kanın enjekte edilmesi gerektiği anlaşılmıştır.           
Tanrı Türkü ve Türk yurtlarını korusun.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git