Gönderen Konu: GERÇEK TURANCI KİMMİŞ, KİM TURANCI DEĞİLMİŞ?!(OKUYUVERİN)  (Okunma sayısı 101376 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Arula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 42
Sencer düşünceni farklı dahi olsa özgürce söyleyebilir, kurumları kişileri dilediğince eleştirebilirsin belli bir uslup dahilinde tabi zaten eleştiri yapmayan bazı şeyleri olduğu gibi kabullenen insan evrimini tamamlayamamış yarım insandır.
Söylediklerine katılmak ile beraber dinci gibi gözüküp aslen emperyalistlerin oyuncağı olan partiler yıllardır içten içe oydular bizleri, örfümüz, kültürümüz değişti haydi bunu bir nebze anladık mücadele etmeye çalıştık ancak şimdi durum çok daha vahim ülkeye hiç bir faydası olmayan benliğini yitirmiş gençler sürekli artmakta, ülkemiz araplar, kürtler başta olmak üzere bir çok toplum tarafından ele geçirilmiş.
 En son Taksime gittiğimde bir Türk'e denk geldiğim zaman hayli şaşırmış birbirimizi tanımasak'da birbirimize sarılıp ağladık, hasret giderdik nitekim artık kendi ülkemden korkar oldum gerek aktif gerek pasif mücadele etmekten yoruldum artık bir çok insan gibi duyarsız bir insan olmaya başladım, toplu ulaşım kullanmıyor, kalabalıktan mümkün olduğunca kaçıyorum çünkü bu insanların arasında boğulmaya başladım.
 

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Arula Kandaşım ! Başbuğ Atatürk Cumhuriyetinde  Siyasal Ülkücülük  milliyetçilik kavramının içini boşaltı, Türk gençlerini milliyetçilikten soğutan bir akım.Rus lajyonları Sosyalist geçinen  ! Atatürk istismarcılarına deginmiyorum bile.Onlar tam foseptik.İnsanlar farklı görüşte olabilir. Bunu kesinlikle yadırgamam.Lakin Yabancı milletlerin  ideolojileri ilede Töre ve kültürümü sentezletmem.


Türk olarak Türkçeden başka hiç bir kültür ve ideolojilere Terorans göstermeyelim.


Tengri Biz Menen

 :asker: :prbay :asker:

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..

Çevrimdışı Turkhann

  • Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
Şimdi  adaşlar Türkeş yanlış olan ne söylemiş anlamadim. Irkçılık yanlış bir şey ve milliyetcilik ile de ilgisi yoktur. Topraklarımızda yaşayan bir topluluğu kötü ithamlarda bulunursak araya nefret tohumları ekilir ve bu devletin bekası için tehlikeli olur .  Özerklik belki de bağımsızlık isterler. Kardeşçe yaşamak dışında bir umar yoktur.

Çevrimdışı Turkhann

  • Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
Yalniz şunu belirteyim . Kürtlerin birçoğunun aslında Türk olduğunu belirtmiş onu bilemem.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
Sanırım yaşın küçük,

Alıntı
Kısacası bizler Türk Milletinin yani Türk Irkının üstünlüğünü benimsiyoruz.
Burada yazılı olan kurallar size uygun değilse lütfen üye olmamayı tercih ediniz.

demiş.. kurallar...
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı Enver Cegan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 12
Tarihi olaylari ve kisileri yasandiklari ve yasadiklari donemlere gore degerlendirmek lazim. Yoksa "Ataturk Iphone getirdi mi, Tayyip getirdi" diyen cahilden farkimiz kalir mi?

CHP'nin belediye baskanliklarini alabilmek icin izledigi politikaya bakin; haci-hocasindan ulkucusune aday gostermedigi kalmadi. Bu bir strateji. Alparslan Turkes o yillarda yapmasi gerekeni yapti. Hala Dokuz Isik'i yeniden gozden gecirirken "daha neler" dedigim kisimlar oluyor. Ama dedigim gibi, bu konuyu o doneme gore degerlendirmek lazim. Ulkedeki komunizm korkunc bir din dusmanligi haline donusmustu. Genc kizlar fuhusa zorlaniyor, bunun da adi modernlesmek oluyordu. Dini duygulari hice saymak bu durumla basa cikabilmek icin akilci bir yol degildi. Nitekim Ozan Arif de "ben Anadolu'nun guneydogusu, ben soguk yellerin estigi yerim" derken guneydogudaki vatandaslarin oynanan oyunlara gelmemesi icin cagrida bulunuyordu. Degerlendirilebilecek tum unsurlar degerlendirilmeliydi ve oyle de yaptilar. Hatirlatirim, komunizm bir yandan, Ermeni teror orgutu Asala bir yandan, guneydogudaki terorist yapilanmalar bir yandan, ulke patlamaya hazir bir bomba gibiydi o donemde. Yoksa Amerika'nin Turkiye'ye uyguladigi silah ambargosunu kaldirmasiyla pkk teror orgutunun kurulusunun ayni doneme tekabul etmesinin basit bir tesaduf olduguna Alparslan Turkes gibi 1938'den beri orduda gorev yapmis deneyimli bir subayin inanacak olmasina ihtimal vermek komik olmaz mi? Kendisi ayrica Nihal Atsiz, Necdet Sancar gibi Turkculerle beraber yargilanmis, hukum giymis, cezaevinde yatmistir. Bu ayristirma hos degil. Hepsi de Turkculuge katkisi olmus buyuk insanlardir. Bu tartismalar Turkculeri zayiflatmak adina ortaya atilmisti. Prim vermemek lazim.

Ayrica bugun milliyetcilik adina tevasur ettigimiz pek cok sey 80 oncesi ulkuculerinden kalmadir. Orta Asya'da binlerce yil onceki ruh Ittihat ve Terakki ile yeniden canlandi, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaslari ile doruga ulasti, Atsiz Ata ile devam etti. Bu surecten sonra Turk milliyetcilerinin karsisinda yeni bir dusman vardi; komunizm. Bunun onune de ulkuculer gectiler. Bugun yine kilik degistiren dusman simdi karsimiza siyasal Islamcilik olarak cikiyor. Bu da Turk milliyetcilerinin simdi "sekuler Turkcu" olusumuna girmesini gerektiriyor. Yani olaylari ve kisileri kendi donemlerindeki toplumsal olusum ve sorunlara gore degerlendirmek lazim. Ellerin tarihinde ne yuz kizartici olaylar, ne vahsetler varken, onlar gecmisteki liderlerini yine bas taci ediyor. Biz cihadcisindan komunistine her kesimden tehlikeye gogus germis liderlerimizin fikirlerini carpistiriyoruz. Adalet dagitacaksak once Ruslastirilan, Cinlilestirilen, hatta mankurtlastirilan Turk uluslarina adalet goturmek icin ugrasmaliyiz. Turkculugun fikir onderleri hakkinda ayriliga dusmenin bize bir faydasi olmaz. Bu dusmanin hedef sapritmasidir. Ona bakarsaniz Atsiz Atam Nazi zihniyetine sempati duymustur. Ama bu bilgiyi de o donemde Almanlarin Ruslara karsi savasmis olmasindan dolayi Turanci Turkler tarafindan desteklenmesi seklinde yorumlamayi tercih ediyorum. Lutfen, tutunacak kac dalimiz kaldi elimizde? Bu ayristirmayi yapmayin.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
Ona bakarsaniz Atsiz Atam Nazi zihniyetine sempati duymustur

Nerde? Biz nasıl kaçırdık bunu?

Atsız Ata'nın Yalan makalesi. https://www.hunturk.net/yalan

Ben, dışardan gelmiş hiç bir fikri kabul etmeğe tenezzül etmiyecek kadar milli gurur ve şuura sahip olduğumu, içtimai mezhebimin Türkçülük olduğunu vaktiyle yazarak ilan ettim. Daha ne yapabilirim? Saçım Hitlerinkine benziyormuş diye beni Hitlerci sanacak kadar budalalık gösteren binlerce, belki onbinlerce zavallıya ayrı ayrı mektup yazamam ya...


Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !