Gönderen Konu: Irkçılık  (Okunma sayısı 6157 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
Irkçılık
« : 06 Ekim 2018 »
IRKÇILIK
"IRKÇILIK" öyle birilerinin her sıkıştığında kullanabileceği basit bir şey değildir.
- ''IRKÇILIK" Bir kültür işidir. Savunduğun Türk Irk'ın, Yazılı ve Sözlü Edebiyatını, Tarihini en eski çağlara kadar bağlantısını iyi bileceksin. (Tabi savunduğun Türk Irk'ın eski çağlara kadar eski tarihi varsa. İngilizler gibi, Almanlar gibi, Fransızlar gibi (700-800 yıllık), Araplar gibi (3000-4000 yıllık) iseler o zaman ya dinin ya demokrasinin silahını kullanırsın.
- ''IRKÇILIK" bilim işidir. Türk Milletinin on binlerce yıldır devlet tecrübelerini, insanlığa sunduğu bilimleri ve bilim insanlarını iyi araştırıp olduğundan fazla abartarak Tanrılaştırmadan olduğu gibi bilmek ve anlatmaktır.
- ''IRKÇILIK" aydınlanmadır. Türk Irkının on binlerce yıl öncesinden kullandığı Alfabeleri araştırmaktır, öğrenmektir, bilmektir. Türk Irkının çeşitli dönemlerde kullandığı yazıyı, bilimi öğrenmektir. Türk Irkının yetiştirdiği Ozanları, Filozofları, Bilim İnsanlarını, Devlet Adamlarını araştırıp, öğrenip anlamaktır.
- "IRKÇILIK" dünü bilip ama düne takılmadan Türk Irkını yarınlarda insanlık aleminde en üstün yere çıkarmak için ilmen ve ahlaken en iyi olmaya çalışmaktır.
- ''IRKÇILIK'' Başka Milletler ile karışarak asimile olmamaktır. ''Din Kardeşliği'', ''Halkların Kardeşliği'' gibi sinsi tuzaklar ile uygulanmak istenen asimile politikaları karşısında uyanık ve dirençli olmaktır.
- ''IRKÇILIK'' Türk Irkı'nın Ekonomik, Kültürel ve Siyasal bağımsızlığı için Milli hamleler geliştirmektir. Durup dinlenmeye, meşke ve hata yapmaya hakkın yoktur. Çünkü senin düşmanların:
- Tembelliğin.
- Cahilliğin.
- Gülen her yüze inanıp güvenmen.
- Makam ve Mevki düşkünü diplomalı cahiller
- Din adamı maskeli casuslar
- Unutma Türk'ün Türk’ten başka dostu yoktur.
- ''Halkların kardeşliği", "Din kardeşliği" birer sinsi   tuzaktır.
Kolay değildir "IRKÇI OLMAK" Başka milletlerin ırkçıları beni ilgilendirmez. Bozkurt'um diyorsan Türk Irkçısı'sın. Türk Irkçısı isen Bozkurt'sun.
Türklüğüne, Türk diline, Türk Yurduna sahip çıkmalısın, Kıskanmalısın. Tıpkı karını kıskandığın gibi milli kimliğini de vatanını da kıskanmalısın. Milyonlarca Türkün kanıyla vatan yaptığın toprakları üç-beş çapulcuya vermemelisin. Ne Sen ''Ensarsın'', ne onlar ''Muhacir''. Sen Vatanın sahibisin onlar vatanlarını emperyalistlere peşkeş çekerek senin vatanına gelen yağmacı çapulculardır. Unutma ki atalarımız ''Lüzumsuz merhametten maraz doğar'' demişlerdir.
"Ne Mutlu Türküm Diyene!.."
Adil ÖZTÜRK
Adil ÖZTÜRK