Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: Adil ÖZTÜRK - 13 Kasım 2018

Başlık: TÜRKÜMSÜLER, AVRUPA VE ATATÜRK
Gönderen: Adil ÖZTÜRK - 13 Kasım 2018
TÜRKÜMSÜLER, AVRUPA VE ATATÜRK
İngiltere’nin başını çektiği emperyalist batılı ülkeler, Yeni Osmanlıcılık adı altında Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyeti yıkmak istiyor. Yeni bir durum değil aslında Abdülhamit Han'ın cilalanmasının altında da bu var. Garibim Türk insanı da bunu bilmiyor Vah Osmanlı, tu kaka dış güçler diyor.
Oysa, Abdülaziz'in Bileklerinin kesilmesinde İngiltere’nin parmağı vardı. Son dönem Osmanlı Padişahları iktidarda kalabilmek için Danışmanlarını İngiliz ve Almanlardan oluşturmuştu.
Abdülhamit, Akdeniz’de İngiltere’yi engelleyen donanmayı, İngiliz danışmanlarının iknası ile lağvetmişti. Osmanlı Devleti askeri olarak tamamen İngiltere ve Almanya’nın kontrolüne girmişti.
Ordu Komutanı: Liman von Sanders Paşa,
İstihkam Komutanı: Erich Paul Weber Paşa,
İstihbarat Komutanı: Perrinetvon Thauvenay Paşa,
Donanma Komutanı: WilhelmAnton Souchon Paşa,
Genelkurmay 2.Başkanı: Bronsart von Schellendorf Paşa,
Boğazlar Komutanı: Guido von Usedom Paşa,
Tahkimat Komutanı: Johannes Merten Paşa,
Ordu Müfettişi: Bischof,
Lojistik Komutanı: Schlee,
Tümen Komutanları: Heuck, Nikolai, Sodenstern, Kannengiesser.
Bundan dolayı Çanakkale’de 254 bin şehit verdik. Osmanlı- Rus Savaşını İngiltere kurguladı, Sonucunda Kıbrıs’ı 98.000 altına ilhak eyledi. 1911 yılında İtalyanlar Trablusgarb'a saldırmış Rodos ve 12 Ada'yı işgal etmiştir. 12 ada cilalanıp önümüze sürülen Osmanlılar döneminde Avrupa’nın işgalinde idi, Lozan’dan çok önce işgal edilmişti.
İngiltere şimdi de, finansörlüğünü yaptığı düzmece dini cemaatlerin de desteği ile Atatürk Düşmanlığı yaptırmaktadır. 100 sene önce milletin kaderini, namusunu, bağımsızlığını bekleyen Ordu İdaresini Almanya ve İngiltere’ye teslim eden şimdilerde cilalanarak piyasaya sürülen Osmanlı Padişahları idi, Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları değildi. Almanları ve İngilizleri Osmanlı Ordusunun başına getirenler, sorgulanması gerekenler bu gün cilalanıp mazlum ve kahraman diye piyasaya sürülen son dönem Osmanlı Padişahlarıdır. Mustafa Kemal ATATÜRK ve arkadaşları Birinci Dünya Savaşı ile Osmanlı Padişahlarının acziyetinden doğan yanlışlara ‘’Hayır’’ diyen vatansever insanlardır.
Yüzyıllardır Asya içleri olan ve Türkistan olarak bilinen zengin topraklara sahip olmak isteyen Avrupalı ve Arap yayılmacılar bu emperyalist emellerinin en büyük engeli olan Türk Milletini önce parçalayıp sonra asimile yoluyla yok etmek istemektedirler. Arapların din maskeli tarikat tuzakları, Avrupalıların sonu gelmez dalavereleri dün Osmanlı devletinde oynanmıştı bu günde Türkiye Cumhuriyeti devletinde oynanmaya çalışılmaktadır.
Avrupalılar emperyalist emelleri için Türk Milletine ve ATATÜRK’ e saldırıyorlar, Araplar bedevi kabile kültüründen kurtulup Arap Milleti olmak için din dahil her yolu deneyerek Türklere ve ATATÜRK’e saldırıyor. İçimizdeki yerli Türkümsü devşirmeler de kuyruk acılarından ve ilim adına, teknoloji adına, insanlık adına hiçbir şey ortaya koyamamanın ezikliği ile acizliklerini, cahilliklerini ört-bas edebilmek için ‘’En güzel savunma saldırıdır’’ taktiği ile bilhassa Milli Gurur günlerimizde ve 10 Kasım’da Türk Milletine ve ATATÜRK’e saldırarak rahatlamaya çalışmaktadırlar. Türk gibi olsalar da Türk olmadıkları için, Türk olmadıkları için bilemedikleri ve asla bilemeyecekleri, hissedemedikleri bir gerçek var o da; Türk Milletinin asil kanı damarlarında dolaştığı sürece Türkiye Cumhuriyetinin sahibi Türk Milletidir, kendisini Türk hissetmeyen gayritürk unsurlarda Türk Milletine tabi olmuş tebadır.
‘’NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!..’’
Adil ÖZTÜRK