Gönderen Konu: ZAFERİ KAZANANLAR KUTLAR  (Okunma sayısı 1942 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
ZAFERİ KAZANANLAR KUTLAR
« : 28 Ağustos 2022 »
Malazgirt Zaferi, Büyük Türk Komutanı Alparslan idaresindeki Selçuklu Türk Devletinin (Alevi ağırlıklı)  Müslüman, Musevi ve Tengri inancındaki Türkler ve Ordusuna katılan Hıristiyan Kuman, Uz, Peçenek ve Kıpçak Türklerinin oluşturduğu bir nevi Türk Turan Birliğinin Bizans’a karşı ‘’Bizim olanı sizden geri almaya geldik’’ zaferdir. Son dönem tarih hırsızları her ne kadar İslam’ın zaferi diye Türk milletinin zaferine ortak olmaya çalışsalar da Müslüman Araplar savaşa katılmamıştır, Türklerin gücünden çekinen İslam halifesi "Alparslan yenilmesi, Bizans’ın galip gelmesini beklentisi içindeydi.

Malazgirt Savaşına başlarken Büyük Türk Komutanı Alparslan’ın atının kuyruğunu bağlaması Tengri inancının bir geleneğidir. Bu da göstermektedir ki Türklerin Komutanı Alparslan Tengri inancına mensuptu.

Malazgirt Zaferi, Kıpçak – Kuman - Oğuz boylarının dayanışmasıdır. Dinlerden uzak bir Türk Dil Birliğidir, Türk Birliğinin Zaferidir.
Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK Başkomutanlığındaki Türk ordusunun 30 Ağustos Dumlupınar’da muhteşem zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz Anadolu'ya Türkiye adını verdikleri ebedi Türk Yurdu olduğunun tescilli belgesidir.

Büyük Taarruz, Kurtuluş Savaşında Türk ordusunun işgalci güçlere son ve kesin darbeyi vurmasını sağlamak ve Anadolu'dan atmak için bizzat Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından düşünülüp planlanan ve uygulanan muhteşem bir harekât idi.

Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK komutasındaki Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biridir.

Selçuklu Hakanı Alparslan’ın 1071 de başlayan ve son Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 19 Mayıs 1919’da başlayarak 29 Ekim 1923 Cumhuriyetin ilanı ile taçlanan Türk milletinin Türklük savaşı günümüzde de mülteci maskeli sivil milislere karşı hala devam etmektedir.  Düşman bu sefer din silahı ile içeriden ve dışarıdan Türk Kimliğine, Türk Kültürüne, Türk Vatanına acımasızca saldırmaktadırlar.

Damarlarımızdaki ‘’asil Türk kanından’’ aldığımız güç ile Başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de ‘’Hattı müdafa yoktur, sath-ı müdafa vardır. O satıh vatanın her köşesidir.’’ şeklinde emrettiği gibi adım adım vatanımızı sinsi Arap istilasına karşı savunacağız.

Türkiye Türklerindir!..

Ne Mutlu Türküm Diyene!..

Köktenğri Türk’e Kut ve Utku Versin!..

Adil ÖZTÜRK
Adil ÖZTÜRK