Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: EFE - 20 Ağustos 2006

Başlık: kaspersky 6.0+Türkçe+serial..Üç güzel birarada......
Gönderen: EFE - 20 Ağustos 2006
kaspersky 6.0+Türkçe+serial....Üçü bir arada.....

programın dilini Türkçeye nasıl çevireceğiniz indirdikten sonra "beni oku" dosyasında bulabilirsiniz...Virüssüz günlere.....


http://www.hemenpaylas.com/download/1404915/Kaspersky_tuerk_e_yama_key.rar.html


Neden KASPERSKY ( AVP ) Kullanmam gerekli,bunun ayrıcalıgı nedir ?

* 1. Ayrıcalıgı ortada seçim için,kaspersky genelde ilk çıktıgında virüsler hemen yamasını bulur.Norton veya başka programlar genelde Kaspersky'dan sonra yamaları update'e koyarlar.İşte bu yüzden Nortonun görmedigini KASPERSKY görür,Çernobil virisü vs.gibi,kaspersky yamalarını bulmuş ve norton vs. gibi programlar kasperskydan almıştır bu yamaları ( yasal alış veriş diyelim )

* NASA'nın bile tercihi olmuş ve kullanmıştır,yeni yönetim RUS yapımı bir program sistemlerimizde olamaz diye kaldırmıştır.Kullanmamalarının sadece sebebi RUS yapımı oldugu içindir.

* Şu anda Kaspersky 150.000 virüs yaması barındırıyor ( dün yapılan update ile birlikte )

* Kaspersky çok hızlı şekilde virüs'ü yakalar,daha dosya bitmeden veya siz daha tıklamadan o klasörde hangi virüs oldugunu gösterir.Hiç bir şekilde NORTON veya diger virüs programları gibi virüs bulaştıgında veya virüs buldugunda sistemi haps etmez,yani sizin müdahale etmenize olanak sunar.Şu anda en hızlı virüs yakalıyan program olarak kabul edilmektedir,bir çok editörün seçimi olmuştur,incelemelerde bir çok programın ve online anti-virüs sitelerinin göremedigi kullanıcı ve incelemelerle kanıtlanmıştır.

* Çocuklar için mükemmel bir virüs programıdır,eğer çocugunuz veya acemi kullanıcı kullanıyorsa bilgisayarınızı.Virüs buldugunda uyarır 3 defa,eger hala dosyaya ulaşmaya çalışıyorsa veya yanlış bir yol izliyorsa bilgisayara reset atarak sisteminizi bu kullanıcıdan korumaya başlar.

* İkinci işletim sistemi gibi setup yapan ve sonrada kaldırmanız çok zor olan NORTON gibi degildir,kendi içinde barındırır dosyaları,her noktaya dosya atmaz ve kaldırmanız sadece 2-3 dakika bile sürmez,sistemden kalktıgında kendi dosyalarını atık olarak bırakmaz,böylece başka bir virüs programını veya başka bir versionu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

* Hatta şu anda Norton kullanan arkadaşlar,kullandıkları bir kaç programda belkide virüs oldugundan haberleri yok veya sitelerden.Norton'u kaldırıp kaspersky kurdugum bilgisayarlarda her zaman min.3-5 virüs bulmuştur ve hatta daha fazlasını bile yakaladıgı oldu.

* Çok kolay şekilde arka planda çalışırtırabilirsiniz,hala görevini devam ettirir ve size açılışta veya devamlı sistem konturolünde kesinlikle varlıgını belli ettirmez.Sağa sola ikon vs. bırakmaz hayalet gibi görevini yerine getirir..Kısaca virüs programım var diye ona güvenerek VİRÜSLERE BİLGİSAYARINIZI LUNAPARK'a çevirmeyin...KASPERSKY KULLANIYORSANIZ SİZİN İÇİN LUNAPARK DEVRİ KAPANMIŞ DEMEKTİR...

* 2. Hangi Kaspersky Versionunu Kullanmalıyım ve Neden?Öncelikle mutlaka kaspersky versionlarından PRO olanları kullanmalısınız, düz olanlar yani " Kaspersky Anti-Virus Personel " olanlar düz modelidir.Bu önerilmez, benim verdiğim PRO versionlardır ve sizin için en iyi olanı bu versionlardır.Kaspersky 5 serisinde ANTI-LISANS özelliği vardır yani siteden virüs update ettiğiniz zaman ( ki mutlaka etmek zorundasınız ) site sizin kullanmış olduğunuz key yani lisansı tespit ediyor ve bunu iptal ediyor. Kaspersky bu durumda yeniden key girmenizi istiyor ki zaten bu en zor olan kısmı.Bu yüzden size 4 serisini tavsiye ediyorum, 4 serisi ile 5 serisi arasında ki farklar ise " ANTI LISANS özelliğinin sadece 5 serisinde olması ve 5 serisinin görünüşü yenilenmiş olması.Yani 4 veya 5 serisi de kullansanız yine aynı virüsleri tanır ve görür ve aynı güvenliği sağlar. Virüs tanıma sayılarıda aynıdır...4 serisin de ANTI-LISANS özelliği olmadığı için aynı lisans ile yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz.

* 3. Kaspersky'ı kurmadan önce önemli bilgiler:Öncelikle eğer kaspersky kullanıcaksanız bilgisayarınızda bulunan diğer virüs programını tamamen sisteminizden kaldırın ve yeniden başlatın bilgisayarınızı. Asla iki virüs programı verimli çalışmaz ve asla iki virüs programı daha iyi güvenlik anl***** gelmez.Virüs programları birbirini etkiledikleri için sistemizni de var olan virüsleri göremezler. Zone alarm gibi firewall programları kullanıyorsanız mutlaka Kaspersky'ın update özelliğine izin veriniz. Aksi takdirde siteden virüs update yapamıyacaktır.

(http://resim.hunturk.com/rsm/73ef6e0285.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3Jlc2ltLmh1bnR1cmsuY29tLw==)EFE