GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

GENETİĞİ BOZUK KAŞAR'LAR

<< < (3/24) > >>

Akçura:
Sadece Taraf mı? Zaman, Vakit, Yenişafak, Bugün, Sabah gibi gazete adı altında çıkarılan, yere atsan kedinin köpeğin bile dönüp bakmaya tenezzül etmeyeceği kağıt parçalarını okuyanlara da uyuz oluyorum. Mümkün olduğunca Yeniçağ, Sözcü ve Cumhuriyet okuyorum. Hem tirajları artsın, gazeteler arasında söz sahibi olsunlar diye, hem de milletin gözüne batsın da gidip alsın veya almasa da isteyip okusun diye. Medyanın bu kadar önemli bir güç olarak kullanıldığı şu dönemde Atatürkçü ve Türk milliyetçisi gazetelere sahip çıkmak ve saygınlıklarını arttırmak her Türkçü ve Atatürkçü'nün yegane görevi olmalıdır benim fikrimce.

Çağrıbey:
Bu seçkin(!) listede, vaktiyle yöneticisi olduğu, porno içerikli, bir erkek(!) dergisinde erkeklik uzvu üzerine yarışmalar düzenlemek gibi bir orjinallik(!) ve yaratıcılığın(!) mucidi Emre AKÖZ'ün yer almaması özü-ak Emre'ye yapılacak en büyük ayıptır.

                                           


Neyse, erkeklik uzvu meraklısı, özü-ak Emre'ye daha fazla ayıp etmeden kendisini de buraya eklemek suretiyle şereflendirelim(!)


Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey

Üçoklu Börü Kam:
Dersim'le ilgili tartışmalarda Emre Aköz adlı kurtlanmış kaşarın:


--- Alıntı ---Başbakan Erdoğan, CHP'ye dönüp, "Bu katliamın siyasi ve askeri sorumlusu sizin kurucunuzdur" diye seslenemiyor.
--- Alıntı sonu ---

şeklindeki incilerini(!) de hafızamızın öncelikli hatırlanması gereken bölümüne nakşetmiştik.
Emre Aköz yaptığı bütün kaşarlıkların bedelini ödemekten kurtulsa bile Türklüğün son Başbuğu Atatürk'e yaptığı bu alçaklığın bedelini ödemekten kurtulamayacaktır ki bu suçun bedeli de diğer bütün bedellerin tamamından daha ağırdır.

Sahi bu memlekette ne kadar çok kaşar var böyle?
Say say, sırala sırala, bitmiyorlar!

İletimi, sevgili Tardu Kağan kardeşimin çok hoşuma giden;


--- Alıntı yapılan: TARDU KAĞAN - 18 Aralık 2011 ---TÜM KAŞARLAR ERİYECEKSE, KÜRESEL ISINMAYA EVET!
--- Alıntı sonu ---
sözleriyle bitiriyorum.

TTK.

YALNIZKURTKARAGÜLLE:
Bu güncel "MEDYATİK KAŞAR"  Mehmet Metiner'i de atlamamak gerekir.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
MEHMET METİNER FOTOĞRAFTA SAĞ BAŞTA ( Bu sıfat beni öldürdü... :-D :-D :-D )
“ Metiner'in İpekçi'nin katili Mehmet Ali Ağca'nın kaçırılmasına ilişkin olarak suçlanan isimler arasında olduğunu biliyor muydunuz? „
Meclis kürsüsünde konuşan BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder'i "faşist" olmakla suçlayan AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, gazeteci Abdi İpekçi'nin öldürülmesi ile ilgili açılan davanın sanıkları arasında tutuklu olarak yargılanmıştı.

Milliyet gazetesinden Belma Akçura'nın "Ağca'nın Derin İlişkileri" adlı kitabında aktardığı dava sürecinde İpekçi'nin katili Mehmet Ali Ağca'nın kaçırılmasına ilişkin olarak suçlanan isimler de anlatılıyor.

Buna göre, Sıkıyönetim Komutanlığı Askeri Savcılığı'nın Mehmet Ali Ağca'nın firarıyla ilgili olarak hazırladığı iddianamede, Mehmet Metiner, İpekçi'nin katilini Adli Tıp'tan kaçırmaya teşebbüs eden gruba silah ve para yardımı yaptığı iddiasıyla suçlandı ve tutuklu olarak yargılandı.

Gazeteci Akçura'nın kitabında yer verdiği 16 Ocak 1984 tarihli 53 sayfalık iddianamede; davanın tutuklu sanığı Mehmet Metiner'in, Ağca'nın 7 Kasım 1979 tarihinde muayene için sevk edildiği Adli Tıp Kurumu binasından kaçırılmak istenmesinde rol oynadığı öne sürülüyor.

İddianamede, Ağca'yı Adli Tıp'tan kaçırmaya teşebbüs eden Atilla Serpil'in, bir süre önce tahliye edilen arkadaşı Mehmet Metiner'e Adli Tıp Kurumu'ndan kaçma fikri için bir mektup yazarak tabanca ve para göndermesini istediği iddia ediliyor. Ayrıca adam öldürme suçundan yargılanan Adnan Çengil de mahkemede tanık sıfatıyla verdiği ifadede "Mehmet Metiner'in Ağca'nın Adli Tıp'tan kaçırılması olayında bilgisi var" iddiasında bulunuyor.

İddianamede davaya konu olan eylemler arasında Abdi İpekçi'nin öldürülmesi, Ağca'yı Adli Tıp'tan kaçırmaya teşebbüs edilmesi, katilin Maltepe Askeri Cezaevi'nden kaçırılması, sahte pasaport gibi belgelerin temin edilmesi sayılıyor. Mehmet Ali Ağca, Zülfikar Yasan, Yılma Durak, Hasan Hüseyin Şener, Selçuk Atar, Mehmet Metiner, Recep Öztürk, Oral Çelik, Yalçın Özbey ve Mehmet Şener de davanın sanıkları arasında yer alıyor.

İddianameye göre, Atilla Serpil, tabancayı cezaevinde teslim aldıktan sonra Ağca cezaevi yönetimine adli tıbba Atilla Serpil'le birlikte gitmek için başvuruda bulundu. "Müşahede altına alma" kararı üzerine Mehmet Ali Ağca Atilla Serpil ile 5 Kasım 1979 tarihinde cezaevinden alınarak Adli Tıp Kurumu'na götürüldü, daha sonra üzerindeki tabancaları çekip kaçma teşebbüsünde bulundu, ancak firar girişimi başarısızlıkla sonuçlandı.

Dönemin Sıkıyönetim Askeri Savcısı Hakim Kıdemli Albay Hanefi Öncül ve Yardımcı Savcı Tevfik Tunç Onat tarafından "Cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak ve bu teşekküle üye olmak", "cezaevinden firar sağlamak", "cürüm işleyeni saklamak", "adam öldürmeye teşvik ve tahrik", "rüşvet almak", "görevi kötüye kullanmak", "6136 sayılı Ateşli Silahlar hakkındaki Kanun'a muhalefet" suçlarına ilişkin olarak yürütülen soruşturma sonrası açılan dava yaklaşık iki yıl sürdü.

Mahkeme, 25 Aralık 1985 tarihinde 2. ipekçi davasında aralarında Mehmet Metiner'in de olduğu sanıklar hakkında, üzerlerine atılı suçları işlemiş olduklarına dair yeterli belge bulunmadığına hükmetti. Bu gerekçeyle 11 sanıktan 10'u hakkında beraat kararı verildi. Davada, sanıklardan Mehmet Gürbüz Ağca'yı saklamaktan ve korumaktan üç yıl hapse mahkûm oldu.

Gazeteciler.com

Türkistan Ordusu:
Bunlar kendilerini Liboş sunmaya çabalar. Kanmamak gerek. Bunlar 30 sene önce neydiyseler, bugünde aynen öyleler.
Gerçek anlamda Liboş olanlarda pek işe yaramaz tabii; Rasim Ozan'la eşi gibi.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git