GENEL KONULAR OTAĞI > Tarihte Bugün

ERGENEKON'DAN ÇIKIŞIMIZ ve YENİGÜN TÜRK BUDUNU'NA KUTLU OLSUN!

(1/11) > >>

Üçoklu Börü Kam:
ERGENEKON'DAN ÇIKIŞIMIZIN 4650. YILI ve YENİGÜN BÜYÜK TÜRK BUDUNU'NA KUTLU OLSUN!





Gökbörü Türküçüler Derneği Genel Başkanlığı

İlgili Diğer Konu : ERGENEKON'DAN ÇIKIŞIMIZIN 4652

Üçoklu Börü Kam:
Büyük Türk Milletinin YENİGÜN'ünü kutlu olsun!

4650. Türk yılının ve YENİGÜN'ün Çin Seddinden Adalar Denizinin ötesine kadar bütün Türklüğe; birlik, dirlik, huzur, bolluk, bereket ve kutlar getirmesini Türk'ün Ulu Kök Tenğri'sinden dilerim!





TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!

 TÜRK YURDU VAROLSUN!!!

TTK

motun yabgu:
Yüce irkimizin Ergenekon´dan  cikisinin 4650 ci yili milletimize kutlu olsun. T.T.K.

Fatih:
Tanrı'nın övdüğü ırkımın; baharın başlangıcı, yazın müjdecisi olan Yenigünü ve Ergenekondan çıkışının 4650. yıldönümü kutlu olsun!

Yurt girince yâd eline,
Ergenekon oldu yine!
Çıkmaz mı bir Börteçine?
Nurlanmaz mı çerağımız…

Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir

o.öcal:
Değerli arkadaşlar konu ile ilgili cahilliğimi bağışlayın. Bu 4650 yılı nereden geliyor? Saatlerden beri arıyorum bir bilgi bulamadım. Ergenekon her ne kadar destan da olsa çok çok önemli bir konu hakkındaki bilgilerin sağlıklı olması gerekir diye düşünüyorum. Hun Türk otağına da baktım Göktürklerle ilişkilendirilen paylaşımları gördüm. (Düz yazı ve şiir). Şayet destan Göktürklerle ilgili değilse ilgili olduğu Türk devleti veya topluluğu kimlerdir? Yok Göktürklerle ilgili ise bu tarih doğru mu?

Ayrıca 400 yıl konusu. Şayet destan Göktürklerle ilgili ise Göktürkleri yaklaşık 550 li yıllarda düşünürsek artı 400 eşittir 950 en erken 950 li yıllara tekabül eder ki Türklerin Selçuklu döneminde Anadolu'ya akınlarının olduğu dönemlere yakın zamandır.

Ben bu konuyu biliyorum diyen bir arkadaşımız var ise aydınlatıcı bir cevap yazarsa memnun kalırız. Esenlikler diliyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git