Gönderen Konu: Televizyon Günlüğü  (Okunma sayısı 18416 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bozoklu Bozkurt

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2006 »
Komünizm ve Vatanseverlik...

Vatanseverlik ve Komünizm...

Yan yana yazılması bile savaş kararı verilmesi için yeterlidir.

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2006 »
bozoklu buyur sen söyle deniz gezmişin son sözü ne olmuştur.
        ya istiklal ya ölüm tam bağımsız Türkiye.


aksini idda edebilecek olan varsa buyursun.yanlış anlamayın avukatlık yapmıyorum ama bir atasözümüz şöyleder.
      yiğidi öldür hakkını ver.

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2006 »
bozoklu soydaş gelelim şu silah olayına.
    silahların çoğu bozuk demişsin gelen silahlar zaten mavzerdir.bozuk değildir hiç biri.bırak onu bozuk olsa bile mavzer tamiri en kolay olan silahtır.
      1917 şubat devrimi yani çarlığın yıkılıp bolşeviklerin yönetimi ele aldığı tarih.aynı anda almanlarlada savaşan rusya doğu anadoluyu bize resmen hediye etmiştir. sebebi şudur almanlar güçlü ve saldırgandır rusya o denli yenilgiler alıyorduki bizim topraklarımızın içinde tuttuğu askerlere dahi ihtiyacı vardı.bu yüzden doğu anadoluyu boşalttılar.
      eğer 1917 şubat devrimi olmasıydı kurtuluş savaşı olamazdı işte bu bir gerçektir. biz Türküz şöyle asarız böyle keseriz sağım solum düşman yakalanırsam gitti ebem modunda daha ne kadar yaşayabiliriz.artık gerçekleri görmeli ve somut tedbirler üretmeliyiz.
     şuda var beğler rusya elbette düşmanımızdır her ırk bizim düşmanımızdır ama her şeyi ha deyince yapamazsınız.işte bu bağlamda zeki siyasetçilere ihtiyaç duyarsınız.bakınız yahudiler dünyada toplasanız 10 milyon çıkmazlar ama dünayayı yönetiyorlar.

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #23 : 11 Haziran 2006 »
 Irkdaş bir Komünist bu vatan'ı ne kadar sevebilir Allah aşkına söyler misin?

  Solculuk kendi içinde belirli zümrelere ayrılır.Komünizm,Sosyalizm, Atatürkçülük ve bir kaç zümreye daha ayrılır.Bunların hepsi belirli noktalarda ayrılsa da aslında  hepsinin temeli birdir hepsi beynelmillelcidir.

 Deniz Gezmiş bir komünisttir.Komünizmda zamanında bizim en büyük düşmanımızdı.Eskinin Komünistleri şimdi ya Sosyalist maskeye büründü(iki arasında ki tek fark dindir)ya Atatürkçü dediğimiz maskeye büründü.

  Her Milliyetçi bu ülkenin resmi olmayan birer askeridir.Orduya mensup bir askere kurşun sıkmakla,milliyetçi olan bir askere kurşun sıkmak arasında benim gözümde zerre kadar fark yoktur.

  Ayrıca Deniz Gezmiş,Mahir Çayan ve Ertuğrul Kürtçü çok yakın dosturlar.Dev-Solu'un bir numaralı adamlarının arasında yer alıyordu bu Deniz iti.THKP-C'yi bu örgüt doğurmuştur.

 Deniz Gezmiş niye askere kurşun sıkmadı sorusuna cevap Deniz Gezmiş 9 martçılarla  beraber çalışıyordu.Onalrın birçoklarını tanıyor ve ihtilal olursa Deniz Gezmiş'e bakanlık bile ayırmışlardı.

  

  
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #24 : 12 Haziran 2006 »
SEVGİLİ KARDEŞLERİM LÜTFEN BAŞKALARINA BENZEMEYELİM...
1=)YOLDAŞ?NEDİR?---TURANCI VAR İKEN!!!
2=)SOYDAŞ NEDİR?---KANDAŞ VAR İKEN!!!
3=)KOMİNİST VE MİLLİYETÇİ =LÜTFEN BU KAVRAMLARI DÜŞÜNÜNÜZ...TÜRKTEN SİZCE NE OLUR?
  VATANSEVER Mİ?KOMİNİST Mİ? MİLLİYETÇİ Mİ?(BLAD) BENMİ SADECE TÜRKOĞLU TÜRK OLURUM...BUNDAN NE ÇIKARIYORSUNUZ?EMİR KULUMU YOKSA ,,TÜRK'LÜK İÇİN ÇALIŞAN VE YAŞAYAN BİRİSİMİ??

  EVET KARDEŞLERİM,YAZILARI BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞIMIZ KIZACAK AMA,,,

ARTIK BAZI KAVRAMLARI ÖĞRENME ZAHMETİNE GİRİNİZ,,DAHA ÖNCE BULUNDUGUNUZ ORTAMLARLA,, ŞUANKİ KAFA YAPISINA SAHİP OLMAK İÇİN YAŞADIĞINIZ YAŞANTININ BİR ÖNEMİ KALDI İSE ORASIYLA ŞUAN İÇİNDE OLDUĞUNUZ ORTAMI KIYASLAMANIZI TAVSİYE EDERİM...

HERKESİN BİR BİLGİSİ VAR.AMA MALESEF OKULLARIMIZDA TARİH DERSLERİ DAHİL HER OKULDAKİ DERSLER FARKLI KİŞİ VE DERS KİTAPLARIYLE ANLATILDI....ANLATILMAYA DEVAM EDİYOR..

  BİZİM ORADA BU OLAY GERÇEKTİR...OLAYIN KAHRAMANI SAF KÖYLÜ ÇOCUĞU CİĞERSİZ LAKAPLI BİR ABİMİZ ZAT KENDİSİ GARİBAN ÇOCUĞUDUR..

   KÖYDEN ŞEHİRE GİDER MİNİBÜSTEN İNER TREN YOLUNUN ALTINDAN GEÇEN ALT GEÇİTE YÖNELİR O ZAMANLAR O MEVKİ ÇOKTA HAREKETLİ DEĞİL..YANINA BİR GRUP YAKLAŞIR VE SORARLAR...
HANGİ PARTİDENSİN?
ABİ BEN PARTİ FALAN TUTMAM,,
YOKYA SEN HANGİ TARAFI TUTUYORSUN?
ABİ BEN TARAF FALANDA TUTMAM,,
YA ADAM GİBİ KONUŞSANA,KOMİNİSTMİSİN,,YOKSA ÜLKÜCÜMÜ??
ABİ VALLAHİ BİLLAHİ EKMEK PARTİSİNİNİ TUTARIM NE PARTİSİ YA NE TARAFI EKMEĞİMİN PEŞİNDEYİM BEN...
 SENMİSİN O EKMEĞİMİ TUTARIM DİYEN?BİZ 2 PARTİYLEN BAŞA ÇIKAMIYORUZ BİRDE BAŞIMIZA EKMEK PARTİSİ ÇIKARTMAYA KALKARSIN HA...

    İŞİN SONRASI BELLİ ELEMANI Bİ GÜZEL DÖVMÜŞLER ORDAN KÖYLÜLER DAHA SONRA FARK EDİYORLAR ALIYORLAR HASTANEYE ADAM İŞİNİDE GÖREMİYOR ,,,DAYAĞI YEDİYLE KALIYOR..

 BUNA SORDUĞUMUZDA KENAN EVREN PAŞAYA HEM DUA EDER HEMDE KALAY..NEDENMİ..
    BU DEYYUSLARIN TOPUNU ASIP VATANI TEMİZLEMEDİ DİYE...SEÇİM ZAMANINDA GELDİ YİNE K..KARILILAR DİYE HEPSİNİ YAD EDER...

ARKADAŞLAR AKLIN YOLU BİR İSE;BİZE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TEN EMANETLER BIRAKILDI İSE;VE BU SİTENİN KURALLARI BELLİ İSE LÜTFEN HERŞEYİ AKIL SÜZGECİMİZDEN BİR DAHA GEÇİRELİM...DEDİĞİNİZ KONULARI OKUDUM DA BUNLARIN HEPSİDE SİYASETTİR..ÇÜNKÜ ÜLKELER ARASI SİYASETİN DOĞURDUĞU ŞEYLERDİR...GERÇEKLERLE OLAYLARIN TEMELİ VE SONUCUNU İYİCE BİLMEDEN LÜTFEN KONUŞMAYALIM..YOKSA YANILMALARA SEBEB VERMİŞ OLURUZ..


BU VATAN MI? BU VATAN    UĞRUNDA BİNLERCE TÜRKÜN ŞEHİD OLDUĞU TURANIN YARIM KALDIĞI ÇİÇEKLİ BOZKIRLARIN   YİĞİTLERİN NAĞME OLDUĞU YERDİ...

 ŞİMDİYSE HAİNLERİN KOL GEZDİĞİ ASLINI UNUTMUŞ,VE UNUTTURULMUŞ YARISI SATILMIŞ,YARISIDA SATILIK OLAN BİR DİYARDIR..... 
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

TanriKutMete

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #25 : 12 Haziran 2006 »
Bir süre otağdan uzak kaldım ve şimdi üstün körü okuyarak cevaplayacağım yazdıklarınızı.

Turansoylu, yardımlar Türkistan'dan geldi ( ve Rusya bu yardımların da bir çoğuna el koydu ) dersen o konuda hem fikiriz. Fakat Rusya yardım etmiştir sözü son derece yanlıştır. Ayrıca 500.000 rakamı son derece abartı ve biraz düşünüldüğünde son derece mantık dışıdır ki, üstüne üstlük bir de bu rakamı telefuz dahi etmek adeta küfürdür. En büyük savaşımızdan, Çanakkale'de bile asker sayısı ve ülke nüfusu ortadayken, 500.000 kaçağı nerden buldun, çıkardın?

Deniz Gezmiş, Mahir Çayan, Ertuğrul Kürkçü olayına gelirsek; evet bir dönem o bahsettiğin sözleri sarfeden Deniz Gezmiş, idam sehpasına yürürken son sözü bahsettiğin değil, "Yaşasın Marks'ın ve Lenin'in devrimleri" olmuştur. Bunları aklayabilmek için, marksist kesim senelerce kitaplar yazıp çizdiler ama en meşhurları olan "gülün solduğu akşam" adlı kitapta bile deniz gezmiş'in de askerimize polisimize kurşun sıktığı yazar. Bunun savunulacak bir yanı yoktur. Şahsi kanaatimi sorarsanız, beni üzen nokta odur ki; 80 öncesin de ithâl fikirlerin esiri olan Türk soylu gençlerimiz, kendi öz kardeşlerine kurşun sıkarlarken, bir tane çerkes çerkese, kürd kürde kurşun sıkmamıştır ve bu kanlı 80 önce olaylarından tek zararlı çıkan Türk Milleti olurken, bundan 80 sonrasında kar elde ederek palazlanan mevcut etnik özürlüler olmuşlardır.

Artı, yeri gelmişken bir de uyarı da bulunmak isterim, otağda arkadaşlarına karşı takındığın ters ve kabadayı uslubun hiç hoşuma gitmiyor, kendine çeki düzen ver, bir daha uyarmam.

Değerli İrfan

Yoldaş, ülküdaş... bunlar aynı manaları barındırırlar. Dava arkadaşı, hayat arkadaşı demektir. Her tür şekilde kullanılır. Bir örnek vermek gerekirse, Orta Asya'da Türkler'de arkadaş kelimesi bilinmez, yoldaş kelimesi kullanılır. O sebeple bize ait olan hiç bir şeyi, bir takım şeyler çağrıştırabilir endişesi ile atacak ya da satacak, birilerine bırakacak değiliz.

Soydaş, kandaş, ırkdaş... bunlar da aynı şekilde, hepsi tek bir manada birleşirler. O sebeple kullanılmasın da hiç bir mahsur yoktur. Aynı kanı taşıdığın, aynı soydan geldiğin, aynı ırkın mensubu olduğun kardeşine hitâp şekilleridir bunlar.

Değerli İrfan ve Metin Uzun Kandaşlarım, bir de bir konu da uyarı da bulunmak isterim, lütfen yazılarımızda, bütün karakterleri büyük kullanarak Türkçemizi bozmayalım.

Saygılarımla,

TTK

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #26 : 12 Haziran 2006 »
ben size ATATÜRK ün ağzından çıkmış altın değerinde bir söz yazdım kafi gelmedi. yetmedi ortaya rusya hangi tarihte ne vermiş bize onları yazdım oda size kafi gelmedi ben daha size bu konu hakkında hiç bir cevap yazmayacağım.
           ayrıca mete soydaş kabadayı üslüpla konuşuyosun bak bu hoşuma gitmedi tarzı bi uyarıda bulunmuş.
1-)ben herkese bir çözüm yolu bulmalı finans kaynaklarımızı yaratmalıyız dedim
2-)kabadayılık ettiysem kabalık olmuş kusra bakmayın
3-)soydaş mete sözüm sanadır site yöneticisin yöneticilik yap.bana racon kesmeye kalkma.

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #27 : 12 Haziran 2006 »
 Turansoylu ırkdaş Finans kaynaklar bulalım dedin haklısın.Silah bulalım dedin haklısın bulalım.Ama ben ne dedim sana Türk'ünde parasız neler yapacağını gördük,bizim başımıza bu devirde bir baş lazım dedim.

  Eğer başımızda gerçek bir lider olmassa istersen Firavun kadar zengin ol hiç bir işe yaramaz.Kurtuluş Savaşında milletimizin bir Başbuğ'u vardı.O yüce Türk Başbuğ'unun liderliğinde askerimiz o denli zor savaşlarda ırkımızın şanlı tarihine bir zafer daha eklediler.Eğer Başbuğ olmasaydı o savaşlar kazanılamazdı.Savaşlarda sadece çerilerimizn cesarti ve kahramanlığı işe yarasaydı hiç bir savaşı kaybetmezdik.Ama sadece bunlar işe yaramıyor.Savaşlarda ve sonrasında gerçek bir lider lazımdır.

  Savaş sırasıda çerilerimiz ne kadar insanüstü bir cesaret sergilerse serilesin eğer ordunun komutanı iyi yönetmiyorsa hezimete uğrar.Bu durum savaş sonrasında geçerlidir.Eğer savaş bittikten sonra ülkeyi yöneten kişi siyasetini iyi yapmassa bu kazandığın zafer bir işe yaramaz.

 Ülkücüler Alpaslen Türkeş'i lider bellemişlerdi.Güçlerini ondan alıyorlardı.Onun uğrunda gözlerini kırpmadan can vermeye hazırdılar.Başbuğ dönemi içinde bu geçerlidir.

 Bizede bir lider lazım.Lider bize paradan silahtan daha çok lazımdır.Lider oldu mu,parada gelir,silahta gelir.Olmassa kanımızı satar gene para buluruz.

 Ayrıca kimse sana racon yapmıyor.Burası ne Gazino ortamı,ne de burdakiler Çakır.Burdada Kurtlar Vadisi çevirmiyoruz.Sana sadece üslubunu değiştir denildi.Hepimiz burda ülküdaşız,ırkdaşız,gardaşız.Birbirimize Polatlık yapıp kırmanın bir manası yok.
 
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

şipi kağan

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #28 : 12 Haziran 2006 »
Sovyetler Birliği , Kurtuluş Savaşında bize yardım etmişti ama bu savaş bütçesinin % 5'i   idi.
Belki daha bile azdı ve üstelik bu yardım da karşılıksız değildi.

1925'te  Sovyetlerle saldırmazlık antlaşması imzaladık.

1945'te Sovyetler bu antlaşmayı bozdular. Boğazlardan bir üs ve Doğu Anadolu'da toprak talep
ettiler. Ayrıca solcuların yıllarca dillerine doladıkları Turancıların Almanlardan para aldığı yalanının
kaynağı Sovyet Rusya'dır.Çünkü bunların sözde Alman Gizli Belgelerini  boğazlardan bir üs ve
Doğu Anadolu'dan toprak talep ettikleri zaman ortaya attıklarını unutmayalım.Yani bu belgelerin
sahteliği ortada...




Çevrimdışı metinuzun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #29 : 12 Haziran 2006 »
SAYIN METE KANDASIM;

DEDIGIM GIBI BENIM KLAVYE STANDART YANI TÜRKCE DEGIL.UFAK YAZILARLA YAZDIGIM ZAMAN TÜRKCEM DAHADA BOZUK GÖZÜKÜYOR.
YANI YANLIS ANLASILMASIN DIYE BÜYÜK YAZIYORUM.

KUSURUMA BAKMA METE KANDASIM BENI BIRAZ IDARE EDIVER:ARKADASLARDAN BIRISI TÜRKCE KLAVYE GETIRECEK BANA.

SIMDILIK AFFINIZA SIGINIYORUM


TTK
BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ