Gönderen Konu: TÜRK İÇİN, TÜRK GİBİ SAVAŞACAĞIZ!  (Okunma sayısı 3056 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atsizcerisi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 216


TÜRK İÇİN, TÜRK GİBİ SAVAŞACAĞIZ!

Komplo teorileri aldı başını gidiyor.

İşler o hale geldi ki, yaradanın kimden olduğunu(!) sorguluyor millet! Gerçi, Avrupa ve Amerika'nın emir kulluğunu yapanlar yüzünden ortada "bir millet" kalmadı ya!

Ülkü birliği etrafında toplanması gereken cumhuriyetin sahibi Türk milleti, sağcı-solcu, dinci-laik(!), alevi-sunni, şucu-bucu bölündü de bölündü!

Neydi o ülkü birliği?

Türkiye'yi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak! Devlet ise, milletin bu bölünmez bütünlüğünü sağlamak ve korumakla görevli idi! Hey yavrum hey!

Ortada devlet varken, cumhuriyet kimsesizlerin kimsesiyken, on yılda demir ağlarla vatan örülmüşken derin devlet yoktu da, devlet ortadan kalkınca kim peydahladı bu derin devleti?!

Kanunlarında, devletin sahibinin Türk milleti olduğu açıkça belirtilmişken; Türk mahkemeleri Türk milletinin hakkını koruyamıyorsa, yasalarını bu milletin ihtiyaçlarına göre değil de yabancıların emir ve taleplerine göre düzenliyorsa bu devlet kimin devletidir ve bu derin devlet kime hizmet eder?!!!


Osmanlı'nın son dönemleri ile aynı, hatta daha beter durumdayız! Büyük milletimizin Atatürk olmaktan ve O'nun emirlerine uymaktan başka bir çıkar yolu yoktur!


Türk milletinin böylesine tehlikeler yaşadığı bir dönemde, Avrupa'lının, PKK'lının, Avrupa ve Amerika'ya hizmet edenlerin Türk milletine efendi! olduğu bir dönemde dinler savaşı kimin işine yarar!!!!!?

Recep Tayyip Erdoğan'ın gömlek değişimini hata kabul edip Türk milletinden özür dileyerek sine-i millete dönmesini istemek ne demektir?!

Laik Türkiye Cumhuriyetinin, Haçlı seferi başlatan Amerika ile beraber Müslüman ülkelere uyarı göndermesi ne demektir?!

Türk askerinin! başına çuval geçirilmesinin öcünü, Irak'ta Şeyhler ile elele verip almak ne demektir?!


Bütün ülkeler, 3. dünya savaşına doğru gidiyor! Bu tezgahı hazırlayanlar Amerika, Avrupa ve İsrail'dir! Buna alet olanlar bütün Müslüman ülkeler.

Amerika ile Avrupa'nın söylemleri barış ve demokrasi!

Dünyaya saldırmak, egemenliğini sağlamak ve insanları köleleştirmek için bu sözler kullanılıyor!

Bütün dünyaya karşı yalnız kalan, Müslüman ülkelerde dahi sevilmeyen ve diğer bütün ülkeler tarafından dışlanan kim? TÜRKİYE VE TÜRK'LER!

Arap, Ermeni, Kürt, Rum, Yunan, vs. herkesin bir tarafı var, herkesin bir dostu var ama yalnızlığa itilen tek ülke Türkiye ve tek millet Türk milleti! Bunun sorumlusu kimdir!!!!?

Sadece "Yurtta barış, dünyada barış" sözüyle bile bütün dünyanın saygısını kazanan Atatürk'ün Türkiye'sini bu hale getirenler kim?!!

Bütün dünyanın öcü gözüyle baktığı yıllarda Yahudilere kucak açan kim?

Irak'ta, İran'da savaştan kaçan Kürt'lere kucak açan kim?

Ermeni'yi, Yunan'ı, Rum'u senelerce kendi milletinden üstün tutan kim?

Rejimden kaçan Alman'a, Rus'a kapılarını açan kim?


Türk milleti, varolduğu her dönemde bugün olduğu gibi sessiz ve sabırlıdır. Oynanan oyunların, şerefsizliklerin, şeytanlıkların, hainliklerin farkındadır! Ama bunu bütün dünya ve gelmiş geçmiş milyarlarca insan da bilir ki; TÜRK AYAĞA KALKTIĞINDA TOPLA TÜFEKLE DURDURAMAZSINIZ!!!


Türk milletinin geleceği Ulu Önder'imiz tarafından çizilmiştir. Bizler, O ulu insanın ve varlığımızı borçlu olduğumuz O'nun gibi bütün atalarımızın evlatları olarak; kendi vicdan ve kültürümüz ile hareket edeceğiz!

Ne dergahların ümmetine, ne Avrupa'nın medeniyetine, ne de Amerika'nın sahte demokrasisine alet olmayacağız!

Bugün sahip olduğumuz çoluk-çocuğumuzu, evimizi-barkımızı, anamızı-atamızı, damarımızda ki asil kanımızı dahi borçlu olduğumuz Türk kültüründen başka hiç bir inanca hizmet etmeyeceğiz!

Ulu Ata'mızın vefatından sonra, sahip olduğumuz tek hazine olan Türk kültürünün yok edilmeye çalışılıp, onun yerine yeniden Arap ve Avrupa kültürünü aşılamak için bu topraklarda hainlik yapan bütün soysuzlara TÜRK GİBİ CEVAP VERECEĞİMİZ GÜNLER ÇOK YAKINDIR!

Yarın birgün ve bugünden sonra, ne Avrupa ve Amerika için, ne de Arap'lar için savaşmayacağız ve Türk çocuklarının bu oyunlara kurban edilmesine müsaade etmeyeceğiz!

Tek savaşımız, ÇAĞDAŞ MEDENİYETLER ÜZERİNE ÇIKMAKTIR!!
ATSIZIN ÇERİSİ