Gönderen Konu: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ  (Okunma sayısı 12864 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Temir Yalıg

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 184
  • TÜRK'ÜM BAŞKA ÜNVAN İSTEMEM
Ynt: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ
« Yanıtla #20 : 26 Eylül 2007 »
Beğler, lütfen Otağı msn'e çevirmeyelim.
TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ
« Yanıtla #21 : 26 Eylül 2007 »
  BİR ÖLÜNÜN ARDINDAN-4
                     4
Bürükselin şefkatine sığınanlar
İslâm'ı koz olarak kullananlar
Türklüğe mensubiyet duymayanlar
Susmadı aylarca susmadı gardaş

Kürtçülerin gırtlakları yırtıldı
Pamuk kaçtı ABD’ye kurtuldu
İyi oldu sırtımızda tırtıldı
Kalmadı doları kalmadı gardaş

Her sabah kirlenmiş bir duman tüttü
Yalan goygoycusu bitmedi gitti
İllüzyon yapanın tavşanı bitti
Dolmadı sayfalar dolmadı gardaş

Resmi bilgi iddia diye sunuldu
Ne cinayet ne ifade duruldu
Devletçe devletten kuşku duyuldu
Sormadı hesabı sormadı gardaş

Polis askeri suçladı basından
Bıkmadı başbakan kafatasından
Geçmedi aydınlar(!) Dink’in yasından
Susmadı serçeler susmadı gardaş

Medya kulelerinden şarapnel atan
Bilgi kirlenmesine çanak tutan
Her fitne taşının altından çıkan
Olmadı bu kadar olmadı gardaş

Aslını terk edip ermeni kılan
Görkemli kâsede sunduğu yalan
Zehirler tüküren böyle bir yılan
Gelmedi dünyaya gelmedi gardaş

Siyasi hesaplaşmanın kıratı
Jokeysiz geçmek istedi sıratı
Militan komünist eski Fırat’ı
Kalmadı sevmeyen kalmadı gardaş

Yerli diaspora hareketlendi
Gün gün Türk düşmanı bereketlendi
Adı ilah soyadı hazretlendi
Durmadı musibet durmadı gardaş

Sümük bandırıldı zeytinyağına
Ortalık döndü Kel Ali’nin bağına
Ermeniler çıktı hınzır dağına
Bitmedi düşmanlık bitmedi gardaş

Aydın(!) takımı devraldı sözü
Kimse aramadı dışarıda izi
Amacı sindirmek düşmanın bizi
Tutmadı çamurlar tutmadı gardaş

Sormadan Türk’e mukabele edilir
Üç yüz birde değişime gidilir
Türkiye’de Türk’e küfür edilir
Duruma gelindi duruma gardaş

Türk olan sever Türk’ü canından
Türk pusatı çıkmış bir kez kınından
Bozkurt’u it döndüremez yolundan
Kutludur yolumuz kutludur gardaş

                                     O.ÖCAL
                                   24.02 2007

 








UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2234
Ynt: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ
« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2007 »

Aslını terk edip ermeni kılan
Görkemli kâsede sunduğu yalan
Zehirler tüküren böyle bir yılan
Gelmedi dünyaya gelmedi gardaş

Siyasi hesaplaşmanın kıratı
Jokeysiz geçmek istedi sıratı
Militan komünist eski Fırat’ı
Kalmadı sevmeyen kalmadı gardaş

Türk olan sever Türk’ü canından
Türk pusatı çıkmış bir kez kınından
Bozkurt’u it döndüremez yolundan
Kutludur yolumuz kutludur gardaş

                                     O.ÖCAL
                                   24.02 2007



Aziz Ülküdaşım O.ÖCAL Beğ,

Yüzlerce sayfalık meramı, kaleminde ve dilinde Tanrının sihri olan sizin gibi şairler, bir kaç mısra ile böylesine veciz ve çarpıcı olarak, dile getirebilmektedir.

Türklüğün hizmetine verdiğiniz kutlu kaleminize ve Büyük Türk Milleti için çarpan yüreğinize sağlık.

Elleriniz dert görmesin...

Esenlikler dilerim.

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı akhun38

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ
« Yanıtla #23 : 27 Eylül 2007 »
Ey Türk titre ve kendine gel.Artık birilerine dur demenin zamanı gelmedimi arkadaşlar.Herkesi daha etkin olmaya davet ediyorum.Ben bütün bulunduğum ortamda Ben Türküm ve Irkçıyım demekten çekinmiyorum.Ve ben IRK ÇI YIM.akhun........

Cenghis Khan

  • Ziyaretçi
Ynt: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ
« Yanıtla #24 : 27 Eylül 2007 »
İFŞAYA ÇAĞRIYA CEVAP

Biz, burada imzası bulunan ve "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürüyen ve yazılarında "Türkiyeli" diyerek Türk olmadıklarını belirtmeye çalışan, bu ülkenin gerçek sahiplerini Türk olmaktan uzaklaştırmaya çalışan sözde "vicdan sahipleri" ne yaptıklarının vatana ihanet olduğunu, Türkiye ve Türkler üzerinde oynanan pis oyunun tutmayacağını belirtmek istiyoruz.

23 Ocak’ta kendi deyişleri ile "Hrant Dink’in cansız bedeninin arkasında yürüyen kalabalığın" içerisinde Kurtuluş Savaşından teşhis ettiğimiz ve halen var olduğunu bildiğimiz hain bir işbirlikçi gurup ile tarihin derinliklerinden beri var olduğu bilinen "acıma ve ölünün ardından yapılanları unutma" duygusunun etkisinde Türkler olduğunu biliyoruz.  Kendilerine "Türkiyeli" diyerek amaçlarını laf cambazlıklarının ardına gizlemeye çalışan gözbağcıların-usbağcıların bazı internet sitelerinde "ifşaya çağrı" adı altında düzgün Türk insanını kullanmak için yeniden harekete geçtiklerini yine üzülerek ama ne yaptıklarını bilerek izliyoruz.  Bahsettikleri "saygılı sessizliğin" de Türklerin susması, Türk düşmanlarının konuşması olduğunu da biliyoruz. Bahsettikleri "ortak iradenin" de Kurtuluş savaşını geçirmiş ve yenilmemiş bu milletin önüne konan "Sevr Antlaşması" ihanetinin, yeniden canlandırılmaya çalışılan ama asla başarılamayacak sonsuz denemelerinden biri olduğunu da biliyoruz.

Yıllarca Araplaştırılmaya çalışılan, sonra Ulu Önderimiz, Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün ardında silkinip kendine gelen ve yeniden "Ne Mutlu Türküm Diyene" diyerek Türk olmanın gururunu yeniden yaşamaya çalışan bizlere saldırı uzun zamandır sürmekte. Her tip saldırıya göğsünü germeye alışmış Türkler, Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk’le birlikte tekrar ırkından gurur duymaya başlamış ve başını yukarı kaldırmıştır. Bu gurur dolu övünmeyi tekrar ırkını reddetme ve ırkından utanma noktasına getirmeye çalışanların son saldırıları "ırkçılık" çığırtkanlığı ve saldırganlığıdır. 40 asırdır varolan ırkımızı reddetmeye çağıran bu çabalar bizi kelime oyunlarının ardında kafatasçı durumuna getirmeye çalışmaktadırlar. Milliyetçi olmayı utanılacak bir olgu olarak sunmaya çalışmaktadırlar.  Çığırtkanlığını yaptıkları cinayeti de kirli ayak oyunları ile yine Türk Milliyetçisinin üzerine yıkma çabalarına devam etmektedirler. Bu tezgâhı da gördüğümüzü ve ne olduğunu bilerek izlediğimizi bir kez daha belirtiyoruz. Bahsettikleri sivil iradenin hangi irade olduğunu bildiğimizi ve her zaman bunu püskürtecek, "Muhtaç olduğumuz kudretin, damarlarımızdaki asil kanda var olduğunu" da belirtiyoruz.

Biz Türkler asaletimiz gereği ölünün ardından siyaset yapmaktan hoşlanmayız. Ancak Hrant Dink’in neler yapmaya çalıştığını, Anadolu’daki Asil kanın yerine hangi kendince asil kanla değiştirmeye çalıştığını unutmadık. Unutmayacağız da. Yüzyılların tecrübesi bize artık unutmaktan vazgeçme alışkanlığını kazandırdı. Kendinizi kan, ırk, ölüm ve nefret üzerinden kişisel ve siyasi çıkar sağlayan çevrelere karşı daha önce yeterince ses çıkaramamış olmaktan ötürü suçlu hissettiğiniz için kutluyoruz. Ayrıca işbirlikçi olmaktan ve bu vatanı sinsice arkadan hançerlemeye çalışmaktan da suçlamalısınız kendinizi. Vicdanlar sizi yargılamıştır. Kandırdığınız insanlar bile artık kendilerine biz ne yapıyoruz diye bir kez daha sormaktadırlar.

"Hrant Dink’in ailesi, Agos Gazetesi çalışanları ve Türkiye Ermenileri başta olmak üzere, Türkiye’de ayrımcılığa maruz kalan tüm kesimlerle dayanışma içinde olmayı her zamankinden daha çok istediğimiz için" cümlesi için daha da çok utanmalısınız kendinizden. Çünkü bu kocaman bir yalandır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir zaman ayırımcılık yapmamış ama sizin her zaman yüksek çıkan sesleriniz, asıl ayırımcılığın Türklere karşı yapıldığını hep unutturmuş, gizlemiştir.

İftiranızda yazdığınız şekilde Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman intikam ve yıkım üzerine kurulu bir ülke değildir. Eğer öyle olsaydı tarih boyunca defalarca ihanet ettiğiniz bu ülkede ne oy hakkınız olurdu, ne ticaret yapabilirdiniz ne de yaşayabilirdiniz. Bırakın bunları, her zayıflık emaresi gördüğünüzde ihanet ettiğiniz bu ülkenin yönetiminde her zaman varoldunuz. Bugün de yine zayıflık emareleri gördüğünüzü düşünüyoruz. Ama yanılıyorsunuz. Zayıf değiliz. Birlikteyiz. Başbuğumuzun emanetlerine her zamankinden daha fazla sahip çıktığımızı bilmenizi istiyoruz. Milliyetçiliğin milletini sevmek, milletine sahip çıkmak cümleleri yerine, katillikle beraber anmaya çalıştığınızı da görüyoruz ve ne yaptığınızı bildiğimizi bir kez daha sizin deyişinizle "ifşa" ediyoruz.

 

"Hrant Dink’in inandığı ve anlatmaya çalıştığı gibi, 1915'ten itibaren yaşananların ve Ermenilerin bugün hala maruz kaldıkları ayrımcılıkların sorgulanabilmesine olanak tanıyacak toplumsal koşulların oluşturulması gerektiğine inandığımız için;" ifadenizin de başlı başına bir ihanet, kandırmaca ve işbirlikçiliğinizin delili olduğunu da görüyoruz ayrıca.  Binlerce katledilmiş, ırzına geçilmiş, bebeklerinin kafası ile top oynanmış Türk insanının varlığına rağmen hedef saptırmanız, yalanlarla gerçekleri değiştirme çabanız fayda etmeyecektir. Tarih yalanlarla yazılamaz. Mızraklar da çuvallara sığmaz. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın yağ ile suyun birbirine karışmayacağını ve eninde sonunda birbirinden ayrıldığını, gerçeklerin gün yüzüne çıkacağını göreceksiniz.

Son söz olarak farklı etnik ve dini kimliklere sahip olmanın, Türkiye’de yaşamaya engel olmadığını, ama bunları vurgulayarak yapılan ayırımcılığın, defalarca belirtmiş olduğunuz ırkçıların siz olduğunu gösterdiğini ve bu ülkenin ihanetleri affetmeyeceğini "ifşa ediyoruz." Gölün maya tutmasını bekleyecek kadar sabırlı olduğunuzu görüyoruz. Ama yine de maya tutacağını bekleyecek kadar saf olmanıza inanamıyoruz. Buradayız. Burada olmaya devam edeceğiz. Ne "sevr"  mayanız tutacak bu göle, ne de çıkaracağınız benzer ihanet mayaları. "İFŞA EDİYORUZ"

Binlerce kez silseniz de bu imzayı sitelerinizden, bu maya tutmuştur. Unutmayınız.

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" Mustafa Kemal ATATÜRK

www.hepimizturkuz.biz

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2007 »
Ben de hemen seve seve imzâladım andalar. TTK!


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı kalkanli

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 7
Ynt: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ
« Yanıtla #26 : 27 Eylül 2007 »
Ben her zaman cevremdeki irkdaslarima sunu soylerim konu 1 inci dunya savasindan acildigi zaman ve yapilan anlasmalarla ilgili olarak en onemlisi biz Lozanda baris imzalamadik ateskes anlasmasi imzaladik! bizim askerlerimiz her gun galles dusmanlarimiz tarafindan vuruluyor!Dink vuruldugunda istanbul ayaga kalkti hepimiz hrant iz hepimiz ermeniyiz,bizim vatani icin sehit dusmus Mehmetciklerimiz icin buna benzer bir yuruyus hic gormedim nede duydum,bir fransiz gazetesi dink olayi ile sunu yazdi hrant dink 1915 sozde ermeni katliaminin son zinciridir,halbuki 1 inci dunya harbinde en cok sehit veren millet TURK millettidir!bazilari gibi biz bunlarin yalanlarina kanmadik ve kanmayacagiz,su saniyede bile TURKIYE CUMUHURUYETI DEVLETININ sinirlarini tanimayan dusmanlarimiz sadece disarda deyil bunlarin en tehlikelileri ulkemizin icindeler,tarihe bir donup baktigimiz zaman bu yabanci unsurlar Turklerin guclu oldugu surece ayaklarimizi yaladilar,amma ne zamanki biz TURKLER zor duruma dustuk bu serefsizler gercek yuzlerini hemen gostermistirler,ve yakin gelecektede bu tekrarlanacak supesiz,ne yazikki ulkemizi su anda yonetenler her gun dusmanlarimiza taviz vermektedirler,HUSEYIN NIHAL ATSIZ Bey ne demis dusmana asla taviz verilmez!aslinda hrant dink gibi icimizde bi suru yilan daha var irili ufakli bunlarin gafalari er gec ezilmeli,devletimizin kurucusu onderimiz MUSTAFA KEMAL ATATURKUN kurdugu oturdugu konustugu meclisimizin icine bile bu zehirli yilanlar coktan sizdilar,geri donup bir baktigimiz zaman esas katliamlara uyrayan biz Turkleriz sadece Anadoluda deyil butun yasadigimiz cografyada Balkanlardan Sincana kadar.

Çevrimdışı macar

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: ABD DEN DİNKE SEÇKİN İNSAN ÖDÜLÜ
« Yanıtla #27 : 27 Eylül 2007 »
tanıdıklarıma da e-posta yolladım...
vasıtamla 5 kişi imza atsa benim için büyük onurdur...
Allah Türkü korusun ve yüceltsin...