Gönderen Konu: Gündeme dair  (Okunma sayısı 1772 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Gündeme dair
« : 07 Haziran 2016 »
Basiretsiz hükümetin 2005 yılında start verdigi Açılım politikası Türkiye Cumhuriyetini uçuruma sürükledi.İki günde bir Şehit veriyoruz.Euro hırsızı Sn. Erdogan ve Avanesinin  oy ugruna başlattıgı Taviz  , politikası pkk kürt terör örgütüne hayat öpücügü vermekten  başka birşey degildi . 30 yıllık terör ile Mücadelemiz vardı Terör'e gereken ders'i veriliyorduk.Samimiydik , Vatan , Bayrak kutsiyeti Ugruna canlar feda oluyordu.Tek bir Şehit için Türk milleti Bayraklar ile sokaklara dökülüp Asker ve Polisine destek oluyordu.Şimdi !!

Tavizi bol cömert hükümete göre önceden Terör ile mücadelemiz kan ve vahşet içeriyordu.Ucubeler geldi , Terör ile mücadelenin yerini Barış, kardeşlik, birlik bereberlik süreci başladı.Peki bu süreçte Katledilenler hep Türk evladı oldu !!Kürt'lerin silahlı kolu Doğu'ya paçavralarını dikti,Özerklik ilan etti.

Açılımcı, saçılımcı , kaçılımcı , bir AMarika ,bir Orta-doğuya sellektör çakan, sondan Dünya lideri euro hırsızı Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyetinin  80 yıllık  bilançosunu çıkaralım diyorlar. Atatürk Cumhuriyeti’ni  Türk Milletini suçluyor. Türklerin yanlış devlet politikaları Kürtleri dışladı diyor. Hatta utanmadan sanki Doğu Anadolu başka ülke sınırları içerisindeymiş gibi  orada  savaş var söylemleri ile  barıştan bahsediyor.

Bir Ulusun sınırları içerisinde yapılan Terör ile Mücadele oparasyonlarının adı nezaman Şavaş oldu ? kürtler Ulusmu kurdu ! Haberimiz mi yok . Benim bildigim savaş Uluslar arası Orduları ile giriştikleri silahlı eylemdir. Geçmişi suçlayan ancak kendi politikalarının en kan akıcı ve Taviz politikası ile en çok şiddete yol açan dönemden bahsetmiyor.  Askerlerimizin katledildiği, haince mayınlarla şehit edildiği, elde silah dağda eğitim gören teröristlerin bile meclise milletvekili olarak sokulduğu söyleyen olmuyor.Ruh hastaları Tarafından bir Ulus yok oluyor.

Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..