Gönderen Konu: ÇOCUKLARIMIZ VE ŞEHİTLERİMİZ  (Okunma sayısı 2821 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
ÇOCUKLARIMIZ VE ŞEHİTLERİMİZ
« : 27 Nisan 2019 »
ÇOCUKLARIMIZ VE ŞEHİTLERİMİZ

Bütün insanlığın en çok hassas olduğu iki duygudur "Çocuklar ve Şehitler".
Türk milleti olarak bizler için en çok hassas olduğumuz iki duygudan da öte şefkat ve manevi duygularımızın zirve yaptığı kutsalımızdır; çocuklarımız ve şehitlerimiz.
Çocuklarımız geleceğimizdir, şehitlerimiz ebediyetimizdir.
Son zamanlarda gerek çocuk istismarı ve gerekse şehit istismarı o kadar çoğaldı ki artık yüreğimizdeki yangın bir volkan oldu patlama noktasına geldi. Çocuk istismarında vazgeçirici idam gibi cezaların olmaması, din adamı ehliyeti olmayan zevatların "İslam'da küçük yaşta çocuklarla oynaşmaya Bademleme denir" demesi, ısrarla "Allah Resulü (sav) Aişe validemiz (9) yaşında iken nikah kıydı" demeleri çocuk istismarcılarına adeta cesaret vermektedir. Çocuk istismarcıları için caydırıcı cezalar ki en uygunu idam tekrar uygulamaya konulurken kendini din adamı sıfatına koyan bu tür sapık zihniyetlerin de bir an önce susturulması gerçek din adamlarımız ve çocuklarımızın geleceği açısından çok faydalı ve mecburiyettir.
Şehitlerimiz konusu da istismarı yapılan diğer bir yaramız. O kadar çok şehit yakınları dernek, sendika ve federasyonlar kurulmaktaki. Mutlaka içlerindeki şehit ateşleri yanmakta ama kendilerinin de farkında olmadan bu şehit ateşinin bazen suistimal edilmesine neden olduklarını üzüntü içerisinde izlemekteyiz. Bu gün Türk vatanı için şehit olan Mehmetçik ve polislerimiz kastedilerek kurulmuş olan şehit yakınlarına ait dernek, sendika ve federasyonların bu şekilde kontrolsüzce çoğalmaları ileride peşmergeleri, pkk itlerini, el kaide gibi sapık düşünceleri de kapsama tehlikesi de baş gösterdiğinde önüne geçilmesi zor bir kagren olacak, o zaman bizler için şehit olan kahraman Mehmetçik ve polişlerimizin ruhu acı çekecektir.
Daha kız ve erkek diye cinsiyeti bile ayrılmayan minicik yavrularımız şefkatle büyümesi gereken çocuklarımıza şehvetle yaklaşılmasına engel olacak caydırı cezalar bir an önce uygulamaya konulurken, ebediyetteki canlarımız olan şehitlerimizin de ruhlarının acı çekmemesi için şehit istismarına fırsat vermeyelim.
Çocuklarımız geleceğimiz, şehitlerimiz ebediyetimizdir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!..

Adil ÖZTÜRK
Adil ÖZTÜRK