Gönderen Konu: Niçin Türklük Değilde, Ilımlı İslam isteniyor  (Okunma sayısı 12535 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mete

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 30
EY TÜRK
Bildiğiniz gibi tüm ortadoğu hıristiyan , müslüman ,musevi, şii , alevi, suni , caferi diyerek bölünmüş ve bir ırk olma özelliğini yitirmiştir, yanlızca İsrail ırkçı politikasını sürdürmektedir. Görüyorsunuz Irağın halini mezheplere böldüler ve şimdi çıtır çıtır İngilizi Amerikalısı bu ülkeyi yedi bitirdi, sıra Lübnanda onlarda abuk subuk mezheplere ve Hırisityan , müslüman diye ayrılmış bir ülke durumları malumunuz ortada, Hiç bir direnişleri yok birleşmiş milletler olmasa , İsrail iki ayda orada Lübnan diye bir ülke bırakmaz.
ŞİMDİ SİZE ILIMLI İSLAM SİYASETİ UYDURMASINI ANLATAYIM.
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR VE TÜRKLER , BU DÜNYA TARİHİNDE İNGZİLİZ VE FRANSIZLAR GİBİ BÜYÜMEYİ YAYILMAYI VE BİNLERCE YIL YOK OLMAMAYI BAŞARMIŞ ENDER IRKLARDAN BİRTANESİ. AVRUPALI BU IRKLAR BİLİYORLARKİ TÜRKÜ TÜRK OLARAK BIRAKIRSAN YİNE AKDENİZİ GÖL HALİNE GETİREBİLİR VE TÜM BATI ASYA VE ORTADOĞU VE KOMŞULARI OLMASI DOLAYISI İLEDE BALKANLARI ÇOK KISA BİR ZAMANDA ELE GEÇİRE BİLİR. AMA ŞU ANDA BİZ BUNLARI DÜŞÜNMÜYORUZ ÇÜNKİ ATATÜRK YURTTA SULH CİHANDA SULH DEDİ VE O GÜNDÜR BU GÜNDÜR BİZ BU ILIMLI SİYASETİ GÜDÜYORUZ. LAKİN AVRUPA BOŞ DURMUYOR. TÜRKLER BÖYLE SAKİN DURURKEN ONLAR BİZİ HALEN BÖLMEYE ÇALIŞIYORLAR. BİZE NİÇİN TÜRKLÜK SİYASETİ YAPTIRMIYORLAR? ÇÜNKÜ: BANGIR BANGIR TÜRKİYEDE BİR SÜRÜ KÜRT YAŞIYOR DİYORLAR, ERMENİLERİ KESİP ATTINIZ DİYORLAR, BU YÜZDEN TÜRK SİYASETÇİLERİ IRKÇI ve MİLLİYETÇİ SİYASETE DÜNYA KONJEKTÜRÜNDE TERS BİR İMAJ YARATACAK KORKUSU İLE YANAŞMIYORLAR. VE BUNUN YERİNE İSLAMİYETİ BİR BİRİMİZE BİZİ BAĞLAYICI BİR TUTKAL OLDUĞUNU SANIYORLAR VE BUNU HAİN AVRUPA DESTEKLİYOR. AMA AVRUPA BİLİYORKİ ÖZ TÜRKLER (BU GÜNKÜ DEJENERE KENDİNİ ARAP ZANNEDEN TÜRKLERDEN BAHSETMİYORUM), ATATÜRKÇÜLER VE TÜRK TARİHİNİ İYİBİLENLER DAHİL BİRTAKIM KİŞİLERİN BU İSLAM POLİTİKASINA KATILMAYACAĞINI. VE BİLİYORLARKİ İSLAMİYET TÜRKLERİN YUMUŞAK KARNI. YANIMIZDA ADAMLAR ŞERİAT İSTİYORUZ DİYE BAĞIRSA BİZ YA SABIR ÇEKİYORUZ, YANİ ANLAYACAĞINIZ OKADAR YUMUŞAK BİR KARIN BU. VE RAHATLIKLA BİZ YURTTA SULH DÜNYADA SULH POLİTİKASI İLE BU ADAMLARIN BÖLÜCÜLÜK YAPMASINA İZİN VERİYORUZ. YAKINDA IRAKTAN FARKIMIZ OLMAYACAK BİR KISIM BEN SUNİ BİR LİDERLİK İSTİYORUM DİYECEK BİR TAKIM BEN KÜRTÇÜ BİR YÖNETİM İSTİYORUM DİYECEK, BİR TAKIM BEN ASKER İSTİYORUM BAŞIMA DİYECEK VE BİZ DAHA KENDİ KENDİMİZE BİR BAŞ ARARKEN AMERİKA GELİP BAŞIMIZA GEÇECEK. AYNEN IRAKTA OLDUĞU GİBİ.
EY TÜRK SİLKİN VE KENDİNE GEL ÇÖZÜM DAMARLARINDA AKAN ASİL KANDADIR, BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNÜ VE DÜNYAYA KENDİNİ KANITLAYICI GÜCÜN BU KANDA MEVCUT, ASLA KORKMA AMAN KÜRT NEDİYECEK AMAN DİNİMİZE KARŞI BUNU YAPABİLİRMİYİZ DİYE DÜŞÜNÜRSEN BU VATAN ELDEN GİDER. YADA TAĞ BAŞA DÖNERİZ ATATÜRK GİBİ İÇERDE MOLLALARA , KÜRTLERE VS. LE DIŞARDADA BÜTÜN DÜNYAYLA SAVAŞMAK ZORUNDA KALIRIZ.
SİZE BİR TÜRK ERKEĞİNİN SAVAŞIRKEN NERDEN GÜÇ ALDIĞINI ANLATAYIM, BELKİ BAZILARINIZ BUNU UNUTMUŞTUR VEYA UNUTURULMAK İSTENİYOR AJANLAR SAYESİNDE.
BİR TÜRK ERKEĞİ TEK BAŞINA BİR KİŞİYİ MALUP EDER, EŞİ VARSA İKİ DÜŞMAN MALUP EDER, BİRDE ANASI VARSA 4 DÜŞMANI MALUP EDER, AMA BUNLARDAN BİRİNİ KAYBEDERSE DÜNYAYI MAHVEDER. GÜNÜMÜZ POLİTİKASI KADINI BİR ARAÇ BİR METAĞ HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞMAKTADIR ONU YİNE KARA ÇARŞAFA BÜRÜNDÜRÜP HİÇBİR İŞE YARAMAZ HALE SOKMAK İSTEMEKTEDİR. DIŞ MİHRAPLAR BİZİM TARİHİMİZİ BİZDEN İYİ BİLİR HALE GELDİLER KADINLARIMIZI ANALARIMIZI BACILARIMIZI KÖLE HALİNE GETİREN PİS BİR İDEOLOJİYİ BİZE İSLAMİYET POLİTİKASI ADI ALTINDA EMPOZE ETMEYE ÇALIŞMAKTADIRLAR. VE BU İŞ İÇİN AJAN KADINLAR TÜRKİYEDE GÖREV YAPMAKTADIR.
SİZ BİR TÜRK SÜNÜZ, NEKADAR YUMUŞAK BİR KARNINIZ OLSADA İSLAMİYET POLİTİKALARINA KARŞI,ÇELİK GİBİ OLAN İRADENİZİ KULLANIN VE BUNLARA KARŞI GELİN, NE KADAR TATLI DİLLİDE OLSALAR BUNLARA İNANMAYIN, YADA SİZİ AHİRETLE KORKUTMAYA ÇALIŞSALARDA İNANMAYIN HEPSİ AJAN DOKTİRİNLİĞİ BAŞKA HİÇ BİR ŞEY DEĞİL.
ORTA DOĞUYU GÖRÜN VE AKLINIZI BAŞINIZA ALIN, DİN SİYASETİ YAPAN TOPLUMLARA BAKIN , TOPRAKLARI ÇÖLLEŞMİŞ DURUMDA AŞAĞIDAN SICAK, GÖKTEN SICAK VE HER TARAFLARINI SARMIŞ DÜŞMAN ÇAKALLAR, DİN SİYASETİ YAPAN ÜLKELERİN ETLERİNİ CANLI CANLI YİYOR. BAKIN ARAP TOPLUMUNA BAKIN ORTA DOĞUYA, DİNİ POLİTİKA EDİNMİŞ TÜM TOPLUMLARA BAKIN BAŞLARINDA ALLAHIN BELASINDAN BAŞKA BİRŞEY YOK. BAŞKALARINA KUL KÖLE OLMUŞ DURUMDALAR. BU SİYASETİ GÜDENLERE ALLAHIN BELASANDAN BAŞKA BİRŞEY GELMEYECEĞİNİ KURAN'IN MAUN SURESINDE APAÇIK BELİRTİLMİŞ.
EY TÜRK !
GÜNEŞ BAYRAĞIMIZ , GÖK YÜZÜ ÇADIRIMIZ OLANA KADAR

Aslanonur

  • Ziyaretçi
Ynt: Niçin Türklük Değilde, Ilımlı İslam isteniyor
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2006 »
mete helal olsun gerçekten teşekkür ederim çok güzel yazmışsın.

Çok haklısın bugün biz Arapları bile kardeşimiz olarak görüyoruz dünyanın en pis milleti olan araplar yemek yerken yüzünü ters döndürüp oraya çövdüren bir milletir ki binlerce yıl bağlı olduğu halifeli müslüman Osmanlıyı satıp İngilizlerin tarafına geçmiştir şimdi biz buna kardeş diyoruz

Avrupa bizden tırsıyor arkadaşlar öyle kolay kolay gelemiyorlar işte kuklaları hazır Ermenileri bahane ediyorlar Kürtleri bahane ediyorlar bunlara izin verilmemeli bir devlet bakanı bugün Sayın Abdullah Öcalan diyor ve başsağlığına gidiyor terörist ailelerine nasıl olacak bu ilk önce AKP inecek hükümetten ve cumhurbaşkanımız iyi biri gelmeli Tayyip amca gelirse zaten bu konuştuklarımız espri gibi gelir millete AKP yi kim düşürecek Türkiye'de

MHP'nin o kadar taraftarı var ocakları var belki hiçbir partinin bu kadar ocağı yok ama oy vermeye gelince nedense bu birlik gösterilmiyor yoksa sözde ülkücülükte mi başladı artık

CHP Atatürkçü olması gerekiyor Atatürk kurdu ama onlarda işin farkında değil komünist olmuş çıkmışlar Atatürk'ü kullanıyolar siyaset için

ve daha bi sürü partiler kim deviricek AKP yi

İçimizdeki bölücülere bi bakacak olursak baya fazlalar.

Şeriatçılar var sağolsun Tayyip amcadanda güç alıyorlar

Irkçı Kürtler var kendilerini ırkta yaptılar ya artık Atatürk'ün tarih tezine göre Kürtler dağ Türkleridir yorum sizin artık bunları bizle aynı cümlede bile kullanılması tüylerimi ürpertiyor ama sevgili atam bazı avrupalı şerefsizlerin bunları dürtmeden ki halini söyledi sanırım.

Rozet Atatürkçüleri bunlarda en büyük bölücüler Atatürkçüyüz derler devleti bölerler


Dış düşmanlar iç düşmanlarımızı kışkırtıyorlar onlar saldırıya geçinci bi bahane bulup yardım ederler

3. Dünya Savaşı neden Doğu Anadoluyu ve Güneydoğu Anadoluyu isteyen Kuzey Irak Kürt bölgesi ona destek veren T.C vatandaşı Kürtler ile bizim aramızda başlamasın sonra dulçuk karıdan beter Amerika burnunu soker sonra ermeniler sonra Ruslar sonra tüm avrupa olur mu bence olur

Türk genci bu durumdayken başımıza gelmeyecek şey yoktur.


Ey Türk titre ve kendine gel


Bu titremek sizin emesen dediğiniz yerdeki titretme ile olmuyor duyarsız gençlik

Çevrimdışı GENCKALEMLER1911

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: Niçin Türklük Değilde, Ilımlı İslam isteniyor
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2006 »
Niçin Türklük Değilde, Ilımlı İslam isteniyor
Nedeni basit degerli kandasım;Ilımlı islam dedikleri olay kendilerinin hazırladıgı bir projedir(ABD)Sozde liderleri kendi kontrollerindedir.(Fetullah Gulen)Ama hiç bir Türkçü Abd'nin kontrolune girmiyeceklerini bildiklerinden bize Türklügümüzü unutturup ılımlı İslamnın pesinden kosmamızı istiyorlar.

Çevrimdışı TeknikTürk

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 215
Bence batılı Türkiye araplar gibi islamlaşıp köpek olsun,ama radikalleşip ısırmasın,canlı bomba olmasın diyor.Yani hem köpek olsun hemde dişi olmasın ısıramasın dizimin dibinde otursun diyor.Örnek Feto

NOT: Arkadaşlar oluşturmak istediğim etkiyi artırmak için Türkiye , islam sözü ile köpek sözünü aynı cümlede kullandım kusura bakmayın.Bazen sinirlerin bozulması daha yapıcı olur.

Çevrimdışı alimurat33

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 39

 ŞU ANDA BİZ BUNLARI DÜŞÜNMÜYORUZ ÇÜNKİ ATATÜRK YURTTA SULH CİHANDA SULH DEDİ VE O GÜNDÜR BU GÜNDÜR BİZ BU ILIMLI SİYASETİ GÜDÜYORUZ. LAKİN AVRUPA BOŞ DURMUYOR.

öyle mi?

Çevrimdışı alimurat33

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 39
SİZ YANLIŞ KONUŞUYORSUNUZ ATATÜRK BÖYLE DEDİĞİ İÇİN ILIMLI İSLAM POLİTİKASI OLUŞMADI LÜTFEN YAZMADAN ÖNCE DÜŞÜNELİM

Çevrimdışı 4_hilal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
Haci Bayram Veli, Taptuk Emre, Aksemsettin, Yunus gibi dehalar yetistirmis bir Irk'in ahfadiyiz.

Islam dinini bile araplar sacmalarken, biz onlardan daha iyi anlamisiz.

Haci Bayram Veli bütün manzumelerinde özTürkce  yazmistir, Calabim demistir, bugün ondan 600 sene sonra biz hala Türkce ibadet, Türkce ezan ve islami tartisiyoruz. Biz 600 sene önce bazi seylerde suankinden daha ileriydik.

"Ilimli islam" nasil oluyor ben anlamiyorum, bu "ilimli Türk" olmak kadar sacma geliyor.

Osmanli'ya hep kiziyoruz lakin Osman'liya hep devlet kademesine bakarak, saraya ve pasalara bakarak tavir koyuyoruz. Osmanli zamaninda yetismis dehalarimizi unutuyor veya es geciyoruz.

Osmanli bunca kötü sistem olsa, bunca deha olan Türk'ler yetismezdi.

Aksemsettin mikrobu icad edendir, biz sadece din ile ugrastiklarini zannediyoruz bu dehalarimizin.

islam ilimli olmaz, islam islamdir.

su isinir veya su ilik olur veya su soguk olur.
islam sivimidirki konuldugu kabin seklini alsin!

irticacilar yani yobazlar bizi yúzyillardir geriye götürmüstür ve götürmek istemistir.
halende buna calismaktadirlar, bize her yönden sokulmaya calismaktadirlar.
Bize sokulma yollarindan biriside simdi bu ilimli islam seklidir.

Akli basindaki Türk böyle oyunlara gelmez.
Zaten akli olmayanin dini olmaz diyede özlü bir sözümüz vardir.
TTK

Çevrimdışı alimurat33

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 39
EVET KANDAŞ BİR KAVRAMI KULLANAN ASLINDA ONUN ZITTINDA KABUL ETMİŞ OLUR
YANİ BU DEMEKKİ ILIMLI İSLAM VARSA TERÖRİST VE ASİ İSLAMDA VARDIR BU ASLINDA BİLİNÇLİ KULLANILAN BİR KAVRAM

Çevrimdışı nil

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 149
Ilımlı İslam diye bir şey yoktur, bu deyim ABD'nin 'Büyük Ortadoğu Projesini' ni gerçekleştirmek için ortaya attığı  ve model olarak da Türkiye'nin seçildiği bir terimdir.Bu modelin altyapısını irtica oluşturur.İrtica da zaten bugün Türkiye'nin başına bela olan molla takımı RTE ve saz arkadaşlarının temel düşüncesidir.Yavaş yavaş dozunu artırarak İrtica Türkiye'yi teslim almıştır.Bir örnek , iktidara ilk geldikleri yıl , öğrenciler için ücretsiz kitap dağıltıldığında , millet olark ohh ohh ne güzel bak bu adamlar ne iyi denilmişti.Oysa amaç Türk çocuklarının taze beyinlerini yıkamaktı, başarılı da oldular.Sonra Laiklik yeniden tanımlanmalıdır dediler, sonra irtica diye bir tehdit yok dediler.ABD 'nin bugün işine gelen politika Ilımlı İslam modelidir,Türkiye Cumhuriyet'inde  bu söylemle her dediğini yaptırdığı bir yönetim de vardır.ABD 'nin yarın politikası ne olur bilinmez, İslamın da ılımlısı olmaz, Laiklik ilkesi mutlaka korunmalı, her kurum,kuruluş,her Türk düşünmeli ve herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır.

Çevrimdışı gok_turk

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 31
  • turk irki sag olsun
Kandaslarim Ilimli  islam denen bir sey yok Kandaslarima katilyorum lutfen boyle seyleri Islama alet etmiyelim  Islam islam dir Yobazlik yobazlik tir  lutfen karismasin bir birine
TURAN  ..........................