Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: TÜRK-KAN - 21 Ağustos 2007

Başlık: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: TÜRK-KAN - 21 Ağustos 2007
 Ankaralı Türkçüler olarak; Türk Tarihinin Altın Sayfalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlamak için Anıtkabire giderek,YÜCE BAŞBUĞUMUZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ebedi istirahatgahında huzuruna varacağız.

 Saat 14:30'da Anıtkabir'in önünde buluşulacaktır.

 Ziyaret sonrası tekrar yazıhaneye geçilerek; katılan kandaşlarımıza Türkistan Pilavı ikram edilecektir.

 Bütün Türkçüler davetlidir.

 TTK

 
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebeti ile Anıtkabir Ziyareti
Gönderen: fatihhan - 21 Ağustos 2007
Gidemesen de desteğim herzaman genel merkezimizledir.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebeti ile Anıtkabir Ziyareti
Gönderen: TÜRK-KAN - 21 Ağustos 2007
 Sağolasın Fatihhan Anda.

 Yüreklerimiz her daim Büyük Turan için aynı anda çarpmaktadır.

 Esenlikler,

 TTK
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebeti ile Anıtkabir Ziyareti
Gönderen: kızıltamu - 21 Ağustos 2007
Anda, pilav borçlu ol .Ben Ankaraya gelince isterim senden:)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebeti ile Anıtkabir Ziyareti
Gönderen: TÜRK-KAN - 21 Ağustos 2007
Anda pilav borçlu ol ben Ankaraya gelince isteim senden:)

borcum borç Anda, hallederiz :)

Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebeti ile Anıtkabir Ziyareti
Gönderen: Yabgu Tungahan - 22 Ağustos 2007
Yüce Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurunda olmak,o şanlı günde onu ziyaret etmek güzel bir duygu olacak.Değerli andalarım ne yazıkki o kutlu günde aranızda olamayacak genç bir kardeşiniz olarak yüreğimle yanınızda olacağım ,ruhumla yanınızda olacağım.
       Saygıdeğer Türk-Kan andam bir Türkistan Türkü olarak orda olup sizlerle ata yemeğimiz Türkistan pilavını yemeği canı gönülden arzu ederdim.Andam etini ve yağını bol koyun bizim örf geleneğimize göre et ve yağ oranı ev sahibinin cömertliğini gösterir.Andam katılımcılara cömertliğinizi göstereceğinizden eminim  sizlere saygılarımı sunuyorum
       
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Münasebeti ile Anıtkabir Ziyareti
Gönderen: Kök-Börü - 22 Ağustos 2007
30 Ağustos'un perşembeye denk gelmesi sebebi ile Ankaraya gelmemiz çok zor..

Lakin bakalım belki İstanbulda işyerlerinde tatil ilan edilir ve gelme imkanımız doğar...

Ankaraya Selam Olsun..
Başlık: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: TÜRK-KAN - 30 Ağustos 2007
YÜCE TÜRK IRKININ  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.

BAŞBUĞ ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarının, Ruhları Şad, Mekanları TANRIDAĞI olsun.

Esenlikler,

TTK







 
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Ağustos 2007
Büyük Türk Milletinin Zafer Bayramı kutlu olsun
Nice 30 Ağustoslarda, bu büyük günü kutlamak dileğiyle; Başta Başbuğ Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanlarını ve bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla yad ederim.
Mekanları uçmak olsun...

TTK.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: TÜRK-KAN - 30 Ağustos 2007
 Millete Beyanname

 Büyük ve Asil Türk milleti;

 Ordularımız 9 Eylül 338 [1922] sabahı İzmir'imizi ve yine 9 Eylül 338 [1922] akşamı Bursa'mızı muzafferen kurtardılar. Akdeniz, askerlerimizin zafer teraneleriyle dalgalanıyor. Asya imparatorluğuna yeltenen küstah bir düşmanın muharebe meydanlarına gelmek cesaretinde bulunan ordu kumandanları ile kumanda heyetleri, günlerden beri Türkiye Büyük Millet Meclisi hükümetinin harp esiri bulunuyorlar. Düşmanın başkumandan tayin ettiği General 'Trikopis' birçok gece ve gündüz ümitsizce muharebelerden ve her kurtuluş çaresini tecrübe ettikten sonra nihayet maiyetindeki generaller ve erkanıharbiyeleri ve kumanda ettiği ordunun elinde kalabilen kalıntılarıyla teslimiyet arz eyledi. Eğer Yunan Kralı da bugün esirlerimiz arasında bulunmuyorsa, bu, tacidarların şiarı esasen yalnız milletlerinin sefalarına iştirak etmek olduğundan, muharebe meydanlarının felaketli günlerinde onların saraylarından başka bir şey düşünmemek tabiatlarındandır.

 Batı fabrikalarının çelik zırhlarıyla kaplanan muazzam Yunan orduları artık Anadolu dağlarında subayları tarafından terk edilmiş zavallı sürüler, cinayetlerinden dehşete düşerek kudurmuş kitleler ve ağaç diplerinde kalmış dermansız yaralılardan ibaret kaldı. Düşman ordularının harp malzemesi hemen üçte ikisi itibariyle topraklarımızdadır.

 Düşmanın esirlerden başka insan zayiatının yüz binden ne kadar fazla olduğunu tayin etmek müşküldür. Fakat resmi salahiyet ile milletimize müjdelerim ki, bizim insan kaybımız dörtte üçü hafif yaralı olmak üzere on bin nüfusa ulaşmaktadır.

 Büyük Türk milleti! Ordularımızın kabiliyet ve kudreti düşmanlarımıza dehşet, dostlarımıza emniyet verecek olgunluk ile tezahür etti. Millet orduları, on dört gün zarfında büyük bir düşman ordusunu imha ettiler. Dört yüz kilometrelik aralıksız bir takip yaptılar. Anadolu'daki bütün işgal edilmiş memleketlerimizi geri aldılar. Bu büyük zafer yalnızca senin eserindir! Çünkü, İzmir'imizi siyasi ihtiraslar neticesinde adeta memnunen düşmana teslim eden heyetlerle milletin hiçbir münasebeti yoktu. Bursa'mızı istila eden Yunan kuvvetleri ise ancak imparatorluğun (Osmanlı Devleti'nin) askeri teşkilatıyla emel birliği ve harekat birliği ederek muvaffak olmuşlardı. Vatanın kurtuluşu, milletin oy ve iradesi kendi mukadderatı üzerinde kayıtsız şartsız hakim olduğu zamandan başlamış ve ancak milletin vicdanından doğan ordularla olumlu ve kati neticelere ermiştir.

 Büyük ve asil Türk milleti! Anadolu'nun kurtuluşu zaferini tebrik ederken, sana İzmir'den, Bursa'dan, Akdeniz ufuklarından ordularının selamını da takdim ediyorum.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi Reisi
 Başkumandan Mustafa Kemal

Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: ÇEPNİ_TÜRKÜ - 30 Ağustos 2007
Bu zafer bir kez daha göstermiştirki, Türk Ordusu kendisinden sayı ve teçhizat üstünlüğüne sahip ordulara karşı direnmesini ve zaferle çıkması bilen bir ordudur. Ordumuz ve komutanlarımız Türk Milleti'nin gözbebeğidir. Başkumandan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ruhun şad olsun. Zaferimiz bayramımız kutlu olsun...
TTK.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Ağustos 2007
GENELKURMAY BAŞKANI ORGENERAL YAŞAR BÜYÜKANIT'IN
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI


                Değerli Silah Arkadaşlarım,

               Tarih sahnesinde görüldüğü andan itibaren bağımsızlığı ile tüm dünyaya örnek olmuş yüce Türk ulusunun, vatanının işgal edildiği bir dönemde bu güçlere karşı verdiği onurlu mücadeleyi zaferle taçlandırışının bugün 85'inci yıl dönümünü kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz.

               Türk ulusunun bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtı olan bu zafer, Türk ordusunun yüksek kudret ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış ulusal birlik ve beraberliğin ne kadar büyük ve zinde bir güç olduğunu da ortaya koymuştur. Türk ulusunun zayıf zannedildiği dönemde kazanılan bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel dayanaklarının ne derece sağlam ve sarsılmaz olduğunun en açık ifadesidir.

               Yokluğun ve teknik imkânsızlıkların kol gezdiği bir dönemde, düşman karşısında dimdik ayakta durma cesaret ve kararlılığı gösteren kahraman Türk ordusunun dokusuyla, bugün Bilgi Çağının gerekleri ile donanarak harp yeteneklerini üst düzeye ulaştırmış Türk Silahlı Kuvvetlerinin dokusu arasında en ufak bir fark yoktur. Bu doku, Türk ulusunun "doğuştan taşıdığı kabiliyet ve kudret" ile şekillenen ve Ulu Önder Atatürk'ün İlke ve Devrimleriyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacak dinamik gücün temeli olmaya devam edecektir.

               Unutulmamalıdır ki, Atatürk Devrimi, demokratik bir niteliğe sahiptir. Padişahlığı ve halifeliği yıkarak yerine ulus egemenliğine dayanan Cumhuriyeti getirmiştir. Atatürk Devrimi, özünü Ulusal Kurtuluş Savaşı'ndan almıştır. Türk Milletinin bu büyük savaşı, hem Anadolu'yu ele geçirmek isteyen dış düşmanlara, hem de bu düşmanlarla iş birliği yapan Padişahlık ve Halifelik düzenine karşı verilmiştir. Bu mücadele dışarıya karşı bağımsızlığı, içeride de ulusal egemenliği amaçlamıştır.

               Bilime ve akla dayanan Atatürkçü Düşünce Sisteminin esaslarını kavrayamamış birtakım kötü niyetliler tarafından; Türk ulusunun birlik ve beraberliğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin laik ve demokratik yapısını bozmak ve çağdaş kazanımlarını ortadan kaldırmak amacıyla yürütülen sinsi planlar ne yazık ki her geçen gün farklı şekillerde ortaya çıkmaktadır. Üzülerek ifade ediyorum ki, yaşadığımız günlerde hem ülke içinden hem de ülke dışından Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yapılan saldırılar artmış bulunmaktadır. Bu saldırıların amacı, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları tarafından çok iyi bilinmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin üniter yapısını içine sindiremeyen bölücüler ile laik yapısını sistematik bir yaklaşımla aşındırmaya çalışan şer odaklarının yaklaşımlarını, tüm ulusumuz çok açık olarak izlemektedir.

               Bu tehditler karşısında, hiçbir etnik temele dayanmayan ve Anayasamızda açıkça belirtilen, soydaşlık değil yurttaşlık esasına dayanan ve Ulu Önderimiz Atatürk'ün: "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türk halkına Türk ulusu denir." veciz ifadesinde yerini bulan Atatürk milliyetçiliği ve laiklik, bilim ve aklın parlak ışığı ile bütün bu karanlık güçleri boğarak bizi aydınlık bir geleceğe ulaştıracaktır.

               Bir hususu, Kurtuluş Savaşı'nın esas kahramanları olan yüce Türk ulusunun bilmesi gerekmektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerini, tüm dünyaya örnek olan çelik gibi disiplinini, birlik ve beraberliği ve Atatürk'ün ideolojiden uzak, bilim ve akla dayanan dinamik ve çağdaş Düşünce Sisteminin takipçisi olan personelini, bu tür saldırılar ve ihanetler yıldıramayacaktır. Bu direnç, Türk Silahlı Kuvvetlerinin genlerinde mevcuttur.

               Türk Silahlı Kuvvetleri bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyup kollama görevini Atatürkçü Düşünce Sisteminin rehberliğinde gerçekleştirirken kararlı duruşundan asla taviz vermeyecektir.

               Bu bilinçle hareket eden kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütü ile vermiş olduğu mücadelede başarılar diliyor, tüm kahraman evlatlarımızı ve onların komutanlarını sevgiyle kucaklıyorum. Unutmayın, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün: "Cumhuriyeti kuranlar, onu korumaya da muktedir olmalıdırlar." özdeyişi daima rehberimiz olacak ve bize güç verecektir.

               Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere yurdu ve ulusu uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin her kademesinde görev yapan, general/amiral, subay, astsubay, uzman erbaş, erbaş ve erlerimiz ile sivil memur ve işçilerimizin Zafer Bayramı'nı ve TSK Günü'nü kutlar; aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.

               Büyük Zafer'in 85'inci yılı kutlu olsun.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: Afsar Beyi - 30 Ağustos 2007
Bugün Büyük Zaferin 85. Yıldönümü

Türk'lerin gömülmek istendiği mezardan çıkıp tüm Dünyayı gömdüğü kutlu günün, tarihin en önemli yapı taşlarından birinin yıldönümü. Kocatepe'de, Dua Tepe'de, Mangal Dağı'nda kahramanlık efsaneleri yazan, canını göz kırpmadan bu vatana feda eden, başta Başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk ve başlarındaki değerli komutanları ve her biri birer bozkurt olan şanlı askerleri: Hepinizin  Ruhu Şad Olsun, mekanınız Tanrıdağı olsun. Emanetiniz bizlerin omuzundadır.

Bu vatanın nasıl kurtarıldığını unutan, sizin kemiklerinizi sızlatarak her karışını kızıl kana boyadığınız bu toprakları peşkeş çeken zihniyete ve sizleri anmayı halkın bağrından çıkarıp stadyum törenlerine hapsederek çoşkumuzu söndürmeye çalışanlara da lanet olsun. Onlar yanılıyorlar. Kemikleriniz toprakta, Ruhlarınız içimizde. Bu coşku asla sönmeyecek. Yeni 30 Ağustoslar için hazırlanın BOZKURTLAR.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: Almıla - 30 Ağustos 2007
GÜNÜN ANLAMI VE ÖNEMİ
   Türk tarihi zaferlerle doludur. Ama 30 Ağustos 1922’de zaferle sonuçlanan Dumlupınar Savaşı, Türk ulusunun yeniden dirilişidir.
    Birinci Dünya Savaşı sonunda imzalanan Mondros Mütarekesi ve Sevr Antlaşmasıyla yurdumuz tamamen elimizden alınıyor, vatanımızda hür olarak yaşama hakkımıza son veriliyordu. Yüzyıllardır üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu topraklar düşmanlara veriliyor, bizim de bunu kabul etmemiz isteniyordu.
   Türk milletinin bu durumu kabul etmesi elbette mümkün değildi. 19 Mayıs 1919'da Atatürk'ün Samsun'a çıkmasıyla, lideriyle kucaklaşan Anadolu, Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlattı. Amasya Genelgesi'nin yayınlanmasının ardından Erzurum ve Sivas Kongreleri yapıldı. Daha sonra 27 Aralık 1919'da Ankara'ya gelen Atatürk, 23 Nisan 1920'de TBMM'yi kurdu. Böy-lece hem memleketin yönetimi halkın iradesine verilmiş oluyordu. Hem de Kurtuluş Savaşı'nın merkezi Ankara oluyordu.
   TBMM meclisi yaptığı görüşmelerde yurdun durumunu ve kurtuluş çarelerini aradı. "Misak-ı Millî sınırları içinde vatanın bir bütün olduğu ve parçalanamayacağı görüşü"nden hareketle, düşmanla mücadele kararı alındı. Oluşturulan düzenli ordularla savaşa girildi. İlk başarı, Doğu'da Ermeni çetelerine karşı kazanıldı. Daha sonra, Batı cephesinde, Yunanlılarla, I. İnönü ve II. İnönü Savaşları yapıldı. Bu savaşların kazanılmasıyla Yunanlılar'a büyük bir darbe indirilmiş oldu. Bunun üzerine Yunan ordusu yeniden saldırıya geçti. Saldırı üzerine Mustafa Kemal, or-dularına: "Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır. Bu satıh, bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça terk olunamaz." emrini verdi.
   Türk askeri, büyük bir azim ve fedakârlıkla bu karara uydu. 23 Ağustos ve 12 Eylül 1921 tarihleri arasında yapılan Sakarya Meydan Muharebesiyle, Türk milleti 1699 Karlofça Antlaşmasından beri ilk defa toprak kazanmaya başlıyordu. Sakarya Savaşı, Türk milletinin savunma durumundan taarruz durumuna geçtiği önemli bir savaş olarak da tarihe geçti. Bu zafer sonunda, TBMM tarafından, Mustafa Kemal'e "gazi" unvanı ve "Mareşal" rütbesi verildi.
   Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan Sakarya Savaşı'ndan sonra, büyük bir taarruzla düşmanı tamamen yok etme kararı alındı.
1922 yılı Ağustosuna kadar, hazırlıklar tamamlandı. Güneydeki Türk birlikle-ri, büyük bir gizlilik içinde Batı cephesine kaydmld". İstanbul'daki cephane depolarından silah ve cephane kaçırıldı. İtilaf Devletleri tarafından tahrip edilerek kullanılmaz hâle getirilen toplar onarıldı. Yeni silâhlar satın alındı. Ordumuza taarruz eğitimi yaptırıldı. Bu hazırlıklardan sonra, Gazi Mustafa Kemal'in başkomutan-lığını yaptığı ordumuz, 26 Ağustos 1922'de düşmana saldırdı. Bir saat içinde düşman mevzileri ele geçirildi. 30 Ağustos'ta düşman çember içine alındı. Sağ kalanlar esir alındı. Esirler arasında Yunan Başkomutanı Trikopis'te vardı.
Bu savaş, Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık
Meydan Muharebesi olarak adlandırıldı.
   Büyük Tarruzun başarıyla sonuçlanmasından sonra düşman, İzmir'e kadar takip edildi. 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla yurdumuz düşmandan temizlenmiş oldu. Hain düşmanın, haksızca ve alçakça işgaline "dur" diyen ve kanımızın son damlasını akıtmadan yurdumuzu bırakmayacağımızı dünyaya ispatlayan bu büyük zaferi her yıl, 30 Ağustos günü, bayram yaparak kutluyoruz.

 
 
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: aykutlu - 30 Ağustos 2007
IRKDASLARIMIN ZAFER BAYRANI KUTLU OLSUN
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: kızıltamu - 30 Ağustos 2007
Yüce Türk Budununun Kutsal günlerinden biri olan 30 Ağostos zafer bayramı Türk acununa kutlu olsun.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: OLCAYTU - 30 Ağustos 2007
  Türk soyunun en gurur verici günlerinden biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımız hepimize kutlu olsun
 

   TTK
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: BİLGEKURT - 30 Ağustos 2007
Yüce TÜRK, Milletinin Zafer bayramını kutlar, Tüm Kandaşlarıma Esenlikler dilerim.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı
Gönderen: Bozkurt Yarbay - 30 Ağustos 2007
Büyük Türk Irkının en kutlu günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlarım.
BAŞBUĞ ATATÜRK ve Silah Arkadaşlarının, Ruhları Şad olsun.


(http://img209.imageshack.us/img209/7581/mustafakemalataturkdkbywo5.jpg)

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!
Başlık: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: AĞASAR - 29 Ağustos 2011
Bu topraklarda Milli zaferler kazanmasaydık hiçbir Din'i bayramı kutlayamazdık... 30 Ağustos Zafer bayramı ve Ramazan bayramının 'yalnızca' Türk Dünyasına hayırlar getirmesi dileğiyle...

Kutlu olsun!..
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: Cebe Noyan - 29 Ağustos 2011
Türk ırkının 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.
Bu zaferin gerçekleşmesin de önemli rol oynayan, Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk, dava arkadaşları ve aziz şehitlerimizin ruhları şâd olsun!

Ayrıca Müslüman Türk'lerin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

TTK
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: OnTurk209 - 30 Ağustos 2011
Zafer Bayramımız ve Ramazan Bayramımız tüm Türk Dünyası'na kutlu olsun...
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: TÜRK-KAN - 30 Ağustos 2011
 Türk Yurdu'ndan düşmanın atılmasını sağlayan bu zafer, bütün Türk Milleti'ne kutlu olsun. Başta BAŞBUĞ ATATÜRK ile Silah arkadaşları olmak üzere  aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.

 TTK

 
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: tungatonyukuk - 30 Ağustos 2011
Böylesine güzel,kutlu 2 Bayram nadir denk gelir.Ailelerimizin,kardeşlerimizin bayramları kutlu,mübarek olsun !..


TTK.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: Tonyukuk - 30 Ağustos 2011
           30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 89. yıl dönümü Türk milletine kutlu olsun. Ağasar'ın dediği gibi eğer bu milli bayramlara neden olan savaşlar kazanılmasaydı, hiç kimse gönül rahatlığıyla dini bayram da kutlayamazdı. Gazi Başbuğ Atatürk ve aziz silah arkadaşlarının ruhları şad, yerleri atalar kurultaylarında en önler olsun. Türk dünyasının ve değerli Gökbörülerin Ramazan Bayramlarını da kutlarım. 
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: YALNIZKURTKARAGÜLLE - 30 Ağustos 2011
Ruhumuzu ve bedenimizi onurlandıran bu günü bir nebze kutlayabilmemize vesile olan atalarımın ve aziz şehitlerimizin ruhlarınının şad,sonsuza dek var olacak ırk'ımın, geleceğin güneşi Gökbörülerin yüreği ve bileği güçlü olsun.
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN,bayramlarımız kutlu olsun.
 :turan:
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: Aykan - 30 Ağustos 2011
Tüm kandaşların 30 Ağustos Zafer ve Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlarım...

TTK

 :turan:
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: Borokhul Noyan - 30 Ağustos 2011
 Tüm soydaşlarımızın 30 Ağustos Zafer ve Ramazan bayramları kutlu olsun.

 TTK


Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: İL TEGİN - 30 Ağustos 2011
 Türk Milleti'nin 30 ağustos Zafer ve ramazan bayramları kutlu olsun.

 Esenlikler,

 TTK

Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: genç arkadaş - 30 Ağustos 2011
Tüm otağ kadeşlerimin Zafer ve Ramazan Bayramlarını kutlarım...
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: Selim Pusat - 30 Ağustos 2011
Türk milletinin Zafer ve ramazan bayramı kutlu olsun.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: TARDU KAĞAN - 31 Ağustos 2011
Zafer bayramımızın kutlamalarını solo Türk ve Türk yıldızlarının eşliğindeki akrobatik hareketelerle izlemek gözlerilmi yaşarttı.Nice 30 Ağustoslara yüce Türk miellti!
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 02 Eylül 2011
İki kutlu bayramın aynı güne denk gelmesi tesadüften daha öte bir mana taşımaktadır.
Büyük Türk Milletinin yeniden diriliş günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramının 89. yılını ve Ramazan bayramını kutlar bu özel günlerin; mutluluk, esenlik ve huzurlu geleceklere başlangıç olmasını dilerim.

TTK
Başlık: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Börü Budun Eri - 24 Ağustos 2012
Değerli andalarım ve atalarım,

Gökbörü Türkçüler Derneği olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Taksim'de düzenleyeceğimiz fener alayı etkinliğimize tüm Türkçü kandaşlarımız davetlidir.

Program Galatasaray Lisesi önünden Onuncu Yıl Marşı söylenerek başlayacak,güneş feneri ve meşaleler ile Gazi Başbuğ'un anıtına yürünerek devam edecek ve son olarak anıt önünde İstiklal Marşı ve Türkçü Yemini ile bitecek.

Esenlikle,
Tanrı Türk'ü ve Gazi Başbuğ ruhunu yaşatsın !
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Börü Budun Eri - 24 Ağustos 2012
http://www.facebook.com/events/253383794783031/

Facebook'taki etkinlik sayfamız.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Açığma-Kün - 26 Ağustos 2012
İnsanın "neden İstanbul'da değilim" diye hayıflanmasına sebep olacak etkinlik. İstanbul'daki kandaşlarımız kaçırmasın...
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Börü Budun Eri - 30 Ağustos 2012
Fener Alayı için hazırlıklarımız tamamlandı.Az bir zamanımız kaldı.Görseller yarın yayınlanacak.İstanbul'daki herkesi bekleriz.

Gök Tanrı yardımcımız olsun,
Esenlikle!
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://f1209.hizliresim.com/11/2/ckxxt.jpg)
(http://f1209.hizliresim.com/11/2/ckxz5.jpg)
(http://f1209.hizliresim.com/11/2/ckxzr.jpg)
(http://f1209.hizliresim.com/11/2/cky0b.jpg)
(http://d1209.hizliresim.com/11/2/cky0r.jpg)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: veli tr - 02 Eylül 2012
resimler gerçekten güzel eline sağlık. :prbay
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img6.resimup.net/di/ZWUU.jpg)
(http://img429.yukle.tc/images/8022205996_477510565600433_1836197653_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img429.yukle.tc/images/5699216827_477511975600292_154385499_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/7913223985_477512015600288_158773762_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)(http://img425.yukle.tc/images/7393284653_477510245600465_701248596_n_1.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img427.yukle.tc/images/5716284923_477510368933786_293485872_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/7260292014_477510792267077_259778750_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/6232292020_477510282267128_1484884233_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/4892292072_477511412267015_86971036_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/6478294555_477511448933678_1910496485_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/9243294588_477510455600444_23621429_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img426.yukle.tc/images/9449295099_477510655600424_73355463_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/6558295224_477529705598519_736755916_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img429.yukle.tc/images/6876301265_477528285598661_980210583_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/3974304916_477510992267057_744787982_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/4100309129_477511862266970_353927240_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img425.yukle.tc/images/5353309211_477528882265268_2071603292_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/3168320227_477512118933611_1663782260_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/8355320227_477512118933611_1663782260_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/6889385977_477511075600382_1073144948_n_1.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/2450394364_477510875600402_1397632667_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img425.yukle.tc/images/9858399046_477510845600405_1415601305_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/7313399631_477528542265302_153373666_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/1760399683_477510498933773_1645626151_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/4918399769_477510345600455_1423374579_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/511408207_477511268933696_2141545989_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img426.yukle.tc/images/3675399631_477528542265302_153373666_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/8034408207_477511268933696_2141545989_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/6564408317_477512085600281_1396218441_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/9910418959_477512212266935_410638560_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/8007418963_477510152267141_1810030206_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img427.yukle.tc/images/54419930_477529755598514_1853188460_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/6178419934_477510725600417_1994625447_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img429.yukle.tc/images/4011424756_477529485598541_1234446794_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/9120527887_477510932267063_1479006789_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/9848539013_477511565600333_911507297_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/9418543748_477510125600477_547875161_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/1865551697_477510772267079_841276018_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img426.yukle.tc/images/1354553707_477509855600504_358724760_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/899556546_477510408933782_1985814292_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/1140557536_477510698933753_1499342389_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/9367557440_477510532267103_129530203_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/5408558449_477511528933670_2005435289_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img429.yukle.tc/images/7178558621_477512148933608_1968060825_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img426.yukle.tc/images/483558621_477512148933608_1968060825_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/9626561008_477509672267189_634373057_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img429.yukle.tc/images/6165577035_477512055600284_1744155119_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/9339574585_477528252265331_1544398435_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/8561582768_477528662265290_729638226_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
İNADINA !   :prbay

http://www.dailymotion.com/video/xt7fif_ynadina_news (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy5kYWlseW1vdGlvbi5jb20vdmlkZW8veHQ3ZmlmX3luYWRpbmFfbmV3cw==)


30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FENER ALAYI 1

http://www.dailymotion.com/video/xt7cpq_30-ayustos-fener-alayy-yuruyuyu-1_news (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy5kYWlseW1vdGlvbi5jb20vdmlkZW8veHQ3Y3BxXzMwLWF5dXN0b3MtZmVuZXItYWxheXkteXVydXl1eXUtMV9uZXdz)

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FENER ALAYI 2

http://www.dailymotion.com/video/xt7e85_30-ayustos-fener-alayy-yuruyuyu-2_news (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy5kYWlseW1vdGlvbi5jb20vdmlkZW8veHQ3ZTg1XzMwLWF5dXN0b3MtZmVuZXItYWxheXkteXVydXl1eXUtMl9uZXdz)

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI FENER ALAYI 3

http://www.dailymotion.com/video/xt7eum_30-ayustos-fener-alayy-yuruyuyu-3_news (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy5kYWlseW1vdGlvbi5jb20vdmlkZW8veHQ3ZXVtXzMwLWF5dXN0b3MtZmVuZXItYWxheXkteXVydXl1eXUtM19uZXdz)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img425.yukle.tc/images/4734185051_10151126096873680_1889882875_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/3996216873_10151126094998680_682511744_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/1558226056_10151126095768680_1023356894_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/9790255561_10151126096628680_342572502_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/7849277589_10151126092378680_2102274965_o.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img429.yukle.tc/images/5326280622_10151126094133680_2111335349_o.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/4292298722_10151126095558680_472450596_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img429.yukle.tc/images/3388301227_10151126096813680_179078744_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/6508315002_10151126095513680_615355094_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img429.yukle.tc/images/5552323679_10151126094013680_184848081_o.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img425.yukle.tc/images/2904400375_10151126096183680_1504849705_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/7043400550_10151126097613680_1594692823_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/8575404009_10151126097233680_1075419533_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/8643405331_10151126097148680_857999942_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/8609405923_10151126095313680_1771937138_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img425.yukle.tc/images/8493421601_10151126095228680_175757_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img425.yukle.tc/images/725423896_10151126096033680_654491872_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/86538570_10151126095073680_20606103_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/3322538896_10151126095388680_179922168_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/494538896_10151126095388680_179922168_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: İl Bilge Ayzıt - 02 Eylül 2012
(http://img426.yukle.tc/images/3909543605_10151126095803680_1165031368_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img426.yukle.tc/images/7193546162_10151126096383680_1380372641_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img428.yukle.tc/images/9737556413_10151126095163680_468299015_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img429.yukle.tc/images/1865558494_10151126095678680_404445064_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
(http://img427.yukle.tc/images/2924603414_10151126095628680_915372042_n.jpg) (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cDovL3d3dy55dWtsZS50Yw==)
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Börü Budun Eri - 03 Eylül 2012
Herşey çok güzeldi.Taksim o gece bizi hayranlıkla izledi.30 Ağustos'un şanına ve ruhuna yakışan bir fener alayı gerçekleştirdik.Bizi yarım aklıyla fütursuzca eleştiren ve küçük görenlere karşı da verilen en güzel cevaptı bu etkinliğimiz.

Bundan sonra İstanbul'da her zaman olduğu gibi yine öncü biz olacağız ve üzerimize düşen görevi layığıyla yapacağız.

Tanrı Kutsal Türk Devleti'ni yaşatsın !
Esenlikle.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Açığma-Kün - 03 Eylül 2012
Kandaşlarım çook güzel görüntüler keşke İstanbul'da olsaydım diyor insan. Ama İstanbul bana bir hayli uzak...

Şevkiniz daim olsun, Tanrı Türk'e yar olsun.

Esenlikle!
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Kurtkaya - 03 Eylül 2012
Eliniz, ayağınız, yüreğiniz dert görmesin İstanbul'un yiğit Gökbörüleri.
Türklüğün bu en büyük bayramını tatil etmeye çalışanlara inat, ne mutlu ki; yiğit Türk oğulları ve kızları, Turan kadar büyük yürekleriyle görevlerinin başındalar...
Ne mutlu....
Tanrı hepinize kut versin!

ZAFER BAYRAMI TÜRK IRKINA KUTLU OLSUN!
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Tien San - 03 Eylül 2012
Türklük aleminin yegane tek temsilcisi , Gök Börü Türkcü Turanci hareketin 30 Agustos zafer bayrami fener alayi yürüyüsü yüce Türk milletine hayirli ugurlu ve kutlu olsun . Yürüyüsü düzenleyen yöneticilerimiz , Asenalarimiz ,Gök Börülerimiz SAGOLSUN VAROLSUNLAR . Tanri Türk´ü Korusun .
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Börü Budun Eri - 03 Eylül 2012
Hepiniz varolun.

Türkçülüğün yalnızca 3 Mayıslarda ve şehit yürüyüşlerinde anma yaparak köşesine çekilmek olmadığını herkese gösterdik ve bundan sonra da eylem ve etkinliklerimize yorulmadan ve korkmadan devam edeceğiz.

Her zaman dediğimiz gibi;
“Nerede bir Kürşad isyanı, nerede bir Bozkurt görürseniz, bilin ki oradayız!"

Esenlikle.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: TARDU KAĞAN - 03 Eylül 2012
O kutlu günde,bizlerle birlikte saf tutan tüm kandaşlarıma teşekkür ederim.Varolun!
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: AĞASAR - 03 Eylül 2012
Yürüyüşe ilk başladığımızda 70-80 kişi civarındaydık... Biz bu sayıya kafidir derken arkamıza katılan 100-150 kişi ile beraber bir başka şevk ile yürüdük... Nasip olursa her Milli Bayramı aynı coşku ile Gökbörü olarak fener alayı eşliğinde kutlayacağız...
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: ATSIZCI DADAŞ - 04 Eylül 2012
 Dün Beyoğlu nasıl vakurdu
 Gök Tanrının nabzı aşk ile vurdu
 Taksim de soysuzlar dolandı durdu
 İçinde bozkurdun korkusu vardı.

 Atsız Ata nın dizeleriyle oynayarak gönderme yapayım yürüyüşe. Her zaman ipnelerin, ermenilerin, bölücülerin, komünistlerin, liboşların mesken tuttuğu İstiklal bir kere de Bozkurt görseline sahne olsun. Soysuzlar, nevizadeye girip iki kadeh atmazdan önce, kimin memleketlerinde kafayı buluyorlar iyice bir düşünsünler.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Börü Budun Eri - 04 Eylül 2012
Dün Beyoğlu nasıl vakurdu
 Gök Tanrının nabzı aşk ile vurdu
 Taksim de soysuzlar dolandı durdu
 İçinde bozkurdun korkusu vardı.

 Atsız Ata nın dizeleriyle oynayarak gönderme yapayım yürüyüşe. Her zaman ipnelerin, ermenilerin, bölücülerin, komünistlerin, liboşların mesken tuttuğu İstiklal bir kere de Bozkurt görseline sahne olsun. Soysuzlar, nevizadeye girip iki kadeh atmazdan önce, kimin memleketlerinde kafayı buluyorlar iyice bir düşünsünler.


Var ol can kandaşım.Bundan önce biz vardık,bundan sonra da yine olacağız.Türkçülerin var olduğunu cümle aleme haykıracağız.

Esenlikle.
Başlık: Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü / İstanbul
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 04 Eylül 2012
Toprak ana uyuturken koynunda bizi
Yarınkiler biçecektir ektiğimizi,
Yeşermesi ektiğimiz tohumun haktır,
İste o gün ruhlarımiz şad olacaktır!

Uluğ Bilge Atsız Ata

Türklüğün bu en büyük bayramını tatil etmeye çalışanlara inat, ne mutlu ki; yiğit Türk oğulları ve kızları, Turan kadar büyük yürekleriyle görevlerinin başındalar...

İşte Gökbörü Türkçüler Derneğini var eden gerçek amaç budur:
Türklüğe ait değerleri yaşatmak ve ulu atalarınca Türklüğe; ölesiye-bitesiye, hizmet etmektir.

Davalarının bilinciyle, kanlarının üzerlerine yüklediği görevi ibadet edercesine yerine getiren Türk yüreklere, İstanbul'lu Gökbörülere, Kök Tenğri kut versin!
Her birini, o pak, alınlarından öpüyorum!
Sağolsunlar! Varolsunlar!

Gökbörüler; Türklüğün umudu ve kıvancı, Türklük düşmanlarının korkusu ve ecelidir!!!

TTK.
Başlık: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: TÜRK-KAN - 30 Ağustos 2013
YÜCE TÜRK MİLLETİ'NİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN.

TÜRK'ÜN ZAFER AYINDA BİZLERE CUMHURİYETİ, VATANIMIZI ARMAĞAN EDEN VE TÜRKLÜĞÜMÜZÜ GURURLA YAŞAMAMIZI, SAĞLAYAN BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI RAHMET VE MİNNET İLE ANIYORUZ.

AZİZ RUHLARI ŞAD, MEKANLARI CENNET OLSUN !

BAŞBUĞ ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARININ BİZLERE EMANET ETTİĞİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NE VE TÜRKLÜĞÜMÜZE SAHİP ÇIKACAĞIZ!

TÜRK YURDU VAR OLSUN ! TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN !

GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİ
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: motun yabgu - 30 Ağustos 2013
YÜCE TÜRK MİLLETİ'NİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Atsızcı Türk - 30 Ağustos 2013
30 Ağustos Türk ırkının tarihinde ölümsüz bir gün olarak kalacaktır.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: giray-han - 01 Eylül 2013
"Sen Arap Muhammed’in mezarını artık bıraktıktan sonra senin kâben Çanakkale, Sakarya ve Dumlupınar değil midir?"

Milli kabemiz olan zaferi temsil eden bu kutlu günü tekrar yad ediyoruz. Tanrı Türk'ü korusun.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: çogaycebe - 06 Eylül 2013
Padişah bayram kutlamasının en başıydı. Servis araçlarıyla gelen kuvvet komutanları;  ne acı. Ordu itibarının YILLARDIR beşparalık edilmesi. Milleti vatanı koşulsuz, her türlü tahrike rağmen sevenler, direnenler.  Derinden sinsi sabırlı uygulamalar.Ağlamak istiyorum:aglama memo beni de aglatacaksın!Çiko birazda bağa ağla.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Çağrıbey - 30 Ağustos 2015
Şan ve şereflerle dolu tarihimizin en parlak sayfalarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük Türk Milletine kutlu olsun!

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla...
Çağrıbey.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Ağustos 2015
Türklüğün yeniden doğuş ve dirilişi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı; Altay Dağlarından Macaristan'a kadar bütün Türk Budunu'na  kutlu olsun!
Bu kutlu zaferin mimarı Gazi Başbuğ Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarına saygılar olsun!
Ne mutlu Türklüğün şan ve şerefini taşıyanlara!
TTK.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: TÜRK-KAN - 30 Ağustos 2015
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Fatih - 30 Ağustos 2015
Şan ve şerefle dolu daha nice yıllarına ulaşmak dileğiyle Zafer Bayramımızın 93. yılı Türk Milletine kutlu ve uğurlu olsun.
Türk Milletine bu büyük zaferi hediye eden Ulu Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ederim.
Ruhları şad, mekanları cennet olsun!
Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Kurtkaya - 31 Ağustos 2015
93. yılında Türk Milletinin, Kurtuluş Savaşımızın tacı olan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun!
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Egenin Efesi - 31 Ağustos 2015
Türk Devletinin sonsuza dek yaşaması ve Turan Ülkümüzün, tez günde, gerçekleşmesi dileğiyle, Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü Korusun!.

Başlık: Tarih
Gönderen: Abbas Karakaya Bozkurt - 30 Ağustos 2020
Millî Bayramlar, Dinî Bayramların kutlama alanlarıdır...
Milli Bayramı olmayan milletlerin, Dinî bayram kutlayacak vatanları yoktur...

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun Türk Milleti Kut Bulsun....

(TAMGA)
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 30 Ağustos 2020
Zafer ümit kaynağının bir çeşmesidir.
Zafer birçok gönüllerin birleşmesidir.
Gönülleri birleşenler ölsede bir gün
Gök kubbede kalacaktır seslerinden ün.


       Uluğ Bilge ATSIZ

Bazı olaylar ve şahsiyetler vardır ki aradan yüz yıllar, bin yıllar geçse bile milletin hatırasında tazeliğini korur, içli bir aşk gibi, sinelerde, gönüllerde yaşar.
Unutturulmak istendikçe, üstü kapatılıp görünmez yapılmaya çalışıldıkça daha da korlanıp, coşkusu gönüllere sığmaz.
Son 18 yıldır malum siyasal İslamcı zihniyetin iktidarı özel bir gayretle Atatürk'ü ve O'nun eserlerini, zaferlerini silmek, itibarsızlaştırmak, en azından sıradanlaştırmak için akla gelmeyecek yol ve yöntemler, bahaneler üretmeye çalışmaktadır.
Atatürk'e karşı 2.Abdulhamit'i, 30 Ağustos'a karşı 26 Ağustos'u, 29 Ekim'e karşı 15 Temmuz'u koyarak; 19 Mayıs'a, 23 Nisan'a ve daha nice milli gün ve değerlere karşı alternatifler üretmeye çalışırak, akıllarınca, Türklüğün derin vicdanına işlemiş bu değerleri yok etmek istemektedirler. Bunu yaparken, yel değirmenine savaş açan, Don Kişot gülünçlüğüne düştüklerinin farkında bile değiller. Mal bulmuş mağribi gibi şimdilerde de malum covid-19 salgınını bahane edip milli bayramları tümüyle ortadan kaldırmaya uğraşıyorlar. Ama bunu kimse yemiyor, bu bahaneye kimse inanmıyor.
İnanmıyor çünkü; umre organizasyonları yapılırken de, Ayasofya'nın açılışı için hükumetin organizasyonuyla bütün ülkeden otobüsler kaldırılırken de, 26 Ağustos günü devlet protokolüyle binlerce kişinin katılımıyla Malazgirt zaferi kutlamaları yapılırken de bu ülkede covid-19 salgını vardı ve korkarım, en az, 2-3 yıl daha var olmaya devam edecektir.
Bu yapılan düpedüz Türklüğe karşı içlerinde yaşattıkları kin, öfke ve düşmanlığın dışa vurmasından, birikmiş intikamların alınmasından, Türklüğün milli mukaddesatıyla hesaplaşmaktan başka bir şey değildir.
Vah zavallı Don Kișotlar vah!
Ne kadar aciz, zavallı ve zelil gözüküyorsunuz. Keşke birileri size bir ayna tutsa da perişan ve gülünç halinizi görebilseniz.
Siz Türklüğün milli değerlerine saldırdıkça bu ülkenin kanı temiz çocukları kendilerini fark edip özlerine dönüyor. Başta sosyal medya olmak üzere hayatın bütün boyutlarında en muteber, en ilgi çeken ve en çok yönelinen fikir ve ülkü Türkçülüktür.
Bir arkadaşımız milli bayramları olmayanların dini bayramları olmaz diye yazmış.
Evet milli bayramlarımız var olduğu için dini bayramlarımız ve hatta dini yaşamımız, ancak, vardır.
Bu ülkede ezanlar bu bayrak dalgalandığı için okunabiliyor.
Bu ülkede camiler bu bayrak dalgalandığı için varlar.
Ve hatta Türklüğün milli mukaddesatına savaş açan Don Kișotlar siz bile Türklüğün mukaddesatına bu bayrak dalgalandığı ve altında yaşadığınız için savaş açabilmektesiniz!
Unutmayın ki bu bayrağı 20 yüzyılda yeniden dalğalandıran kişi Kutlu Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'tür.
Bizlere bu mübarek vatanı armağan eden başta Kutlu Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bütün Milli Mücadele kahramanlarını rahmet ve saygıyla selamlarım.
Hepsinin kutlu ruhları şad, durakları; Uçmak olsun!
30 Ağustos Zafer Bayramının 98. Yılı, Altay Dağlarından Macaristan'a kadar bütün Türk Budunu'na uğurlu ve kutlu olsun!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
 
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Çağrıbey - 30 Ağustos 2020
Büyük Zaferimizin 98.yılı büyük Türk Milletine uğurlu ve kutlu olsun!
Ulu Önderimiz Atatürk ve kurtuluş kahramanlarını rahmet ve minnetle yad ederim.
Bu kutlu zaferi, boş beleş gerekçelerle, kutlamaktan imtina eden malum zihniyete rağmen Türk Milleti zaferini layıkıyla kutlamakta, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anmaktadır.

Ne Mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla...
Çağrıbey.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Kurtkaya - 31 Ağustos 2020
Kutlu zaferimizin 98. Yılı Büyük Türk Milletine uğurlu ve kutlu olsun!
Bozkurt Başbuğumuz Atatürk ve kurtuluş kahramanlarını saygıyla selamlarım.
Ruhları şad olsun!
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun!
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: turania_25 - 31 Ağustos 2020
Nice zaferlere, Türk Dünyası el ele...  :prbay
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: [Hun Türk] - 01 Eylül 2020
Türk Milletinin [Irkının] kutlu zaferi bu. Türk kanı taşınmayanın kalbinde heyecan, kıpırtı olamaz.

Son yıllarda aşırı moda olmuştu. Özellikle "Kürt Terörü" için, aman bunlar ABD 'nin işi, aman bu dış mihraklar, normalde kurtuluş savaşında bilmem ne kadar Kürt geldi bizimle birlikteydi. Tabii yersen. Koçgiri bile yeter bunları anmak için.

"Tarih her zaman tekerrürden ibarettir" sözünü unutmamak gerek.

Kanı bozuk Yunanistan bakın yine kaşınıyor.30 Ağustos'un tazminatını tartışmamız gerekli asıl.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: turania_25 - 01 Eylül 2020
Müsterih olalım, Türk Milleti olarak bu vatan için, gerektiği zaman mutlaka birileri çıkar, hepimize yön veren...   :prbay
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: [Hun Türk] - 30 Ağustos 2021
Zaferimiz Kutlu OLSUN!

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: [Hun Türk] - 30 Ağustos 2021
https://www.hunturk.net/30-agustos-zafer-bayramimiz-kutlu-olsun


30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: Bozkurt42 - 28 Ağustos 2022
YÜCE TÜRK MİLLETİ'NİN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN.
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: [Hun Türk] - 30 Ağustos 2022
TÜRK YURDU VAR OLSUN ! TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN !

https://www.hunturk.net/30-agustos-zafer-bayramimiz-kutlu-olsun
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: [Hun Türk] - 30 Ağustos 2023
KUTLU OLSUN!
Başlık: Ynt: 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
Gönderen: turania_25 - 31 Ağustos 2023
Nice nice zaferlere...  :prbay