Gönderen Konu: İktisad ve Bilim alanın Türk düşmanlarının hakimiyetinde olduğu bu çağda...  (Okunma sayısı 4058 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Asker

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Artık ciddi silahlı mücadele zamanı gelmiştir.
Türklük demek Türkçülüktür(açık söylüyorum benim Türkçülüğü sadece biyolojiyi baz almaz,ama öncelikli şart Türk biyolojosine (brakisefal...) sahip olmaktır).
Irkdaşlarımın milli yapılarından uzak olması kiminin Amerika-Avrupa,kiminin Yahudi,Kiminin Arab-Acem(Fars) v.b... topluluklara hayran olması ve onlara biat etmesi beni son derece rahatsız ediyor.
Laleli-Aksaray ve Akdenize  eski S.S.C.B. topraklarından gelen ırkdaşlarımın Türk Milli Ahlakına  muhalefet fiilleri beni rahatsız ediyor.Azerbaycan'ın güneyinde (kuzeyin tersine) Azeri-Azerbaycanlı'lığı reddedip bas bas Türk oldukların haykıran ırkdaşlarıma Azeri veya İran Azerisi gibi tarih bilimine uymayan yakıştırmalar yapılması,Türk kızlarının ahlaksız kadınlara özendirilmesi,sanki giyim-kuşam uslubu bize sadece islamla girmiş propagandası yapılması.Bir Türk yalnızlığa mahkum ve açken bir pisliğin kalabalık ve tok olması...ve bunun gibi çoğaltılabilecek bir çok rahatsız edici durumum beni mahvediyor.
Ben bunun farkındayım teşkilatlanmak zor bir iş,öylyese Türkçü Ferdi Silahlı Mücadele...bu benim fikrimdir...
Açık söylüyorum İktisadi ve Bilim alanı hakimiyeti için geç kaldık.Artık kılıçları kuşanıp atlara binme zamandır...

Çevrimdışı Asker

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Hint-Avrupa,Sami,Çin ırkları Türk toprakları üzerinden yok edilmelidir.
Yaşasın Turan!

Turansoylu

  • Ziyaretçi
brafiksel kafatası demişsiniz.şunu belirtmekte fayda görüyorum bugün brafiksel kafatasına sahip olmayan TÜRKLER vardır.sebebi şudur bir bebeği kafası sağa yahut sola doğru yatırırsanız kafatası arkaya doğru uzama gösterecek ve brafiksel kafatası yapısı bozulacaktır.fakat TURAN çıkıntısı asla kaybolamayacaktır.çok yapılan bir yanlış daha kafasında TURAN çıkıntısı olan herkes TÜRK değildir.sezeryanla doğan bebeklerdede çıkıntı bulunmaktadır pek çok arkadaşımız bunu TURAN çıkıntısı sanmaktadır.ayrıca moğollar TÜRK olmamalarına rağmen onlardada TURAN çıkıntısı vardır.brafiksel kafatasına dönersek ermenilerde brafiksel kafatasına sahiptir.kafatası ölçümü yapma hevesindeki arkadaşlar dikkatli olmalıdır.günümüzde kimin ne olduğunu anlamak için en sağlam yol soy kütüğü gibi görünmekte.ilerde genetik bilmi dahada ilerleme kaydeder ve işimizi kolaylaştırır umzarım.