Gönderen Konu: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma  (Okunma sayısı 40547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kayrakan_GokBoru

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 136
    • KKGB
HİTLER'İ KİM FİNANSE ETTİ



"Yahudiler bana mücadelemde önemli katkılarda bulundular.Hareketimizde çok sayıda Yahudi'nin mali desteğini gördüm.Daha o zamandan kuvvet ve başarının ne yönden geleceğini biliyorlardı."(Adolf Hitler)

Hitler'e Mali Destek Sağlayan Yahudi Bankalar

·Deutsche Bank:Alman savaş ekonomisini yönlendirmiştir.Hitler'i finanse etmeleri yönünde hemen hemen  bütün şirketlere baskı uygulamıştır.
 

·Dresdener Bank:Sahibi Eugen Gutmann.Aynı zamanda barut üreticisi Lois Hagen,Loewe ve Krupp silah fabrikalarını finanse etmiştir.
·Darmstaetter Bank:Sahibi Abraham Oppenheim,Bşk.Jakop Goldschmith
·Bleichroeder Bank:Kurucusu Samuel Bleichroeder,sahibi Bleichroeder ailesi.
·Speyer Bank:Sahibi Speyer ailesi.
·Mendelsshon Bank:Sahibi Mendelssohn ailesi.II.Dünya Savaşından önce Alman Endüstri Komitesi ve Ticaret Odası Başkanlığı yapmıştır.Alman savaş endüstrisi ve kimya sanayini finanse etmiştir.
·Warburg Bank:Sahibi Warburg ailesi.Alam savaş endüstrisini finanse etmiştir.Almanya'yı dış dünya ile bağlantıda tutan bir Yahudi bankasıdır. I.Dünya Savaşından sonra Almanya için diğer devletlerden kredi temin etmiştir.
·Arnhold Bank:Sahibi Arnold ailesi.Alman Silah sanayisini ve savaş endüstrisini finanse etmiştir.Bamag,AEG,Agfa,Dresdner Bank,Ludwig Loewe Ag ve daha birçok Alman silah ve mühimmat fabrikalarının ortak ve finansörlerinden idi.
·Disconto-Geselischaft:Kurucusu Solmssen ailesi.Sahibi Hitler'in en büyük finansörlerinden Georg Solmssen'dir.Georg Solmssen Hitler döneminde Alman bankacılığının merkez organizasyon başkanıydı.Gemi inşaatı,donanma ve ağır savaş sanayi,petrol endüstri,telekomüninikasyon alanlarında yatırımlar yapmıştır.
·BHG Berliner Hendelsgesellschaft:Sahibi Carl Furstenberg,savaş sanayini finanse etmiştir.Tamamı Yahudilere ait olan Ruhr Bölgesi endüstrisini desteklemiştir.
·Schaafhausensch Bankveerein:I.Dünya Savaşı'nda Siegfired Samuel yöneticiydi,II.Dünya Savaşı'nda ise Gutmann yöneticiydi.Loewe Konsorsiyumu'na katılıp,Loewe Silah Fabrikaları'nı finanse etmiştir.Tamamı Yahudilerin tekelinde olan Ruhr Bölgesi'ndeki savaş endüstrilerini finanse etmiştir.
·Nationalbank für Deutschland:Sahibi Gutmann,savaş sırasında elektirik endüstrisini finanse etmiştir.Bir başka Yahudi bankası olan Darmstaedter Bank ile birleşmiştir.
·Commerz und Privat Bank:Yöneticisi Curt Sobernheim,Alman savaş ekonomisini desteklemek amacıyla iç ve dış ticari kuruluşlarıyla ilişki kurma görevini üstlenmiştir.
·Berg und Metallbank:Sahibi Dr.Willhelm Merton,savaş sanayinin hammadde kaynaklarını finanse etmiştir.
·M.A.V Rothschild & Söhne:Sahibi Rothschild ailsei.Her alanda savaşı finanse etmiştir.

Not : Hitler'in ırkçılığı da bu kadar...

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2006 »
Hangi kaynaklardan alıntı olduğunu bildirseniz? Benim bildiğim Hitler, her zaman koyu bir yahudi düşmanıydı ve 1933' te nsdap hükümetini kurduktan sonra, yahudilerin bütün mal varlıklarına el koydu. Hatta onla bırakmayıp yahudilere karşı soykırım' da bulundu.

Şurası doğru: Yazdığınız gibi, bazı şirketler yahudi elindeyde, fakat 1933' ten sonra hemen el değişti. Thyssen ve Krupp gibi şirketler benim bildiğim kadar her zaman almanlar'dan yönetiliyordu!

Esenlikler!

Tanrı Türkü Korusun

Çevrimdışı Kayrakan_GokBoru

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 136
    • KKGB
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2006 »
Kaynağı vermedim çünkü sentezci bir sitenin reklamını yapmak istemedim.Silir mi bilmiyorum. http://www.siyonizm.tk/

Aynı yerde şunlar yazıyor

"Filistin'de 20.yy başlarında,bir Yahudi Devleti kurmak isteyen Siyonist önderlerin karşısında önemli bir engel vardı.Bu engel,Yahudilerin Filistin topraklarına göç etmeye ikna edilememesiydi.Vaatedilmiş Topraklar'da,tüm dünyayı hakimiyeti altına alacak bir Yahudi İmparatorluğu kurmak için diğer ülkelerde dağınık vaziyette bulunan Yahudilerin tek bir devletin çatısı altında toplamak gerekiyordu.Aksi taktirde kurulması planlanan İsrail Devleti'nin sembolik olmak dışında hiçbir anlamı kalmayacaktı.
 

 Siyonistler tarafından yapılan sayısız çağrılara rağmen,özellikle Almanya,Fransa,Amerika gibi ülkelerde yaşayan Yahudiler,bu ülkelerin zenginliklerini sömürerek elde ettikleri yüksek yaşam düzeyini bırakıp İsrail topraklarına göç etmek istemiyorlardı.Onca teşvike rağmen,Yahudi nüfusu Filistin topraklarında artmıyordu,aksine Yahudiler evlerin dönüyordu.Bunu engellemek için bir şeyler yapmak gerekiyordu.Yapılan iş şuydu:Hitleri başa getirmek.Böylece Yahudilerin Filistin topraklarına gelmeleri sağlanacaktı.

Hitler yalnızca Yahudilere hizmet etmiştir."

Çevrimdışı brakisefal

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 188
    • http://www.vatankirim.net/
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #3 : 04 Mayıs 2006 »
burda bahsedilen Hitler destekcisi yahudiler; siyonist yahudilerdir.
yahudi ile siyonisti birbirinden ayrı incelememiz gerekir.
siyonistler ortadoğuya yahudileri çekebilmek için Avrupa'daki yahudi düşmanlığını bir yere kadar desteklemiş olabilir.lakin bu konu hitler'e atılacak bir çamur olmamalı.
ayrıca nazi'lere yahudilerin maddi destek aktarması hitler'in değil; yahudilerin aşağılık belirtisidir.

hitler ırkçılığı veya alman nasyonalizmi Türk ırkçılığı ile elbet örtüşmez, lakin referans alınabilecek bir kaynaktır. o yüzden bu forumlarda henüz daha hiç tartışılmamız Stalin ve Türkistan Lejyonu konuları varken bu konuyu bu şekilde irdelemeyi gereksiz görüyorum.
saygılar

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #4 : 16 Mayıs 2006 »
      Irkdaş.

      Ne Yahudiler,ne Masonlar Hitleri hiç desteklemedi.1930'lu yıllarda bütün dünya bunların elindeydi.Rusya,Amerika,Japonya,İngiltere ve  o zamanlar bütün güçlü devletlerin ekonomileri bunların ellerindeydi.Bu devletlerde yüksek makamlarda yer almışlar ve hatta ülkelerin Başkan'ı bile olmuşlardı(Amerika Başkan'ı Thurman)

      Yahudiler ve Masonlar şimdi olduğu gibi o zamanda dünyayı yönetiyorlardı.Ama yönetemedikleri tek bir devlet vardı oda Almanya'ydı.İkinci Dünya Savşının çıkmasının esas sebebi budur.

         Hitlerin hedefi sadece Alman Irkından oluşan 1.000 yıllık bir cihan devleti kurmak.Yahudiler ise bütün dünyayı ellerinde tutup dünyanın nimetlerinden sadece Yahudilerin yararlanması.İki ülkü birbiriyle çatışınca İkinci Dünya Savaşı ortaya çıkmıştır.

       Amerika Porl Harbour'un bombalanmasıyla savaşa girdi.Ama Amerika bunu biliyordu ve sırf savaşa girmek için göz yumdular.

      Masonların ve Yahudilerin hayat görüşüne Komünizm daha uygun olduğu için Lenin'le(bu adamda bir Yahudidir) beraber Rusya'yı,Mao'yla beraber Çin'i,Fidel Castro ile Küba'yı Komünist rejim sayesinde ele geçirdiler.

      Ülkücüler Irkçılığı red ettiği için Hitlerinde Yahudi güdümlü olduğunu söylemelerinden tabi bir şey olamaz.Bu şu manaya gelir kardeşim bizde Yahudi güdümlüyüz.Yani adamlar koskoca Hitleri kontrol ediyorda bizimi edemeyecek.Bunun altından bunu çıkara bilirsin.

       Ülkücülük hariç her fikir,her düşünce Yahudi güdümlü oldunu söylenmeye çalışmışlar pek itimat etme.

           Ayrıca Yahudi katliamı yıllanmış bir yalandır.

         Sakın yanlış anlaşılmasın,Hitler bizim düşmanımızdır.Ama bir Irkçı,başkasının güdümünde olamaz.

           Saygılar

       
       
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2006 »
SEVGİLİ SOYDAŞ!
Öncelikle şunu belirteyimki Hitler bizim örnek aldığımız bir şahsiyet kesinlikle ve kesinlikle olamaz ve olmamalıdır.Çünkü bizler Türk'üz zamanınıda bizi yoketmek için müttefik ordularını göndermeye hazırlanan(kendi kitaplarında yazmıştır,hatta mussolini'nin geleceğini öğrenen Nihal ATSIZ ATA Davetiye adlı şiirini bu konu üzerine yazmıştır)bir adamı asla ve katiyyen örnek almamız söz konusu olamaz.Ancak saygı duyulmalı mı sorusuna gelince verilecek cevap şudur:
EVET SAYGI DUYULMALIDIR.Çünkü o adamda kendi ulusunu temizlemek için bir takım çalışmalar yapmış fakat başarılı olamamıştır.Yeteneksiliğinden ötürü hain ilan edilmiştir ancak kazansaydı emin olun kahraman ilan edilirdi.Fakat yine söylüyorum BİZLER TÜRKÜZ,TÜRKÇÜYÜZ.EĞERKİ BİZLER HİTLER'İ ÖRNEK ALIRSAK NERDE KALDI BİZİM TÜRKLÜĞÜMÜZ,TÜRKÇÜLÜĞÜMÜZ?ALINACAKSA EMİN OLUN ONDAN KAT KAT BÜYÜK BİR LİDERE,BİR BAŞBUĞA SAHİBİZ.ODA HİÇ ŞÜPHESİZKİ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK PAŞADIR!YOL GÖSTERİCİMİZ İSE HÜSEYİN NİHAL ATSIZ ATA OLMALIDIR.
Saygılarımla...
TTK-TTTO  :turan:

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2006 »
      Hitler elbet örnek alınamaz.Hitler Darvinist,dinsiz bir köpektir.Hitler Yahudi katliamını yapmadı ama kendi Irkındaki insanları öldürttü. Almanlar sarı kafa olduklarından saçı sarı olmayanı öldürttü,sakat özürlü Almanları ise bir kampta toplayıp açlıktan öldürdü.

     Ayrıca takıntılı bir kişiydi.Ordusunun hiç yenilmeyeceğini düşünerek Alman ordusuna taşıyamayacağı büyük yükler yükledi.Hitlerin başarılı olma ihtimali sıfırdı.

       Türk varken Almanın Cihan imparatorluğu kurma şansı ne kadar olabilir ki?Almanlar büyük zaferler kazanmış gibi görünsede Arapların İslamiyet sonrası kurduğu devletten bir farkı yoktu.Bir günde devletleri işgal etmesi büyük zafer değil işgal ettiği devletlerin beceriksizliğiydi.

     


   
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı GÖK-TÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 17
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2006 »
Atsız Ata'ya saçı HİTLER'e benzediği için NAZİST diye suçlama yapılmıştı unutmayın.bazı şerefsizler son dönem Türkçülüğün NAZİZMDEN etkilendiğini söylüyordu.
BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU,KATILMAYAN KAÇAKTIR.TÖREMİZDE YAZILI;HARPTEN KAÇAN ALÇAKTIR!!!
:turan:

Çevrimdışı TİMURGÜRKAN

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2006 »
 İlla bir örnek gerekiyorsa alınacak MUSTAFA KEMAL imiz var , ALPARSLAN ımız var , ÇAĞRI VE TUĞRUL BEY lerimiz var FATİH imiz var , KÜRŞAT ımız var biz TÜRKLER binlerce kahraman çıkarttık yeri geldiğinde bir o kadar da çıkartacak potansiyeli olan tek ırkız.Ben şaşıyorum hitler gibi bir g.t oğlanını kendisine örnek alan TÜRKÇÜ geçinen kansızlara.Maalesef TÜRKÇÜ yüz değip site kurup hitlerin propagandasını yapan pek çok site var.Adam TÜRKÇÜ yüm diyor kendisine isim olarak SS , hitler ,WOLF koyuyor.Bunlar çok gülünç şeyler.

Çevrimdışı metinuzun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Ynt: Hitler'e Sempati Duyanlara Ufak Bir Hatırlatma
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2006 »
SAYIN IRKDASLARIM,

SIZ HITLERIN BIR ATATÜRK HAYRANI OLDUGUNU BILIYORMUYDUNUZ?

YANI ANLAYIN ARTIK BIR ALMAN TÜRKE HAYRAN KALIRSA,BASKA BIRSEYDE DIYECEGIM YOK.
ZATEN BU YÜZDEN TÜM DÜNYA BIZI KISKANIYOR.CÜNKÜ BIZDE KAHRAMAN COK.

ESENLIKER DILERIM HEPINIZE
BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ