TÜRKLÜK ve TÜRK DÜNYASI OTAĞI > TÜRKÇÜLÜK

GERÇEK TURANCI KİMMİŞ, KİM TURANCI DEĞİLMİŞ?!(OKUYUVERİN)

(1/24) > >>

Kök-Börü:
BUYRUN BAKIN  TURANCILAR HAKKINDA NE BUYURMUŞLAR!!!!UTANMADAN TURANCIYIZ DER DURURLAR...

.........YORUMSUZ AKTARIYORUM...

Türkeş ile  Atsız'i karsi karsiya getiren en büyük düsünce ''kürtler kimdir'' düşüncesidir.

''Şahinlerin Dansi'' Adlı kitapta A.Türkeş bizzat kendi ağzından aşağıdakileri yazmıştır..İnanmayan alır,okur ve görür;


''Atsiz,bu arada Ötüken dergisinde Kürtlere hakaret eden bir yazi yayınladi.Onlarin,adi bir kavim oldugunu,Farslilarin medeniyetsiz kesiminde dahil bulunduklarini yazdı."

Benim Atsız'ın bu görüşüne katılmam mümkün degil.Çünkü benim duşüncelerime aykırı,Ben Kürtler'in gerçekten büyük çoğunluğunun Türk soyundan geldiği kanaatindeyim,Yaptığım arastırmalar,tesbit ettigim belgeler beni bu neticeye götürmüştür.
 
Haa,birde Türk kökünden gelmeyen bir kısım var,ama cok az bir kısımdır o.Bizim kendi insanımızdır.Yani onları ayrı görmeye de imkan yoktur,Sonra Irkçı bir düşünceye karşıyım,Yani insanlari şu etnik gruptandır,demeyi yanlış bulurum.

Bunda bir yarar da yoktur memleket için Irkçılığa,emperyalizme,daima karsi çıkmışımdır,Bu sebeplerden dolayı Atsız'la aramız açıldı''


KAYNAK/ALINTI:"ŞAHİNLERİN DANSI" İSİMLİ ESER

İgdirhan:
Bu yazı sentezcilere kapak olsun!


Kök-Börü Andam ellerine sağlık.

TTK.

İgdirhan:
Türkeş'in, Atsız Ata'ya olan kıskançlığı ve dönekliğinin tetiklediği suçluluk psikolojisi o derece derindir ki, Atsız Ata uçmağa vardığında Türkeş, hiçbir mazereti olmamasına ve hatta yakın arkadaşları tarafından ısrar edilmesine rağmen, Atsız Ata'nın cenazesine bile katılmamıştır.

Bunlar tarihe, kara bir leke olarak, not edilmiştir.

TTK.

İgdirhan:
Türkeş'in, 1969 dan sonra, Türkçülüğe yaptığı ihanet nedeniyle, Türkçülük Hareketi otuz yılı aşkın bir zamandır öksüz ve teşkilatsız olarak bu günlere gelmiştir.

Atsız Ata'nın yanık ruhu, İLTERİŞ eliyle dikilen Türkçülük Bayrağıyla, yeni yeni gülmeye başlamış ve Yüce Tanrı'nın yardımı ve izniyle de  ebediyyen gülecektir.

Bozkurtlar ordusu hazır ve nazır durumda ve Türkçülük Bayrağını taşımanın şerefiyle, Turan'a doğru, emin adımlarla ilerlemektedir.

TTK.

Tardu Kagan:

--- Alıntı yapılan: Kurt-Kanı - 07 Ağustos 2007 ---Türkeş'in, 1969 dan sonra, Türkçülüğe yaptığı ihanet nedeniyle, Türkçülük Hareketi otuz yılı aşkın bir zamandır öksüz ve teşkilatsız olarak bu günlere gelmiştir.

TTK.

--- Alıntı sonu ---

           Ama bundan sonra böyle gitmeyecektir...Artık,kılıçlar bilenmiş,sadaklar doldurulmuş,kargılar yağıya doğrultulmuştur!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git