Gönderen Konu: "HESAPLAŞMA NASIL OLURMUŞ GÖSTERECEĞİZ"  (Okunma sayısı 3447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuzey kurtları

  • H U N
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 60
    • Tüm Turan Burada
MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Türk Milletinin asil evlatları, Milliyetçi-Ülkücü hareketin tüm mensupları, kadroları; yurdumuzun her köşesinde, her zemininde ve her platformda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Ülkesi ve Milletiyle bölünmezliğini korumaya ve kollamaya kararlı olduğunu söyledi.

"ŞEREFSİZLİKLERİNİN ACISINI YAŞATACAĞIZ"
MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, "Devletimizin bekasına zarar verenleri, milletimizin birliğine zarar verenleri Milliyetçi-Ülkücü hareketin mensuplarını hayasızca, şerefsizce itibarsızlaştırma oyununa alet olanlardan günü, zamanı ve zeminini bizler belirleyerek hesaplaşma nasıl olurmuş, bilmeyenlere öğreteceğiz. İliklerine kadar, nesiller boyu itliklerinin, rezilliklerinin, şerefsizliklerinin acısını yaşatacağız" dedi.

"KİMSENİN YÜZÜNE BAKAMAYACAKLAR"
Çetin, "Yedi bölgeli akılsızlar, aldatma ekibinde yer alanlar, mayın tarlasına sürülenler Türk Milletinin uyanışının neler yapabileceğini görecekler. Şahsiyetlerini satan şahsiyetsizler " kanaat önderi ", " akil adam " boyasıyla boyansa da milletimizin keskin gözlerinden gerçek yüzlerinin fark edildiğini anlayacaklar. İhanet karası yüzlerine öylesine bir kalıcılık oluşturacak ki... Ekmeğini yedikleri, suyunu içtikleri, varlıklarını borçlu oldukları Türk Milletinin şamarını yediklerinde kimsenin yüzüne bakacak halleri kalmayacaktır" uyarısı yaptı.
"VATANIMIZI BÖLDÜRMEYECEĞİZ"
Cennet vatanımızı bölmek için piyasaya sürülenlere dur deneceğini belirten Çetin, "Türk Milletinin asil evlatları, Milliyetçi-Ülkücü hareketin tüm mensupları, kadroları; yurdumuzun her köşesinde, her zemininde ve her platformda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Ülkesi ve Milletiyle bölünmezliğini korumaya ve kollamaya kararlıdır. Türk Milletinin gür sesinin cennet vatanımızın her köşesinden duyulması gösterecektir ki; Vatanımızı böldürmeyeceğiz, Ne Mutlu Türk'üm demeye sonsuza kadar devam edeceğiz" dedi.

BEN TÜRKİYELİ DEGİLİM.BEN ÖZ VE ÖZ TÜRK ÜM.
NE MUTLU TÜRK ÜM DEMEYİ SONSUZA KADAR DEVAM ETTİRECEGİZ.
Kişi her zaman dinini değiştirme imkanına sahiptir ama SOYUNU ve KAN’ını DEĞİŞTİREMEZ.

Çevrimdışı kapgan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 7
  • Kapgan
Ynt: "HESAPLAŞMA NASIL OLURMUŞ GÖSTERECEĞİZ"
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2013 »


BEN TÜRKİYELİ DEGİLİM.BEN ÖZ VE ÖZ TÜRK ÜM.
NE MUTLU TÜRK ÜM DEMEYİ SONSUZA KADAR DEVAM ETTİRECEGİZ.

 :prbay   :prbay   :prbay
Kapgan