Gönderen Konu: Gök girsin Kızıl Çıksın  (Okunma sayısı 1820 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Gök girsin Kızıl Çıksın
« : 05 Haziran 2016 »
Ümmetçi , Meshepçi Türkçü  Türk Milliyetçisi olamayacagı gibi Sosyalist Türkçüde olamaz.

Şimdi okuyucu kandaşlarıma Pratik bir şekilde  açıklamasını yapacagım.

Türkçülük ; Soy bilinci olması ile birlikte  , dil ve kültürünün üstünlügüne inanmak; inanmak ile birlikte ölürcesine savunmaktır.(Soy bilinci)

Ümmetçilik ;İslam toplulugu olarak kalmak ,islam din'inin kurallarına göre yaşamak ve islama hizmet etmek demektir.(Din ırkçılıgı ve Milliyetsizlik)

Meshepçilik;İslam, Hırıstiyan ve Musevi inancının farklı yorumunu benimseyenlerin kendi aralarında güçlü bir dayanışma oluşturma ve kendilerinden farklı yorumları benimseyenlere karşı sadece dini konularda değil, gündelik ilişkilerden başlamak üzere sosyal, siyasal veya kültürel konularda da ayrımcılık uygulama tavrıdır.(Din ırkçılıgı ve Milliyetsizlik , siyasi kutuplaşma)

Sosyalizim ;Eşitlik (Milliyetsiz - Amele diktötörlügü)

Bu Üç Kavram, Türk Milletine sağdan , soldan sellektör çakılarak yansıtılmış Yabancı Milletlerin ucube ideolojileridir.Turan ülkü'süne hiç bir çıkar  kazandırmayacagı gibi Dejenere olmanında önünü açar.

Türkçülük nedir ? İlk Tümcede pratik bir şekilde açıkladım..Sizlere sormak istiyorum !! Ümmetçilik, Meshepçilik  ve Sosyalizim savsata'sı ile Türk Milliyet(arapça bir kelimedir) çiligini nasıl savunabilir , Türkçülük lehine nasıl fikir beyan edilebilir.

Geçmişe ve gelecege objektif baktıgımızda bunu görebiliriz.

Ümmet Türkçülügü yapan Türkeşi.

Meshep Türkçülügü yapan Tarikatları

Sosyalizim , Sultan Galiyev ideolojisi Irk Ayrımı yapmadan ,Avrasya  Turan .

Türkçü sadece ve sadece Soy bilinci yerinde olan ,kendi soyunun üstünlügüne inanan olur..

Kaynak: Sencer Atmaca

Tengri Biz Menen

 :asker: :prbay :asker:



 
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..