Anket

SİZCE TÜRK BİRLİĞİ NE ŞEKİLDE TESİS EDİLMELİ?

Hemen bütün Türk ülkeleri TURAN adındaki büyük yurt adı altında birleştirilmeli
1 (12.5%)
Gönül ilk seçeneğin hemen olmasını isterdi.Ama çapımızı bilmek lazım.Önce Avrupa Birliği misali bir Türk Devletler Birliği kurabiliriz.İç ve dış sorunlarımızı hallettikten ve tam anlamıyla hazır olduktan sonra belki TURAN'a adım atabiliriz.
7 (87.5%)

Toplam Oy Verenler: 0

Oylama kapandı: 21 Nisan 2006

Gönderen Konu: SİZCE TÜRK BİRLİĞİ NE ŞEKİLDE TESİS EDİLMELİ?  (Okunma sayısı 12517 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adembeg

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 66
TURAN BİZİM KIZILELMAMIZ (İDEALİMİZ)! ER GEÇ OLACAKTIR. OLMAZ DERSEK KENDİMİZE TERS DÜŞERİZ. YAHUDİ DENEN AŞŞAĞILIKLAR HER DİLDEN KONUŞAN HATTA DEĞİŞİK DİNLERE MENSUP IRKDAŞLARINI NASIL BİR ARAYA TOPLAYIP İBRANİCEYİ DİRİLTTİLER? Kİ BU COĞRAFYA BİZİM KENDİMİZ İÇİN BAHSETTİĞİMİZDEN KAT BE KAT KÜÇÜK. AYRICA TÜRKLER HEP BİR BAYRAK ALTINDA YAŞAMAYI ADET HALİNE GETİREN BİR MİLLETTTİR. BU GÜN DAĞINIK DURMAMIZ YARIN BİRLEŞMİYECEĞİMİZ ANLAMINA GELMEZ. BEN DE İLK ETAP OLARAK AVRUPA BİRLİĞİ  BENZERİ BİR YAKIN TİCARİ ASKERİ DESTEK VE AKABİNDE EĞİTİMDE BİRLİK İLKESİNİ GÜDÜP BU KOSKOCA TÜRK YURDUMUZDA TEK DEVLET TEK MİLLET ESASINA DAYALI, TABİİKİ TÜRKLERİN OLAN FAKAT ARASINDA DEVLETİ OLMAYIP BU YURDU VATAN BİLECEK ,SAYGILI OLACAK DİĞER IRKLARA KANAT AÇAN BAMBAŞKA BİR BLOK OLUŞTURACAĞIMIZI SANIYORUM DİĞER IRKDAŞ DEVLETLERLE.(DİĞER IRKLARIN NEDEN ADINI GEÇTİĞİMİ MERAK EDENLER İÇİN SÖYLÜYORUM BU BÖLÜMÜ SOYKIRIM YA DA DIĞER ETNİK TEMİZLİKLER TÜRK'E YAKIŞMAYAN İFADELER KALDI Kİ DİĞER TEBAA DAN TÜRKLERE SAYGILI İNSANLAR DA VAR ZATEN İSTEDİĞİMZDE BU DEĞİL Mİ ? ŞUAN VATANA SAYGI DUYMAYAN TİPLER VAR BURANIN TÜRK YURDU OLDUĞUNU BİLE BİLE.BİZİM SORUNUMUZ AYRILIKÇI İTLERLE) TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!!!

vatan

  • Ziyaretçi
İşte soru budur ırkdaşım, bir avuç suyla uğraşmaktansa koca denizin tamamını görebilmek ki vatanın sürüklendiği bu kapanda yaslanılması gereken yegane mihenk noktasıdır.Elbette ki uşak olmaktan öte vasfı olmayan soysuzlar kılıçlarımızın keskinliğinide namlularımızın hala sıcak olduğunuda bilir ama yinede efendilerinin verdiği cesaretle arslana sataşmaktan geri kalmaz......ne gaflet ne cesaret.Sessizlik ve vakur tavrımızı korkumuzdan zannetmeleride bundandır ama nafile ki bu yılanların çatal sesi mermilerimizin sesleriyle boğulacaktır,TANRI TÜRK'Ü KORUSUN

Çevrimdışı brakisefal

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 188
    • http://www.vatankirim.net/
Türk Birliği'nin tesisi için coğrafi bütünlük en önemli etken.Türkistan'ın en güçlü eyaleti Türkiye'yi Türkistan anakarasına bağlayan coğrafyada Ermenistan,Gürcistan ve İran varken tam anlamıyla bir Turan sözkonusu olamaz diye düşünmekteyim. Bu bakımdan Türkiye'nin Turan yolunda yakın geleceğinde Nahcıvan ve İran Azerbaycanı ile yakından ilgilenmesi gerekmektedir.Özellikle İran'ın belirsizliği gözönüne alındığında Türkiye'nin bu bölgede gelecekte göstereceği etkinlik önem kazanmaktadır. Turan'ın mümkünatı için kanımca Tebriz'e kadar olan bölgedeki iran Türkler'i bağımsız yapılmalı, ya da Azerbaycan'a doğrudan bağlanmalıdır.Onun haricinde Nahçivan'ın da Ermenistan işgalinden kurtulup doğrudan Azerbaycan'a bağlanması ve Türkiye'yle ulaşım köprüsü görebilecek kapasiteye sahip olması gerekmektedir.Bu iki gereksinimde de bölge için en büyük sorun Turan yolunda Türk illerini bağımsız yapmamızı istemecek düşmanların kürt kozudur. Türkistan bölgesine geçiş vasfı taşıyan doğu ve güney doğu anadolu coğrafyasında bu geçişi engellemek için bilinçli bir yayılma içerisindeki kürt hayvanları kanımca Turan hedefinde de en büyük sorunlardan biridirler.
Tüm bunların dışında ise Türk illerindeki bağımsızlık sorunları bir kenara, Türkistan'daki Özbekistan,Tacikistan,Kazakistan hatta Türkmenistan gibi ülke halklarının Türklük bilinci tekrar oluşturulmalıdır.Malesef Azerbaycan'a nasip olmuş Elçibeyler ve nice Türkçüler bu devletlere pek az oranda etki etmişlerdir. Sovyetlerin takdir edilesice asimile yetenekleri sayesinde kişiliksizleştirilen bu ülke halkları Türkistan ülküsüne ortak yapılmalıdırlar.

Turan, elbette ilkbaşta şekillenip Yeni Göktürk Devleti halini almayacak-alamayacaktır.Aynen  AB gibi ilk başta bir ekonomik işbirliği teşkilatı olarak vücut bulacak sonraları siyasi bir otoriteye dönüşecektir

Tüm bunlar yakın gelecekte Türkiye Cumhuriyeti'nin siyasi rotasını doğuya döndürmesi ile gerçekleşebilecek şeylerdir.Ben şahsen gelecekten bu bağlamda umutluyum.çok değil 3 yıla kadar Türkiye'nin AB umudu sona erecek ve yüzünü ister istemez doğuya, Türkistan'a dönecektir ve askıda bırakılan Türk Birliği ülküsü Atatürk'ün vasiyeti üzerine tekrar canlanacaktır.

Tanrı bizimle

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
 Irkdaşlarım.Hayal kurmak elbet güzeldir ama gerçekçi bir hayal kuralım.Daha biz Türkçüler olarak bir çatı altında toplanmadan neyin birliğini kuruyoruz.Biri şucu olmuş,biri bucu olmuş,biri ocu olmuş.İlk önce bizim kendi aramızda toplanıp konuşup bir çatı altında,bir ad altında Türkçüleri toplamamız şarttır.Bu bir dernekte olabilir,partide.
 Açıkça söylemek gerekirse ben bizden sonra gelecek nesilden pekte ümitli değilim.Zaten şimdi bütün oyunlar bize ve bizden sonrakilere oynanıyor.Türk isterse herşeyi yapar.Bence bu iş bize düştü.Düştü ama hani gayret,hani istek.Bende dahil sadece lafta iş görüyoruz.

 Hadi bunlar içimizdeki sorunlar ve daha nice sorunlar var.Sonra bu ülkenin başına geçen bir iki tanesi daha böyle puşt çıkarsa çok geç kalabiliriz.Irkdaşlarım eğer
Turan'ı kurmak istiyorsak önce güzel Türkiyemizi düze çıkartmalıyız.
 
 Milyonlarsa esir ırkdaşımız var.Onlarıda kurtarmamız şart.Ama ne yapabiliriz ki,başımızdakiler ya ümmetçi,ya korkak.Hiç oralarda bir isyan çıkarttırmak akıllarına gelmedi.En kötü bu yapılabilirdi mesela.Uygurları,İran Türkmenlerini,Irak Türkmenlerini,Yakutları,Kırım Türklerini teşkilandırıp isyan çıkarta bilirdi.Ama yapılmadı.

 Daha başka Dayım Kazakistana çalışmaya gitmişti geldiğinde oraların durumunu sorduğumda ağlamıştım.Çünkü hiçte iç açıcı şeyler söylemedi.İlk defa o sözlerinden sonra bir umutsuzluğa düştüm.

 Yani durum vahim olsa gene iyi ama vahimden öte bir durumdayız.Hemen birşeyler yapılmassa çok geç olabilir.

 Üstte söylediğim gibi bana göre atılacak ilk ve en büyük adım bütün Türkçüleri bir çatı altında toplamak.Sonrası gelecektir.

 AMA DURUMUMUZ NE KADAR KÖTÜ,DÜŞMAN NE KADAR ALÇAK,DOST NE KADAR KAHPE OLURSA OLSUN BİR GÜN TÜRK MİLLETİ DÜNYAYA YİNE BAŞ OLACAKTIR.TURAN KURULACAK,BİR TEK ESİR TÜRK KALMAYACAKTIR.OĞUZ ATAMIN DUASINDAKİ TÜRK MİLLETİ YENİDEN DİRİLECEKTİR.

 TANRI TÜRK'Ü KORUSUN,TÜRK'TE TANRIYI KORUSUN




NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

turansoylu

  • Ziyaretçi
ben googleden biraz araştırdım ama doğru düzgün çalışan bir dernek bulamadım. bu Türkçülüğün eksiğidir.ırkçı türkler mhp çatısı altında sentezcilere dönüştürülüyor. örgütlenmemiz şart ama hangi derneğe üye olacağız zaten partimiz falan yok hızlı davranmalıyız. üye olsak dahi içerde Türk olmayan pek çok mahlukat olacağını düşünüyorum bunun için soykütüğü yahut gen testi yaptıran bi dernek olmalı diyorum ben.

turansoylu

  • Ziyaretçi
Türkiyede 7 milyon civarı balkan göçmeni Türk var Türkiye balkanları ihmal etmemelidir.kafkaslarıda almak boynumuzun borcu ahıska Türkleri artık gülmeliler çok acılar çektiler.iranın yarısı Türk kuzey ırakta ciddi ölçüde Türk var ammanda yemende Türkler var artık harekete geçmeliyiz.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
turansoylu,

Lütfen "t" harfini büyük yazınız...! 

kürdolar genelde bu şekilde yazar. "w" harfini de çok kullanırlar..!  Lütfen dikkat ediniz..
 
 
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

turansoylu

  • Ziyaretçi
YAZIDAKİ T LERİ BÜYÜK HARFLE DÜZELTTİM KULLANICI İSMİNİDE DÜZELTMEK İSTİYORUM ONU NASIL YAPARIM.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
İsteğiniz gerçekleşmiştir.

Sistem kullanıcı adınız değiştiğinden size yeni şifrenizi e-posta adresinize göndermiştir.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Bu şifre sistem tarafınfdan güvenlik açsından gönderilmiştir. Kimlik sayfanızdan değiştirebilirsiniz.