GENEL KONULAR OTAĞI > Duyurular

Başbağlar Katliamı Anma

(1/3) > >>

TÜRK-KAN:
 5 Temmuz 1993 tarihinde, Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde kürt teröristler tarafından şehit edilen 33 Türk Evladını rahmetle anıyoruz. Aziz ruhları şad, mekanları Cennet olsun.

KİNİMİZ DİNİMİZDİR !

Delikurt38:
Keske olmasaydi 5 Temmuz Takvimlerimizde Hic yasanmamis Bir gün olarak tarihin Tozlu sayfalarinda kaybolup gitseydi.
5 Temmuz1993 Basbaglar Katliami ardindan 5 Temmuz 2009 da Urumci Katliami ..... adeta sanli tarihimize düsmüs kara bir leke unutmadik unutmiyacagiz Unutturmiyacagiz Birgün mutlaka Kandaslarimizin hesabini soracagiz kim bilir Belki yarin belkide yarindan dahada yakin HEsap Soracagmiz günler gelecek Türkün Intikami Alinacak

Tanri Türkü ve Türk Yurtlarini korusun

[Hun Türk]:
Allah rahmet eylesin.!

Bozkurt42:
Kürt Terörünün en büyük örneklerinden biridir.

Soysuz köpekler!

Madımak ile arka arkaya denk geliyor. Medya kuruluşlarına bakın ya da barolara ya da birliklere  -TTB gibi- birlikler. Gar katliamı diye kıçlarının üstünde oturamazlar ama bunun gibi terör örneklerinde sus pus.

Türk'ün düşmanına kibrit suyu!

Üçoklu Börü Kam:
Katil kürt terör örgütü pkk tarafından, savunmasız ve günahsız 33 Türk evladına karşı yapılan katliamı nefretle kınıyor, aradan 27 yıl geçmesine rağmen acısı hâlâ yüreğimizde saplı olan bu menfur olayda hayatlarını yitirenleri rahmetle anıyoruz.
Ota, çöpe, polis taşlarken ayağı burkulan terörist artıklarını, kendi silahından çıkan kurşunla yaralanan kızıl artıklarını, bölücü kürt eşkıyana ağıtlar yakan, ağıt yakmakla da kalmayıp askeri, polisi ve devleti suçlayan medya bozuntularından, insan hakları (!) savunucularından, sözüm ona, önce insan yaşamı diyerek Suriye'deki teröristleri temizlemek için operasyon düzenleyen Türk ordusunu protesto eden tabipler ve eczacılar odasından, söz konusu pkk nin katlettiği suçsuz ve savunmasız Türkler olunca tek bir ses ve tek bir insanlık göstergesi göremiyoruz. Türk'e karşı ve üstelik Türk Milletinin sağladığı olanaklarla var olan kişi ve kuruluşlar bilinç altındaki Türk düşmanlığının gereği olarak dut yemiş bülbül gibi susuyorlar, yok sayıyorlar, görmezden geliyorlar.
Uçmağa varışlarının 27. Yılında şehitlerimize sonsuz rahmetler dilerim.
Ruhları şad, durakları; Uçmak olsun!

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

TTK.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git