Gönderen Konu: TÜRK ADI TÜRKİYEDEN KAZINMAK İSTİYOR  (Okunma sayısı 4849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yucel53

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
Kürtler büyük şehirlerimizi suç sehirleri haline getirdiler  hertürlü pıslığın altında onların elli var  kapkaç,fuhuş,hap,hırsızlık ,taciz bunlara ne zaman dur denecek,turistik bölgeleri hızla elle geçiriyorlar  sahil şehirleri artık onların kontrolünde,iktidarda  mili benliği olmayan  ümmetçi çizgiden gelen bir yönetim ve  barzanıcı kürlerin etkin olduğu  bir partı var,kerkük  hızla kürtleştırılıyorken   Türkiye kürdistanlılaştırılmaya çalışıyor,Milliyetçi  partı uyuyor sokaklarda ve meydanlarda yok  milliyetçi kuruluşlar sessiz adeta millet   milli duygularını  kaybetmiştir.

altunhun

  • Ziyaretçi
TÜRK ADI TÜRKİYEDEN KAZINMAK İSTİYOR
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2006 »
Milletimizde millî duyguları bir an önce uyandırmak zorundayız. Tüm Türklere kim olduklarını ve Anadolu'ya gelmeden yüzyıllar önce başlayan tarihimizi hatırlatmalıyız. Bugün ilköğretimdeki pek çok Türk çocuğunun bilincine, Türk'ün Hititler, Urartular, İyonlar vb'den geldiği veya bunlarla karışmış bir halk olduğu izlenimi yerleşmeye başlamıştır. Geçen yaz İzmir'de düzenlenen Üniversite Oyunları'nda Türk'ün ulu kültürü, İyonlardan başlatılmış, dev bir Kibele heykeli ve Mevlana ile hafızaya kazınmıştır. Türk gencini, zihnine yerleştirilmek istenen bu "toprağa bağlı tarih görüşü"nden kurtarmalıyız. TÜRK MİLLETİ, ANADOLU TOPRAĞININ KÖLESİ DEĞİL; EFENDİSİDİR! Önce kültür savaşı!

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
TÜRK ADI TÜRKİYEDEN KAZINMAK İSTİYOR
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2006 »
TÜRK ÜN ATASI BİLİNE TARİHTE HUNLARDIR..CEDDİMDE BUNU SÖYLER ,O SAYDIKLARINI TARİH SAYFALARINDA OKUSUNLAR,,TARİH HER ŞEYİ APAÇIK GÖREN GÖZLERİN ÖNÜNE SERER,ONLARIN KÜLTÜRÜYLE TÜRKÜN KÜLTÜRÜNÜN KARIŞTIĞI YERİ BULSUNLAR GÖSTERSİNLER TÜRKLER İSLAMİYETE GİRDİĞİNDE DAHİ KENDİ KÜLTÜRLERİNİ İSLAMİYETİN İÇİNE KATMIŞ İKEN ONLARIN SÖZÜNEMİ BİZ SAFKAN LARIN YAŞANTISINAMI İNANACAĞIM HADİ BRE ORDAN SİZDE DEDİKÇE ONLAR DAHADA KUDURACAK VE TC VATANDAŞI OLMUŞ KENDİ KANDAŞLARINA İŞTE TÜRKLER ŞUNU YAPTI BUNU YAPTI DİYE ONUN AGZINDAN KUDURA KUDURA SAYACAKLAR NEFRETLKERİNİ,,AMA BİLMEZLER TÜRKÜN İNTİKAMINI SANKİ TÜRK ADINI DUYUNCA TİTREMEZLER SANKİ:DEĞİLMİ KANDAŞLARIM?BU VATANI ONLAR DEĞİL BİZ KURDUK O LAFLARI EDENLERİNDEN ELLERİ BU TOPRAKLARI İSTİLA ETTİLERDİ NE OLDU KUYRUKLARINI ALIP GİTMEDİLERMİ VİYAKLAYARAK..ÖNCE KENDİMİZİ BİLECEĞİZ,SONRASI GÖRÜNEN KÖY KLIAVUZ İSTEMEZ..
GELİYORUZ TÜM KAHPE TUZAKLARI YIKA YIKA
TARİH ŞAHİT..
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı KayraKagan

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
TÜRK ADI TÜRKİYEDEN KAZINMAK İSTİYOR
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2006 »
Turan
 Nabızlarımda vuran duygular ki, tarihin
Birer derin sesidir, ben sahifelerde değil,
Güzide, şanlı, necip ırkımın uzak ve yakın
Bütün zaferlerini kalbimin tanininde
Nabızlarımda okur,anlar eylerim tebcil.

Sahifelerde değil, çünkü Atilla, Cengiz
Zaferle ırkımı tetviç eden bu nasiyeler
O tuzlu çerçevelerde, o iftiramiz
Muhit içinde görünmekte kirli, sermende;
Fakat şerefle numayan Sezar ve İskender!

Nabızlarımda evet, çünkü ilm için müphem
Kalan Oğuz Han'ı kalbim tanır tamamiyle
Damarlarımda yaşar şan ve ihtişamiyle
Oğuz Han, işte budur gönlümü eden mülhem:

Vatan ne Türkiyedir Türklere ne Türkistan;
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan...


 Dediğiniz Gibi Gardaşlarım Herşeyin bir zamanı var ve zaman artık bizim. Artık vakti geldi BOZKURTLARIN.
Canımızdır, kanımızdır her şeyimiz bu vatan
Bastığın yerleri tanı altında Türk'tür yatan
VUR BOZKURDUM...

Çevrimdışı adembeg

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 66
TÜRK ADI TÜRKİYEDEN KAZINMAK İSTİYOR
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2006 »
BU SÖYLENENLERE BENDE BİRŞEYLER EKLEMEK İSTİYORUM. DİZİLER HERKESİN KAFASINI TOKAT ÜSTÜNE TOKATTAN DİVANEYE DÖNDÜRÜYOR. DİKKAT EDİN MAHALLE SAKİNLERİ KÜRT RUM ÇİNGENE VE DAHA NE VARSA HEPSİ VR AMA NEDENSE TÜRK YOK. TÜRK KIZI RUMLA EVLENİR, ÇİNGENE MAHALLESİNDE HERKESE HOŞ GÖSTERİLEN FAKAT NE YAPSAMDA PARA ÇIRPSAM DİYEN ÇİNGENELERİ BULURSUNUZ, ACI EDEBİYATI YAPA YAPA AĞA DİZİLERİNİ AĞZIMIZ AÇIK İZLETTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR HEMDE TÜRKİYEMİZİN SORUNLARINDAN O KADAR UZK OLURKİ BU AĞA DİZİLERİ İNSANIN ÇILDIRASI GELİYOR, ACI TARAF İZLENİYORLAR DA. NE KADAR GÜZEL NE KADAR CİCİK DEĞİL Mİ? TÜRKİYEM HERKESE YETECEK KADAR BÜYÜK AYNI ANDA TÜRK'E YER OLMAYACAK KADAR KÜÇÜK, ÜSTELİK ADI TÜRKİYE OLAN BİR YER. YAZIK YAZIK! BUNLARIN HEPSİNİ YAZIYORUM BİR TARAFA ELİME DÜŞENE BİR DAMLA YOK ONA GÖRE DAVRANSINLAR. TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.