Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => GÜNCEL => Konuyu başlatan: o.öcal - 16 Haziran 2011

Başlık: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: o.öcal - 16 Haziran 2011
       Ya Karabağ Ya Ölüm

Görülmemiş tarihte, yoluma yoldaş olmaz 
Yazmıyor kitabımda; ermeni gardaş olmaz.
Düşen belden aşağı, ayak olur, baş olmaz.
****Beni hak söyletiyor, Hakk’ı okuyor dilim
****Yemin olsun Tanrıma ya Karabağ ya ölüm!

Silahsız halka karşı Rus destekli ordular,
Hocalı toprağına girince kudurdular,
Hamile kadınların bebeğini vurdular.
****Bakma Türk düşmanına, biliyor aklıselim
****Yemin olsun Tanrıma, ya Karabağ ya ölüm!

Gözlerimi oydular, yüzüldü kafa derim
Bir vahşet değil mi bu, niye riya ederim.
 Uşaklar işbirlikçi, işte bundan kederim.
****Geçmişte neler oldu anlatır tarih, bilim
****Yemin olsun Tanrıma, ya Karabağ ya ölüm!

İşgalcinin her ferdi kesilmeden lokmadan,
Soykırımcı ermeni arkasına bakmadan,
Açılmayacak kapı, Karabağ’dan çıkmadan.
****Acar kilit vurmazsam, kırılsın çifte elim
****Yemin olsun Tanrıma, ya Karabağ ya ölüm!

Gönlümüzde helalsin, gülsüz gülistan olmaz
Vuslatî’nin sevdası, bir ermenistan olmaz.
Yadigârsın Karabağ, sensiz Türkistan olmaz.
****Esarete gelmez Türk, bitsin işkence zulüm
****Yemin olsun Tanrıma, ya Karabağ ya ölüm!

Osman Öcal
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: [Hun Türk] - 28 Eylül 2020
Rahmetli Osman Öcal Ağabeğimizin şiiri aklıma geldi.


Rus'un metresi soysuz Ermeni tohumu yine kaşındı. Bu olayları tek bir pencereden; Libya'dan, Suriye'den ve özellikle Doğu Akdeniz'den ayırmadan değerlendirmemek gerek. Zira Ermeni'nin her hangi bir havlama cesaretine bile giremeyeceğini biliyoruz.

Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 28 Eylül 2020

Bu olayları tek bir pencereden; Libya'dan, Suriye'den ve özellikle Doğu Akdeniz'den ayırmadan değerlendirmemek gerek.


Gelişmeleri doğru okumak gerekir.
Kafkaslarda cereyan eden ve Ermenistan'ın saldırganlığıyla tırmanan olayların asıl nedeni alıntı yaptığım satırlarda zikredilen husustur. Suriye, Libya ve Akdenizin doğusunda Türkiye'ye karşı mevzi kaybeden emperyalistler, Türkiye'nin başına gaileler açarak anılan bölgelerde kendi hakimiyet ve emperyalist amaçlarını gerçekleştirmek istemekteler.
İşin gerçek faili Rusya, Fransa ve ADB'dir. İran'ın öteden beri ermenileri alenen desteklediği de işin bir başka boyutudur.
Katil ermenilerin Azerbaycan'a ait Dağlık Karabağı işgal etmeleri ve Hocalı'da soykırım yapmalarını takip eden süreçte bu sorunu barışçıl (!) yollarla çözmek üzere 1992 yılında kurulan MİNSK grubu ABD, Fransa ve Rusya'dan oluşmaktadır. Kuruluşu üzerinden 28 yıl geçmesine rağmen Dağlık Karabağ sorunuyla ilgili arpa boyu kadar bile yol alınmamıştır.
Anılan ülkeler bırakın sorunu çözmeyi durumu daha da tırmandırarak, akıllarınca, Türkiye'yi köşeye sıkıştırmaya çalışıyorlar.
Ermeni işgali altındaki Türk yurtları müzakere filanla değil, askeri güçle ancak alınabilir. Karabağ müzakereyle mi ermenilerin işgaline maruz kalmış ki müzakereyle Azerbaycan'a iade edilsin? Bunlar oyalama ve durumu kabullendirme taktiklerinden başka bir şey değildir.
Ermeni yöneticilerin ciyaklaya ciyaklaya verdikleri demeçler doğrudan doğruya Türkiye'nin fiilen savaşa dahil olduğu dogrultudadır.
Türkiye harici baskılara boyun eğmeden hem diplomatik ve hem de askeri olarak yapılması gerekenleri yaparak bu sorunu ebediyen çözmekle yükümlüdür.
KKTC bunun yaşayan örneğidir. Türkiye 1974 de gerekeni yaptı ve rumlar ve bilcümle rum severler 46 yıldır ciyaklayıp duruyor. Oysaki Kuzey Kıbrıs'ta Türk devleti bile kuruldu. Tanınmıyormuș. Varsın tanınmasın. Gün gelir, şartlar olgunlaşır, tanınır da.
Dağlık Karabağ sorununda da Kıbrıs'taki uygulama gibi askeri harekat yapılarak, mübarek Türk yurtları ermenilerin habis varlığından temizlenmelidir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir millet, iki devlet sözlerini tekrarlaması takdire şayandır.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 28 Eylül 2020
Soysuz, hadsiz, alçak İran ve kahpe Rusya, Ermeni'ye açıktan destek veriyor ve Rusya, savaş uçağı yardımı ile işe el atıyor adeta.
Bu bir tehdit, bu bir Türkiye'ye ''aba altından sopa göstermek'' değil de nedir?
 
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 28 Eylül 2020

Ermeni yöneticilerin ciyaklaya ciyaklaya verdikleri demeçler doğrudan doğruya Türkiye'nin fiilen savaşa dahil olduğu dogrultudadır.


Dağlık Karabağ’ın sözde lideri Arayik Harutyunyan’dan itiraf gibi açıklama geldi.

“F-16 VE TÜRK İHA’LAR KULLANILIYOR”

Harutyunyan, “Karabağ’ın güneyindeki tüm pozisyonları kaybettik. Düzinelerce ölümüz ve yarılarımız var. Azerbaycan F-16 ve Türk İHA Bayraktar kullanıyor. Azerbaycan yalnız değil, Türkiye de var” diye konuştu.

Kaynak: Sözcü Gazetesi (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cHM6Ly93d3cuc296Y3UuY29tLnRyLzIwMjAvZHVueWEvZXJtZW5pc3Rhbi1pc2dhbGluZGVraS1rYXJhYmFnaW4tc296ZGUtbGlkZXJpbmRlbi1pdGlyYWYtdHVtLXBvemlzeW9ubGFyaS1rYXliZXR0aWstNjA1NzAxMS9hbXAv)
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 28 Eylül 2020
Türkiye'nin desteğini 'acizlenerek' ifade eden Harutyunyan;  ''Rusya bize savaş uçağı desteği veriyor, İran'dan da tam destek aldığını'' neden demez bu alçaklar!

Düşmanın bile namert yada barbarı ile uğraşmak...

İki devlet tek millet; Türkiye - Azerbaycan!
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: [Hun Türk] - 29 Eylül 2020
https://www.facebook.com/kurtar1071/videos/633063250711790
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 29 Eylül 2020
Azerbaycan Ordusu'ndan güzel haberler, bizi milletçe keyiflendiriyor. Tarihe damga vurmuş, dünyaya mühür işlemiş bir milletin mensubu olmak, ayrıca gurur verici bir durum. Görünen o ki, Türk'ün olan Karabağ, yine Türk'ün olacak, Türk imzası ile yine mühür vuracak!  :prbay
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 01 Ekim 2020

İran'ın öteden beri ermenileri alenen desteklediği de işin bir başka boyutudur.


İran, Karabağ’da zor durumda kalan Ermenistan’ın yardımına koştu.
Azerbaycan basınında yer alan görüntülere göre Rus yapımı silah ve askeri araçları taşıyan onlarca TIR, İran üzerinden Ermenistan’a gitti.
Kaynak - Yeni Şafak (https://www.hunturk.net/forum/sistem.php?islem=yonlendir&url=aHR0cHM6Ly93d3cueWVuaXNhZmFrLmNvbS9hbXBodG1sL2R1bnlhL2lyYW4tc2lsYWgtdGFzaXlvci1lcml2YW5pbi15YXJkaW1pbmEta29zdHUtMzU2OTI3Mg==)

İran kendi iç dinamikleri nedeniyle geçmişte de, alenen, ernenileri destekliyordu. Zira İran, bizim Güney Azerbaycan dediğimiz, kendi içindeki 35 milyon Türk'ün Kuzey Azerbaycan'la birleşme Ülküsünün farkında.
İran ne yaparsa yapsın, cennet mekan Ebulfeyz ELÇIBEY'in dediği gibi, Bütov Azerbaycan mutlaka gerçek olacaktır.
Türkiye'nin öz kardeşlerine yardım etmesini diline dolayan batı İran'ın Rus silahlarını ermenileri ulaştırmasını görmezden geliyor.

Biz İran'ın da, haçlı batının da, bataklık köpeği moskofların da ne menem adi, alçak ve riyakar olduklarını biliyoruz.

Bu gelişmeler bir kez daha göstermiştir ki Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 01 Ekim 2020
Ne yapılırsa yapılsın, Azerbaycan artık Karabağ'ı muhakkak temizleyecektir, kendi toprağını mutlaka özgür kılacaktır. Bu bir söylem değil, karardır!
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 05 Ekim 2020
Yapılan resmi açıklamalara göre; Ermenistan, Karabağ'da şu ana kadar 22 yerleşim yerini kaybetti. Azerbaycan Ordusu aldığı 12 yerleşim yerine 10 yer daha ekledi. T.C. Milli Savunma Bakanlığı bu yerleşim yerlerinin listesini yayınladı. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Azerbaycan'ın kurtardığı kentler şöyle sıralandı:

Cebrail, Karahanbeyli, Aşağı Seyitahmetli, Mehdili, Aşağı Maralyan, Kuycak, KendHoradiz, Çakırlı, Büyük Mercanlı, Şeybey, Taliş, Karkulu, Şükürbeyli, Yukarı Maralyan, Cereken, Daşkesen, Horovlu, Dejan, Mahmutlu, Caferabat, Sugavuşan ve Papı köyleri olmak üzere toplam 22 yerleşim yeri işgalden kurtarıldı.


 

Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: [Hun Türk] - 10 Ekim 2020
Rus'çuklardan dolayı Ermeni piçler biraz zaman kazandı.  İnşallah Azerbaycan Türk'ü başladığı bu işi masaya taşımadan bitirir. Masada hiç bir zaman kazanç sağlayamayız. Gerçi Ermeni köpek soyu, ateşkese de rahat durmamış hangi g**tüne -malum fazla var- güveniyorsa.

Yılların hamisi Rus'çukların sınıf başkanı Putin'in de umrunda değil gibi şimdilik. Fransa'ya, dolayısıyla AB'ye yaklaşmasının cezasını veriyor. Her an ceza bitti deyip olaya el koyabilir. Öyle ya da böyle buralar Sovyet'lerden kalma bölgeler. Rusya'nın gücünü de oturup tartışacak değiliz.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 12 Ekim 2020
Azerbaycan'ın masaya oturması; en hafifiyle 'ihanet' demektir. Çünkü Ermenistan, işgal ettiği topraklarda ısrarcı ise, toprak sahibi olan Azerbaycan, kendi eliyle kendi topraklarını teslim etmesi demek olur.

Masaya oturmanın tek maddesi; 'Karabağ' işgalde iken,asıl sahibi olan Azerbaycan'a teslim edilmiş ve ateşkes ile savaşa son verilmesi, olmalıdır.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 13 Ekim 2020
Azerbaycan'ın masaya oturması; en hafifiyle 'ihanet' demektir.

Ateşkes çağrısı Azerbaycan'ın üstünlüğünü kesintiye uğratarak soysuz ermeniye nefes aldırmak ve daha fazla kayıplar vermesini önlemek amacıyla MİNSK grubu adlı haçlı organizasyonunun geliştirdiği bir savaş taktiğidir.
Eminim ki ermeniler avantajlı, Azerbaycan zor durumda olsaydı böyle bir ateşkes ve barış çağrısı yapılmayacaktı.

Bakın bu hususta Kutsal Kitabımız ne diyor:

Alıntı yapılan: Kur'an'ı Kerim

Üstün durumda iken, gevşeyip, barışa çağırmayın.

       
Bu nedenle, siz (Allah'ın yardımıyla ve sağladığı imkânlarla) üstün (güçlü ve şerefli konumda) iken, (iç ve dış düşmanlarınıza) teslimiyetçilik (ve barış perdesi altında işbirlikçilik) çağrıları yapmak suretiyle, sakın gevşekliğe (zillet ve esarete) kaymayın. (Unutmayınız ve inanınız ki, siz Hakk yolda olduğunuz müddetçe) Allah sizinle beraber olacaktır. O sizin amellerinizi (hayırlı girişim ve gayretlerinizi) asla eksiltip sizi (zarara uğratmayacak) yardımsız bırakmayacaktır.
      Muhammed Suresi Ayet-35

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 13 Ekim 2020
Üçoklu Börü Kam ağabey, çok güzel özetlemişsin, kalemine sağlık...
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 13 Ekim 2020
Üçoklu Börü Kam ağabey, çok güzel özetlemişsin, kalemine sağlık...

Eyvallah, teşekkür ederim, değerli kardeşim!
Sağlık ve esenlik dileklerimle...

TTK.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 17 Ekim 2020
Kutlu Türk Başbuğu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün 30 Ağustos 1922 Zaferini anlattığı 30 Ağustos 1924 tarihli söylevinden bir bölüm.

Alıntı yapılan: Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Çünkü efendiler, savaş ve özellikle meydan savaşı yalnız karşı karşıya gelen iki ordunun çarpışması değildir; Milletlerin çarpışmasıdır. Meydan savaşı milletlerin tüm varlıklarıyla, ilim ve fen sahasındaki dereceleriyle, ahlâklarıyla, kültürleriyle, kısaca bütün maddî ve manevî güç ve iyi huylarıyla ve her türlü araçlarla çarpıştığı bir sınav sahasıdır. Bu sahada, çarpışan milletlerin gerçek kuvvet ve kıymetleri ölçülür. Sonuç yalnız beden gücünün değil, bütün kuvvetlerin, özellikle ahlâkî ve kültürel kuvvetin yükselmesini gerçekleşme derecesine vardırır. Bu nedenle meydan savaşında yenilen taraf milletçe ve memleketçe, bütün maddî ve manevî varlığı ile yenilmiş sayılır. Böyle bir sonun ne kadar korkunç olabileceğini tahmin edersiniz. Yok olup gitmek, yalnız savaş sahasında bulunan orduya ait kalmaz. Asıl ordunun ait olduğu millet, korkunç sonlara uğrar. Tarih, başlarındaki hükümdarların, hırslı politikacıların birtakım hayalî isteklerle, aracı yerine düşen işgalci orduların, işgalci milletlerin uğradığı bu şekil korkunç sonlarla doludur.


Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: [Hun Türk] - 03 Kasım 2020
Rusların klasik taktiği, gözler önünde biz karışmayız size yardım yok dedikçe, onlarca füze yardımı yapmaktalar.

Soysuz köpek soyu Ermenilere yardım eden devletlere bakıyoruz onlarda soysuz sonuçta. Kalkıpta "bakın şu ülkelerin yaptığına" gibi salakça manşetler atmaya gerek yok. Bugüne kadar herhangi bir delikanlı düşman örneği gösteremeyen Fars soyusuzu da keza aynı. Ülkenin kuzeyi Güney Azerbaycan. Birleşmesi de çok yakın tarihlerde olur inşallah.

Amerikan p*orno aktrislerinden bile daha fazla yapıma imza atmış "Kim Kardashian" denen Ermeni köpeğinin ne dediği bizim medya açısından neden bu kadar önemli olabilir ki. Tersi bir şey mi diyecek?

Bu kevaşe ile aynı mezhepli ve aynı genetiğe sahip içteki şerefsizlerin de sonu tamu olacaktır.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 03 Kasım 2020
Bu milletin haini hiç bitmez.
Bu ülkede 'biz ermeniyiz, hepimiz dink'iz, hepimiz ermeniyiz' diyen şerefsizler yok muydu?
Soysuzluk bulaşıcı değil, soyu bozukluktur. Şu onun bunun çocuklarını bir susturamadık gitti!
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 09 Kasım 2020
Yeni destanın adı Şuşa!

08.05.1992 - 08/11.2020




Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: turania_25 - 10 Kasım 2020
Ermenistan'dan pes!
Pes sonrası alçak, aşağılık, kahpe bir millet, dakikalar sonra yine saldırı ile yavşadı!!!
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: [Hun Türk] - 10 Kasım 2020
Gece canlı izledim. Çok şükür. Ama biraz kılçıkları var. Önümüzdeki günler netleşir inşallah.

Soysuz köpekler yine Rus'un sayesinde durdurdular.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: Üçoklu Börü Kam - 10 Kasım 2020
biraz kılçıkları var.

Soysuz köpekler yine Rus'un sayesinde durdurdular.

Evet, görünen manzaraya mutlak bir zafer diyemeyiz. İşgal altındaki Türk yurtlarının bir bölümü soysuz ermenilerin habis varlıklarından temizlenmiş olmakla beraber, önemli bir vatan toprağı hala işgal altında kalmıştır. Azerbaycan son karış Türk toprağı düşmandan temizlenene kadar ateşkese yanaşmamalıydı.
Kötü olan bir başka durum ise Karabağ’da beş yıl süreyle moskof askerinin konușlanacak olmasıdır. Askeri cephedeki zaferimize karşın, diplomatik olarak eşdeğer bir zaferden bahsetmek mümkün değil. En azından Rus askerleriyle birlikte Türkiye Cumhuriyeti askerinin de olması gerekirdi.
İyi olan şey 52 günlük çatışma Türk cephesinde büyük bir üstünlük ve özgüven duygusu oluştururken, ermenileri yenilgi ve zayıflık duygusuna itmiștir. Ermeniler bu travmaları atlatamayacaktır. Zaten ermenilerce yapılan protestoların boyutu ve diğer sosyal ve siyasi gelişmeler, ekonomik olarak dilbe vurmuş olan ermeni çöplüğünün daha da perişan olacağını göstermektedir.
Kişisel olarak buruk bir sevinç içerisindeyim. Keşke hazır başlamışken ve üstün durumdayken işi temize çıkarabilseydik.
Buna da şükür.

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
TTK.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: [Hun Türk] - 11 Kasım 2020
Sabah işim vardı yazamadım tam,

Ağabeğ gece ilk duymak istediğim Hocalı'nın durumuydu. Amma velakin Rus askerinin sözde barış gücü adı altında ve kimse ses çıkartmazsa istediği kadar duracak denmesi sıkıntılı oldu. Savaşta sıkıntı yok ama yine ve yine masa da problem yaşıyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri'nden de bahsedildi ama bakalım görecez durumu.

İşin doğrusu ateşkes son Ermeni soysuz köpeği temizlenene kadar olmalıydı. Ancak ve de ancak Rus faktörü sıkıntı. Aliyev çok heyacanlı anlattı, inşallah bir kaç ay içinde çözeriz durumu.

Şimdi aslen 3.Dünya ülkesi olan Ermenistan ciddi ekonomik ve sosyal hayat problemi yaşarken, haddi olmayan bir savaşa girmiş, sözde vatanseverlik yapan ermeni soysuzları kendi meclislerini basmış, hatta meclis başkanlarını linç girişiminde bulunmuş. Bunlar Youtube'da var.

--Ulan madem erkeksin, yazılırdın askere, gelirdin cephede, geberip giderdin. Kancık köpek misali yanaşıp durdular. Terörist pislikler gibi şehir merkezilerine bomba attılar.

Yine de yatıp kalkıp şükretsinler, artık Putin'nin altına mı yatarlar ya da Putin bunlara arka odalarda üye kaydı mı yaparlar bilemeyiz. Bu pislik ırklardan her şey beklenir.

Ruslar istediklerini aldı yine. Kendilerince sonsuza kadar durabileceği bir anlaşma yapıldı.

Anlaşma Rusça yazıldı ve konuşuldu. Bilmeyen toy insanlarımız Rus'un etkisini-malasef- burdan anlasınlar.

TTK


Yurtta Sulh Yoksa, Cihanda Sulh Gereksizdir!

Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: [Hun Türk] - 16 Eylül 2022
Başlığı canlandıralım,

82 yaşındaki kevaşe Nancy Pelosi'nin an itibariyle görevi kucağına oturduğu Ermeni lobisinin direktifleriyle ile Ermenistan'a gidiyor. Batı denen haysiyetsiz, karaktersiz anında sinyalini veriyor.
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: [Hun Türk] - 01 Ekim 2023
30 Yıldır adını unuttuğu Batı'nın resmi sözcüsü BM, Ermeni denilen halkın göçünü izlemek ve durum tespti yapmak için Azerbaycan'a geleceklerini belirtmişler.  Karaktersiz, omurgasızlar. O çakma cesur yüreğinizi de (Mel Gibson) alın bi tarafınıza monte edin.

Takdir-i İlahi bunları elimine edecek virus gönderdi. Ancak görev yine bize düşüyor burada.

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."

BÜYÜK HUN İMPARATORU
BAŞBUĞ ATTİLA
Başlık: Ynt: Ya Karabağ Ya Ölüm
Gönderen: Çağrıbey - 01 Ekim 2023
30 Yıldır adını unuttuğu Batı'nın resmi sözcüsü BM, Ermeni denilen halkın göçünü izlemek ve durum tespti yapmak için Azerbaycan'a geleceklerini belirtmişler.  Karaktersiz, omurgasızlar. O çakma cesur yüreğinizi de (Mel Gibson) alın bi tarafınıza monte edin.

Takdir-i İlahi bunları elimine edecek virus gönderdi. Ancak görev yine bize düşüyor burada.

"Ben ve milletim Tanrı'nın kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir."

BÜYÜK HUN İMPARATORU
BAŞBUĞ ATTİLA


Onların gözünde Türklük; faşizmin başladığı yerdir!..
İnsanlık anlayışının sınırı, Türk’te biter!..
Bu, onların, genetiğinde vardır ve bilinç altlarına yerleşmiştir.
Başta Ermeniler olmak üzere hiç bir kavmi zikretmek ırkçılıkla eşdeğer değildir ama söz konusu Türk olunca orada ırkçılık başlar!..
Her türlü etnik ayrımcı yapıyı, halkların kardeşliği ve hümanizm söylemlerini maske yaparak, kucaklamakta beis görmezler.
Yeter ki karşılarındaki Türk olsun!
Türk'e karşı girişilen soykırımları görmezler ama meşru müdafaa yapan Türk anında; katil, soykırımcı, insan hakları ihlalcisi, işgalci ilan edilir.
Hocalıyı ağızlarına bile almazlar, ama kadim Türk Yurdu Karabağ'ı düşmandan temizleyen Türk'ü savaş suçlusu ilan etmekte beis görmezler.
Soykırım bir Haçlı batı icadıdır ve tarihin bütün evrelerinde, en çok soykırıma maruz kalmış millet: Türklerdir.
Türkler; dirilmekte, devletleri güçlenmekte, milli şuur uyanmakta, Türk Birliği yani Turan ortak ülkü haline gelmektedir.
Haçlı batının ve küresel emperyalizmin korkulu rüyası işte bu uyanış, diriliş ve yükseliştir.

Ey katil haçlı ve küresel emperyalizm!
Sizi korkutmaya devam edeceğiz...

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey